Vill du ligga med mig då?



Haha! Fan rolig. Men vette fan om den är bättre än orginalet. Eller nej det är den inte! Eric Amarillo är bäst. Fast go:igt med lite variation.. ;)

Dagens garv

Idag inne på en lektion vid uppropet!

Läraren:
Är (exempel) Sara här?
Sara: Ja!
Läraren: Och sen har vi världenslängstaste efternamn!
Tjejen med efternamnet: JA!

Alla börja asgarva. Och jag som var mest trött asgarvade mest. Det gjorde min dag!

Träd





STRESSAD DAG! Försov mig en timma imorse. Skulle upp sex, men vaknade sju av att mamma undrade ifall jag försovit mig. Skyndade mig lite (inget alls, satt å prata med Micke en timma!). Sen sista halvtimmen skynda jag mig som fan med allt. Åkte till stan, gick med Izor en timme, sen skola halv elva till fem! Fast vi fick sluta kvart över fyra iställllleeet!! :D Sprang till bussen, åt mat på bussen, hem och böt om, mamma skjutsade mig till träningen och ja.

Träningen gick bra tycker jag. Dom 3 sista intervallerna var tuuungaaa!! GÅ OCH DÖÖÖÖ skrek jag åt tränaren !!(inte). Men nu är jag mkt nöjd.

Iallfall, kom hem, gick med Izor, duschade, slängde in träningskläderna i tvättmaskinen, åt macka, satte mig vid datan och nu ska jag sova om 9 minuter! Fuck it.

Höres senare! KRAM.

Försöker få dig att verkligen fatta att det gör ont.



När man känner att man inte hinner. Att man inte känner att man räcker till. Att tiden inte räcker till.
När man försöker få allt att bli bra. Att allt ska funka. Att allt ska hinnas.
När man kämpar för att du ska må bra. Att inte det vi har ska förstöras.

Känslan när man har när man kämpar i motvind och krafterna börjar ta slut.
Känslan man har när man verkligen vill, men orken försvinner lika fort som den kom.
Känslan man har när de som står en närmast börjar arbeta mot en.
Känslan man har när verkligen ingen fattar!


Hurtigt!




Jäääävla hurtig tjej här asså! Kom ihåg to the future att ni läste "den hurtiga tjejens-blogg". Okej?

Iallafall. 07.10 var jag på gymmet. Körde mitt pass där. Drog till skolan. Kom hem, gick en timma med Izor, vilade, åt, cyklade 3 km med Izor! Plus en jäkla massa vardagsmotion idag då jag gått massa med en astung väska! Fan asså.

Kör ni på någon träning? :)

NU: ut med Izor&sen sova.

Hemma



Hemma från skolan! Hade matte 10.00-11.30, sen lunch. Drog hem och hämtade Izor så han skulle slippa vara hemma ensam så länge. Sen var det workshops 3 st mellan 13.30-16.30. Men jag slapp sista timmen. MEN SKÖÖÖNT!

Nu ska jag ut på men promenix med Izor. Tror ni jag lyckas få med mig Linus också? (HAHAHAHAHAHA! Lycka till asså). Iallafall. Höres.

Gårdagens outfit



Gårdagens outfit!

Kofta från H&M, linnen från Ginatricot, halsband&ring&armband från Ur&penn(?) och strumpbyxor från H&M!

Hemma från träningeeeen! :D



Sådärja! Dagens morgonträning är avklarad, och gissa vad? Det känns helt sjukt bra att ha tränat på morgonen. Det får deffinitvit bli fler träningar på morgonen innan skolan i fortsättningen!

Det blev 5min x5 (med 1,5 min gång emellan). Sedan körde jag liiite styrka. Men det blev så bråttom så det blev som sagt lite.

Drar till skolan om 20 min! Vi höres då ikväll!

Normaltonåring? (JA!hehehe)

Klev upp kvart över sex, åt lite mackor och nu ska jag just dra iväg till gymmet för att träna innan skolan! Please säg att jag är normal?? Någon?? Halooo, snällaaa? Skit it' då......

Träning 29/8 2011

Dagens träning?
Jo jag trotsade min hunger och trötthet och drog till Björklinge! Träning med Rex, jappjapp. Det blev typ 1min&50sek-intervaller! Detta kördes 11 ggr med 1,5 min vila emellan. Men jag hade knappt ätit någon middag så magen ekade tom sedan lunchen som åts (kan man säga så?) vid halv tolv! Men jag klagade inte och körde på för fullt. Älskar känslan man får när man känner att man fått så jävla mkt bättre kondis!!

Förövrigt, ingen undgick blixtarna och åskan och regnet va?


"veckans utmaning"- powerwalka 1h varje morgon!

Denna vecka kör vi på något som vi får kalla "Veckans utmaning". (eller jag får köra på't iallafall!). Denna vecka ska jag gå upp och gå mellan 30-60 minuter varje morgon! Ímorse drog jag ju på 50 minuter. Och man kände sig faktiskt riktigt pigg under dagen. Eller pigg och pigg, men piggare än vanligt iaf.

Imorgon ska jag upp sju och gymma, så då blir det ingen promenad. Men promenaden blir ju iaf utbytt mot gymmet. Men onsdag kör vi på't igen! :) 

Uppdate från skolan: Jag lever!

Sitter i skolan och pluggar matte! Just saying...

Drar senare i väg på träning. Bra,bra. Jag har hämtat mat hos Micke. Bra, bra. Maria åker bussen hem med mig. BRABRA!!

Hörs sent ikväll. Närmare tio-snåret. Just saying..

Underbar bild, just saying.
Förövrigt tjatar jag ut ordet "just saying". Jag menar I'm just saying..


[email protected]!



Hallojj! Just var ute på en promenad med Izor i 50 minuter! Känner mig faktiskt ganska pigg nu, skönt. Skola idag också rå', mindre skönt...

Ikväll drar jag eventuellt på träningen i Ottars. Har inte bestämt mig än riktigt. Bara det att jag hinner inte äta innan träningen då och då har jag inte ätit på 11 timmar när jag kommer hem plus att jag tränat under dessa timmar utan mat i magen (alla fattar min sverige?). Sen har jag två saker jag måste fixa på stan också så att aa. We'll see! Måste skynda mig nu, tjing.

Hajjpatt



Hajjpad dag idag rå'! (hajjpad är mitt nya ord som jag själv hittat på(tror jag, elr det kanske finns hah?), hajjpad jag vet..) Iallafall! Drog till min f.d stad HARBO(!!) idag! Lycklig över att inte bo kvar där, haha. Vi drog dit på mopparna vilket tog 1000 år! :) Nädå, men tre kvart iallafall, typ.

