Inspiration




(Stilar från gossipgirl)

Bilder från google.se

Bjuder på lite inspirationsbilder från Gossipgirl. För visst älskar vi alla stilarna från gg?

Vintertid


Usch! Nu börjar vintertid=1 timme bakåt... Känns inte så kul att det kommer vara kolsvart vid halv fem nu istället :(

Men man kanske får ta och sörja det med lite shopping istället? ;)

Kladdkaka is the shit


Äter kladdkaka och är hemma själv med Linus!
Ska slappa lite till framför TV:n så hörs vi ;)

Rabattkod

Nu när det är höst, blir mörkt fort och kylan kommer med stormsteg, så tänkte jag ge er kära läsare en rabattkod hos Eacdesign.
Eftersom att jag samarbetar med Eacdesign så har jag fått möjligtheten att ge er hela 10 % rabatt på hela beställningen! Så vad väntar ni på? Kööp!

Kod: barajennan (koden gäller tills måndag 1/11-2010)

49 kr

40 kr

39 kr

45 kr

Detta var mina favoriter. Gå in på eacdesign och beställ hem just dina favoriter! 

Skönt med moppe


FOTO:Jag

Idag slutade jag 13.55 då vi hade inställd matte! :D Det är då det är så skönt att ha moped förstår ni ;) Åkte till stallet och mockade och därefter åkte jag hem direkt. Var hemma ungefär tre.
Lite senare ska jag förmodligen upp och rida. Hoppning kanske?

Dagens ha-begär!


Detta är jag grymt sugen på just nu!
Jag har ju presentkort på både H&M och Ginatricot så jag ska åka in någon dag och köpa dessa plagg. Kanske redan imorgon om jag hinner? :D

Fråga och svar



Fick en fråga av anonym så jag tänkte svara på h*ns fråga i bloggen :)

Vad har du fått i present då?
Svar;
Först och främst, förlåt för att jag inte visat er men eftersom jag tagit massa paus så har det kommit i lite undanskym.
Av kompisar fick jag presentkort på H&M. Fick även 400 kr på H&M och 600 kr på Ginatricot av släkten. Jogginghanskar, jogginströja, träningsbyxor, hästbok med hoppbanor, ridtröja(den grå på bilden),moppekurs och 700 kr av pappa :D Fick även hårprodukter, ljus, mössa+vantar, halsband,800 kr och tränings'kofta' av släkten. Av mamma och Micke fick jag ridkurs(för antingen Mats eller Elina värde 600 kr), massage, hårddisk och en moppe :D

Detta är allt jag kommer på, men jag är verkligen jätte nöjd :D
Glömde att tillägga det att från Linus fick jag teckning och kort, det finaste jag någonsin fått :)<3


Vintertid snart :/


FOTO:Jag

Antingen så rider mamma med på lektion idag med Friday eller så rider jag honom :D Rider jag så tänkte jag rida ut en sväng. Måste passa på innan det blir mörkt klockan 15. Och om en vecka övergår vi till vintertid och då ställs ju klockan tillbaka en timme=nu när det blir mörkt vid sex kommer det bli mörkt vid fem istället.... (Hata vintertid!!)


Bloggpauser hit och bloggpauser dit!


FOTO:Jag

Jag tog en bloggpaus, kom tillbaka,tog en bloggpaus och nu,äntligen, är jag nog tillbaka helt! Ska försöka strukturera upp inläggen och planera, så att jag får tid för bloggningen. De dagar då det är mycket med skola kan jag ju bara visa bilder och så:)

I´m back and I´ll stay!

So-plugg är inte kul!


FOTO:JagMODELL:Izor

Har glömt och berätta en sak, men jag fick en moppe i lördags då jag fyllde år ;) Körde lite i lördags och idag körde jag till affären med den medans mamma cyklade en bit bakom,hehe!

Nu har jag SO-prov att plugga till=väldigt tråkigt!! Menmen, bäst att sätta fart direkt innan jag somnar...

