Forsätter producera, men vad gör det?



Jag fortsätter producera sommarbilder. Men vad gör det?

Kollar på biggest looser och tycker synd om mig själv som är förkyld! BORT DUMMA FÖRKYLNING! Imorgon måste jag vara frisk, har nämligen plaaaaner då. Ska till farmor och julbaka, umgås och övernatta där. Så underbart så! :)

Däremot måste tjockishunden ut på en promenix, jag måste packa kläder eftersom jag ska till farmor och sen måste jag hoppa i säng. På återseende mina vänner och vänninor :)

Jag är förkyld och ni bör tycka synd om mig!



Jag har slängt på mig en obehövlig förkylning! Verkligen inte bra. Har redan vart sjuk 1,5 månad denna termin. Då med förkylning och feber om vartannat. Känner att jag inte vill missa allt i skolan eller missa allt med kompisarna. PLUS att jag vill ju TRÄNA! Majjgaaaadd.

Jag och min positivitet går och pudrar näsan nu och sedan bussaliserar (nya ordet för att åka buss!) till skolan. Håll tummarna för att min förkylning är tillfällig! :')

Döende god smoothie!




Provade att gymma på ett nytt gym idag då mitt förra gymkort gick ut för 14 dagar sen.
Kändes suveränt. Dock var det lite för få löpband, men eftersom de har ett till gym 500 ifrån så kan man ju ta det emellan. Asså det är samma gym, Campus1477 heter det, men dom har två st i Uppsala!

Just svullat en så hejdundrande god smoothie. Döende god. Vaniljyoghurt, apelsinjuice, banan och hallon. GÖTT! Just nu kollar jag på Mitt stora feta syreanska bröllop! Det är sämst. SÄNGEN nu istället! Tjing.


Tjejorna hit ikväll och första advent idag!



Bloggen står stilla! Jodå, jag har också lagt märke till det. Det är både och liksom, jag saknar att blogga men samtidigt är det såååå skönt att bara strunta i det! Saksamma. Första advent imorgon. Jag har börjat julpynta idag. Så. Himla. Mysigt! Nu ska jag städa undan lite och om ett tag kommer Carro och Olivia på tjejkväll! Underbart♥

Ett huvud. En kropp. Sommar



En kropp. Ett huvud. En sommardag. Ett sommarlov. En sandstrand. Ett hav. En sol. Ett dussin glassar. En perfekt sommardag. 2011!

Turkisch



Medan mina fötter håller på att förfrysa kan jag passa på att drömma mig tillbaka till Turkiet. Var ju till Turkland i September detta år för er som inte minst. Därav att jag visar denna bild då jag och bror tog den!

Men guuu'



Visade igår en outfit med dessa byxor. Idag visar jag ytterligare en till. Men guuuuu' så fint, ska ni säga nu!

Tacktack!

Fika, Märsta, Gränby! Jag hinner med mkt jag...



Ovan är ytterligare en outfit tillsammans med mina absoluta favoritbyxor! Awsome.

Dagen har tillbringats på 1. Fågelsången med pappa and his mates. 2. I Märsta (wtf?) på innebandymatch. Broder, född 98, sprang på bra, drog in ett mål själv samt att de vann. Gratz. 3. Gränby i diverse affärer. Bland annat har vi nu all ny textil till köket. Även ett och annat julpynt kom med. Till mig själv fick det bli en tröja samt underkläder. Sånt är alltid bra!

Så trött så jag kan somna ståendes!


Att det står stilla på min blogg är väl inget jag kan förneka! Men så får det vara. Är ganska mycket med skolan, 9-17 varje dag och sedan ska man hem och äta plus eventuellt springa en runda, så redan vid åtta är jag tillräckligt trött för att kunna somna ståendes. Igår somnade jag nio och det tyckte jag var riktigtriktigt sent, haha!

Idag är jag, om möjligt, tröttare än igår så jag ska slänga i mig mat och sen sova! Låter ju bra. ;-)

Lämna hjärnan hemma på fönsterbrädan



Det är aldrig kroppen som säger till om att du skall stanna när du springer utan det är hjärnan som säger stopp. Så lyssna på kroppen eftersom det är den du använder när du springer. Lämna hjärnan hemma på fönsterbrädan.