Hamnade vid Laksjön där vi drog upp en eld. Drog till affärn för att köpa kåw (korv). Affärn var stängd. Vi åkte till mitt gamla hus. Vi drog hem! Jag åt mat (kåw, stektpotatis och ägg+lite pizza från Linus). Jag drog till Lövstalöt för 1,5 timmes cykling med Elin! Dagen var alltså bra. Bra men hajjpad!

NU: Ut med Izor, ringa pappa, packa inför skolan, sova! Hörs...

Uppepå tjockishästen!



Repris -känslan av att sitta på en 176 cm hög tjockis häst!

Yesterday is totally history! (mistery)

Gårdagen!
Nä men det rullade på.
Lagom segt sådära. Föräldrarna satt och snacka and drack some vin & öl & dyl. Det gamla vanliga. Man ba yey. Eller?
Maten var awsome. Min dessert var ännu mer awsome. Jag var mest awsome. Iallafall.
Idag är planerna att hänga med mina små vännooor!<33333 Älska dom ba! Planen var picknick, men vädret ute är..kind of...aa! Men jag tycker att vi alla ska dra till Ikea.
1.Det är kul där.
2. Jag vill köpa en sak till köket, måste ba sno pengar av mamma! Men hon tycker nog det är a good idée (we use to blanda English and svenska!)


Bild på en seriös Jennifer! (En seriös Jennifer som nästan ser arg ut, fast hon är inte det! Ba so u know!)

Vi väger upp argheten i bilden med några glada smilisar: :D :D :D :D! Nöjd?


Vill ha mera



Vill ha mera sommar, mera båt-åk, mera sol, mera bad, mera lov, mera allt!

Tjajjor ägeer!!



Det finns folk som säger att pojkar är starkare än flickor. Oh! snälla, kan du bära en 4 kg bebis i magen i 9 månader? Kan du städa, laga mat och prata i telefon samtidigt? Kan du bränna din panna med locktången & inte klaga? Kan du gå hela dagen i klackar? Kan du gråta hela natten & sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej? Kom ihåg killar, tjejerna är bara hjälplösa tills nagelacket torkat.

_________________________________________________________

Vi kör denna text som nattis-inlägg! Ok?

Fail by moi!



Japp! Alla makes mistakes, right? HAHA! Asum girl.

Party it is!


Party't är igång för fullt! Halv drygt att sitta tillsammans med familj+deras vänner. Efter va 3 timmar börjar det kännas lite hel drygt faktiskt... Ingen vänn är på att göra något skojsigt heller, man ba TAAACK!! (Maria jag syftar på dig *evil eyes*). Nädå. Vi hörs senare peps. (u got da laungage? and da stavning? hahaha).

Höress!

Snack om tacos!



Dagens lunch: Tacos från gårdagen!

Jag gillar när
man tar en tesked guaccamole, men sen ser det ut som att man har mer guacca än köttfärs&sallad. Okejokej, jag erkänner, det är klart man öste på lite mer guacca sen, men jag menar att det är ändå wierd hur kameran förvränger. He-he!

Något annat jag gillar är hur gott det ser ut på bilden. Ca en sekund efter maten var upplagd så blandade jag ihop allt och det hela såg ut som spyyyya! Just for your information. Men förlåt. Inte meningen att förstöra er dag med dessa detaljer...

Rolig snubbe or wutt??



HAHAHA! Så jääävla skön! XD

Party todäjjj!




3 olika bilder, i 3 olika färger på Izor!

Lördag! Hur ska vi stava denna lördag då? Jo, F-E-S-T! Kräftskiva&40-årsfest. Ja men ungefär så typ. Jag har bakat finaste desserten, bra. Micke har lagat godaste maten, bra. Mamma, Linus och Viktor har... eh? Vi kommer på något senare.

Iallafall. Nu måste jag duscha, har just dragit mig runt på en löptur, och sedan ska jag fortsätta städa och pynta lite! Hörs...

Fullt ös medvetslös?


Underbar bild på Friday! Foto: Jag.

Ikväll vankas det fest här hemma! Därför kommer det stå städa och fixa och dona på shemat.
Borde verkligen komma ut på en löprunda också, men får se hur dt blir med den femman. Det blir ju väldigt mycket mindre träning nu när det är skola, men man har ju ingen ork. Under denna vecka har jag jobbat 2 dagar (3½+3½ timme), vart ute på friluftsliv, vart i skolan ca 9-16 varje dag och samtidigt vart på en träning+ridit en dag och såklart promenerat massa med Izor och allt annat vardagligt. Det tar på krafterna!

Hur är det för er? Har första veck-an/orna känts tunga?

Svenska hollywood fruar.



Efter att ha städat hela mitt rum plus hela ovanvångingen så ska jag, och Herrn på bilden, lägga oss i soffan och kolla på Svenska Hollywood fruar! Det var ju premiär för det i måndags, men eftersom jag låg ute i skogen då å sov i vindskydd så missade jag det.

HÄR kan du också se det! Puss.

Dagens igen dårå! (:



Jahapp! Då vare fredag då. Drar till med en dagens outfit bara för att sätta punkt på denna vardags-vecka. Nu väntar helg!!

Linnen: H&M. Kofta: H&M. Jeans: MQ. Halsband: ? Ring: Ur&Penn (?)

Känner att jag har 0 koll på vart alla smycken är ifrån, haha!

Älskling.





3 bilder på min älskade Friday! Längesedan man red gulleplötten...

Vilken färg vart finast? Svart/vit, Sepia eller Färg?


Frukost


Suddig bild på my breakfast!

Skola idag igen! Men först borsta tänderna, klä på sig, eventuellt sminka sig, borsta håret och slutligen gå ut med Izor. Drar väl sedan in med Micke till staden för att börja skolan 08.30! Tidigt det känns att börja halv nio nu, fast jag under hela grundskolan börjat 08.00 varje dag, haha!

Hööörs! :)

Pannkakor med mobiltelefon vare serverat!



Dagens lunch hos Micke! ASUM.

Man kan inte annat än gilla pannkakor. Har jag trott. Tills idag! Tills idag då jag tappade min mobil i sylten&grädden så att microfonen i telefonen pajade och jag inte kunnat ringa folk. Jag med mina skills lagade dock telefonen sen! Fast jag tror att jag gjort hål på saken framför micen nu istället. Men säg inte det till någon. TACK!

Cykla!



