Ny blogg :S

Nu har jag tagit beslutet att dra mig ifrån blogg.se! Börjar tröttna lite här, alla har det och allt är bara same same! Plus att blogg.se jävligt ofta har krångel -.-
http://barajennan.myshowroom.se är var ni finner mig nu! R.I.P barajennan.blogg.se! :'(


RIP,RIP,RIP!!
Meeeeeennnnn http://barajennan.myshowroom.se ! :D

Tralalala




Yyyyytterligare två bilder från i våras! Men nu börjar de bilderna ta slut så jag ska inte plåga er mer ;)

Träning 13&14/7


Friday på tävlingen i våras! Underbar pic♥

Tränat idag dårå! Blev cykla med Jonas. Cyklade först grusväg några kilometer (mil?) och sedan i skogen och därefter tillbaka! Nu känner jag mig trött ;)

Gårdagens träning var två minutersintervaller med Rexarna. Körde 13 repetioner så tufft vare ;)

Ojojoj, längesen jag var så här bra på att sammanfatta mig! ;)
Har ni tränat något det senaste då? :)

____________________________________________________
Don´t forget, dagens blogg. Fortsätt anmäl er HÄR! :)


Uscha


Söt-nisse!! :)<3

Nu ska jag dra på träningen förstår ni! Mår dock illa men det lär väl släppa antar och hoppas jag. Har på senaste tiden börjat må jätte illa när jag ska äta. Får i mig en tugga sen känns det som att jag ska spy och jag får tvinga i mig maten. Sen är jag sjukt hungrig hela tiden också fast jag äter som vanligt, ibland mer tillochmed. Men sen när jag ätit får jag sjukt ont i magen och mår illa. Plus att medans jag äter måste jag ju pressa ner maten och då börjar jag nästan kallsvettas och blir gråtfärdig för att det är jobbigt. Vafan liksom? :S Känns som att maten bara rinner igenom mig och att kroppen inte tar upp viktiga proteiner och kolhydrater ect... Hmmm, not good! :S :/


Veckans blogg-måndag

http://iisaacson.blogg.se, http://iisaacson.blogg.se, http://iisaacson.blogg.se!

Här har ni veckans blogg-måndag! :) (Lite seg på att lägga ut känner jag, heh)

Awsome



Fyfan vilket härligt landskap att springa i!! Inspiration till tuseen. Diggar musiken också ;)

.


(tidsinställt)


Izor. Igen! Haha ;)




GäsparN!



Börjar ni tröttna på bilderna på Izor? Nååååågra kvar, ni får stå ut ;)


Gnatt




Dagen har bestått utav lite ridning på förmiddagen och sedan mest städa, vattenkrig, spel med Linus och träning! Sprang runt Gamla Uppsala. Gjorde ett videoinlägg där uppe så vi får se om det funkar att ladda upp det, annars får jag ta dagens träning i form av skrift istället för video ;)

Men nu måste jag sova. Alarmet är ställt på 06.30 imorgon för att åka till stallet och rida Snobban. Fint dårå... ;)

Lindingöloppeeet



Ytterligare en film från Lidingöloppet(-08 vare va?) för lite mera inspiration! Erkänn att ni blir sugna på att träna och tävla nu? ;)

Veckans träning




Kör på en liten sammanställning från förra veckans träning (vare 27 då va (a)?), lättare för mig å hålla koll på all träning då. Blir ju som en liten träningsdagbok för mig det hära ;) Hehe! :)


Men träningen i början av veckan var bra(hade kört hårt fre,lör och sön innan), dock skulle jag nog kört hårdare på söndagen! Hade gärna sett ytterligare ett två-mils pass på cykel samt ett testlopp på milen! Får lägga in det i denna veckas träning istället, samt mera terrängträning. :)


Träning 11/7



Dagens träning blev lite hipp som happ!
Blev iallafall ridning på förmiddagen.
Sen skulle jag ut på en långtur och jogga men efter 2 km höll Izor på att dö av värmen så drog hemåt (sprang 2 km, gick 2,5 km).
Därefter så drog jag med mig Linus ut för att han skulle springa lite! Han ska få vara med i ett lopp och springa i September så han måste ju öva lite innan ;) Loppet är på 750 m så det var det han fick springa idag. Så himla gulligt med barn för de ruschar ju på som satan, haha ;) Men han klarade det fint så med lite övning är det nog inga problem att klara loppet i September för honom :)

