Heldag i båten samt paj!



Dagen spenderades med Jonas och brorsorna (Viktor&Linus) samt Izor! Började med att jag blev förhörd utav polisen då jag igår tydligen var vittne för en sak, hahah finfint, sedan gled vi runt på Mälaren hela dagen. Sol, bad, pastasallad, glas samt åka luftmadrass efter båten är väl ungefär det som beskriver min dag. Fantastiskt!

Just nu så sitter jag och trycker i mig lite jordgubbspaj med glass, lyssnar på Dessies låt samt kollar bloggar. Jorå men så att det, livet rullar på!!

En heldag ute i båt!




Kom just hem, har vart ute på sjön hela dagen! Eller Mälaren dårå. Åkte först och hämtade upp två till som skulle med (blev ca 2 sjömil) och sedan låg vi mitt ute på vattnet och solade och badade från båten. Riktigt härligt :D Blir även att vi drar ut med båten imorgon och då ska även Izor och Linus med, haha ;) Känns lite småroligt sådära att jag drar med mig båda brorsorna OCH hunden, hehe! Men mina vänner uppskattar nog det ;)

Förövrigt har jag fått färg idag! Wohoooo :D Dock är den en blandning mellan brun och röd, men så småningom försvinner det röda och lägger sig till en snyggelygg brunfärg ;)

Åka båt nao!



Nu ska jag och Viktor ut med en kompis till Skaris för att åka båt, bada och sola. Haja nice!
Blir väl hemma till fyra ungefär så vi hörs mera då! Kraaaaamaaaaar :)♥

Träning 28/6



Idag var jag ju med på träningen hos Uppsala LK! Det var hemskt. Hemskt, hemskt, hemskt!! Nejdå, men det var strålande sol och över 30 grader varmt och vi tränade vid sex-tiden. Jag som är så smart hade knappt druckit vattena och det fick jag ju äta upp. Fick yrsel och fick svårt med andningen. Men jag var med i ca 30 minuter iallafall och det var relativt hårt! Hann bli lite svettig och sådär ;)

Men ikväll ska jag nog köra ett stenhårtpass! Jag ska vara så trött efteråt så jag inte ens kan röra mig, haha ;)

Träning 27/6



Dagens pass blev faktiskt lungt! Min kondis och uthållighet har ökat sjukt mycket senaste tiden och då behövs ganska mycket innan man känner sig trött. Körde som intervaller, fast ändå inte men aaa..

Sprang i spåret på 1,3 km! Varv 1: Lungt tempo, fick inget flås alls fast jag hade mitt vanliga distanstempo. Inte trött för fem öre. Därefter stretchade jag lite snabbt. Varv 2: Sprang i ökat tempo med 1 kort vila på 20 sekunder typ. Fick upp pulsen rejält men den försvann lika snabbt när jag stannade. Varv 3: Sprang i snabbt tempo halva banan (ca 600 m) och andra halvan joggade jag i lungt tempo.

Ganska härlig träning trots allt! Har lite planer på hur veckans träning kommer se ut men det visar jag senare :)

(Hann inte skriva igår(nu är det ju 28/6, så alltså igår; 27/6) så jag fick tidsinställa detta till igår då jag vill ha det upplagt på rätt datum! :))

Inspiration



ToppLoppet 2011 är ett lopp jag deffinitivt skulle vilja vara med på! Verkar så sjukt roligt, speciellt att det är ett sådant peppande lopp. Det står folk överallt och hejar och det är dj:s, cheerleaders, körer ect som står längst vägen och peppar. Härligt! Det kommer nog bli ett lopp jag springer i höst ;)

Hemma!

Kom hem runt halv åtta idag från Leksand! Har haft en gó helg men nu är jag sjukligt trött!! Borde egentligen ligga och sova nu men ändå fortsätter jag sega framför datan samtidigt som jag läser min bok samt smsar. Fint det. Vi hörs imorgon, eller okej; senare idag, istället. Nu måste jag sova. Blää. Fast nä det e ju min säääng jag ska sova i nu ist för i tältet så jaaaa ;D

Ibland undrar man vart man lyckats få allt det fina ifrån! ;)


Glad midsommar



Glad midsommar!! Hoppas ni har det trevligt! Jag och Micha ligger nog i tältet just nu och darrar. Spöregn hela helgen enligt prognoserna. Hoppas de har fel, haha ;)
Vi syns på söndag sötisar!<3

(Tidsinställt)

Fin pappa och Theo


Vackraste pappa! (och Theo;))


Herrååå


Jag ville att ni skulle minnas den finaste sidan av mig :')

Nu drar vi upp till Leksand! Det har spöregnat SJU FUCKING TIMMAR I STRÄCK!!!! Härligt att tälta då HAHA! Blir nog bra iallafall ;) Vi hörs på söndag. Blir nog dock inga tidsinställda, men aja. Hörs!

Träääänaaa



Dagens träning dårå!
Drog till Bjk en sväng och var med ca 40 min med skidgruppen. Vi körde backträning som vanligt. Skulle dock hem efter halva tiden då jag skulle hem för att packa och städa innan Micha kom. Men åter till träningen. Jag hann vara med och springa upp (och ner) för backarna totalt 8 ggr. Varannan gång springa och varannan skidgång! Tufft vare.

