Året som gått


J A N U A R I: Åkte till järvsö torsdag-söndag i början av januari! Det måste nog vart höjdpunkten för januari. Om jag får säga´t själv så är skidor en av de bästa grejor som finns ;)

F E B R U A R I: Var nog en tråkig månad... Iallafall när man läser bloggen ;) Men alla-hjärtans-dag firades med världens finaste hund som posade framför kameran!

M A R S: Vårsolen tittade fram och man kännde sig piggare igen efter den mörka vintern. Melodifestivalen-final och släkten kom hem till oss. Jag vann ett mycket fint pris ;) Jag som inte ens dricker läsk fick bara kolla på medans mitt pris försvann,haha.

A P R I L: Knäppte ett mycket fint kort på mig med hundarna ;) Var även i Kläppen med Linnea och åkte skidor!

M A J: Viktor fyllde år och jag visade mina tydliga skills i matlagning ;) Smaaarrig smörgåstårta, minstsagt.

J U N I: En mycket bra månad! Skolavslutningen, midsommar, pappa fyllde osv! :)

J U L I: Var i Torquay hela juli! Ett minne för livet, bästa månaden på året var det :D

A U G U S T I: Campade med brorsorna(även om minstingen fick åka hem då han fick feber), 3 dagar i London, Gröna lund. Lyckan fortsatte även denna månaden ;)

S E P T E M B E R: Började rida Friday på riktigt! Han började på upp ordentligt med kondtition och vi var med på vår första hoppträning tillsammans :D Även en riktigt bra månad med riktigt fina foton...

O K T O B E R: Jag fyllde 15 :D

N O V E M B E R: För min del så kännetecknade halloween november :)

D E C E M B E R: Och slutligen, sista månaden! Julafton, slutbetyg, ensam hemma i 2 veckor, förberedelser inför nyår och såklart Izor fyller :D

Året har väl vart uppochner... Ena stunden har det vart topp och andra stunden piss. Men det låter nog som ett heeelt vanligt år! :P

Gott nytt år och vi hörs nästa år ;D


Grattis finaste :D


Idag fyller mitt hjärta år! Grattis Izor, 8 år♥

Dagens gympass

På morgonen tränade pappa och jag en timme ungefär. Körde lite mer än en kvart på löpbandet och avslutade med styrka. Körde olika maskiner så alla muskler fick jobba.

Och nyss var jag på spinning. Körde ett medelpass vilket var riktigt skönt. Fast han som höll i det hela var bara vikarie och det första han sa var "Jag brukar köra detta pass som intensiv-pass, men vi kortar ner det lite bara". Men det blev 50 minuter med svett och nästintill tårar ;)
Skönt med mycket träning såhär efter  julen... :)


I´m strong dude


Bild på mig och pappa när vi tränar. Jag är underst och pappa är överst, fast det kanske jag inte behövde säga? Ni visste nog att jag är starkare än pappa :)

Nu tänkte pappa och jag dra å träna. Vi skulle gått för en timme sen, men eftersom jag snoozade i 40 minuter blev det lite senare, hehe! ;)

Kollar på TV



Åh idag har jag vart hurtig! Först byggt ihop en hel ikeabyrå och gymmat!! Känndes riktigt bra att röra sig lite och bli av med allt julgodis ;)
Kollar just nu på Pirates of the karibien! Mycket bra film. Pappa och jag har helt klart konstaterat att Johnny Depp är som klippt och skuren för rollen som Jack Sparro!

På återseende...

Sov sött



Ni fick en liten smygtitt på koftan jag köpte idag! Mycket mysig, men man måste ha en långärmad under för den sticks, haha!!
Har kollat på filmen KLARA idag och den var bra :) Fast vet ni vad? Nu blir det sova, för som vanligt denna tid så håller ögonen på att ploppa ur av trötthet ;)

Godnatt :)♥

Pittsa e möms


F O T O: Moi

Har precis satt mig
ner för att äta mina underbara,hemgjorda minipizzor ;)
Resten av kvällen kommer nog bestå utav t-r-å-k... Katja skulle ju kommit idag, men igår smsa hon och sa att hon var magsjuk :( Så nu blir jag själv denna vecka med. Bara att bita ihop ;)

Shoppingtur på morgonkvisten


Snygg morgonbild;)

