Bota mig?


såååå snygg!

Hostahostahostaaa. Men döda miig! Eller nej föresten, det där menade jag verkligen inte! ALLVARLIGT! Men ni kan ju åtminstoned bota mig? :')

hostili host



Hosta, hosta, hosta. Åhh så synd det är om mig!!

Nu ska jag kolla vidare på typ "fest nånting och oroliga föräldrar"! HA HA

Lever på alvedon!






Sjuuuuuklingen posar lite oseriöst framför webcameran! Hehehe.
Iallafall. Blev att jag drog in till skolan för att hämta matteboken. Pluggade även lite matte en timma plus skrev ut lite skolarbete. Bra det. LEEEDIIIG imorgon, jag lever å det rullar på.

Nu
måste jag dock lägga mig och vila, kroppen är helt slut efter febern jag hade tidigare idag. Nu är den nog bortblåst av alvedonen. Alvedon fixar allt, jorå.

Sjukling!





Vaknade upp imorse med 39-graders feber, ännu mer hosta och halsont! Fick alltså bli en dag hemma i sängen. Nu har jag dock piggnat till, kanske pga av alvedonen?, så funderar på om man kanske ska bege sig till skolan ändå! Vore nog kanske bra så to be honest.

HAHAHAHA, när jag får och egentligen ska vara hemma så vill jag till skolan och plugga ikapp på mina WS. Vaffan händeR?? haha..

Tältning i somras






Fyra bilder på tältet i somras när mamma, Micke, Linus och jag tältade! :)

Halsont, huvudvärk och hosta. Vill ut och springaaa!!




Sitter och velar mellan ifall jag ska ut och springa eller inte! Kliar lite i kroppen efter att få springa lite. Skulle sprungit imorse men jag vaknade upp med hosta och halsont så den planen fick jag illa kvickt ställa in. Under dagen fick jag världens huvudvärk också så nu går jag på alvedon. Kanske alvedonen som ger mig motivationen till att vilja gå ut?

Nej jag vet inte. Springa och trotsa lite hosta? (å halsvärk och huvudvärk med men som dock försvunnit för stunden). Vill du bara inte förvärra något. VAAAAD SKA JAG GÖRAAA?? Hoho?

HAHAHHA LEEEEERAAA

Lera/gyttja och människor som fastade i leran är väl ungefär hur jag skulle beskriva sommarens pass ute på myren. Kan inte annat än att skratta när jag tänker tillbaka.


Började 13.30 idag! Mitt liv rullar på, typ..



Samma bild som jag har i headern!

Wohooo! Tisdag idag!! Närå jag skoja, såhär glad är jag verkligen inte... Eller jo, glad är jag men kanske inte så entusiasmisk! Bra stavning när man är trött.

Började halv två idag, men satt och pluggade hela morgonen. Finns inte så mycket mer att säga nu än att jag ska plugga engelska och franska och läsa min roman. Jorå, det är rätt så kul ändå! :)

Mitt lilla hundägar-hjärta värmdes!

Alla som känner mig vet att Izor (min hund för er nya) betyder oherhört mycket för mig. Jag är inte hel utan honom. Klyshigt men sant. Iallafall. Fick en kommentar igår av en tjej vid namn Helena! Och kommentaren värmde mitt lilla hundägar-hjärta. Sannerligen.
    Sådant hära som gör att man orkar med allt tråkigt i livet. Att få höra att den man älskar allra mest är fin/söt/vacker ect. Det tror jag nog de flesta av er håller med om, att man mår som allra bäst när någon som står en nära är fin (elr dyl), kanske din pojkvänn? Flickvänn? Din hund? Katt? Eller dotter? Eller någon kanske tycker din son är helt bedårande? Vad det än är så värmer det i hjärtat att höra något possitivt om sin närmaste :)



Tackartackartackar♥ ( http://helenaskvarter.blogg.se, kör på en länkning för att glädjas tillbaka! :)).



Träning. Svett. Plugg. Sova.

Tränade idag med Marra! Underbart det dära asså. Körde på vår måndagliga (nytt ord igen!!) step-up. Kan inte fatta att jag blir svettigare och svettigare för varje pass.