Väl hemma så fixade jag lite och när jag insåg att jag låg 50 minuter plus så drog jag ut med Izor och sprang 3 km! Gick bra. Har utvecklats mkt angående uthålligheten. Förut så la jag liksom av direkt när det kändes jobbigt men nu orkar jag pressa mig själv och istället för att gå så lunkar jag på lite lungt. Osv osv. Finns mycket jag utvecklats med men det är långt kvar. Måste dock bli lite starkare och orka springa fort för att få bättre tider på trean och femman :)

Igår körde jag också trean! Va la gött det :)

Pappa fyller ååår!



GRAAAAAATTIS VÄRLDENS FIIINASTE PAPPA! :D 25 bast ba, riiight? ;)♥

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år! Javisst ska han leva ja visst ska han leva ja visst ska han leva ut i hundrade ååååår!!

Hi there snyggo!!


Modellblicken där va!? Katjiiiiing... (eller okej, jag ser fan mera trött ut en nån jävla modellblick! Fan då!!)

Iallafall! Drog förbi hos pappa en sväng för att hämta tältet. Mamma anländer om någon minut för att hämta mig samt tältet dårå. Palla buss med ett stort tält liksöööm!! ;)

För er som undrar vad vi ska ha tältet till? Jo det är som så att imorgon (torsdag) så ska jag avec le famille åkta upp till Leksand! Även Micha(!!:D) ska följa med upp och då ska vi få tälta istället för att sova i husvagnen eller sova i stuga (tillsammans med Leffe och hans dotter Elin, Leffe är en vänn to our familly!). Fatta nirre ba tälta med Micha tors-sönd och Leksand sommarland en dag :D

Det ba går det ba ruuuullar på! Fint dä! :D

Recept: Skinksås med pasta!



Igår när jag skulle dra ihop lite ingredienser till lunch ekade kylskåpet tomt! Jag hatar verkligen att göra lunch på lov då man måste variera sig. Oftast drar jag ihop pannkakor/våfflor, men det kan jag ju inte äta varje dag fram tills att skolan börjar igen, right? ;-) Då kom jag på den briljanta idén att slänga ihop pasta med skinksås, awsome! Bjuder därför er på receptet ;-)

2 msk smör
2 msk mjöl
Mjölk (ca 5-6 dl?)
Ev lite ost (gärna västerbotternost)
Skinka
salt
peppar
___________________________
Smält smör i en kastrull. När smöret smällt, ha i mjölet och vispa fort. Häll snabbt i ca 1-2 dl mjölk så smör/mjölet inte hinner brännas vid. Dra ner plattan och ta bort kastrullen från plattan sålänge (till 4:an ungefär (av 6)). Fortsätt vispa och ha i mer mjölk, det bränns fast väldigt fort om man inte e noga med att hela tiden vispa. Fortsätt häll i mjölk då såsen blir för tjock. Ha sedan ev i ost och sen skinka. Rör. Krydda med salt och peppar efter eget tycke. Låt sjuda tills du tycker såsen är bra. Tänk på att du hela tiden får ha i mer mjölk då den blir för tjock! Serveras tillsammans med pasta, som kokas enligt förpackningen!! :)

Running



More pics på Theo! Tagna av mig.

Drar ut och springer en vända lite snabbt nu! Ser ut som att det ska börja spöregna snart och jag lovar att det kommer göra det bara för att jag ska ut. Punkt.


Och till Carina som frågade ifall fler bilder på Theo kommer, så ja det kommer (även dom ute i gräset). Blir tidsinställda under hela midsommar helgen :) För jag är bortreeeest under midsommar för er övriga som undrar :D

Det rullar på jao!




Nu börjar städningen närma sig sitt slut! Har hunnit med att bädda rent i sängen, byta gardiner, ta undan allt som står framme samt dammsugit! Lite kvar bara... Kul info? Njaaaa!

Nu blir det lite lätt lunch och sedan tror jag att jag drar ut och springer 3 km. Izor måste ändå komma ut och röra sig så då spelar det ingen roll, då kan jag ju lika gärna springa och ha han lös istället för att jag går ;)
Ikväll ska jag eventuellt vara med på löparträning i Uppsala också. Dom kör typ intervaller, backträning osv osv. Blir la gött det :)

Städa städa varje tisdag och så varje dag, det tycker jag e jag!



På bild: Theo, Foto: Jag.