Tog en sväng ner på stan såhär på morgonkvisten!
Jag var ju inte helt själv på stan om vi säger så. Redan vid elva när jag kom ner var kön till kassorna långa. Ville köpa ett linne på Gina men orkade inte köa så de fick hänga kvar. Men jag hittade iallafall fina saker på cubus och strumpbyxor på indiska. Visar er senare, för nu ska jag till bussen mot Bälinge :)

Vacker

Jag har hört att man blir snyggare på cambilder så jag tänkte prova... Vad tycker ni, snygga bilder? Hah;)






Nattinatt


Hah fin bild jag tog va? ;-)

Nu är jag så trött så jag vet inte vad... Håller på att somna här i soffan så jag ska nog skynda mig i säng så jag kan somna där istället...
Ska nog shoppa lite på mellandagsrean imorgon tror jag! :)

Martingal

Jag skulle vilja ha en ny martingal till Friday som vi kan ha till hoppsadeln.


Denna kostar 499:- Såå snygg, men jag vet inte riktig om jag tycker det är för dyrt... Men mamma kan ju betala ;) Haha.

Fast denna är också riktigt snygg!! Bättre pris också, 169:- Så jag tror det blir den understa ifall vi köper någon :) Gillar stenarna på den också :D

Vilken tycker ni var finast? :)


Dagens ridpass


Idag red jag ut med Emmi, Emma och Sandrine. Isabelle kunde inte tyvär...
Vi började med att rida tomterundan men när vi skulle trava blev Emmis häst, Hoffe helt galen. Så hon tänkte rida tillbaka och att vi andra tre skulle fortsätta rida. Men då bytte vi så jag red Hoffe, Emmi red Snobban och Emma red Friday :)
Hoffe var lite galen i skogen, han bockade och sparkade bakut. Var som att sitta på en gunghäst så jag fick sitta still där en stund och se till att jag inte ramla av, haha. Men när han var klar med det skulle han stegra sig också. Otroligt nog höll jag mig kvar ;) Sen var han relativt lugn resten av vägen så det var ju bra :)
Jag tror det gick bra för Emma att rida Friday. Alla hästarna var nog lite busiga ändå pga blåsten....


Jag och Friday i höstas! :D♥

Nu till stallet


Godmorgon på er!

Igår hade jag en mycket fin julafton! Åt god mat, umgicks med trevlig släkt och fick fina paket :)
Visar lite bilder senare, ni ska även få se mina julklappar jag fick!
Men nu ska jag ut till stallet med Emma, Sandrine, Isabelle och Emmie. Vi tänkte rida ut en sväng. Får se hur långt det blir, man vill ju gärna slippa amputera bort fingrar och tår efter dom förfrusit av all kyla ;)

På återseende!


God jul






F O T O :Jag

Godmorgon och godjul på er!!
Nu håller jag på och fixa frukost för pappa m. familj och farfar kommer klockan nio för att äta min hemmagjorda gröt(som jag fixade hela kvällen igår) och skinksmörgås! Det är stämmningsfullt här hemma...
Men det blir dock snabba puckar idag mellan varven. Tolv ska vi vara hos kusinerna och vid tre ska vi vara hos farmor.
Det gäller att hinna med mycket på den enda julaftonen på året;)

Hinner jag, så hörs vi senare :)

Bingo


Julstämmning i köket....♥

Ikväll har jag kollat på uppesittarbingo! Viktor och jag fick en varsin bingolott så vi har hållt tummarna för att vinna. Vi har inte vunnit något, men än är det ju inte slut. Men något som är slut är mina krafter så jag ska nog krypa till kojs nu.

Toningen syndes knappt, så jag är mycket besviken... :(

God jul i förskott dårå♥

Pepparkakshus




Förra helgen gjorde jag ett pepparkakshus! Har nog aldrig gjort det förut vad jag kommer på, så jag är nöjd med resultatet. Det är inte allt för lätt att göra sina egna husdelar ska ni veta;)

Vad säger ni, snyggaste huset i stan? ;)

En till...