Iallafall. Nu ska vi inte prata om att jag svettas på träningarna. Iallafall. Pluggat massor med matte. Gick bra. Gjorde E-testet och det gick utmärkt. Nu blir det sova. Natt!

God. Bra. Humor. Mysigt. Mindre kul.

Pajen jag nyss åt var god. 3 trappor upp som jag nyss såg var bra. Timeout som jag slog ett öga eller två på var humor på hög nivå. Att mysa med Izor i sängen är mysigt. Att behöva panikplugga inför historiaprovet är mindre kul. Hejdå.


Pluggat, bakat, lekt och sprungit 7 korta km!



Dagen har spenderats framför historiaboken då jag har prov imorgon! Har sprungit 7 km, bakat och lekt i lekparken också. Bra man ääääärrrr då som är igång med löpningen igen!

Det bästa med dagen är att min äppelpaj som jag bakat är klar och skall avnjutas ikväll till det  nya programet 3 trappor upp. Tror det kommer bli ett bra program ärligt.

Nu ska jag först och främst slänga mig i duschen..

Cirkushund






My little circusdog! (kan man säga circus på engelska? Vi säger deeeet)

Löptur under stjänklar himmel...

Majjgash så underbart att springa idag!
Har vilat i 1,5 vecka och det känns som två månader. Minst!
Blev att jag vilade 1,5 vecka eftersom att jag var i Turkland först, och då ville jag bara koppla av helt, och sen blev jag förkyld. Men idag trotsade jag the darkness och drog mig ut en vända. 21.00 började jag springa, vilket blev väldigt sent. Dock måste jag få tillägga att det var enormt härligt att springa under stjärnklar himmel plus att luften var härlig att andas in, if u got what I mean?
Betade av 3,8 km. Kändes skönt att springa en runda som man tyckte rullade på bra och högt tempo även fast kroppen tyckte det var rena barnleken.


Förövrigt då? Rullar på?
Nä, nu ska vi sluta spela. Nu blir det godnatt och sovgott på riktigt. Natti!


Förälskat mig






"Älskade ängel, som jag förälskat mig i"!

Bildbomb på Snobbis








Väldans många bilder på Snobban! Men sjukt fina också!!


A small noice




Just a small noice from the, before, silent balcony 



Slutet på Fredagen den 23 september 2011







Nu ska jag spendera resten av tiden på fredagen den 23 september 2011 genom att sova! Börjar känna mig väldigt trött i kroppen och lite sömn i kroppen inför imorgon, då jag ska vara barnvakt över dagen, är nog väl behövligt!

Godnatt på er! (Och ja, jag har nog faktiskt saknat mina kvällsinlägg medans jag vart borta i Turkiet. Saknat att få säga Godnatt till er! :)).

Så STORT och MÄKTIG!



SÅ mäktigt!!
Skulle ut med Izor en sväng för nån timme sedan. Drog på mig ytterkläderna, gick ut och började gå. Efter 200 meter kollar jag upp och min blick möts av ca 100 000 stjärnor! Det var enormt. Enormt mäktigt!

Viktor fick komma ut han med och vi låg
under stjärnorna och snackade! Detta kan jag lungt säga gjorde min höst. Så fantastiskt underbart. Är detta något man bara får uppleva en enda gång i livet, eller har jag lyckan att uppleva detta nån mer gång?

Hemma!



Halloj, tjolahopp!
Är nu hemma från en underbar vecka nere i Turkiet! Kändes som jag vart där 2 månader när jag låg vid poolen dagen innan hemresa, men idag käns det som 2 månader sen jag kom hem. Konstigt det dära.

Nu har man fått tillbaka skol-ångesten och paniken om att vintern snart kommer här och då är här för att stanna. Konstigt hur skolångest och vinterpanik kan komma tillbaka så fort!?

Ska dra mig ett avsnitt med Hollywood-fruarna och sedan duscha! :)


Grönare gräs?







Är gräset grönare på andra sidan häcken?

Försöker



Försöker ropa, men ingen hör.
Försöker vinka, men ingen ser.
Försöker allt, men ingen märker.
Den enda som ser och hör är min kropp på andra sidan graven....