Idag ska jag iallafall städa! Har sagt det varje dag nu under helgen men har inte orkat,haha. Vaknade upp vanlig tid idag, alltså 7.30! Den tiden jag brukar gå upp när det är helg och lov, men senaste tiden har jag vaknat runt halv tio varje dag och det känns inte så bra då jag föredrar att va vaken tidigt och ha dagen framför sig. Plus att jag e som piggast när jag vaknat tidigt utav mig själv, inte av en väckarklocka ;)

Men som sagt, städning på shemat. Sängen har jag just bäddat rent så nu äre bara byta gardiner, plocka undan allt som står framme, rensa alla byrålådor, rensa garderoben, rensa i sänglådan, dammsuga, skura golv och damma bänkar! Haha, fyfan ;)

Hörs senare! Ska då också berätta lite om midsommarhelgen jag har framför mig :D

Tack för kvällen Michis och Markus :)


Sjuuukt hur man kan älska nån så mkt som jag älskar min voffsing!♥


Eftermiddagen och kvällen har spenderats tillsammans med Micha och Markus! Vi började vid affären och köpte lite things, för mig blev det jordgubbaaaar :D Sedan drog vi till vår gamla hedliga lekplats där vi umgicks tills spöregnet kom, då drog vi hem till Markus. Hängde där ett tag och käkade jordgubbar osv osv och vid tio-tiden drog jag hem! Chill kväll tycker jag. Sånt behövs! :)

Nu ska jag sova. Tänkte säga att det blir en tidig kväll, men klockan är ju för fasiken redan efter tolv!!

Oh mondieu



På bild: Theo, Foto: Jag!

Herregud!!! Har varken städat eller tränat idag, som jag sa att jag skulle, haha ;) Får ta sådant imorgon istället, när jag har mera energi. Nu blir det sova. Godnatt!

Seg dag? Yeye



Depprimerad, trött och uttråkad! Ungefär de tre orden beskriver mig just nu!! Eller okej, jag e inte deprimerad för tillfället, men det kändes som att de passade bra in brevid trött och uttråkad, heh ;)

Nä men aa! Har inte fått något gjort idag över huvudtaget, haha. Skulle ju ha städat, men sedan blev det inget av det och sedan skulle jag tränat men sedan blev det inget av det heller. Haha, bra jag är va? Yeye. Har planer på att dra ut nu och springa milen elr dyl, fast det lockar ganska mycket att dra ihop nån kaka och slänga sig i sängen och kolla TV ett par timmar tills jag ska sova. Känner att det blir för lite utav sådant i mitt liv. Är mest träna, sitta vid datan och emellanåt träffa friendsen ;) Min kära gamla TV dammar ju bort :( HAHAH!

Regn



Regn ute! Inte kul. Dock gillar jag regn, det är sjukt mysigt. Faktiskt.Fast börjar bli lite trött på regn när det regnat hela veckan... Mulet är fasiken det perfekta vädret, hehe. Men nu vill jag nog ha lite sol så jag kan bli brun plus att jag vill ju badaaa. Lovet kan inte bestå utav mulna dagar då man e inne och slappar. Känner sig allmänt trött hela tiden av regnet...

Iallafall. Köpte nya hörlurar idag, helt perfa faktiskt. Så nu pumpar vi upp volymen i mobilen och städar lite. Blir bra det! På återseende (haha old fashion!!).

Nöjd med träningen! 18/6

 

Idag blev träningen väldigt sent! Var barnvakt åt Linus på dagen och sedan åt vi middag vid halv åtta (sen middag idag). Så jag kom inte ut och sprang först halv tio, fast det va riktigt skönt det med! Sprang ca 7 km (6,8 för att vara exakt tror jag).
Dock tog jag inte i så mkt, men jag är riktigt nöjd ändå.
Sprang ca 4,3 km sedan stannade jag och kollade tid. Sen gick jag ca 5 min, vet inte riktigt varför jag gjorde det. Jag hade massa energi men ändå vilade jag så länge, aja saksamma! Vi ska inte koncentrera oss på det dåliga.
Sprang sedan de sista 2 km hem och sen hade jag verkligen jätte låg puls och inget flås alls. Jag e så himla stolt, nu känner jag verkligen att min kondition utvecklas och att jag verkligen har potential, mitt svåra sitter bara i hjärnan, annars kommer jag kunna springa riktigt bra!! :D

Gårdagens träning glömde jag att skriva om, körde lite intervaller. Blev typ 60/30 med gång som vila. Repetioner med ca 6 st. Blev bara ett lätt träningspass, det regnade hela dagen och motivationen var looow dooown!


Upp sju imorse


Min brorder, Viktor, suger på att ta kort! Men jag e snygg iaf, he-he-he!
Liksom ba:
"Den e på autofokus så tryck in knappen bara så söker den själv fokus!:)". Eh aa, vilken del av min mening lyssna grabben på?

Kvällen spenderades iaf hemma hos Jesper tsm med Micha och Markus, och natten spenderades hos Micha! Nirre det. Fick dock gå upp sju för att åka hem då jag ska vara barnvakt åt Linus hela dagen idag, mindre nirre!

Spöregn och hunger i kombination med träning=inget jag vill utsättas för.


Fan vad min ängel är fin!

Skulle ut och springa imorse och började säga det vid nio tiden att jag skulle gå ut. Men har skjutit upp det hela morgonen, haha. Det funkar verkligen inte för mig att springa på morgonen, ifall jag inte har press på mig att jag ska till skolan elr dyl. Vet jag om att jag e ledig hela dagen fortsätter jag slappa framför datan ytterliggare nån minut,sen en halv timma och en timma osv, hah ;)

Började även spöregna runt elva då jag verkligen bestämt mig för att gå ut plus att jag va hungrig. Men drar ut vid ett och springer, blir bra det :)

"Tidig" morgon!