Här är en till undervattensfilm! Jag känner mig nöjd över att jag köpte den digitalkameran så man kan filma under vatten. Får nog åka till fyrishov nån dag så jag kan filma när jag hoppar, hehe! :D


Ni diggar mitt lilla skrik va, när jag hoppar? ;)

Har tonat håret



Har tonat håret idag! Väntar just nu på att håret ska torka ordentligt så jag kan se resultatet... Ser ganska bra ut iallafall. Men jag ångrar lite att jag inte lät det sitta i längre så att det kunde bli mörkare. Men som sagt håret ska torka lite till sen kan jag se ordentligt! :)

Jul hos Ica



Haha så jäkla skön! Julstämmning på topp med Icas nyaste reklam ;)

Pappa under vattnet



Haha lilla pappa då ;P

Uppdate: Haha, råkade lägga upp fel film, blev nåt knas med internet XD Men nu lägger jag upp rätt! ;)

Filmer


Har rensat bland massa bilder ikväll ;D Så jag tänkte visa er massa filmer som filmats med undervattenskameran :) Gör tidsinställda så det kommer upp under natten och morgondagen :)

I just had sex


Seriöst, sköön låt !? ;)

Jullov



Idag är det juuullooov!!
Men imorse försov jag mig, vaknade vid halv åtta och kollade ut genom fönstret och "svich" där åka bussen! Haha men jag mådde inte helt hundra så det var väl tur att jag hamnade hemma!

Halsband


99:- Lindex!

Detta är ytterligare en sak som jag önskar mig i julklapp! Riktigt snyggt...♥

Gina tricot


Denna snygga tröja önskar jag mig i julklapp! Den kommer ifrån Ginatricon för 199:-

Nu ska jag ut med hunden!


Vackra skapelse...<3

OJ(!!) så trött jag är... Tur att vi bara går mellan 08.00 till 09.20 imorgon, sen är det jullooov:D
Men nu för sekunden ska jag ut med hunden, sen städa lite och klockan 21.00 är det svenska hollywood fruar :D

Ridhuset ikväll



Gammal bild, hade ingen annan ;)

Ikväll ska jag till ridhuset i Bälinge och hoppa! Det är fri hoppning så man får hoppa själv utan tränare :) Eftersom Friday var skadad hela november så har jag inte hoppat på 2 månader eftersom att snön kom sen också. Men nu är vi på G igen :D

gröt


FOTO:Jennifer

Söt liten nöffe :D

För tillfället så lagar jag hemmagjord risgrynsgröt! Återkommer ev senare med bilder och recept...

Voíla



Foto: jag

Denna efterrätt gjorde jag för nån vecka sedan, men jag har glömt att visa er bilder så det får ni nu!
Blandade äpple, päron, banan och apelsin(det var en frukt till som jag glömt...) sedan hade jag över vaniljsås och hackad choklad och voíla ;D Gött var det!!

Hjärta




FOTO:Jag

Min underbaraste...♥

Klockor




Bilder från www.cocoo.se 

Vill verkligen ha en ny klocka!! Min förra klocka tvättade jag i tvättmaskin av misstag så den fick jag slänga. Nu har jag bara en i guld, så det vore kul med en ny klocka i silver :)
Har hittat massa fina klockor på cocoo.se som jag tycker verkar bra. Ska nog beställa en(nån av dom ovanför) någon dag!

Långritt imorrn


Imorgonbitti ska jag, och tre andra tjejer i stallet, rida ut på långritt! Ska bli jätte mysigt och jag hoppas verkligen att det blir en rejäl runda för det behöver Friday! :)

Tvåtusentio





F O T O:Jag

Vet ni? Jag försov mig idag igen... Ställde klockan på 06.00 men den ringde aldrig :S Men jag kom till skolan i vanlig tid som jag brukar på torsdagar, men jag missade ju på KS-mötet. Men det gjorde nog inget, haha ;)

Är så himla trött så jag tror jag ska bädda upp mig i soffan med lite mat och glo på TV!! Träningsplanerna får bli inställda ;)

Orkar inte börja tidigt


Älskar min Izor!!

Usch, imorgon börjar jag åtta istället för tio över nio!!Bara för att jag är kamratstödjare. Vilket innebär att jag får ta bussen halv åtta ist för tio i nio!! :( Riktigt dåligt tycker jag, vi borde åtminstonde få kompensation för den timmen....

Vill ha



Mmmm... Dettav vill jag ha till tävling för Freddy :D Från hööks! 149 kr(tror jag) respektive 249 kr...


Don´t forgett love


Man får inte glömma bort att älska bloopers! Jag sitter här och asgarvar, min humor äger .....

236 är inget man gråter för


F O T O :Jag

Shit så nice! Mamma hittade min gamla sparbössa för nån dag sen. Så idag räknade jag pengarna och det var faktiskt 236 kr, efter att jag tagit bort alla 50-öringar :D Haha! Men 50-öringarna ska jag skänka till Unicef eller något sådant...♥

Jag är stolt



F O T O : J a g

Idag kan jag försäkra er om att det vart en slapp dag!
Var hos tandläkarn imorse
så jag missade de två första lektionerna.
Så jag kom till skolan halv elva och då var det musik. Vi kollade på en film sen slutade vi.
Jag fick också veta att jag fick mycket bra resultat i musik :D
Säger 21 december vad jag fick för betyg, men jag är stooolt ;D
Sen slutade jag så jag hann med tjugo i ett bussen för jag hade inställd sista!!