Jag tjuvstartade



(d to the ålig kvalité!)

I helgen roade jag mig med detta! Jag tjuvstartade med julpyssel och julmusik. Blev väldigt fint det jag gjorde, blir bra sen när resten av julsakerna åker upp också! Enkelt att göra förövrigt. För er som inte förstår genom att enbart se bilderna ovan så ska jag visa er en annan dag! Super.

Ängel, du är mitt allt



                                                      Älskade ängel, som jag förälskat mig i!

                                                              
I love you
                                                                                                                            Je t'aime
My angel                   
              
                                                                                                Puss
!!!
                     My heart never stop beat for you

                                                                                                           
Jag älskar dig
     KÄRLEK!!!

"Fyfasiken vad skönt att det är söndag idag!"



Damen på bilden (jag alltså, wellwell) har vart ute och spatserat. 6 km motionerade jag genom att jogga. Kändes grymt bra förstår ni.

Känslan av att springa med lätta steg och andas in frisk luft är värt mycket. Piggheten tränger sig på igen efter en tuff dag i skolan/på jobbet, mungiporna letar sig uppåt, kroppen rensas ut från allt dåligt och ersätts med massa bra saker. Ja det är mycket att säga som är bra med löpning.

Däremot så skall jag hoppa i säng nu. Kan också tillägga att jag försov mig imorse. Skulle möta en vän på stationen för att plugga vid 7.51. Dock dök jag aldrig upp eftersom jag då låg hemma och sov. 8.45 vaknade jag och tänkte "Fy fasiken vad skönt att det är söndag idag!". Minuten efter gick det upp för mig att det var måndag och att jag försovit mig. Tio minuter senare var jag på bussen och vid tjugo i tio, 30 minuter försenad, vad jag på plats i skolan. Grym dag i övrigt!

Farsdag



Grattis finaste pappa på farsdag!♥

Ni andra glömmer väl inte farsdag?

Vi har redan gått 12 dagar

SKÄCK Serveringsskål, vit, grå Diameter: 12 cm Höjd: 6 cm Antal i förpackning: 2 styck
Julmusiken är på. Julpysslet är framplockat. Julpyntskatalogen ligger i knät! Jag tjuvstartar redan nu med att längta till julen och man får faktiskt börja lite smått med julförberedelser tycker jag. Iallafall lite. Men vi har ändå gått (vaddå gått?) 12 dagar i november redan och december hinner komma fortfare än vad vi hinner säga jul!

Förövrigt så känner jag att min kärleks-termometer steg rejält när jag såg skålarna ovan. Helt underbart mysiga att ha ståendes framme med hembakat julgodis i! 39:-/2 st på IKEA.

Labero <3 Jennifer...............



Jag drar på...*trumvindel*... JOE LABERO!

Återkommer senare. Hörs.

Höll på att dö av kokosbollar



U.R T.R.Ö.T.T! Ungefär det som beskriver mig mest. Drog ifrån skolan cirkum fem, hemma kvart i sex. Åt. Bakade kokosbollar. Höll på att dö av kokosbollarna eftersom jag redan hade ont i magen. Gick upp till rummet. Satte mig vid datan. Insåg att kokosbollarna gjorde så att jag faktiskt inte har ont i magen längre.

NU: Ut och springa tror jag. 1,3x4 (eller 5?) eller löpning 5-7km! Tuff chey. Jag har sååån träningsverk i min mage förövrigt. Tyck synd om mig!

You´re a true friend!






These mates will never make me stop laugh,
and it´s just with true friends you'll never stop laughing.


Finfin=mycket fin




Finfin vän!
Ordbokens betydelse av "finfin": Mycket fin.
Good to know, just saying...


Nejdå!



Nejdå, jag längtar verkligen inte tillbaka till sommaren och dess solnedgångar! Mörka kvällar, kalla dagar och ensamma stunder med näsan i plugg-boken är ju liksom helt underskattat. Typ. Jag sade TYP.

Hey girls



Hey girls!
                                                        5 av 8 tjejor i klassen! Hur många tjejor respektive boys är ni i er klass?

kisumluj julmusik



Bara för att ni älskar julmusik!

Julmusik och julpyssel!