Morgon på er! Sitter för tillfället i soffan med datan i famnen och känner mig allmänt död... Gick upp relativt tidigt idag (okej, för en månad sen hade jag sagt att det var sent men nu har jag fan ställt om mitt dygn helt :S), klockan 07.30! Skönt att vara uppe tidigt men det är dock lite tufft när man somnar efter ett. Att sova mindre än 6½ timme funkar inte riktigt för mig :/

Men jag ska inte klaga! Nu pratar vi possitivt.. Har planer på att gå ut och springa en mil nu, men jag vet inte. Jag verkligen hatar att springa på mornarna. Hjärncellerna är inte vakna då osv. Föredrar att springa på kvällen, men ikväll är jag dock upptagen så det får bli såhär ;)

Dagens träning 16/6


Nya träningsbilder kommer snart..I promise!

Dagens träning, aa!
Körde på
femman idag. Började väldigt bra höll fint tempo och efter 2,5 km försvann flåset nästintill helt. Men dum som jag e så sprang jag i tjocktröja (-.-) så vid 3 km fick jag stanna för att ta av den och då försvann all energi. Blev flera korta pauser då på slutet och jag orkade inte kämpa nånting alls. Tiden vet jag inte riktigt vad det blev för jag satte på tiden i början sen skulle jag lägga ner telefonen i fickan och knyta Izors koppel runt midjan och då hade det gått över 1 minut kanske plus att jag va seg att få upp telefonen efteråt också. Så ca 1,5-2 min kan jag ta bort av tiden jag fick men då vet jag ju inte exakt :S

I övrigt gick det bra! Åt även en banan innan för att vänja kroppen vid att klara av mat precis innan och under träning. Ska ju börja nu med lite långdistanser nämligen! Imorgon blir det nog en mil men nästa vecka ska jag köra två pass med 15 km och veckan där på 20 km, sedan hålla 20 km i två-tre veckor och trejdje veckan köra 20 km tre pass för att sedan köra 25 km 1 gång i veckan! Tufft, men aa! :)

Tre bilder från tidigare i veckan


Drog blick? Svar: Ja!

Vackraste vännen, som förövrigt ska mé till Leksand nästa helg :D


Bjuder på
tre bilder från nån dag tidigare i veckan då vi var nere vid badet för ett litet dopp in da Bjk sjön! Mera sådant måste det bli i sommar...♥

Som alltid, så kommer det upp ett dagens tränings-inlägg lite senare! Kom nämligen in nyss från ett svettigt 5km-pass.. Alltid jobbigt. Men skönt vare vilket fall som helst. Fast som tidigare nämnt, det dyker upp i ett eget inlägg! :)

Trought the sun





Trought the sun..♥


Även om ni tyckte låten va skit så måste ni gillat the ahmed beat



Hahahaha!

Men stackars lilla ahmed hade pälsallergi så han börja nysa när farsan gick förbi mm ahmed yeah ahmed mm ahmed.

Hah!

Från JennYfer!




Två linnen som jag köpte i Paris! Love them. Understa linnet hade jag på mig idag :) Dock uppskattades det tydligen inte. En nära vän som jag skrev på fb med idag sade " Snälla kan du byta profilbild för jag verkligen hatar usa". Jo men man tackar! Det är det man har fina vänner till, joråååmensåattdeee! Japp...

Iallefall, så kommer de från butiken Jennyfer och kosta 13 euro styck! Som hittat!! Riiight??

Kyrkan idag



Känner mig sådär lagom allmänt seg idag! Imorse var jag med till kyrkan där Theo ska döpas i augusti, ska fotografera då så ville testa ljuset lite och det blir nog gött. Vill dock skaffa ett staffi till dess bara. Blir bäst bilder då och på dop vill man ju fånga ögonblicket utan suddiga bilder, jag kan ju inte direkt be prästen doppa ungen i vattnet ytterliggaren en gång bara för att jag ska få en bra bild bara för att jag råka skaka till handen eller så! Opptimistisk tjej? Yeye, klaga inte... He-he.


Dagens träning! 15/6


Same clothes då som idag! ;) (För att inga missförstånd ska uppstå så togs denna bild för typ två månader sedan, alltså inte igår. Bah så ni inte tror jag kör på samma kläder dag ut och dag in. Nä!)


Idag vare s.ka onsdagsträningen! Favvotränaren Robert va dock inte med vilket va synd :( Han e nämligen expert på att trolla bort värk och håll. Fick både håll samt blev yr (järnbrist igen, suck) och fick lite ont i axlarna för att jag spännde mig av hållet.
Vi körde 3-mins intervaller och det va ju härligt! Skönt att röra på sig lite :) Men vi sprang i backe (ner och sen upp och sedan vare plant en bit) och sprang i 3 min samt 2 min vila x8!

Imorgon ifall jag tränar i Uppsala så drar jag till studenternas och springer några varv. Har planer på att det blir intervaller. Springer 1 varv, gör en övning (ex 10 situps elr dyl) och detta x8! Skulle kunna vara lagom :) Men blir träningen i Bälinge hos mamma så blir det antingen att slå mitt rekord på femman eller att jag springer en mil... Jag får se helt enkelt!