Men sen på kvällen, vid nio, drog jag upp till stallet igen för att springa i skogen där. Sprang 2 varv på vår "terrängbana". Det blev att hoppa över stock och sten för att inte snubbla, sen körde jag ca 15 hopp på ungefär 30-40 cm under banan jag sprang. Är så sjukt kul att springa i terräng, man tänker inte på att man blir trött eftersom man har fullt upp med att inte snubbla eller springa in i ett träd, så man orkar så himla mkt. SJUKT KUL IALLAFALL :D

NU; hoppelitoppeli. Ska upp vid sex imorgonbitti för att åka till stallet. Chillerill! :) Gnatt.

Veckans blogg!



As it säääääässs!

Härliga bilder!





Varsågooooda för dessa härliga vårbilder! Nu längta jag ännu mer efter sooool.....

Ridning på förmiddagen


Drog upp till stallet med mamma imorse för att rida. Vi blev lite sena så vi åkte nog inte hemifrån först kvart i åtta :)
Blev först Bremersbergsrundan där vi körde trav och galopp och sedan red vi i skogen och hoppade några småhinder ;)

Jag tänkte åka upp till stallet i eftermiddag igen och då gå ut och bygga lite terränghinder. Ska förmodligen både rida Snobban och Friday imorgonbitti och då vore det kul att hoppa lite terräng. Men nu ska jag trycka i mig något att äta! :)

Gäsp!



HAAHAHAHA så jävla klockrent och så jävla sööt! :D


Träningsinspiration


Brukar bläddra runt bland olika filmer från allt mellan olika lopp till träningstips från olika löpare! Man får verkligen motivation utav det enligt mig och man känner sig peppad att anta flera utmaningar både på hemmaplan och även på tävlingsbanorna!

Dagens träning!



Idag tänkte jag faktiskt strunta i den riktiga träningen! Jag badade faktiskt nån timme med kusinerna (=ansträngande, ja!) och sedan ridning. Men i sista sekund så ångrade jag mig och det fick bli en kortis vända ändå. Körde 1,6 på 7 min så det var rätt så ökad tempo ändå (hehe), avslutade det hela med ett par spurter! :)

Kasta sig i säng nu? Ja jag tror så! Ska upp imorgon och rida, drar väl till stallet vid halv åtta ungefär :)


Underbara vår-dagar





Sola, sola, sola, sola, sola! Tänk att härliga vår-dagar kan vara så underbara!
Bilderna är från april/maj i år....


Till kussarna


S-snygg! Hah ;)

Dagen kommer tillbringas ute hos kusinerna (Casper&Alice) för lite baaad! Annars då? Nä, bada vare. Se u latööörrr!

Trötter

(tidsinställt)



Trött voffsing ;)


Dagens träning


Don´t even ask!

Eftersom jag sprang med Carina idag så blev det väldigt lungt! :) Vi körde 3,3 km på 25 minuter så det blev ett lungt tempo men jag tror det var bra att jag tog det lungt idag. Har ju kört stenhårt i en vecka, verkligen varje dag, så nu vare skönt med vilodag igår och lungtpass idag! Det behövde jag nog både psykiskt och fysiskt :)

Men imorgon satsar vi på hårdkörning igen ;)

Myskväll



Godkväll på er!

Dagen har spenderats med en vandring på stan med far, plastmorsa och bror Theo. Sedan ett dopp i Björklinge, muuuumsig middag bestående utav kött, potatis och guacamole och det hela avslutades med glass å jordgubbar! Inte illa pinkaaat. Jaja. , men vi hörs imooorrn! :)

Jahaappp



Har just sprungit en vända tillsammans med Carina! Vi körde det lite lungt eftersom hon inte e sån van löpare, men det blev 3,3 km på 25 min :)

Nu ska jag väl fixa till mig och sen får vi se vad dagen bjuder på! ;)

Torsdagens träning

Hann varken skriva om torsdagens träning i torsdags eller igår! För trött helt enkelt ;)
Bestämde mig för att ta en lugn återhämntningsjogg och smart som man är så tog man en lååång runda till Björklinge, alltså 13 km. Gick nedan till badet och badade med Maria och sedan joggade jag till affären. Tog bussen till Lövstalöt och sen gick jag 1 km och körde intervaller (lugnjogg  30 meter, springa fort 60 m) i ca 1500 meter. Så ni kan ju tro att jag var död sen.. Hahaha!