Var som sagt upp till stallet idag! Tog en cykeltur både dit och hem (totalt 8 km!) Så jäkla skönt det är att cykla i riktigt lungt tempo på landsvägarna, haha. Men det känns bra att kunna kombinera Izors motion och ridningen samtidigt eftersom det bara blir 10 minuter extra när jag cyklar istället för moppen! :)


Till stallet naoo



Drar upp till stallet nu för att rida Snobban!
Är faktiskt sugen på att rida, men jag känner verkligen att jag hade behövt vara hemma idag! Städa garderoben, bädda rent i sängen, dammsuga&skura golven, damma, plocka upp allt på golvet (mina kläder) i badrummet ect ect!
Vore skönt med lite break från allt stress, men jag ska inte klaga. Var så nöjd igår och idag över att jag måste stressa mellan sakerna för då känner man att man får ut så mkt som möjligt av tiden i livet. Yada yada, yeah yeah!

Hörs!

Dagens



(hatar att man får en stor bild och en liten..)
Iallafall!

T-shirt:
Zara (i Paris). Kofta: Zara (i Sthlm). Jeans: Ginatricot. Halsband: ?. Väska: Mammas!

Kändes som en bra outfit idag, ASUM! :)

Dagens



Jeans: Vila, Spetströja: Ginatricot, Halsband:?, Kofta: H&M, Väska: mammas.

Är totalt KÄR i väskan alltså! Det är mammas och jag snodde den. Passade ju utmärkt till denna outfit. Körde på modern och snygg outfit och matchade med väskan med lite antik stil. ASUM!

Späckaddag asså!



Promenera med Izor samtidigt som man äter träningsmat (två mackor & ett glad fruktsoppa) såhära runt halv tio snåret innan läggdags- check√

Dagen har vart stressig. Skola 9.30-15.45! Hemma fem, slängde i mig mat, drog på träning, var hemma vid kvart i nio, duschade, drog ut på en halv timmas promenad med Izor samtidigt som jag åt kvällsmacka! Jorå men livet rullar på för en hel del människor alltså...

Mössa på en trött&smutsig&fryssen chey.

 


Bild från igår då jag var en trött chey!
Och även en smutsig chey!

Men det är bara å gilla läget. Det är nämligen på detta vis man ser ut efter man vandrat 15 km, sen sovit på trägolv i ett vindskydd bara några timmar!

And da thing about da mössa?
Hade på mig den när jag sov för att inte få spindlar i huvudet och sedan bara blev det som så att den fick behållas på. Så jäkla kallt nu ju, eller vad tycker ni?

Känt av nån kyla än?


Nattbloggischen



Tjejen som nattbloggarn @ barajennan! Det borde bli jag det, jag bara känner som så.

Nej men jag ska inte inleda ett nattinlägg med att jag borde kallas nattbloggarn ect. Känns lite b. Sorry.
Kvällspromenad med Izor samt duschning; check!√ Nu äre alltså bara en sväng in i drömmarnas land. På tal om land så kan vi ju också nämna att jag längtar utomlands, bort från Sverige & regn! Bort från skola & läxa.

FAN! På tal om läxa, jag skulle läst igenom papprena idag till läxan så att det inte skulle bli så mycket plugg till det imorgon. Aja, hålis imorgon på 2 timmar, drar det då! Puss g'natt!

(Bilden passar till inlägget, skeptiskt liksom!)

Jag vet inte vart jag ska ta vägen för du är så JÄVLA vacker!



MITT MAMMA-HJÄRTA BLÖDER GLÄDJE!!
OBOII, så jävla vacker!!
Allvarligt, jag är KÄR i både huden&bilden...♥

Nu; promenad med denna vackra skapelse, sen; duscha&sova!


Yesterday (is history but still a mistery, what happend?)

Okejokej!! Sluta tjata, jag SKA berätta om friluftslivet igår!

Klockan 09.00 så gick bussen från skolan ut till Almunge. Därifrån började vi vandra runt kanske kl 10.00. 13 km var det sagt att det skulle vara, men när vi trodde det var 4 km var så va det tydligen 6 km kvar, vilket resulterade i att det blev 15 km! Pigg' å gla' kexchokla', ungefär så sade vi igår efter dessa 15 km. typ.

Sedan grillade vi korv till lunch (in my mat-team iallafall), sen lite "kluringar" (haha!), sedan lite middag (fiskpaket & ris, awsome), sen mys vid brasan och slutligen sova i vindskyddet!

Jag, Sara & Martina and the four boys lyckades hamna i det byggda vindskyddet, det av trä alltså. Spindlar överallt for your information! Men fyfan! Har aldrig haft så kul i hela mitt liv när alla fick panik utav en spindel i taket. Samtidigt som jag skrek och kippade efter luft i ren panik så asgarvade jag åt den absurda situationen! ASUM!

Nä men det var saker som var sjukt roliga och saker som...ja..man inte vill minnas HAHA!


MYYYYS!! As I said... :))

"1 dygn utan Izor är som ett dygn utan luft!"



Det är det här som gör livet värt att leva, långpromenad i skogen med den som betyder mest samtidigt som solen lyser... Man har det då bra alltså :')♥

Det första jag gjorde när jag kom hem var att gå en långpromenad med Izor (Landade på 75 min, typ).
1  dygn utan Izor är som 1 dygn utan luft!

Förövrigt! Hittade bästaste stigen brevid det vanliga spåret, alltså en helt ny väg att promenera eller springa. Åååhh nu blev jag så glad! Jorå men det blev jag, fin dag det hära :)


Tell me what.



Tell me your dream,
is that me?
Tell me your hope,
is that me?
Tell me your fear,
is that a life without me?


Vad hände här då?




Aaa nää men precis! Såhär man ser ut på landet, för er stadsbor som inte visste?
Jag gillar min handpose där också! Kan platsa i en hand-reklam va?

Just saying.




Underbar du är min fina hund! Just saying...♥


Molly

Vår lilla katt Molly är den i familjen som uppmärksammas minst känner jag! Har två söta bilder på henne från i torsdags som jag bjussar på, ÄR jag inte för snäll?! ;)


Hahaha vad humoristiskt!! Bilderna är nästintill identiska men det är ändå två olika bilder som togs med nån minuts mellanrum.
Och jo, min humor ÄR bra...

The bodyshop





Nu börjar tyvärr min body butter från the bodyshop att lida mot sitt slut... Den har faktiskt räckt ett helt år (!!!), köpte den i England juli 2010. Den har väl iofs inte används flitigt hela tiden utan det är mera mot slutet. Men jag älskar hallon, men nästa köp blir nog en kokos eller sådära! :)

Har du nån bodybutter från the bodyshop? Eller har du nån annan favorit? :)

Vilken?.