(texten har inget att göra med mig, bara jag som tkr det är kul att göra dikter ibland. Ibland från egna känslor, ibland inte.. :))


Lycka



Lätta spår i sanden, å en vind som blåser ömt. Jag e så lycklig att jag fann den. Den lycka som jag alltid drömt.

Varje andetag jag tar är till för dig!




Ekkorn satt i granen skulle...



Ekkorrn satt i granen, skulle skala kotte, då fick han så bråttom, trilla ner från tallegren, stukade sitt lilla ben och den långa luva svanseeen.

Smile to the world.





A smile is the prettiest thing a person ever can wear!

SnyggT?




Översta bilden är assnygg och bilden under snäppet under assnygg! (eller så vare inte  som såååå).

Över åtta år sen




Över åtta år sen som vi hämtade hem dig, min skatt! Över åtta år sen vi var på Fyrishov. Pappa, Viktor och jag. Pappa berättade att vi hade en gäst hemma hos mamma. Tusen frågor rullade runt i huvudet när pappa inte ville avslöja vem det var! Farmor? Mormor? Morfar? Farfar? Farbror? Moster? HUND!!?? KATT!!?? Osv osv.

Väl hemma hos mamma slängde vi av oss kläderna och gick in i vardagsrummet. Mamma öppnade deras sovrums dörr, och ut klev världens finaste, vackraste, sötaste, underbaraste (u name it) valpen någonsin! ca 8 veckor gammal jackrussel/tax-blanding. Helt vit med ett brunt öra.

Över åtta år sen som mitt hjärta blev helt!

Oj oj oj!!



Ojojojojoj så vacker du är min älskade ängel!

En famn att bara finnas i gör livet värt att leva!





Hmm... what happend!?!?



Ibland undrar jag hur man lyckas på bild??

På bild, jaaappjapp!





Lite bilder på mig, jappjapp! Känner att ibland blir man bara sådära sjuukt bra... Haha!

A fire in my heart





There´s a fire, started in my heard, reaching a fever pitch and it´s bringing me out the dark!

Vid nyktraste lagret






Fyra bilder från festen 27 augusti!

näst sista bilden ser man ju inte ut att vara vid nyktraste lagret, men det var jag faktiskt! Nykter alltså. Iallafall, loooove till halsbanden jag har på mig. Från mormor, tacktacktackkk :)

Höst överallt?




Två bilder på min lilla skogsstig jag brukar gå med Izor! Undra om det ser ut såhära när jag kommer hem, 21 september?

Väldans massa bilder på Friday! :)





Your my sunshine!



"I got a pocket, got a pocket full of sunshine"

Heart beat again



But yoooo-oo-oou, makes my heart beat! My heart beat again.
And yoooo-oo-ou, makes my brain break again. My brain break again.

För mig är du hela världen





Hahaha söt-öra!


Såååå söööööt!


Me


A picture of me!


Är jag on the plan nu?





Är förmodligen på planet mot Turkiiii nu! Ni får hålla tummarna åt mig att inget är försenat eller dyl.

Förbereder mig på en veckas avkoppling med soool och baaad! Fast förstås lite träning också. YEYYYY, eller?

Förövrigt, kommer sakna min prins så otroligt mycket. Tanken vid att bara lämna honom i Sverige en vecka gör ont, och antagligen kommer handlingen av det hela höra ännu ondare. Men det är bara en vecka! Vi får stå ut...

KRAMAR TILL SVERIGE!

Vacker du är då!



Hahahaha söteee då!♥


All you see





All you see, is just an other side of me...


Tjoooock




HAHAHAHA så jävla kul hur Freddy kan se så jävla tjock ut på bilden!!?? Han som är perfekt i hullet haha ;)

Mål!




Nu känner jag mig på topp! På topp, på topp, på topp!
Är sugen på att få prova nya träningsformer, men också fortsätta med min löpning.
Jag vill pröva mera step-up, prova box, Arobics, Fuego dans, afrikansk dans, skivstång. Mera spinning och fortsätta med cirkelfysen.
Men också springa. Springa långt, springa kort. Ut och springa 1 mil. Kanske två nån dag i veckan. Men också springa så jag slår mitt PB (person bästa) på 3 km och 5 km!

Vill satsa stenhårt på träning och löpning denna höst! Få sjukt bra resultat på alla lopp nästa år!