Slutade tio idag! :D




|FOTO:Jag|

Gissa vem som slutade 10.00 idag då!!?? :D Hade alltså bara matte och engelska, sen åkte jag till stan. Farfar skulle ändå in så jag åkte med honom. Pappa, han och jag åt mat uppe på Mickeskök sen åkte vi till Stadium där jag köpte ett par joggingskor! :D Är väääldigt nöjd med det jag köpte.
Kom hem vid två igen och vi skulle egentligen slutat tre. Tyvär har man inte fått mycket gjort här hemma, skulle t ex pluggat, men det kommer det kommer! ;)

Hörs senare!

Vill sova ut ordentligt men nix...


En bild från igår då vi longerade Friday!

Idag åkte jag till stallet efter skolan och red Friday. Hoppade lite lätt och shit så fina språng han fick. Den ända vi ska tänka på är att han måste öka farten lite ibland. Sen det vi ska börja öva på nu är omhoppningssvängar och hoppa ur sväng! Det är lite svårt då han är så stor och det är inte alltid lätt att vända på en 50-öring när man inte har tränat på det förut ;)

Har även hunnit med att jogga en sväng med mamma! Jag var så trött så jag var svimfärdig, men så tänkte jag: Okej jag kör en kvart på Crosstrainern då! Men sen efter 3 minuter frågade mamma och jag ville med ut i spåret och då fick jag energi i kroppen ;) Körde två varv i 1,3 km och sen 500 m=3,1 km. Är nöjd ändå. Fick ont i magen efter första varvet, tror det berodde på alla kakor och bullar som jag och Linus tryckt i oss, haha! Men runt kom jag :)

Nu ska jag lägga mig i sängen för att sova. Vill få sova ut ordentligt men nix, den gubben går inte då det är skola 24-7....

Tårtan från i fredags!






Tänkte att ni kanske ville se tårtan jag gjorde i fredags till mitt födelsedags firande med pappa och halva släkten! Det blev en pinocchio tårta(sockerkaksbotten med maräng) och grädde, detta toppade jag med banan, kiwi, mandarin, annanas, vindruvor,strössel och sen hade jag skrivit en egen text med choklad och dekorerat :) Alla sa att tårtan var riktigt god och jag får nog hålla med om att tårtan var suverän!

Just nu kollar jag på Biggest looser, men liten senare kommer det upp bilder på presenterna och på Friday hang in then :)

Godnatt


Godnatt...

Nu är jag tillbaka!

Nu tänkte jag börja blogga igen efter en välbehövlig bloggpaus!
Men jag har iallafall fyllt år(16/10) så GRATTIS till mig? ;) Har fått massa fina presenter som jag tackar enormt för. Ni läsare ska få ta del av allt lite senare då jag fotat det och lagt in på datan.

Just nu är det Ensam mamma söker som jag hänger framför så vi hörs senare...

Såå fin!♥

I´ll be back soon.


En bild jag tog för några veckor sen, texten gjorde jag då, så den har inget att göra med det jag skriver nu(inte med avsikt iaf ;)).

Känner att jag vill ta en lite bloggpaus nu! Inte blogga något under tisdag,onsdag,torsdag och fredag, och sen komma tillbaka med massa bloggning på lördag då jag fyller år.
Har massa plugg i skolan nu som ska bli klart, ridningen och jogging m.m m.m! Men jag kommer tillbaka!

Söndag


Hihi så söt bild, han druknar ju nästan i alla löv ;)

Har nyss ätit havregrynsgröt och nu väntar plugg! Ska kanske ut och springa sen,får se. Eller rida ;)

Aja vi hörs senare :)

Höstkänslor

 


FOTO:Jag

Tror inte jag har visat er dessa, så ni fick se dom nu! :)
Är så otroligt mätt just nu, för er som undrar! Åt massa god mat bestående av kött,hasselbakspotatis och mammas kantarellsås,sååå gott:D Till dessert hade jag ordnat pannacotta med hallon,lika gott det med...

Nu ska jag fortsätta slappa lite, kanske framför TV:n,sen får det bli en tidigt kväll idag! Ska kanske ut och springa imorgonbitti och därefter,om jag hittar nån kompis som vill med, så drar jag in till stan för lite höstshopping. Har massa som står på "Köpa-listan" just nu och eftersom att jag har 1½ barnbidrag(ca1500) som bara ligger och skräpar, så måste de genast shoppas upp ;)

Kram!