Kan inte bestämma mig vilken jag gillar bäst, ettan, tvåan eller trean? Vad säger du?♥

Spooky





3 stycken spooky bilder! Tog dessa bilder i torsdags då jag drog upp till stallet för att dra av lite bilder, rastlöshet is da name! Är riktigt nöjd över bilderna. Gillar hästarnas silluetter, dimman och bruset. Fantastiskt. Just saying..

Friluftsliv tomorrow!



Woopwoop! Drar ut i skogen imorgon för lite friluftsliv. Kan det bli mera...friluftsigt? Nä jag trodde väl inte det.

Vandring från Almunge till Fjällnora imorgonbitti, 13 km! TAGGA?  Nädå men det kan ju bli skojsigt trots allt. Laga egen mat, vandra 13 km med all packning, sova i vindskydd yadayada. Jag är seriös, det blir nog kul! :) (?)

"Jag ska bege mig neråt för lite mat"


Nä men jag bara fortsätter och fortsätter med mitt redigerande. Men det rullar på! :)

Hann med en liten springtur, som dock gick lite sämre än beräknat. Körde typ 3-4 km sen vilade jag en liten stund, bara för att, sen blev det nån spurt, lite gång och lite jogg de sista 3 km hem. Är för trött från veckan som vart, därför jag inte riktigt vill eller orkar köra något rejält! Yadayada.

Nu doftar huset mat och jag ska bege mig neråt för en liten matbit i magen! (:

En fråga, ett svar!



Svar: Jag går naturvetenskap på kunskapsgymnasiet (här i Uppsala)!:)

Underbart.




Älskar när man tagit  en bild som ser riktigt tråkig ut egentligen och när man sedan lägger på lite kontrast, skugga och ljus och sedan blir det helt underbar! Den känslan hade jag med dessa bilder över. Fullkomligt älskar dom nu.

Vad tycker ni om bilden? :)

Uppklädd Milou!



Tråkigt väder idag med! Kan det bli bättre?
Dagen ska spenderas till att redigera bilder, städa och eventuellt springa. Eller eventuellt och eventuellt. Jag måste nästan ut och dra en runda på en 8-9 km! Har blivit vila i 3 dagar pågrund av stress inför det som var igår. Fredagen gick åt till att baka i 4 timmar och gårdagen var det kyrka&fest hela dagen. Tiden rinner iväg som sagt.

Anyway, Milou var så fin så med sin söta lilla fluga igår, right? :)

Massoooor med redigering



Har redigerat bilder som en galning i snart 2½ timma (mer,mindre?)!
Känner mig alltså helt slut nu.
En hel del bra bilder trots allt, det tackar vi gud för! Nejdå, jag är inte kristen. Men om jag hade vart det så hade jag tackat Gud för de fina bilderna. Bara för att...

Nu ska jag kasta mig i säng. Det blir inget "Åh-jag-måste-visa-alla-fina-bilder"-ögonblick här inte. Det tar vi nån annan dag! Godnatt på er :-)


På bättre humör nuu!

Nu är jag på lite bättre humör! Wihoo...
Redigerar för tillfället alla bilder från idag. Hoppas på att det blev någon många bra bilder! Tiden får utvisa så att säga. Grattis pappa&Carina!♥

"Känner mig så elak när jag inte bryr mig"...


I really like the picture! Don´t ya?

Jag är slut. Slut som människa. Blir så stressad av att allt inte är strukturerat. Att allt inte är totalt under kontroll och planering. Sätter mig ikväll och skriver in timme för timme i almenackan.Yadayada.

Och bara för att jag är så trött har all ork försvunnit och känslan av att jag inte bryr mig om någonting finns här konstant!
Jag måste träna, jag bryr mig inte. Vill städa rummet, jag bryr mig inte. Alla gillade cupcakesen jag gjorde till idag, jag bryr mig inte. Theo är döpt, jag bryr mig inte, men grattis iallafall. Pappa är nygift, jag bryr mig inte, men grattis-kram ändå!

Det är jobbigt att ha denna känsla av att inte bry sig. Plus att jag känner  mig så elak när jag inte bryr mig. (Det gör saken ännu värre). Nu struntar vi i negativa saker! Kör på ett glatt inlägg om 20 min, u got it?

Fml hit och dit



Heeeej!! Förlåt (!!) för dålig uppdatering. Men tiden är knapp i mitt liv dessa dagar. För mycket saker på 24 timmar/dygn. Not good.

Tuff dag igår. Skola 9-15, sprang runt på stan i nån tävling under två timmar på förmiddagen, sedan planering inför måndag (I told ya later). Efter 15.00 drog jag till pappa, handlade och drog hem till Carinas syster för att baka till dopet idag. (Ska inte berätta för mycket om baket, det blir la en suprise).

Otaggad på dop, FML! Känner mig så trött och slut efter skolveckan+att jag vill ut å springa. Alltså en liten tumme-ner på att det är dop just idag, sämstaste dagen på året. PLUS REGN! Fml lite till, men vi hörs.

Gårdagens outfit


Bild from the school toalett! Kan det bli mer pro?

Kofta:H&M|Linne: H&M|Jeans:H&M|Halsband:Ur&Penn|Ring:Ur&Penn(?)

Trippade runt like this igår, första skoldagen och allt. Fick duga liksom. Det är natur jag ska gå, inte nån jäkla mode-linje. Men jag kände mig snygg ändå och kläderna är mycket snygga! If u know what I mean?

Halv fucking fyra


Me yesterday jao!

Skola idag igen dårå!
Suprised? Drar med tio över åtta bussen, samma som igår, eftersom jag börjar nio, samma som igår. Dock går jag ända till HALV FUCKING FYRA!!?? Fatta sent, är inte hemma först kvart över fyra då om jag hinner med tidiga bussen, annars hemma kvart i fem. Fml.

Saksamma! Jag är fixad och redoooo för en ny skola, taggaaaa! Eller?

Träningen idag dårå!


Jag å min lugg i våras, maj!♥

Träning vare idag då! Det var tungt. Jag var tung. Iallafall mina ben var tunga. Tungt, tung, tunga! u got it?

Vi körde 5 minuters intervaller, and as usuall i backar! Nämen jag kämpade bra tycker jag. Det blir bara bättre och bättre med tiden, och det är ju tur det. Men som sagt, 5 minuters
intervaller och detta körde vi 6 repetioner. Vi värmde upp med 10 min jogg och samma på nedjoggen. Efter uppvärmningen körde vi några övningar, jag sög ägde! Konstaterar fakta bara, u got it?

NU: Duscha, äta, sova! U got that too?

Flowers





Tre små blombilder! Blev lite bra tycker jag nog allt. Härliga färger liksom. Tack blommorna? Eller kanske tack kameran? För de fina färgerna alltså. Okej?

Skolan vare idag!


Härlig bild tycker jag, från Åland!