SEPTEMBERS MÅL:

Vad?
Springa min runda bälinge-lövstalöt-bälinge, under 14 min & 15 sek.
Hur? Träna mkt intervaller. Både 10 min-,5 min- och korta intervaller! Sen också springa flera vändor i lungt tempo, både 3 km och över 1 mil! Sen också få lite benmuskler ;)

Detta skaaa jag klara innan sista september! ;D

Såååå, nu fick ni veta lite om mitt mål denna månad med träningen! :)


TV-tittande!




Sitter bänkad i Viktors rum och glor på Ensam mamma söker. Snart kommer Svenska Hollywood fruar! Sooom jag har saknat!! Nä men hare bra hörrnini ni! :)

Packat inför Turklaaand



Söndag.... Söndag,söndag, söndag! Iallafall. Har packat massa nu inför Turklandet! Så svårt att veta vad som ska med, speciellt när jag var tvungen att packa klart allt redan idag så mamma kan ta väskan till pappa! Men det blir nog bra!

Resten av dagen kommer faktiskt spenderas till att plugga :( Mindre glad tjej hära! Har massa som måste bli klart inför nästa vecka, speciellt eftersom jag ska vara ledig. Kommer bla ha mitt Samhällsprov imorgon istället för på fredag. Känns ju bra!

Ska göra lite nytta nu istället :)

Vill fly från Sveriges hemska väder som väntar..



Trött som fan är man! Blidde some städning nu på kvällen, kändes ganska bra ääärligt. Har också läst ett par sidor i min bok, som faktiskt är as bra!! Nu däremot kollar jag runt på resor! Vill ha flera resor bokade nu inför hösten och vintern. ÄRLIGT, paniiik att man ska sitta i en skolbänk nu 24/7 fram tills nästa sommarlov och under tiden ska det vara 1 meter djup snö, 25 minus grader och snöstormar. Nä, en resa eller två skulle vara ganska fint att ha inplanerade...

Finaste brorsorna som betyder otroligt mycket!






Mina älskade brorsor♥

Linus och jag har
alltid stått varandra nära. Riktigt nära liksom. Men Viktor och jag har mera haft det usuall -syskonbråk! Bråk,bråk,skratt, bråk osv.

Minns så väl de gångerna vi var hos farmor hela tjocka släkten (heeej farmoor!). Viktor och jag bråkade medans våra två kusiner, Rebecca och Oscar var som bästa vänner. Både jag och Viktor kollade konstigt på dom och det gick inte ens att föreställa sig att Viktor och jag någonsin skulle kunna hålla sams 24/7, utan något bråk alls. Nä det var för långt in i framtiden (om det ens fanns nån framtid för det).

Men nu sitter vi här, bara nåt år senare, och Viktor å jag har bättre syskonrelation än någonsin!! Underbar känsla det dära. Att man har två bröder som man står riktigt nära!♥

Tävlingggg



Tävlade idag! I löpning. Gick sådäraaaa. Men det var kul som alltid tycker jag. Är taggad på att boka in fler tävlingar :)

Varför det gick dåligt idag var för att jag bara ätit frukost och jag tävlade kl 14.00, sen hade jag druckit på tok för lite. Borde hällt i mig minst en liter extra imorse. Sen var det varmt, jag fick huvudvärk och solen var irriterande!

Men som sagt, det var kul och det är det viktigaste! Vinner hela skiten nästa gååång istället!

Freeeeedaaag!




Din inre inspiration är din lycka!








Att finna sin inre inspiration
är att finna sin lycka!

Kom och tänka på detta idag när jag satt på bussen och filosofera.
Och det stämmer ju.
När du hittar din inre inspiration till att göra saker,
det är då du är lycklig.
Som när du får inspiration till att göra något du tycker är roligt,
exempel rida, dansa, laga mat, umgås med vänner, shoppa, spela fotboll ect ect.
Då har du funnit din inre inspiration till att göra saker, och det är då du är lycklig...♥


Vill vara utvilad imorgon då det är freeedag!



Tror faktiskt att jag går och lägger mig nu! Vill ju vara utvilad imorgon då en hääärlig fredag väntar! På lördag väntar också tävling, spännande! :)

Uppkurrad i soffan med en bra bok!