Det lutar dock åt att jag tar en timmas powerwalk imorgon bitti (så Milow får motion) sedan åka till Bälinge och springa där så att även Izor får motion... Vilken härlig planering asså, söveränt asså ;)

Men iaf, godnatt :) Haha jag fick tidsinställa till 23,59 för klockan är nu 00.02, alltså över tiden ;)

Glassss



Snyggilygging nurå!

Kom hem vid nio ifrån träningen. Mycket härligt att träna, dock pratar vi mer om det i nästa inlägg.. :)
Badade badkar en halvtimma och nu hamnade jag här framför datan med lite glass. Dock mår jag väldigt illa efter glassen :( Imorgon får det bli en godisfri dag! Blir lätt att när man har lov så blir det alltid nån glass eller två eller kanske kaka, godis eller dyl, vilket inte e bra. Men som sagt; nyttig dag imorgon jao.

Nä men vi höres. Dagens träning-inlägget kommer upp 23.59 har jag bestämt, nu jäävlar får jag skynda mig å skriva! hah.

To da träning!



Jag tänkte dra på träning nu! Längesen sen sist. Sist jag sprang var förra måndagen (!!) och sist jag var med på onsdagsträningen var en månad sen. Drygt! Men första onsdagen jag missade var jag i Paris, andra onsdagen var det ingen träning och tredje gången(alltså förra veckan) så fixade jag inför skolavsluningen samt gick på Linus fotbolls"match".

Men idag är jag på hugget! Sover hos pappa sen ikväll så vi hörs då, byee...

Härligt väder, elleeer?





Usch vilket väder hörrni! Visar dessa bilder istället och minns tillbaka in i maj-månad då det fina vädret började visa sig. Fan vad tiden går fort alltså!

Ikväll iallafall så blire trääning! Ärligt talat så har jag faktiskt saknat att träna med onsdagsgruppen men Robert som tränare. Fast jag har bara saknat det liiiiite för det är egentligen rent tortyr att träna med dom! ;)

Saksamma! Jag babblar alltid på för mycket och osammanhängade, detta måste få ett slut. Punkt!

(Förövrigt gillar jag inte absurta slut så vi säger heeeejdååå här istället :D).

Ikea idao!


Fresch tjej efter att åkt buss från Ikea med 79 000 andra människor samt 3 barnvagnar m familj! (Bild snodd från Carre)

Drog in till staden en sväng idag för att besöka Ikea och Rusa. Ikea skulle besökas för trevlighetens skull och på Rusta skulle en fläkt inhandlas.
Tog med mig Theo för att Carina skulle kunna få vila litegranna. Så med barnvagnen och Theo så begav vi oss till Ikea. Härligt. Han sov hela tiden i bussen samt när jag och åt och efter min lilla lunch så vaknade han och låg i vagnen och va allmänt glad samt gurkla. Sådant uppskattas av syster sådära. Vill ju inte uppleva att hela bussen och halva Ikea börjar waina av lite barnagrin! Nä, sånt får sparas till senare tillfälle tyckte både jag och Theo.. :)

Iallafall
, härlig dag tycker jag. En fläkt plus present till Linus fick haka. Ni vet ju att man e en baddare på att spara pengar (även om ca 220:- utgick så räknas det inte)...


Tjolahopp



Hmm.. Tror närmare bestämt att jag glömde att blogga igår. Oooouuups!

Men det tar vi igen idag. Nu ska jag nog dock ut och fota lite. Eventuellt om Viktor följer med så kanske det blir lite egoooopics? ;) Iallafall; vi hörs senare.

Städdag!



Tänk vad lite redigering kan göra! Dessa bilder tycker jag blev lite coola när jag tog svart/vitt och ökade kontrasten!:)
_____________________________

Dagen har bestått utav städning, shopping på Ikea samt storhandling! Relativt lugn dag med det är ju skönt det med :) Ikväll funderar jag på att dra ut och cykla ifall Elin vill och kan, annars ska jag nog dra till med städning av byrålådor samt gareroben, haha. Kan anses som tråkigt men dock äre skönt att ha allt sådant fixat så behöver jag inte bekymra mig för det över resten av sommarn :)

Nu väntar det dock lite mat, tacos närmare bestämt och det låter väl inte helt dumt, eller? ;)

Ska försöka göra någon rolig video till er sedan, så keep it up!

Sötnos! :D


Hahah söt!

Recept-banan med choklad i micro

¨
Är helt borta i skallen idag och kom såklart på innan jag lade in den i micron att man inte kan ha folie i micron! Är en vana att ha folien runt eftersom vi alltid kör i ugnen. Men alltså, bort med folien och micra sedan ca 2 minuter i micron tills chokladen är helt smält!! :)


Del två av filmingen- det färdiga resultatet!

sommarlov


På bild: Min ängel Foto: Jag

Sommarlov nu förfaan!! Kvällen var härligt igår! Åminstonde för mig, värre för de andra (MARIIIIAA). Nädå. Men blev kvar hos Maria över natten och kom hem vid lunch. Nu ska jag se om jag pallar dra mig iväg till Björklinge och träffa farfar eller så. Senare blir det kanske fett mé kärlek men det lutar åt att det inte blir så. Tröööött, plus att folk inte heller pallar. Anyways, folks här som bygger öppenspis åt oss. Drygt när man ville ha huset för sig själv första dagen på sommarlovet. Vill ju springa omkring och sjunga osv osv. , fan vad dryg jag är!