Shit pommes! Kom just hem från skolan. Eller just och just, var väl hemma vid halv tre. Klev upp runt 06:10 idag och runt 09:00 infann jag mig på skolan! Kännde ju Martina iallafall så man var ju inte lika nervös efter man hade träffat henne, men innan var man pirrig, u got it?

Dagen har rullat på helt OK! Fick veta klassen osv. Funkar väl, blir ju bättre ju mer man lär känna alla. Lärarna var fan awsome! Kändes sjukt bra, så det kommer nog bli bra läsår tillsammans med de lärarna, lätt att orka med skolan liksom! ;D Pluggis jag e..?

Jag ska inte tråka ut er med snack om skolan! sånt tar vi mera senare. Nu ska jag sova en kvart, sen äta middag och sedan är det onsdagsträningen ikväll. Man ba men orka!

Skolan



Börjar ny skola idag, i en ny klass, jag är trött yadaya. Ska inte tråka ut er. Jag har stått och fixat mig nån timme nu så nu drar vi på finliret, gäller att va fin första dagen jaooo!

Bussen går om 25! Jag måste alltså skynda. Vi hörs ikväll, as usuall.

första dagen på gymnasiet imorgon.


O-M-G!! I åttan, last year, yah...

Skola imorgon! NY skola och allt. Lite små-pirrigt får jag erkänna att det är... Men det går nog bra. Pappa drog till med en fin peppning som det kan tackas för.

Jag: Åååhh skola imorgon...
Pappa: Ja, men det är ju liksom inte bara imorgon du ska upp tidigt till skolan, utan imorgon är det ju första dagen på 3 år!
Jag: Mmm, tack!
Pappa: HAHAHA, nu kändes det verkligen bättre va? ;)

Man tackar!

säger godNatt med dessa ord. höres imorgon. sweet dreams. typ. (jag gillar att skriva utan stor bokstav, snyggt wtf)!

Hemma från en tuff dag.

Jobbade idag, som jag nämnade tidigare imorse, mellan 8 & 15! Skönt med lite pengar, istället för att bara lata sig...

Har bläddrat igenom Stadiums nya katalog, och jisses vad med snygga saker! Och välbehövliga saker med för den delen (a) Löpartights, långärmad löpartröja, vind-och vattenavvisande löparjacka, löparmössa, löparskor, sportbh och pulsklocka! Allt detta för ynka 3200:-! Hahaha ynka?? Det är en hel förmögenhet för min plånbok i dagsläget... FML!


Hehehehehehe... Midsommar!

grill&sommar





Grillning är ju verkligen något som hör sommaren till! Dock har jag inte ätit så mycket grillat som man kanske egentligen borde ha gjort. Men det jag hunnit med har vart awsome! Grillad kyckling med kokt potatis & guaccamole måste vart favvisen! Men nu äre snart slut... :(

Jobba idag...



Ska jobba hela dagen idag! Eller hela och hela, men 8-15,30 iallafall! Drar hemifrån runt halv åtta och hemma fyra. Tufft! Har några tidsinställda under dagen, bara för att det inte ska eka helt tomt här på bloggen. Förhoppningsvis hörs vi ju även ikväll! :-)

Dagens träning




Just (,eller okej två timmar sen,) hemkommen från träningen! Fast jag var slut i kroppen och riktigt trött, kände mig nästan sjuk, så drog jag mig dit och pallade köra järnet! Okej, kanske inte järnet men ändå. Är riktigt nöjd över passet och man känner hur det går framåt! :)

Vi körde intervaller, as usuall, och det var ca 700-800 meter tror jag Per sa! Man var två och två så det blev som en stafett. Medans den ena sprang så vila den andra, om ni fattar? Så man sprang 5 st varv i var, sedan joggade vi nån kilometer tillsammans, därefter 5 st varv i var till och allt avslutades med en liten lek. Eller avslutades och avslutades! Vi avslutade ju såklart med stretching! Saksamma. Skönt med träning!

Kram!

Frågetecken?




Jag: Micke kan du ta ett kort på mig?
Micke: Javisst! Jag stället mig här nedanför så blir det nog riktigt snyggt!!

Vad min hjärna tänkte när jag sedan såg bilderna: Ehhh, det var ju underbar utsikt så varför tog han bilden underifrån så man bara ser...trädtoppar? Och hur lyckades han få en suddigbild när inställningarna var perfekta och det var autofokus? Och hur han fick så dåliga färger?

Frågorna är oändliga! Men vi bryter här. För allas bästa.

What the?



Halv kass uppdatering idag, ja jag vet! Vaknade tjugo i tio imorse och tjugo minuter senare satt jag i bilen med Micke och Linus påväg in till stan. Drog en vända på Gränby för lite shopping, fann dock inget speciellt förutom en myysig tröja. Var ute efter ett par fin-skor och en pulsklocka men inget av det fanns. Jaja. Drog sedan en lunch med pappa innan jag åkte hem!

Såhära på eftermiddagen funkade tydligen inte internet så jag har nördat framför Sims2. Nördigt, jag vet!

Om 2 timmar är jag på träning. Är inte laddad alls. Hela kroppen är mörbultad och trött, men inte minst min hjärna håller på och kolappsar. Vaffan liksom?

Morsning. Typ?



Längtar tillbax till Åland. Nirre där vaaa!!

Godmorgon på er, btw... (haha 'btw', det börjar kännas lite gamalt nu va?)

Sweet dreams



Jag går och lägger mig nu! För er som undrar. Är trött som attan så att aa. Denna dag har känts som en dag då jag bara gått och väntat på att klockan skulle slå läggdags! Satsar på en mer aktivdag imorgon istället! Kram&GodNatt! :)

För lite vätska minst sagt!


Muuummmsiig bild at moi, på Ålääänd!

Jag är totalt sluuut! Bara för er som undrar assåå. Sju timmars sömn och vätskebrist efter en tuff träning, jag menar, osmart eller vad? Det där med lite sömn har jag att skylla på brorsan som väckte mig allt för tidigt. Men vätskan som jag inte drack efter tävlingen, är nog mitt eget fel. Det ända jag drack efter tävlingen var ½ glas sportdryck och ½ glas vatten plus en banan. Väl hemma fick jag i mig nåt glas mjölk och en liten macka, sedan rulla jag i säng. Under dagen har det också vart några glas mjölk jag fått i mig i form av vätska. Inte först två-tiden insåg jag mitt misstag och drog i mig nån liter vatten plus ½ liter saft! Hehe.