Så igår (fredag) fick jag tvinga mig själv till en vilodag,haha ;) Blev att jag fick ta hand om mig själv lite extra istället. Åt på resturang både lunch och middag och sen massaaage ;)


"Abd who do you..."

(tidsinställt)



"And who do you think you are, running round leaving scars, collecting your jar of heart, tearing love apart"


Shoppiiiiing




Drog en lov ner på staden idag! Först blev det en liten lunch med kusinen på nån Thaibuffé och sedan drog jag ett varv i stadens butiker! Kollade runt lite på träningskläder men fann inget intressant, däremot fann jag lite skojs inne på Ur&Penn! Blev ett halsband för 30 kronor och en ring för 25 kronor! Bra köp tycker jag :)

Tröjan jag har på mig är ifrån Paris! (17 euro inne på Etam (?) om jag minns rätt).

Massageeeee



Ååååhhhh!! Idag har jag vart på massage. Det blev Oljemassage och kan ni gissa hur skönt det var!? Hade ju ont i hela kroppen idag efter veckans träning så jag bestämde mig för att ta oljemassage. Nu kan jag ju lova att det känns hur bra som helst i kroppen. Alla spänningar och knutar man hade är som bortblåsta ;) Och oljemassage i 60 min för TREHUNDRAFEMTION huuuuur billigt?? Gå raka vägen dit ni med ;)

Nejmen nu är det städning som står på shemat och sedan blir det resturang med pappa! Härlig dag med andra ord :)

Move like a freak



Make me move like a  freak! Mr saxobeat.


HEEEEEELT sluuut!




Denna har jag nog visat en gång förut, men ni får se den igen för jag giiillaar den ;)
(Bilderna är från i våras, kanske maj, då vi körde en heldag med båten :)).


Hela min kropp är helt slut nu!
Har tydligen tränat stenhårt varje dag i 7 dagar i sträck!! Musklerna blev verkligen urvridna till det sista igår, men idag får jag nog tvinga mig till en vilodag. Jag berättar senare om gårdagens träning.

Nu blir det antingen stranden eller annars kanske lite shopping på stan. Längesen jag shoppade något så det kan ju vara lägligt! ;)

Alltid funnits här, oavsett vad




Över 8 år tillsammans med världens bästaste! Helt underbart.
Världens bästaste kompis.
Alltid funnits där oavsett vad.
Varje gång jag gråtit,
så var det din päls jag fick blöta ner.
Varje gång jag skratta,
så var det du som fick dela min glädje.
Oavsett vad,
så har du alltid funnits här!


Gårdagens träning! (6/7)



Som jag nämde igår var jag ju igår kväll på den vanliga onsdagsträningen i Björklinge och det var sååå kuuul ;D
Vi började med att jogga i väldigt lungt tempo till en myr (ca 3,5 km), på myren  körde vi 70/20 intervaller och detta med repetitioner på 10. Sedan så körde vi lite lek samt fotboll. Detta avslutades med att köra längdhopp rätt ner i en lerdamm! Sedan åkte vi bil till Björklinge sjön där jag badade först med kläder och skor på för att bli av med all smuts, haha! :D

Asså det var så jäkla kul att springa runt i vatten/gräs/lera på intervaller och sedan hoppa ner i lera. I leran så fastnade man. Fötterna satt typ fast så tränaren fick dra upp alla, hahaaha. Nejmen, roligaste träningen hitills, helt klart!

Terräng träning är så kul också för man blir väldigt trött men det tar inget på leder ect så kroppen förstörs inte utan det är bara sjukt bra träning för kondis och styrka! ;D

(Myr= är som högt gräs men varje gång man trampar ner med foten så skjunker man ett par decimeter ner i lera blandat med vatten. Sjukt äckligt, hahah)

Bada




Nu drar jag iväg till Bälingebadet för lite sol och bad!
Gäller att passa på under dessa dagar då det inte regnar. Hörde liksom att det eventuellt blir regn på lördag :(


Angående designen så fixar jag lite pö om pö då det är sommar och jag har fullt upp med att slappa och träna ;)
Jag fixar klart allt senare!