Nu ska jag julpynta liiite till, hörs!


Dagens ridpass


Friday:
Red bara i paddocken idag! 
Känndes ganska skönt att rida där endå eftersom jag inte gjort det på ett tag,
och man rider inte samma seriösa dressyr ute som i paddocken.
Iallafall inte jag... ;)
Ställde upp en förhöjd bom på kanske 20 cm.
Travade över och övade på att rida vanlig lättsits utan att ställa mig upp eller komma i obalans!
Gick jätte bra för mig med balansen,
men Friday var lite lat emellanåt och skuttade över istället för att arbeta ordentligt och trava över den.
Men vi fick till ett par fina varv endå.
Sen körde jag galopp över och han var duktig!

Ska åka till ridhuset nån dag och rida lite.
Kanske även hoppa för det var ett tag sen :D♥


Fråga och svar

Fick en fråga från Anonym igår så jag svarar här i bloggen! :)
"Har ni redan satt upp julgranen? :o :o"
Svar; Japp! Linus och jag tyckte att vi skulle sätta upp den första advent så då fick vi det för mamma. Det är ju bara en plastgran så det gör inte så mycket. Sen så vill man ju njuta av julen så mycket som möjligt och granen är ju största julstämningen :-D Hihi ;-)

Ser lite dyster ut men irl så är den jääättemysig med ljusen och så :-D (Tandborstarna som Linus hängt upp är borttagna såklart ;))

Staket




FOTO&redigering: Jag!

Allt faller isär,
och man bygger upp det igen!
Allt faller isär,
och man bygger upp det igen!
Allt faller isär,
och man orkar inte kämpa mer...
Av:Jennifer


Gymmet 11/12


FOTO:Jag

Idag var jag på gymmet en timma! Riktigt nice var det. Körde 15 minuter på löpbandet (5 min; gick, 5 min joggade normalt, och 5 min kutade) sen körde jag 20 minuter styrka. Körde mycket för armarna, men även lite mage. Därefter avslutade jag med 5 minuter till på löpbandet där jag kutade!
Så det var ett lyckat gymbesök ;) Känns alltid så skönt när man är klar :)

Brukar ni gymma?

Tandborste i granen


För nån vecka sen var min tandborste spårlöst försvunnen! Jag frågade mamma och Micke ifall dom hade sett den men icke sa nicke. Jag frågade Linus om han sett den. Nääeej,svarade han. När jag sedan frågade en gång till började han skratta och sa den är under granen! Så jag kollade vid granen, och jajamensan!! I granen hängde den så fint. Linus hade alltså tagit min och Viktors tandborste och lagt den i paketet med en ny tandborste och hängt upp dom. Mycket vackert, haha!

9 december 2010



Idag var det en helt vanlig dag för er som antecknar!
Imorgon däremot är det fredag och med det säger jag Ä N T L I G E N! ;)
Ska bli skönt med lite vila. Ska även se på Linus lucia imorgon vilket ska bli mysigt. Jag var ju med och tränade när de sjöng sina låtar under min praovecka, och gissa om dom är sööta när dom sjunger :D

Nej klockan tickar så jag ska sova nu! Imorgon väntar även ett franskaprov som jag däremot inte är taggad inför....

Sjöng upp idag


Åh vet ni vad? Jo idag sjöng jag för min musiklärare, Benny. Tror ni jag var nervös? Ehh,jaa. Jag höll på att dö, jag måste skämt ut mig rejält ;) Haha.
Jag sjöng "Hey soul sister" förstår ni och det bästa av allt var att jag kom ihåg texten :D 
Men snacka om att jag var skakis efteråt. Var helt knäsvag och jag skakade typ. Men Benny sa att det var jätte bra. Jag hade ett härligt vibrato på rösten och det var riktigt bra att jag kunde hela låten så jag verkligen potential till högre betyg. Det känns ju bra eftersom det var därför jag ville sjunga upp, för att få högre betyg!
Mer av vad han sa kommer jag inte ihåg eftersom jag var totalt död och skakis efteråt. Det jag kommer ihåg från det där var att jag babblade massa innan jag skulle sjunga om att jag gjorde det för att få högre betyg och då var jag tvungen att göra det.