Men man lär sig av mina misstag. Efter nästa tävling häller vi i oss minst 1 liter innom loppet av 30 minuter efter mål. Så slipper jag ligga inne dagen efter och kalla mig "sjukling"! ;)

A few bananasss


(Bilden är snodd från Jonas fb, men det gjorde nog inget att jag snodde den).

Lite bananer tänker ni nog nu när ni ser bilden! Men det var det inte. Lite alltså. Utan det var väldigt mycket bananer. Skulle väl tippa på en 20 000 - 25 000 bananer! Jo 25 tusen måste det vart vid närmare eftertanke. I varjefall var det mycket. Och vi var väl en 10 pers som stod och delade dessa 25 tusen bananer. Asså bananerna sitter ju i klasar och de fick vi dela. Ni fattar?

Nu ska jag dock ta mig en tupplur, är tröttare än tröttast här i stan! Måste dock ut med voffsingen först, tungt att vara hundägare...

Bilder från myrträningen

Vid 2 tillfällen i somras var jag med på myrträningen i Bjk (sk "onsdagsträningarna", as u know?). En del utav er frågade vad myr var för något -så jag låter bilderna tala för sig själva! Dock kan jag förklara för er lite tröga (skämt åsido) vad en myr är! Det är typ gyttja, vatten, gräs, lera osv. Sämst på att förklara. Men ja som på bilderna ;)


Hahaha mysigt? ;)

Mumsig mark! Rätt igenom det blötaste av denna del körde vi 70/20! Jag dog. Bokstavligen typ.

Äntligen lite torr mark! Dock sumpmark så man skönk igenom lika mycket ändå. Vi vart lurade. Fuck it!

Lite lekar. Och ja, jag vet, skidåkare är störda! Vem annars kommer på sådana lekar??

Mysigt?

Här skulle ALLA (även jag) hoppa längdhopp! Poängen, enligt tränarna, är att när man hoppar så långt man kan tar man ju i och dessto hårdare man hoppar dessto mer fastnar man. Tränarna skratta. Småbarnen skratta pga leran, jag grät. Nästan iallafall. Innombords åtminstonde.

Mer bilder vill jag inte bjuda på! Ni bör må tillräckligt illa av bilderna redan och känna tillräckligt med medlidande för att jag tränat i detta. Tack på förhand för att ni tycker synd om mig!♥

Stolt över min prestation


Bilden är så snygg. Jag vet.Typ.

Trött trött trött!
Tuff dag igår! Rullade mot Sthlm med Jonas familj runt ett. Blev två korta ärenden där innan vi drog mot Söder för att börja fixa inför midnattsloppet. Jonas och hans pappa var funktionärer där förståår nii. Så vi kanske var där runt halv fyra, fyra och inte först tjugo i elva sprang jag. Fyfan alltså. Tufft vare.

Värmde upp vid nio med lite kortlöpning och stretching. Då kände jag mig totalredo för att loppet. Men sen kvart i tio ställde jag mig i startfållan och då fick man hoppa lite upp och ner för uppvärmning. Mer än så gick inte. Så i startfållan fick jag stå i typ 50 minuter. Drygt, hade velat haft bättre uppvärmning precis innan.

Iallafall. Alla drog på hårt i början och för att inte bli nedsprungen fick jag också hålla det tempot vilket var synd. Kände mig trött efter 2 km och hade håll. Men kämpade ändå vidare. Väl i mål var jag faktiskt nöjd över min prestation men jag kände på mig att tiden skulle bli dålig, vilket den också var när jag kollade sen!

Men är ändå så nöjd! Vet att jag inte hade kunnat springa snabbare någonstans under loppet när jag tänker tillbaka. Jag kämpade så mycket jag kunde, jag var helt slut i mål och jag är helt slut idag. Det var mitt mål med första tävlingen. Nästa tävling kan man lägga upp mera taktik och veta vad man ska träna på osv. Men just denna tävling blev inte tiden bättre och inte heller min prestation, som redan var maxad på topp!


Långt inlägg! Vi hörs senare. Puss xoxo stolt tjej!

Somrigt.Låt oss minnas!



Mmm.. denna bild känns så somrig, därför visar jag er den! För att vi alla ska kunna minnas tillbaka till värme, bad, sol och strand. Bilden togs på Åland! Gr8? Gräjt? Great?

Tagga&TÄÄVLAA



Nu står jag nog i startfållan, redo för att springa! 22.30 tror jag det var beräknat att jag sticker iväg. Nu ger vi gärnet, kör stenhårt och vinner över oss själva! Jag ska slå den tid jag satt upp att jag vill klara. Jag kan jag vill och jag SKAA!

Beautiful


Så fint så!
¨


Juli 2011! 07 tvåtusenelva!

Dessa bilder ger mig styrka till dagens spring-lopp; midnattsloppet!

Crazy or just happy?.



Klaga inte bara för att jag råka vara väldigt glad på bilden!! Mm..fint...

Micha kommenterade även på en annan bild där hon var fotograf! Hon var fotograf på denna bild ovan också. Hon mumlade något om stolt-fotograf. Själv skulle jag säga o-timande fotograf. Man tar inte bilder på människor som ser ut som ovan. Inget fel på modellen, utan sämre timing på avtrycket till fotot!

(Micks, du är en bra fotograf ändå ;)).

Herregud, tävla idaaaag.

Shit! Idag ska jag tävla. Är ju van att tävla med hästarna, aldrig något annat, och med hästarna är man ett team. Man kämpar tillsammans, som en. Man behöver bara lita på halva sig själv och resten hästen. Men idag är det bara jag.

Kommer ihåg för ett halv år sen, kanske ett år. Då sprang jag för att inte bli tjock, eller kanske för att bli smal. Det enda som räknades var hur många kalorier som var brända och hur mycket jag rört mig på en dag. Jag vet  inte om jag ska skratta eller gråta när jag konstaterar fakta!

Minns när jag först hade gympa i skolan och försökte röra mig så mycket som möjligt i skolan. Även att äta så lite som möjligt. Skollunchen var ju lätt att skylla på att man inte käkar äcklig mat. Men direkt efter skolan var det till stallet. Slita så hårt som möjligt. Jag menar, ju hårdare man kör desstomer fett bränner man. Efter det var det middag och sedan in till stan för att gymma. Allt för att bränna kalorier, fast det fick bara jag veta. Resten av omgivningen fick se mig som en riktigt hurtig tjej med kärlek till träning. Men det va inte den jag var.

Men nu sitter jag här, flera månader senare, och ska tävla löpning! Nu är det inga kalorier som ska brännas. Nej nu är det kondition som ska byggas upp, muskler som ska pumpas och motivation som ska slipas! Nu är det vi jag mot världen! Nu är det jag som ska vinna på det! Jag ska inte längre stå på botten och tro att jag kämpar mot något bra när det egentligen bara går mer och mer nedåt. Nej nu ska jag bli bäst! Kvalitétspass och kalorier&kolhydrater i massor, det är det som krävs för att det ska funka. Och det är det jag VILL ha för att det ska gå!