Har kurrat upp mig i soffan med en bok! Lånade den på bibbloteket idag. Verkar rätt så bra! Känner mig trött och fryssen, ska nog fortsätta sitta här i soffan ett tag. Få upp lite värme. Kanske dricka varm o´boy och sen lägga sig?

Friday...




Lilla Friday...


Mamma och brorsan




Mamma på första och Viktor på andra! För er som inte kunde lista ut att det var mamma på första och Viktor på andra, så skrev jag ut första och andra. Vill vara på den säkra sidan så jag inte bara skriver "Mamma och Viktor, å ni ba WTF, är inte Viktor typ 13, inte en 40 åring kvinna!!??" Bara för att vara på den säkra sidan liksom...

Drar mig ut och springer nu!




Hjärtskärrande så fin du är!

Har redigerat bilder i hundraåttio denna kväll! Och förberett inlägg till nästa vecka då jag är bortrest! Allt för er, haha. 3-4 inlägg om dagen.... jag känner att jag inte har något liv! ;)

Nu ska jag försöka mig på en löprunda! Dock bara på 3 km. Har så sjukt ont i vaden sen i måndags, antar att det kanske är träningsvärk. Hoppas på det iallafall. Har ju tävling på lördag och då vill jag vara frisk och hel! Kapiiisch??

Hahaha!


HAHAHAHAHAHAHA tror jag dööööööör!! Kolla bilden!!!

Slut på rolig info!
NU; städa plus redigera mera bilder...LML


Can I lick your as med Pappasmurf... Oh fuck!




Här sitter man och lyssnar på musik med brorsan på 6 bast och han föreslår att vi kan lyssna på Pappasmurf! Aja men visst tänker jag. Söker på Youtube efter Pappasmurf. Får upp massa konstigt med bara ett resultat där det är en smurf på. Läser texten Pappasmurf- Can I lick your as? Oh fuck. Försöker förklara för Linus att det inte är en bra låt men han kastar sig över mig och trycker på spela upp. Oh fuck.

Slut på dagens hemska!

Ps. Insåg just att "Oh fuck" kanske inte va ett så bra ord när man skulle förklara detta.... Fan då!

Känslan när man...





Känslan när man börjar asgarva åt att man gjorde en så rolig min med flit på en bild men sedan inser man att man inte alls gjorde en rolig min med flit utan det bara blev som det blev...

Finaste filmen i världen med webcaaaam!



Sjukt kul jag hade imorse!! :D Eller...

From da party


Leffe och min låtsaspappa Micke, aka födelsedagsgubben! ;)

Glad mamma! Fast vem är inte glad när man just fått i sig nån mun eller två utav champagne!?
Fast det vet ju inte jaaaaag era puckon. Men jag ba menaR!

Danne!

Kusinen Linda!

Lite bilder från festen 27/8! Det blev knappt några bilder från det. Men dom som blev blev ju bra. Som alltid blev jag inte med på några kort. Jag har knappt några kort alls på mig själv. HEHEHEH, eller? Gick ni på't verkligen? Hehehe.

Kul-jul väder!



Imorse när jag vakna och insåg att det regnade ställde jag mig upp och ba skrek så att alla grannar vakna, DRA ÅT HELVETE JÄVLA CP SVERIGE-VÄDEEER!!! FUCK YAAA!!!, skrek jag. Eller nä. Det gjorde jag inte. Men jag ville.

Vi ser det possitivt, Gud (som inte finns) gråter åt oss för att vi går i skolan! Åh så fint :)

Creapy



Här händer det inte mycket inte! Kollar lite på Svenska hollywoodfruar. Guuuud så bra det är asså! Gunilla måste man ju bara gilla. Eller kanske inte gilla. Hon är faktiskt jävligt läskig! Sen har vi ju Agnes-Nicole! Kan inte bestämma mig vem av dom som är mest skrämmande. Eller jo, Gunilla är mest läskig. Agnes-Nicole är bara omänskligt konstig!

Men nu ska jag fortsätta kolla på Svenska hollywood fruar. Bra det!

lår fötter? (instead of "vad händer?" hahahaha as kul!)