Vi hörs senare...

9b för alltid♥


Maj/juni i sjuan, alltså 2009!

Sommar/höst 2008 (?om jag minns rätt?)

Vintern -09/-10

Vintern 09/10

Våren -10

Våren -10

Sommaren -10

Nu orkar jag inte mer! Fick bli en liten nostalgitripp i gamla album, de nyaste bilderna har ni ju nyligen sett redan ;)
Men fyfan! Ikväll slutar jag nian, shit vad jag kommer sakna alla♥ Åh när jag ser alla dessa bilder, shit vad jag tänker tillbaka. Varje bild har sin mening och sin historia. Som den mörka bilden med mig i vinterkläder, den kvällen med Linnea asså, haha, vilka minnen! Å våran bil som jag och Maria byggde på tekniken i åttan. Även näst sista bilden som bara är tagen utan ett speciellt arragemang betyder så mycket, jag minns liksom hur och vem jag var i åttan när jag ser bilden. Minns tillbaka hur mitt tankesätt såg ut då. Minns som fan...

Så dessa 2 år på Björkvallsskolan (och 1 glömt år i Våla,haha) och totalt 3 år i högstadiet kan väl sammanfattas såhär;
Det finns människor omkring mig, människor brevid.
Dagar då jag önskat, att jag aldrig mera fanns.
Saker som vart bra, saker som vart dåliga.
Roliga minnen, med fantastiska vänner.
Jag har förändrats som fan,
och likaså har du!
Man trodde att inget kunde ändras. Man trodde man stod kvar.
På samma lilla plats,
som vi för tre år sen nyligen tog plats.
Men dagarna de ändras, dagarna de går.
Nu står jag alltså här. Flera vänner rikare,
och hundra minnen fler.
Saknar dig, saknar er
Vackra som ni e, 9b♥

Fin polle




Några fler vinterbilder på min polle! Snart är bilderna dock slut och då slipper ni tråkiga vinterbilder ;) Men tills dess får ni stå uuuut, haha :)

Woke up in London yesterday


Håller på å redigerar massa bilder från början av maj! Bilden ovan tycker jag blev rätt så häftig faktiskt! Älskar silluetter i motljus :)

Snoozade klockan rejält idag! Skulle gått upp kvart i sex men gick istället upp tjugo över sju då mamma väckte mig, haha. Det första jag gjorde då var att duscha och shit vad hungrig jag var efteråt.  Jag äter alltid direkt när jag vaknar, jag väntar inte en enda sekund så idag dog jag av hunger,haha ;)
Nu ska jag till skolan. Brännboll och avslutningslunch dårå. Jomen såatteee det funkar...Hörs!

Natti


Vacker ängel!<3 (Maj-11)

Nu ska jag kasta mig i säng! Bestämde mig vid halv tio att absolut senast tio ska jag ligga i säng. Klockan börjar nu närma sig tio i elva och ligger jag i sängen? Nääee...

Iallafall, imorgon så slutar jag nian och mitt efterlängtade sommarlov börjar! :D Har sovmorgon till nio imorgon så vi kanske hinner höras imorgon innan jag börjar skolan. Men tills vidare så säger vi hörs och godnatt, puss!

Sötis





Hittade lite gamla bilder på Friday som jag inte lagt upp! Haha sötnosen han är då...

Rue de rivoli



Detta snygga linne köpte jag nere i Paris på Rue de rivoli! För att byta ämne från att prata om mitt nya linne så kan jag nämna att Rue de rivoli verkligen är ett ställe värt att nämna för Paris shoppingställen. Väldigt mysig gata med massa kända affärer men ändå inga vi har i Sverige. Alla affärer liknade H&M, snygga kläder till budgetpriser. Affären Jennyfer är verkligen värt att nämna!!

Men åter till linnet. Fullkomligt älskar det. Marina ränder tillsammans med en söt text samt dragkedja i ryggen, kan inte bli bättre enligt mig... 18 euro(ca 160:-) fyndade jag det från Etam :)

Greenaaalond igår!



Hej mina vänner!

Blev ingen mer bloggning igår för jag sprang 3 km på morgonen och sen fick jag stressa som fan till skolan och på kvällen var jag med skolan på grönan!

Det var awsome på grönan med alla vänner. Dock lökade man ju sönder under dagen i den där jäkla värmen (som jag verkligen vill ska stanna ofc, höhö) och sen var det relativt mkt folk. Men det funkade!
Hann inte åka så himla åk tyvär pga våra jävla lärare och rektor som sa att vi skulle vara där skit sent och åka hem tidigt... -.- Men hann med insane 2 ggr, blåtåget(som blivit skit rolig, haha) 2ggr, extreme 2 ggr, jetline 1 ggr, twister 1 ggr, frittfall 1 ggr, frittfall tilt 1 ggr och uppskjutet 1 ggr. Sen vart det inge mer :( Eller jo lustigahuset 2 ggr också ;) Hade velat vart där längre juu :(

Sovmorgon idag iaf, så vi kanske hörs mer innan jag shappar till skolan!