Innan jag tråkar ut er så sätter vi punkt här. Vet inte heller hur jag ska fortsätta texten, är också lite mycket stressad. Vi tar igen allt senare. Men nu är vi påväg mot toppen. Iallafall jag. Hur är det med er? Hoppas ni också är påväg mot stjärnorna♥


Förra hösten kanske? Eller förra våren?

Mat för 15!


Snyggelygg bild framför tältet sådära efter en båt-tur på havet där man blev åksjuk som fan! Men tänk, ändå klarar man av att poosa framför kameran. Tänk, man behöver inte klaga för att åstakomma något! Eller nåt sånt. (Bild från Åland!).

Iallafall. Just tryckt i mig waaay to mycket pastasallad. Drog ihop en pastasallad snabbt som Sören idag bestående utav gurka, tomat, majs, paprika, sallad, pasta & kyckling! Blev finfint det ju. Ska även räcka till imorgon till tävlingen. Men det gör den nog. Maten alltså. Jag har liksom råkat gjort mat för 15 personer. Bokstavligen. Ouuuupsssiii!

Midnattsloppet imorgon



Ååååhhh!! Imorgon smäller det!! Men jag är taggad, dock kanske lite nervös. Man känner ju att man borde tagit sig lite längre och tuffare löpturer förra veckan, men vi får köra på så gott det går! Under en timme så är jag nöjd! Springa tills benen vacklar ihop! Nä men det jag satsar på är iallafall att jag ska vara riktigt,riktigt slut vid mål och knappt orka röra mig. Försöka ta slut på mig själv så mycket som möjligt! ;D


godmorgon.


En svartvit bild på mig, och Linus huvud dårå! Från midsommar. Happiness.

Nejmen godmorgon på er iallafall! Här ligger jag i min lilla soffa med da cåmpjutör i knät. Redigerar bilder och tycker allmänt synd om mig själv.
Varför tycker du synd om dig själv Jennifer?
Jo, tackar som frågar, men det är såhära att jag tydligen skadade mig på träningen i onsdags. Kände det lite i onsdagskväll men då orkade jag inte bry mig så mkt, antog att det skulle gå över och sådär. Men igår fortsatte det göra ont. Blev lite orolig men höll tummarna att det skulle gå över, men idag när man vaknar har det bara blivit värre. Känns inte bra då det är midnattsloppet imorgon. Ska höra med my trajningshälpör (översatt till svenska; min träningshjälpare) (och ja jag kom inte på något bättre, klaga inte) så får vi se hur vi blir rådgivna till att göra!

Kram!

Love ya bruuuur!





Finaste fina Viktor uppe i Leksand! Dagen före, dagen på eller dagen efter midsommar. Fina tider, fina tider säger jag bara. Dock säger jag ju väldigt mycket. Men detta menar jag. Typ! Bortsett från regnet som kom, myggbetten man fick, alla dryga vuxna, min leriga hund, när jag gick vilse i skogen (NÄSTAN IAF, helt dum e jag inte. heh). Osv osv!

Men iallafall, inlägget skulle vart tillägnat Viktor. Fin du är bruuur!

Cyklat med Eliiinoo!



Två ofantligt snygga bilder från midsummer 2011! Leksand♥

Kom just in (okej för en timme sedan) från en cykeltur med Elin!
Var ju typ 100 år sen sist (åtminstonde 3 månader) vi cyklade tillsammans. Vi hade ju vår period i våras då vi drog typ 5 cyklingar på 2-2,5 timmar/gång i veckan! Tuffa tider det dära. Måste verkligen tas tag igen, iallafall en gång i veckan. Minst!! :)

Badning

Var hos "kusinerna" för nån månad sedan och badade i deras pool. Kaaaallt vare (okej det var typ 25 grader, men det kändes som 15,heh).

Men nu är sommaren typ slut (?) och hösten är påvääg. Inte alls taggad på mörka kvällar (eftermiddagar också för den delen), kyla, regn, snö, skola, plugg och tråk! Men man får se till att planera in mycket roligt denna höst och vinter så att man har mycket att se fram emot iallafall.

Some pics;

Börjar med en inte allt för ful bild! Söt-Casper och "IIIIHHHH-så-kallt-i-vattnet-Jennifer".

Hahah, jag råkade välta Casper lite fint sådär när han låg på krokodilen. Därav min min (dryg mening; min min). Jag brukar då alltså inte gå runt med sådan min utan anledning. Just för your information!

Inte sparka  på den som ligger, eller hur den nu går, så därför hjälpte jag Casper efteråt!

Förutom att jag har kinesögon (inget elakt men´t mot kineser!) och Casper blundar så var denna bild otroligt fin! Helt klockren. Typ.

Avslutar inlägget med en sjukt fin bild på mig (jag i mitten dårå och inte till höger), Casper och Alice!♥


Godmorgon



Godmorgon på er!
Rullade i säng tidigit igår kväll, redan 22.00! Släckte dock inte lampan först kvart över och sedan tog det en stund innan jag somnade. Men ändå. Vaknade sedan tjugo över åtta imorse så jag borde vara utvilad kan man tycka. Men det är jag inte. Och vem bryr sig? Hah!

Nejmen nu borde jag dra mig ut på en löptur! Får se hur det blir med det. Kämpakämpa!

Sparkcykel




Bjuder på två bilder från när Linus och jag åkte lite sparkcykel för nån månad sen! Det är fasiken skit kul att sparkcykla runt om jag ska vara ärlig. Jag borde också få en sparkis. Får tvinga till mig en av mamma ;)

Nä! Men erkänn att den översta bilden är SNYYYGGG!!

Hemma från träningen



Så jävla äckligt! Bilden ovan är från en myrträning i somras. Asså ser ni gyttjan!??Hahaha! Det körde vi massa intervaller i och sedan dragkamp, som ni ser på bilden, plus lekar.

Men nu ska vi inte prata om det! Drog på onsdagsträningen idag och trotsade åskan och spöregnet. Även duktiga lillebror följde med och stod i regnet :D 70/20x10 blev det och sedan joggade vi ca 2-3 (?) km! Skönt att komma ut lite iallafall inför lördagen, TAGGA NURÅÅÅ! ;D

Två söta bilder från midsommar!

Bara för att bilderna är URsnygga! Så var jag bara tvungen att visa er dom...


1.Galen-chey. 2. "Pigg"-chey!