Så sitter man här igen och funderar på meningen med livet... Nejdååå det gör jag inte! Sitter snarare här och funderar på när pappa kommer hem. Det vet man inte tyvärr.

Nej men jag ska fortsätta rulla tummarna och fundera på när pappa kommer hem! Hoppas ni har det lite roligt åtminstonde! :)

Matteprov nu, FML and OMG



MATTEPROV IDAG MELLAN 10.00-12.00, OBOOIIII! önska mitt lycka till, kan behövas...

Drar nog till skolan redan nu så jag har en timme på mig att plugga lite iallafall. Kan nog behövas.

Lång låt?



Det regnar utanför mitt fönster! Lät klyschigt, men det är sant... Nu väntar sängen. My lovely bed. Iallfall. Sa för en timme sedan att "Jag går och lägger mig direkt när denna låt slutat". Men det blev som igår att det gick 2 timmar till efter det. Kan man skylla på att låten var lång? Eller funkar det inte nu när det gått två timmar?

Klockan är mycket FML


snyggelygg-bild!

MEN SHIIIT!!
Klockan är redan kvart i nio. Not good. Har inte ens fått i mig middag än. Fan då.

Förövrigt hörde jag nyss ett flygplan utanför då mitt fönster står öppet. Det fick mig att börja längta ytterligare tills Turkietresan. Wellwell, tiden går nog fort!


Måndag








Måndag idag dårå! För er som missat alltså. Idag rullar livet på som vanligt, en helt vanlig måndag liksom! Skola hela dagen, sen tränade jag och nu sitter jag här och övar lite olika poser! Vet inte riktigt vilken av poserna ovan som är snyggast, kan liksom inte bestämma mig. Aja. Funderar på saken, höreeeesss!

Träningskläder #2

NIKE W EMBOSSED SS BLACK
249:- Stadium (Nike)!

Också en assnygg tröja som snaraaast kommer infinna sig i min garderob! Känns som att jag kanske åtminstonde kan ha en tröja i svart, har ju allt annat i orange & rosa! Visst, det är awsome med lite färg på kläderna vid träning, men svart kan också vara snyggt ju!

Då vare sänga igen dårå!



Lägger mig nu! Tror ni sett bilden förut, who cares? Godnatt min skatt!

Tonvis med bilder skall redigeras





Sitter och redigerar upp tonvis med bilder! Allt från Åland till Mellbystrand till bilder på Izor ect. Måste ju få lite space på datan inför resan till Turkiet nästa vecka, för förhoppningsvis tar jag en hel del kort där! :)

Fin



Idag känner jag mig fin!Ni vet sådära fin som man bara känner sig ibland när man ser sig själv i spegeln eller på bild! Bra dag känner jag! Nu drar jag vidare och fortsätter checka bilder på mig likt den ovan. Kind of buissiiiiiieee! Hörs.

"Do you knua it?"





¨

Lite detaljbilder från förra helgen då det var partiii! Ganska kul endå att ta some detailspics, if u know what I mean? På tal om "know" föresten, igår i bilen frågade Viktor mig "Do you knua it?". Man ba VA!? Tydligen menade han "Do you know it", han hittade bara på ett eget litet slang. Såklart. Vad annars? Hehehe. Typ.

Nattis



En onormal bild och en lite mer normal bild! Jennifer like to play avec le ordinateur-cam!

Drar mig to da säng nu! Försöka vila ut sig lite till imorgon och nästkommande vecka. Fint det! När man börjar bli så mogen menar jag. Eller mogen och mogen, snarare att man börjar bli pensionerad! Aja. Godnatt!♥

Träningströjooor!

SOC W RUN LS TOP RED
199:- Stadium! (Soc)
NIKE W EMB LS TOP PINK
299:- Stadium! (Nike)

Den understa tröjan är ju att dö för!
Fullkomligt älskar den. Får nog bli ett haff på den nästa gång jag drar förbi Stadium. Den översta tröjan är långt ifrån lika snygg, den känns mer som en bra tröja om man kanske vill hålla nere budgeten och inte bryr sig himla mycket om utseendet! :)

Men kärlek till den understaaa!

Voade och hajjpade!



Hemma från Furuvik nu! Petter var okej, kan ju knappt hans låtar. Men September däremot. Holy craaappppp! Där kan jag ju meddela att man voade med i svängarna!