Kram på er och ut i solen nu! :)


-



Tänkte tipsa er om denna blogg! Hon skriver om allt mellan himmel och jord. Klicka er in där och läs ett par rader och lämna kanske en kommentar! :)

( http://angelica.blogg.se)


Izor


(tidsinställt)


♥♥♥♥♥♥♥


SJUUUUUUKT rolig träning!! :D


Bilden är snygg!! Eller hur?? Säg ja...


Alltså fyfaaaaan vad dagens träning var kul! Världens jävla adreralinkick efteråt!! :D
Löpning i sumpmark, göra bomben ner i en stooooooor lerdamm(som man sedan fastnade i)och bad i sjön med skor&kläder på! Ja det är väl ungefär det som beskriver denna träning bäst, hahaha.

Men det tog på krafterna utav denna träning så jag ska lägga mig i sänga nu. Ska upp till stallet imorgonbitti också för att rida. Så vi hörs imorgon och då berättar jag mer om träningen idag! :)

Nattnatt


På återseende!



Drar iväg på träning nu! Har dock ont i magen så vi får hoppas det går över. Tänker INTE bli sommarmagsjuk!!
Dagens träning med skidgruppen kommer bli först jogga 2,5 km och sedan köra intervaller 70/20 och avsluta det med rugby i nån lervälling! HAHA, mums....

Min humoristiska sida... (...suger) ;)



Hahahaha fyfan så mobbad! Humoooooorrrr!! ;)


Midnattsloppet 2011 Stockholm!



Wohooo! Nu är man anmäld till midnattsloppet dårå!! ;)
Anmälan för Sthlm midnattslopp vart ju full för ca en månad sen,
men eftersom man har en sån snäll kompis så ringde hans pappa till typ styrelsen för midnattsloppet och fixade så jag fick vara med ändå. Vip-anmäld så att dääää ;)

Nej! Nu måste det bli seriöst, stenhård träning närmsta månaden!
Hehehe he-he hehehe ;)


3 pics från i vintras

(tidsinställt)






3 bilder från i vintras! Har nog visat er dessa förut men jag håller på och rensar bland mina foton och då kom dessa upp igen. Gillar de faktiskt ganska mycket! :)


Så jävla snygga!!





Så jävla snygga alltså! Haha. Bilderna är från en dag i våras då jag och de tre boysen var ute med båten samt prövade segling! Jävligt nice alltså. Jag och Jesper posade överdrivet sexigt i torrdräkterna om vi säger som så ;) Ser ut som två bananer... Ja men det var ju kul...

Solen försvann :(

 
   

                                                                              Godmorgon på er!!
Dagens planer ser väl lika glesa ut som alla andra dagars planer har gjort den senaste veckan! När jag vaknade vid åtta idag sken solen för fullt och jag fick direkt planer på att sticka ut och bada idag, men dom planera fick jag göra hål i lika fort som de kom till min tanke då solen gick i moln direkt. Och i moln har den vart i 1½ timma nu, så det ser inte så ljust ut nu inte ;)

Lutar åt att jag kanske tar med mig Linus ut och åker och plockar blåbär! Plocka maaaaassooooor så vi kan ha till blåbärspaj, blåbärssmoothie, frysa in blåbären osv! Mycket fint man kan göra ;)

                                                                             Vi hörs senare istället... :)


Träning 5/7



Dagens träniiiiiing då!
Cyklade från Björklinge till Viksta och tillbaka, alltså 2 mil ungefär. Körde snabbt tempo, ca 25 km/h. Varvade mellan en MTB-cykel (trooor jag det var) och en tävlingscykel. På MTB:n var det sjukt tungt att cykla i snabbt tempo, haha! Men på tävlingscykeln vare chillerill. Sjukt nice om vi säger som så ;)

Men direkt efter cykelpasset så körde vi ca 20-30 min (kanske 20 min effektivt och de andra 10 min lite slapp, he-he) i terräng. Sjukt kul och sjukt jobbigt. Ska dra ut någon dag, kanske fredag, och springa i terräng. Det vi körde idag var bra för det var snårigt och backigt så kondisen byggdes jaoooo! ;)

Nu blir det sova!! Hörs imorgon :)


Tuff dag ;)


Är helt förälskad i denna bild på mig och älskling!!♥

Dagen har spenderats med att träna, träna och baka!
Man hinner ju liksom inte så mycket mer än det på lovet ;)
Cyklade 2 mil idag och avslutade det med 30 min terränglöpning, men mer om det i ett eget inlägg senare.