Blackandwhite


Jag och Friday...♥

You are my lifeclimb!


Så söt bild på min finaste<3

Jag vill ha...



Här kommer lite mer som jag önskar mig i födelsedagspresent! Det är ju bara 10(om man räknar med idag) dagar kvar tills jag fyller år! :D
Men detta collage var väldigt mycket ängnat åt pappa, så nu vet du vad du ska köpa pappa;)

Ny header



Som ni kanske ser så har jag en ny header! Kännde att jag ville ha lite mer nya bilder,lite höstigare och mer bilder helt enkelt, istället för 4 bilder;ohöstiga,gammla och väldigt få!

Jag är väldigt nöjd med resultatet och jag gillar min nedräkning så ni kan hålla koll ;D♥

Men vad tycks?

Molly




                                    FOTO:JagMODELL:Molly

Hemkommen från skolan nu och har precis fått i mig 2 mackor(de va smååå:(haha) och en bulle, hihi :D Jag är nöjd så det visslar om det!

Elina-kurs #2





"Det är så kuuul på denna ridbana, jag vill inte lämna den, nooooooooo!! Snälla matte. Nej nu blir jag förbannad vi STANNAR HÄR!" sade lilla(läs:otroligt stora) Friday!

Ni fick se lite flera bilder från hoppkursen som var i helgen(1-2/10), men mera kommer :)


Gäller att få upp lite kondition menar jag


FOTO:JagKAMERA:Casio EX-F1

Idag har jag sovmorgon, det är därför jag sitter här framför datan och häckar!
Igår blev det inte så rolig bloggning, men jag kännde inte för det. Men efter skolan så åkte jag iallafall in till stan! Köpte ett par jeans och två linnen :D Är nöjd med mina köp, och ni får se sakerna lite senare...

Sen joggade jag igår också. Det går bättre och bättre för varje gång, så det är ju bra! Har som mål att jag ska springa sträckan 5 gånger och varje gång minska. Så springer jag på ex.20 minuter så måste jag ha som högst 19.59, annars blir det ajabajja! ;) Men jag har nu sprungit 3 gånger. Andra gången sprang jag 2½ minut fortare och igår sprang jag ½ minut fortare.
Jag har som mål att delta i Premiärmilen 27 mars(2011) i Stockholm. Det loppet är 1 mil och det känns ganska lagom istället för att kasta sig in i Maraton på 4,2 mil ;) Men jag får ju inte springa Maraton(18-års gräns) men det finns andra lopp såsom Lidingöloppen,halv maraton, tjejmilen,vårruset m.m m.m!
Ni läsare ska få delta i min träning fram till att klara av och komma i mål på Premiärmilen! Det gäller att få upp lite kondition menar jag, hehe^^

Men nu var det inte meningen att detta inlägg skulle blir 1 km långt, så jag avslutar HÄR!

Oscar#3






                                           |FOTO:Jag|


Grattis till kusinen Oscar som fyllde idag! På fredag blir det kalasfirande för honom:)
Men godnatt och sov gott...

Läderstövlar Nubuck med fårskinnsfoder CRW®


Hööks 1399:-

I oljad nubuck. Dold resår på båda sidor om dragkedjan. Insida i cambrelle. Fotdel och innersula i äkta fårskinn.

Dessa ridstövlar fick jag av mamma för nån månad sen! Riktigt sköna och de håller värmen bra. När jag provade stövlarna kändes de väldigt små i storlekarna så jag fick ta en storlek upp. Men nu när de är lite ingådda(har bara använt de ett fåtal gånger dock) så är dom normal stora i storlekarna, så för mig är dom lite förstora nu ;)
Rekomenderar de varmt, och de är helt klart värda pengarna! 5/5 :)

Min önskelista 2010

Har ju lovat er att visa min önskelista för 2010! För jag fyller ju nämligen 15 år den 16 oktober om nån av er har missat det... ;)

Sen önskar jag mig massa fler saker, men det är bara jättejätte dyra saker, hihi^^


Fårskinnsvantar




Igår var jag med mamma och Linus på Mickesmäss! Det är en marknad som är varje år och håller till i Örsundbro. Jag köpte bla dessa underbara fårskinnsvantar, och de värmer så himla bra. Visst det är bara Oktober än så länge, men just nu håller de värmen riktigt bra :D(det är ju ändå trots allt 0-gradigt på morgonen!!).