Annars då?
Insåg just att jag skrev "voade med i svängarna". Finns det ens? Det kan det väl inte göra? Jag liksom hittar på egna ord hela tiden. Visserligen är dom ju as bra, men vaffan! Voade & hajjpadde! Det är mina nya ord.... Sätter nog punkt hära!

Pocket full of sunshine



Låten är underbar, just saying... :')

redan september och jag ska se på September (hehehehe-he-he)




Drar till Furuvik nu! Där ska vi se på Petter och September. Men på tal om September? Det är ju för fasiken redan september ute, alltså höst.

För att tänka possitiv: snart jul(man får baka gottis, julkalendern, jullov, pynta osv). Jag fyller år (16 oktober närmre bestämt!). Höstlovet! Jag ska utomlands. Man får ha mysiga kläder! Osv osv. Det kanske är liiiteee bra med höst&vinter trots allt. Säger vi, för att vara possitiva liksom...

Trött in da knopp and also in da kropp!



Godnatt bloggischen! Nu blir det sova och vila upp mig inför imorgon då vi ska till Furuvik. Men på tal om vila. Min kropp behöver verkligen vila litegranna känner jag, lite träningsvärk i sidan av magen, revbenen och framsidan av axeln! TUFFT LIV...

Tävling nästa helg i löpning, jag är taggad faktiskt!

Foto på fötter&skor!


"varför måste alla tjejer alltid ta kort på deras fötter & skor för??" suckade Viktor när denna bild togs förra helgen! Jag svarade lite smart att jag bara testade ljuset, hehehe-he-he!

Håller på och kikar runt på Ikea (Sveriges stolthet fan!). Har some plans, men jag avslöjar inte allt för mkt än! Vi drar det en annan gång liksom. HÖRSSSSSS!!! (börjar bli uttjatat med "hörs"...)

Viktig info @ nio på kvällen!




Fredag! Kusinen (Linda) is here. Käkat gó mat och umgåtts the whole familly, underbart!

Nu varvar jag städning med Svenska Hollywood fruar! Jag och städning på fredagar asså. Ja jo, okej! Fråga mina vänner så säger dom "Jennifer & städning varje dag", men fredagar är värst! Då blir det städning på hög volym, och även alla lådor och dyl får sig en rejäl omgång! Med städning dårå alltså, inget annat (det gäller att vara tydlig när ens vänner läser da blogg!)

Inlägget blev spårat (inte som ett spårat tåg, utan spårat som ja precis!) och kanske lite ovärt! Vi får höras senare när hjärncellerna arbetar som normalt!

Söt!




Detta ska nog bli min nästa profilbild! Känner att jag lyckades så bra med denna bild :)

Förövrigt!
Fredag nu, skönt. Slutade 11.10, jobbade två timmar, satt utanför pappa och väntade i kylan 1 timma, satt inne hos pappa 1 timma, drog hem sen och nu ska jag hämta cykeln, gå långis med Izor & sedan städa da room! Ikväll ska kusinen klippa mig, DET BEHÖÖÖVS!!

Höres.

Cirkelfys, tungt tungt, jappjapp!



Hemkommen från träningen, jappjapp!
Drog på ett cirkelfys-pass, och ja, jag är trött! Har just roat mig med vår webkamera, då pappa köpt ny data. Men nu ska jag slita mig från detta och dra mit mot en snabbisdusch, sen kanske dra mig en sömn innan skola.HEJ!

Trippade runt såhära i helgen!




Vandrade runt såhära i lördags @ the party! Älskar klänningen men har knappt använt den i somras då det blir för varmt när solen steker, den är väldigt tjock och sitter tajt över ryggen. (bra beskrivning, nej). Å när det har regnat eller vart kallt så har man frusit i den. Yey yey, ni fattar!

Klänningen är iallafall från H&M! Hade också en fläta i luggen och satte håret på ena sidan. U like it? :)

Regnjackaaa





3 stycken sjukt seriösa bilder på mig! det var dagen innan jag skulle ut till Fjällnora, så ja, ni vet. Kände för att testa regnjackan. och den var sjukt snygg. Fast nä!

RSS 2.0