Ägg till frukost


Började min dag med att äta ett kokt ägg (plus en hård samt en mjuk macka!) som en bra start på dagen. Jag borde verkligen bli duktigare på att göra bra frukost på morgonarna, men jag är så himla lat när jag kliver upp, haha! Föredrar att bara bre i ordning två eller tre mackor med lite ost alt skinka. Jag äter ju så himla länge på mornarna, skulle jag då börja med nån höjdarfrukost tar det ju lång tid. Plus att jag vill ha min mat DIREKT när jag kliver upp, inte vänta mer än 3 minuter ;)

Förövrigt så har jag planer på att pallra mig ut nu för att springa en vända, men vi får se hur det blir med den saken. Har lite ont i två av mina tår och även om det låter mesigt att hoppa över en träning pga tå-ont så är det nog det värsta man kan råka ut för. Att ha ont i tårna alltså. Gör fruktansvärt ont när man sedan ska springa och skon trycker på mot de ömma tårna.... ;/

Wellwell, I'll see you then.

Vilket väder asså!

För oss som gillar att träna är detta väder inte ett ultimatum!
Eftersom att mina hjärnceller tydligen slutat arbeta så bestämde jag mig för att ta en löptur mitt på dagen idag solen stod som högst alltså klockan tolv! Hur smart?
Hann springa 1 km innan lungorna höll på att dö och eftersom att jag idag ville försöka få bra tid på 5 km så beslutade jag mig för att traska hem igen och prova senare istället. Blev att jag gick med familj+vänner till Bälingebadet och badade samt jobbade på solbrännan!

Men nu på kvällen (halv nio) så sprang jag femman. Hade dock druckit väääldigt för lite vatten idag och det var kvavt ute så det var ju inte direkt rätta förutsättningarna för en bra tid. Tiden blev sämst men jag är ändå väldigt nöjd med löparrundan! Nu har jag ju flera saker jag vet jag ska tänka på tills nästa gång samt att jag vet lite nya träningspass jag ska prova samt nya träningsstigar!! :)

Här i dagarna så kommer det komma upp lite nytt på träningsfronten!
Mina saker
"att tänka på" till 5 kilometersrundan samt de nya träningspassen jag klurat på, såklart att jag delar med mig av det till er ;D


Pigg å fräsch, dock en gammal bild! (okej, för ca 3 veckor sedan). Ska ta nya träningsbilder, även visa lite sommaroutfits gällande träningspassen. Är sjuukt nöjd med träningsshortsen jag springer i just nu, från Thailand som mamma köpte i vintras! Love till dom liksom...♥


(Fan vad långt inlägg! Jag måste ge mig nu...)


Underbart!



Hahaha awsome grabbS! ;)

Nattnatt



Och med denna bild på oss snygga bruttor från skolavslutningen -10 så säger jag godnatt!

Håååårda träningspass!!




Idag efter lunch så tog jag cyklen och cyklade ända till Bjk! Det blåste som fan så ni kan ju tänka er hur lagom härligt det var att cykla då? Iallafall! Väl i Björklinge så sprang jag med en vän och vi sprang 1,5 mil. Hade dock ingen motivation så det blev ett par pauser samt att jag gick nån kilometer när det närmade sig slutet, haha! Mådde dock inte så jätte bra och eftersom jag åt lunch vid tjugo över elva och klockan närmade sig halv fyra när vi var på slutspurten så hade jag ju inte så mkt energi kvar :/

Men efter det passet cyklade jag för att se om farfar var hemma men det va han inte så då cyklade jag hem :)
Så att aa, fatta att jag cyklat 3 mil följt av 1,5 mil löpning! Jobbigt i denna värme. Trött chey som fan nu. Det är värst psykiskt. Fysiskt så har kroppen återhämtat sig fort som fasiken och det är jag tacksam för. För att liksom gå runt med träningsvärk ett par dagar är inget som hade passat sig för mig och mina planer för denna vecka (massa med skolan, grönan och massa mera träning), hehe ;)

Trött som...!!



Fyfan vilken jävla träningsdag jag haft idag! Är helt slut både psykiskt och fysiskt... Skriver mer om det senare.

Nu ska jag bädda sängen och sedan kasta mig in i duschen innan jag lägger mig för att sova. Det får bli en tidig kväll för mig idag då jag som tidigare nämt är sjukligt trött, haha.

Kladdkakakakaka



Träffade inte farfar idag då han inte var hemma, men Viktor och jag drog ner till farfars badstrand ändå och käkade kladdkaka med grädde! Vet ni hur illa jag mår nu eller!!?? Haha...

Förövrigt så sitter jag just nu med dilemmat om jag ska ut och springa eller inte. Mår fortfarande illa efter kladdkakan och det känns jobbigt att gå ut så sent. Men jag vill ju liksom ändå trääänaa!! Tufft man hare.