Linus och jag har plockat sjukt mycket smultron!! Vi har fått ihop en liter (!!) smultron. Helt sjukt, finns hur mycket som helst. Iallafall så gjorde vi en paj på det. Ska göra en till smultronpaj som jag sedan ska frysa in, nice att ha hemma liksom :)

Nu ska jag bara slappa framför datorn ett tag. Helt slut efter träningen så vi hörs! :)


DAGENS pass! 4/7 ;)


Mmm, mums! Perfa efter-träningen-mat! ;)

Dagens träning blev att springa spåret i Björklinge. Körde femman och efteråt var jag trött. Hade ingen energi alls, haha. Men sådana dagar får man ha också :)
Finns en backe i Bjk-spåret som man kallar "mördarbacken", funderar på att åka dit någon dag och sen springa uppför den ett par gånger. Det lär nog göra gott på kondisen ;)
Nejmen, fem km var nog lagom idag eftersom jag körde milen igår. Satsar på hårdare pass imorgon istället ;D

Godnatt!♥


Gårdagens träning 3/7



Hann inte slänga upp ett inlägg igår med dagens träning så kör det lite kortfattat nu! :)
Igår fick det bli milen. Var dock iskallt och blåste som fasiken. Sprang ut till Ulva kvarn och tillbaka (=ca 9,8km) och jag fick tiden 59 min&45sek! Är faktiskt riktigt nöjd. Men jag får ändå skylla på motvinden att inte tiden blev bättre ;) Fyfan. Ska springa milen nån mer dag och då verkligen få bra tid. Satsar nu på att ta midnattsloppet på under 58 min, kommer nog klara det lätt men hellre att jag säger för hög tid än för låg och då blir besviken ;)

(Slänger upp dagens träning i ett eget inlägg om en stund! :))


Nya jeansshorts



Tänkte visa er dessa nya jeansshorts! Eller okej, de köptes för en månad sen men jag har inte hunnit visa er dessa tidigare! ;) Dom kommer från H&M och kosta ynka 199:-
Var på redigeringen är att jag testade lite nytt, kändes skoj sådär. Förövrigt håller jag även på att fixa med koder ect till bloggens designe. Det är därför som allt är huller om buller osv, blir bra snart ska ni se ;)

Nu funderar jag däremot på att gå ut och springa en sväng. Kanske Björklingespåret och antingen köra 5 km eller 10 km... Hmm, vi får se. Kanske en slappar dag annars? ;)


HAHAHAHAHAHAHAH!!



Fail eller vad?? ;)




Just a butterfly. Just fly!


Lägga sig nurå


Foto: Jag.
På bild: Theo.
Kamera: Samsung NX100

Nu ska jag lägga mig!
Tänk att klockan alltid tickar på så himla mycket...
Imorgon ska jag också ut å rida. Var längesen det! Ska få låna en c-ponny och rida en sväng, haha.


Dagens träning 2/7

Dagens träning blev att springa till stallet! Hälsade på min saknade lilla puppe, alltså Friday :D Åkte sedan hem med mamma därifrån så då blev det bara 4 km, men jag är nöjd ändå. Skönt att röra sig och tiden blev 5 minuter snabbare än för ca 3 månader sen!! Kan ni fatta fem minuter! Fast iofs var det spöregn och blåsigt då, fast ändå, det blåste ju idag med ;)



Hahahaha, kul man kan ha med lite redigeringsprogram!! ;)

Dagens träning 1/7

Dagens träning fick bestå utav intervaller! Körde en sorts "Idioten" och det var riktigt kul, ärligt. Blev väääldigt svettig, men det berodde nog också på att det va väldigt varmt och kvavt! ;)

Min sorts idioten:
Spring på en väg med lyktstolpar, dom jag springer vid har ca 30 meter emellan. Ställ dig vid stolpe 1 och spring sedan så snabbt du kan till stolpe fem och jogga sedan tillbaka till stolpe 1. Kuta sen till stolpe 4 och jogga lungt tillbaka och fortsätt likaså med stolpe 3 och 2. Ta sedan en paus och fortsätt repetera. Jag körde detta 4 ggr men de två sista repetionerna körde jag med styrka också. Exakt likadant som jag beskrev tidigare men nu när man kutar och sedan ska vända så kör man en styrkeövning. Ex 10 upphopp, 10 situps, 10 rygglyft eller 10 armhävningar ect.