198 kr gick de på föresten, så det var taget!

Elina-kurs


Finer innan vi skulle åka:D♥





Här är lite bilder från i helgen!
Mera bilder kommer komma upp lite senare, det blir så mycket om alla bilder är i samma inlägg:)
Puss!

Alla älskar Olle!


Olle Hedberg-Sex on fire.

Ärligt! Visst älskar vi Olle? ;D

Nu drar jag till skolan och därefter ska jag rida Freddan! :D Hörs senare.

Sweet dreams



                                                 |FOTO:Jag|

Hinner inte lägga upp bilderna från träningen då jag vill redigera till dom lite först! Ska lägga mig och läsa en stund innan jag somnar. Skola imorgon igen, är fullt taggad då jag vet vad som väntar under mina praoveckor!! :D Men jag ska inte ropa hej innan jag kommit över diket. En liten detalj först som vi mamma måste höra med dom innnan. Men det tror jag ska lösa sig rätt så enkelt :D

Everything I do, I do it for you


Haha snygga ;)

Förlåt för den dåliga uppdateringen men nästa vecka ska det bättras!
Ska slänga i mig lite mat och därefter till stallet för att skritta ut en sväng barbacka+mocka. Ikväll kommer det upp bilder från ridningen igår, även filmer från träningarna kommer komma upp ikväll ev. imorgon. Nu är jag taggad på att börja blogga igen för jag har massa ideér och insipation om vad jag ska blogga om ;)

Hörs!

Satte hjärtat i halsgropen

Åhhh såå glad jag är!! :D
Igår mejlade jag ett företag och frågade om jag fick praoa där 2 veckor! Jag höll tummarna så de blev alldelses vita... ;) Jag tänkte att de förmodligen inte skulle svara först på måndag då den riktiga arbetsveckan börjar, men nu när jag satte på datan och loggade in på min mail stod det:ett nytt medelande. Jag satte hjärtat i halsgroppen och höll tummarna ytterligare lite till. Jag försökte intala mig själv att de förmodligen bara var reklam. Men när jag öppnade mailet stod det från det företaget!! Och dom sa att jag får vara där under mina två praoplatser :D:D:D

Vill dock inte berätta än vart jag ska vara utan det får ni veta när allt är klart! Jag ska prata med mamma också för jag har bara pratat med mamma. Jag vet att jag ska åka, men lite mera detaljer ;) Sen ska jag skicka över en praoblankett som företaget måste fylla i!

HURRA vad jag är glad :D


Bild på mig i min egensydda klänning och min gamla frisyr...

Oscar #2






                                                  |FOTO:Jag|

Här kom ytterligare en del av fotona på Oscars hockey!
Igår och idag vad det iallafall hoppkurs och jag är så HÄÄÄÄR nöjd! Igår vad det mera markarbete med lägre hinder. Han hoppade jätte bra och lyssnade perfekt. Idag vad han jättefin i början men mot slutet blev han trött och orkade inte få med sig bakdelen. Men det jag var mäst nöjd med är att han GJORDE GALOPPOMBYTE :D:D:D Ni som har häst förstår känslan när ni har tränat på något massamassamassa och sen klarar den av det, härlig känsla!!

Nu är jag mer än taggad på Våren-2011! Då ska Friday och jag börja tävla, så man kan inte annat än att längta efter kursen idag ;) Nu ska jag däremot på middag hos farmor. Hörs senare med lite update om kvällen.

Hoppskydd till Friday


För några(kanske 2?) veckor sen så köpte jag dessa hoppskydd till Friday! Jag tycker dom ser lite små ut, men mamma tycker dom passar perfekt ;) När jag läst rekomedationerna står det att skydden är väldigt stora i storlekarna, men Friday är ju iofs väldigt stor.

Men i övrigt är skydden väldigt snygga och man kan bla välja på dessa färger; Svart,vinröd,blå,brun och khakigrön. Dock gillade jag inte de färgade, åtminstonde inte dom röda irl.
Mitt betyg:7/10 :D

RSS 2.0