Jag säger då det! Haha....

Hoppas jag överlever



Tänkte ta tag i att städa garderoben!
Men nu när jag precis dragit ut allt,
så känndes det inte lika bra längre...
Jag får återkomma lite senare.
Hoppas jag överlever (y)


---


Nu är det skola förstår ni!
Och idag ska jag ev sjunga för Benny för att få höjt betyg i musik ;) Wish me luck<3

Natti



FOTO:Jag

Har inte så mycket att skriva, så jag bjuder bara på några bilder istället :)
Godnatti!


Back to shool



FOTO:Jag

Söndag, och det betyder back to school tomorrow! Jag är inte glad....
Jag har diggat dessa två senaste veckorna såå mycket. 1 timmes sovmorgon varje dag, lekt på dagis, vart ledig 3 dagar denna vecka och bara jobbat 2 dagar osv. Ni förstår att jag gillat min prao va? ;)


Just like heaven


Idag har det vart en slappardag, och det var verkligen behövligt då jag går runt med en riktig förkylning! Ögonen och nästan rinner så att jag snart bildat en sjö i mitt rum, nästan iallafall!
Mamma, jag och Linus har vart hemma själva idag utan Micke! Det blev (vår orginella) tacos(som jag ätit varje helg nu ungefär,haha)! Sedan spelade vi spel och jag gjorde en dessert som jag visar bilder på imorgon.

Kollade även på en jätte bra film som jag tror hette just like heaven! 5 tummen upp :D

Hörs imorgon!!

Chokladcheesecake alá Jennifer




You need:
ca 25 g smör
3-4 msk farinsocker
7 krossade digestivekex
100 g mörk choklad
100 g philadelpiaost
1 ägg
3 dl vispgrädde
0,5 dl socker
-hallon
________________
How to do:
Smält smöret och blanda tsm med farinsocker och de krossade digestivekexen. Tryck ut dom i fina glas eller serveringsformar.
Blanda philadelpiaost med en äggula. Vispa grädden och rör ner den i
ostblandningen. Smält chokladen över vattenbad och rör försiktigt ner det med resten. Vispa äggvittan och socker poröst och blanda med resten.
Låt stå i kylen minst en timma. Serveras med en gräddklick och hallon!

Love!

It´s cold out here




FOTO:JagMODELL:IzorKAMERA:Casio EX-F1


Pyssel med bloggen


Nu har jag suttit och fixat massa på min bloggdesign! Det är riktigt kul att hålla på, men det tar tid... Jag får helt enkelt fortsätta imorgon. Det värsta är åtminstonde gjort så ni törs iallafall gå in på min blogg, hehe!

Blev en enkel, nästan för enkel header, men den är julig och jag tycker det blev snyggt med lite stilrent sådär.
Nej, nu babblar jag för mycket helt enkelt. Vi hörs imorgon :)♥

There´s not a thing that I would change


FOTO:JagMODELL:IzorKAMERA:Casio EX-F1


Bara för att Linus var så stolt...

..så visar jag er dessa bilder ;)

Jag som stod för dagens matlagning!

En fin liten röd prick, som var såååå cool enligt Linus :D

En röd tvåa+en röd prick!

En fiin liten Izor :D

...Sen tog han även en fin bild på sig själv där han vinkar, men jag vet inte om jag får lägga upp bilder på Linus på internet så det avvaktar vi med :)

the whole world stops just for while


FOTO:Jag

Idag har jag vart hemma då jag kännde mig krasslig och Linus lätt som en hostande hund.
Jag praoar ju denna vecka hos min låtsaspappa så då gjorde det inte så mycket att jag var hemma.
För övrigt så har jag inte gjort mycket idag. Gick en sväng med Linus och fotade bilder på honom, och gissa om de blev uuunderbara!!?? Ska skriva ut dom någon dag :D

Ha en fortsatt trevlig 1:a december så hörs vi imorgon :)

Täcke till Izor


http://hööks.se
Detta fina täcke vill jag köpa till Izor. Han behöver ett lite tjockare täcke att ha över vintern, så vi får se om det blir detta vi köper :)

Tofflor


Gissa om jag tycker dessa tofflor verkar urmysiga?
Tänk er att ha dessa de dagar då det är som kyligast.
Verkligen toppmysiga på hög nivå om ni frågar mig.
99:- här!


RSS 2.0