Med denna bild framför mig så börjar jag lyssna på julmusik och leta efter julpyssel jag ska göra under november månad! Okej julen, KOM NU!

Lol som i lot of love?



För det första, jag och min tröja är kära i varandra! Skulle jag vart 40 år, eller kanske till och med 30+, så hade jag skrivit lol och trott att det betydde lot of love. Men nu är jag bara 16 år och väljer därför att inte att skriva lol utan jag skriver KÄRLEK!

Appråpå kärlek, som jag i detta fall kopplar till vänner, så var det en trevlig lördags kväll/natt med Elin och Michaela. Skrattat har man gjort i mängder. Vidare så ska jag ikväll till Maria för lite mera övernattning! Fina dagar det hära.

morrnmorrn!



Godmorgon folket!


"utsätter mig själv för ensamhet efter skräckens skräck...."


Myser i min nya tröja och mina favoritbyxor! Fin lördag alltså. Kvällens planer är lite oklara. Allt jag vet är att jag tänker sova hos någon kompis eller ha någon här, aldrig att jag sover själv efter att jag sett 3 skräckfilmer de senaste 2 dygnen! Nej, så dum är jag inte att jag utsätter mig själv för ensamhet efter skräckens skräck!

Skräckisar med 5 vänner och sedan 3 nattgäster. Fin fredag



Hade 5 kompisar här yesterday. 3 stannade kvar som nattgäster. Tur för mig det, annars hade det blivit tufft för mig, ensam i min säng en hel natt efter man sett 2 st skräckfilmer liksom. 1 skräckis i torsdags och 2 igår. Vart är mitt liv på väg? Jag som aldrig ser skräckisar i vanliga fall... :S

Kör på en FF som i fin fredag!

Been there, done that and next.



Dagens been there done that:
1. Shoppat för 700:- på HM. I kassan funkade inte kortet så jag fick köra på halva kontant och halva med kort. SÅ.JÄKLA.PINSAMT. Kollade sedan hur mkt jag hade på kortet och det visade sig att det fattades 30 kr för att jag skulle kunna köpa allt med kortet.
2. Kollat på sämst TV-pogram i en kvart. Sen tröttnade jag.
3. Ätit macka med bara smör till lunch.

Dagens next:
1. Ut med Milou.
2. Hem till mamma. Städa mitt rum.
3. Filmkväll med vännerna @myplace. Great.

Ställer klockan en timme tillbaka idag med!



Vaknade. Kollade mobilklockan- tio. FUCK! Hela dagen är förstörd för att jag sovit bort den. Går upp. Sätter på datan. Börjar kolla bloggar. Kollar klockan- NIO!? Frågar Carina om klockan verkligen är nio. Ja. Blir väldigt glad och inser att dagen inte längre är förstörd.

Godmorgon på er.

What to do?



Klockan åtta mötte jag upp Maria på gymmet, där spenderade vi nästan 3 timmar. Väl hemma drog jag med mig Izor en halvtimme för lite promenix.

Nu vette sjuttsingen vad som skall göras. Hem till mamma? Hem till farmor? Umgås med vänner? Plugga? Städa rummet? Träffa vänner? Sova?

FAN FÖR DIG RI(P) HANNA!!



Såhär glad är jag verkligen inte just nu. Nä, bilden är gammal.

Men jag är sur som ett bi. Tillochmed surare än ett bi.

Drog till Sthlm för att se Rihanna. Efter att ha käkat å allt åkte vi till Globen. Vi kom dit kvart över åtta även fast det började 19.30 eftersom de alltid har förband osv. När vi kommer dit går alla ut ur globen. Inte in. Konserten var inställd. 45 minuter efter allt skulle börjat, 5 minuter innan Rihanna i egen hög person skulle upp på scen. FYFAN FÖR HENNE. Det är allt jag har å säga. Punkt!

Snackar dialekter+ psykologi


Sju>åtta>hund+kläder>hem.



Klev upp sju. Tog bussen åtta till mamma. Hämtade kläder och hunden eftersom jag ska vara hos pappa denna vecka. Tog bussen hem till pappa.

Nu återstår städning och IKEAshoppande. Eventuellt träning senare och ikväll våffleeeeeer! Jag taggar.

RSS 2.0