Till farfar nu


FAN vad jag älskar min farfar! Underbarast i hela världen!!♥

Jag och Viktor tänkte ta moppen nu till farfar och hälsa på! Haha, stackars farfar, jag har kommit och invarderat han nu varje dag denna vecka, hihi. Men det uppskattar han nog :D
Vi lär väl köpa lite fika innan vi drar dit så kan vi mysa till det lite såhär på lördagskvällen. Träningsplanerna blir ev inställda, men det är det värt :)

Bal igår och bad idag



Igår vare baaal! Var trevligt tycker jag. Drog ner till badet med allt folk efteråt och umgicks! Nirrepirre där va. Blev dock en tidig kväll för mig, fast ändå är jag sjukt trött idag. Hmm...hahaha!

Har legat vid Bälinge badet hela dagen idag och slappat samt badat å käkat glass! Soooommar säger jag bara!! Nu väntar dock mat sedan ska jag ut på ett träningspass. Står mellan ett långdistanspass på 1-1,5 mil eller backintervaller eller sista alternativet att springa 3 km(slå mitt rekord) och sedan cykla till Bjk! Vi får se vad det blir ;) Lutar mellan första och sista alternativet!

Made a wrong turn, one and twice..





Köpte dessa shorts i tisdags när jag var på stan! Har velat haft ett par mörka jeansshorts då jag tidigare bara köpt ljusa och dessa var riktigt gö'a! 199 kr kostade dom och är från H&M...
Ända ner i skosulan så grymt bra dårå! (Bara Stina som fattar va? Man måste liksom snacka uppländs norrlännska för att förstå något av detta, hahaa).

Nämen så att aaa, godnatt!

Löptur från Bälinge till Bjk!! ;D

´
Snyggingen innan träningen i ett litet videoinlägg ;)

Idag tog jag cykeln och började cykla med tanken att dra till stallet och springa där runt, men sedan hittade jag en grusväg nära mig som jag cyklade in på och började jogga där. Sedan helt plötsligt var jag ute i Högsta och då stod valet mellan att springa hem eller med samma sträcka springa till farfar och säga hej! Det andra alternativet känndes mest rafflande så jag sprang ända till Björklinge från Bälinge! Dock ringde en vänn och jag blev fast i telefon en kvart ungefär -.- Men ganska bra att jag inte körde slut på mig ändå. Känndes väldigt uppiggande att komma ut på en långdistans efter två veckors vila :)

Gött!




Detta mellanmål är verkligen ett av dom bästa! Muuums liksom. Är även väldigt lätt att göra.
Krossa två diggistivekex och ha ned i ett glas. Häll på turkiskyoghurt som du blandat med vaniljssocker, toppa med hallon&blåbär! ;)

Fan, jag slutar snart NIAN! ;D


För ett år sedan, dagen innan skolavslutningen!

Shit alltså!
För exakt ett år sedan gick jag i åttan. Jag kommer ihåg den där känslan av att veta att nästa gång jag kommer tillbaka till denna skola så är jag och mina vänner äldst! Vi som kommer styra och ställa. Vi som skulle få ha nationella proven och längta tills vi sluta nian. Vi som skulle veta att nu är det snart slut...

Och nu sitter jag här ett år senare. Så mycket som har förändrats. Hela jag har förändrats, har ändrat tankesätt och blivit mera mogen. Även vänskapsband har brustit, men oj så många nya som byggts. Har fått massor med nya vänner som betyder massor för mig. Som hela tiden hjälpt mig att formats till den människa jag är idag, denna stund. Hjälpt mig till att bli något sjukt bra!

Men ändå. Även fast jag nu går i nian, är äldst på skolan, har haft nationella prov, mina slutbetyg är satta och jag nu vet att det är sjuuukt snart som jag slutar. Men ändå. Ändå så känns det lite skrämmande att jag ska lämna alla vänner. Jag har ju inte ens lärt känna alla nior och det suger. Vem vet vad jag har missat?

Fast nää, även om jag inte känner alla och det känns skrämmande så känns det underbart. Min tvungna skolplikt är över, nu får jag bestämma själv om jag vill gå i skolan eller inte! Och jag har bara 3 år kvar till studenten.

Det kommer bli awsome det här och jag längtar sjukt mkt till skolavslutningen och sommarlovet. Om inte ännu mer tills jag börjar nya skolan. Med en leende på läpparna och en tår i ögat vill jag tacka alla underbara vänner och tacka för mina två år på Björkvallsskolan! Det här är ju awsoooome, haha:')♥

Faaan vad jag shoppar :(


199 99:- Cubus

29:- H&M

Blev en sväng in till stan idag för att fira Oscars A:s student! Slutade tolv idag och väl vid busshållplatsen träffade jag kussen Oscar Milton(en kusin som heter Oscar på mammas sida och en annan på pappas) och fick sedan skjuts av hans friend Arvid, samt att Söder och Svedare var med. Jag och the four gansters, hääärligt! Haha...

Iallafall så han jag med lite shopping idag med. Fyfan vad mina pengar flyger iväg. Shoppade upp närmre en tusing igår och idag blev det runt 450:- eller dyl. Aja. Det på bilderna ovan är från igår. Saker från Paris samt från idag kommer senare.

Åhej vad det går och jag känner hur det ba ruuullaar in ut(wiht da stålarzz)!

RSS 2.0