Hoppas ni förstod ;)

Stod även i jägarvila (heter det så? Ni vet när man står 90 grader mot en vägg... Aja) i 2,45 sek gånger två. Blev trött direkt efteråt men nu har det lagt sig. Men måste verkligen ta tag i styrketräningen igen. Har totalt glömt bort det utan det ända som har funnits i mitt huvud är löpningen, haha ;)

Give me da mage!! Hah ;)


Ut och rör på er även under ledigheten!!

Nu är det första juli och det är nu som de flesta tar sin sommarsemester! Det är då man anser att det är dags för vila, även från träningen. Att slappa hemma i soffan under regniga dagar och slapp i solstolen under de soliga dagarna lockar mer än att dra på sig ett par träningsskor i den eländiga värmen eller spöregnet! Självklart ska man ha vila, men det finns stora konsekvenser som skadar både din hälsa och kondition om du väljer en månad utan träning!



Du lägger på dig flera kilon under din semester!
Under sin semester äter man mera. Har man skola eller jobb under dagen så finns inte samma möjligheter till att ta godis och andra onyttigheter. Även att man är mera sysselsatt gör att man minskar sitt socker-ätande. Men på sommaren och ledigheten anser man att man är värd att äta mera skräp plus att det är lättare att gå förbi kylskåpet eller kiosken och ta något sött när man känner för det och är uttråkad. Så att äta 1-2 glassar om dagen eller kanske en påse jordnötter&ett glas vin samt att ta bort motionen under en månad kan göra att man ökar flera kilo på sin semester.


Sämre sömn, risk för blodpropp, hög puls:
I brist på rörlig aktivitet kan pulsen öka vilket kan leda till belastning på hjärta och blodkärl. Även magfettet ökar vilket kan göra så att mer fett frigörs till blodet, mängden fatligt blodfett blir alltså större och i värsta fall kan det leda till blodpropp.

Konditionen och musklerna förstörs:
När du utesluter din motion under en månad sjunker din syreupptagning lätt med ungefär 5 procent vilket gör att din kondition försämras (alla vet hur syreupptagningen hör ihop med kondis?).  Man kan även lätt tappa 1,2 kg muskelmassa vilket leder till att din styrka förstörs och du orkar sedan inte lika mycket i träningen och löpningen.

Slutligen:
Som grädden på moset så ökar utsöndringen av stresshormoner och det gör att du får svårare att somna.

Mina slutord till er som tränar är att försöka hålla igång träningen även under ledigheten. Ifall du inte känner för att gå ut och springa kan du istället ta rejäla cykelturer, ut och vandra, dra ut på sjön och ro runt i en båt eller kanske ta en rejäl simtur? Det finns mycket att göra på sommaren som är lätta aktiviteter utan att du behöver dra på löpardojjorna. Och innan du bestämmer dig för att ta en månadsuppehåll på träningen, tänk då på konsekvenserna. Är det värt att tappa kondísen du byggt upp av massa träning under vintern bara för att vila?

På sommaren ska du röra på dig massa och äta maaaaassaaaa glass!! Man måste varva glassätandet med lite motion bara! ;)

Skrivet av: Mig (Jennifer). Info: iform.se!


Carina, Theo och Robin



Foto:Jag
På bild: Carina, Theo, Robin.
Kamera: Samsung NX100.


3 pics from yesterday





3 bilder från gårdagen! (eller första är från onsdagen). Mera kommer... Men fyfan vad jag också vill ha båt nu! Nununununu NU.

Luftmadrass



En film från igår då vi åkte luftmadrass efter båten! På filmen äre jag som åker på madrassen, även Viktor som körde. Låt inte era sykon köra när ni ska åka om vi säger som så, haha ;)

Ber om uuuuursäääkt att filmen är sné, går inte att ändra heller...

RSS 2.0