RECEPT; banan med choklad i ugn




Ni som ännu inte prövat banan med choklad i ugn kan dra åt helvete! Nä okej, JAG SKOJA!! Aa fast seriöst, det är sjukt gott. Helt klart min favorit. Därför bjuder jag er på receptet så att ni slipper dra åt helvete (alla fattar att helvete-delen var ett skämt!?).

1 person:
1 banan.
4-5 rutor choklad.
Aliminiumfolie.
Glass (alt grädde).
Ev. bär!
 Do it:
Snitta bananen och lägg i choklad (as ni can see på översta bilden), vira sedan in i folie med snittet uppåt på bananen. Lägg sedan i ugn eller på grill tills chokladen smält (ca 170 grader i ugnen, tar typ 30 min). Servera med glass och eventuella bär! AWSOME♥

Har ni ätit banan&choklad i ugn tidigare? :-)

Förälskad i en bild? Yepyep!



Är totalt förälskad i denna bild! Om det inte vore för att ungen inte e min så hade jag skrivit ut denna på ett A1 och ramat in den. Jag älskar de lite mörkare kanterna och ljuset som ligger mot kroppen och vågorna som skvalpar in. Är riktigt nöjd med min redigering på det hela. Mörka kanter (as jag nämnde nyss) och den svart/vita färgen som jag slutligen skuggat fram blandat med färg! Nä detta är min nya favoritbild!

Mc-gäng



När vi väntade på båten i Grisslehamn, (för typ två, tre veckor sedan) rullade det in värsta mc-gänget! Fatta nisse å ta ett mc-kort och glida runt på sin hoj och dra några campingar runt om i landet! Ur gött ju!

Gillar också att min familj är med på ett hörn, bokstavligen med på ett hörn!

Bullar.Ogjord picknick.Städning.Mat.Löpning(?).



Just tryckt ytterligare en nybakt kanelbulle! (Jag och låtsasfarsan brukar dock säga kaaneeliipoolla, med lite finsk dialekt sådära!). Anyway! Skulle picknickat idag med 3 vänner, men två av dom drog sig ur så vi struntade i det helt! Blev istället lite bullbak med mor min och sedan har jag städat. Damsugit bakom min soffa och min stora tv-bänk. Plus putsat fönstrena (i mitt rum iaf, plus hallen) MEN DUKTIG CHEY DÅRÅÅ!


Nu,dock, mina vänninor(&vänner) så ska jag få i mig lite mat och sedan dra mig ut på en löptur (?). Ciaooo!!

en liten gnutta självkänsla inför hösten.



Jag försöker att minnas, varje dag, att jag är bra! Till och med bäst! Försöker att påminna mig om att jag duger som jag är! Jag försökte hela tiden förut kämpa mot något som jag trodde var något bättre än jag var -fast det var sjuhundra gånger sämre! För jag ÄR jävla bra. Precis exakt så som jag är. Bara lilla jag, Jennifer!

Vill man bli bäst och söker perfektionism, så ska man stanna kvar i den själv man är! Ingen är så bra på att vara du som du själv är!♥

Resturang



Så djävulsk gött!


Var ju på
resturANT i början av juli (tiden går fort) med pappa! Drog lite käk på Alexander. Så gott! Efterrätten däremot, is not to taaalk abåååt, (not so good alltså). Men iallafall, man borde nästan käka resturang oftare känner jag. Men lite onödigt blir det kanske med en trehundra spänn per skalle! Saksamma. Tack farsan (säger jag nu en gång extra, en månad senare) :-) Kram!

Det är nästan försent att vända om, det är kanske det som gör mig så rädd?




"Jag vill hålla hårt i det bästa av mig. Men när styrkan tar slut, det är då man måste släppa allt. Det är då jag behöver dig som håller upp det åt mig ett tag. Iallafall tills jag återfått styrkan att orka det själv!"♥

Yesterday is history -right!!??



Gårdagen, eller ja okej gårdagskvällen, spenderades i Uppsala med två saknade människor, Sebbe & Maria alltså! (Sebbe läser tydligen min blogg också så därför säger vi heeeej till Sebbe!!). Iallafall. Startade i stadsparken, drog en loop på stan för att sen dra bussen till Norby för att se Sebbes nya hus, sedan tillbaka ner på stan för lite uteservering med Maria (kladdkaka is da shit) och sedan väntades det på bussen! Spårad kväll in da busskur!! Hahahaha. Men tack för igår till alla involverade♥

Cooool bror.



Hehe, denna bild är så jäkla grymm! Gillar hur bakrunden blev. Men erkänn att jag har en cool brorsa!? Haha ;)

Nu;
Lite mera redigering innan jag ska hitta på något! Eller ska man slösa bort denna dag också? Ja kanske, det låter iallafall smartigt. Heh.

Bildööör



Håller på och laddar över some pics från Mellbystrand där jag var förra veckan! 481 bilder tror jag det stod att det var. Det är muchooo det!

Tillbringade förmiddagen i stallet, så kom hem runt tolv. Men nu ska jag redigera bilderna och sedan visa er litegranna :-)

Dagens klädooor!



Ba en liten halvdan bild sådära! Men ni kan iallafall se mina nya jeans! Djävulskt snygga, och ja! Jag är förälskad i dom... Ska visa er dom lite senare så ni kan se bättre. Förövrigt så bar jag jeansen tillsammans med vitt linne och kofta, båda från Ginatricot. För er som inte kan vänta med att få veta, så är jeansen från Vila! Hög midja också=I´m in löööve.

Har saknat er :')

I´m back here! Haha. Efter några inlägg på myshowroom.se så kände jag att jag saknade tillbaka hit. Det är ju liksom blogg.se man älskar. Eller hur? Nej men nu kör vi på stenhård uppdatering och jag håller mig här nu!

Drog också över de senaste två inläggen från förra bloggen (den som varade en vecka, haha) för att det inte skulle bli så tomt här! :)



Gammal outfit-bild!


Ba köörrrrr till lite music!

Kör lite dunka-dunka till Septembers låt Party In My Head! grymmmm. Nä. Out of words. Awsome.

Förövrigt kör jag på städdag idag! Grymmmt! (Alltså nöff), (haha) (bara jag som fatta?) (Tydligen bara jag som fatta och tyckte det var kul) (Fan)! Nej, slut på paranteser and back tooo stäädaaa!

Theo 165


Dagens outfit

Bjuder på en dagens! Ska dra in till stan så det fick bli lite slappt men ändå snyggt. Shortsen har jag klippt till och satt fast en kedja för lite roligare utseende. Tröjan är från Ginatricot och halsbandet är en gamal present! :-)

Men som sagt, staden vare nu!! Vi hörs senare.


RSS 2.0