Två linnen



Rosa linnet fick ingen rättvis färg!

Dessa två linnen fick jag bla med mig hem idag! Marinfärgade linnet kommer från H&M och kostade 70:- och det rosa var på rean inne på H&M och kostade 99 49:- HÄÄÄRLIGT! Visar lite mera senare, nu ska jag fortsätta mumsa på godis och jordgubbar. Drog nämligen till affären och köpte det och hade picknick! ;)

Vi är på gång!



Bild från Paris! SnÖggingar liksom. Nej men fan så man längtar tillbaka dåå :(

Aja, eftermiddagen spenderades i staden med Micha. Drog även med Bella, Stina och Sofie ett litet tag. Fick med mig allt för mycket saker hem. 2 par shorts, 2 linnen, 5 pack med nylonstrumpbyxor samt 1 kofta. Fan en tusing bort direkt. Men Stina och jag har bussnies g så cashen kommer rulla in ;) haha!

Bilder på allt köpt från idag samt från Paris kommer upp senare, puss.

Goten mööörgen!


Bloggningen är sämst just nu, jag vet! Men är fortfarande sjukt trött efter frankrikeresan plus att Micha sov här igår :D Men nu äre skolan så höres senare.


Hahaaha



Hahaha såå jäääävla skön!

Är hemma nu föresten, berättar mer sen ;D<3

Syns i Sverige..




Nu har jag vart 4 dagar i Paris och förmodligen haft det sjukt kul! 09.20 ska flyget lyfta och runt 11.30 är vi framme i Skavsta där sedan en transferbuss väntar och tar oss tillbaka till Björklinge. Ca halv tre borde vi vara hemma i Björklinge där mamma sedan hämtar mig! Syns i Sverige..♥

Then they torn




What are words if you really don´t mean them when you say them?
Whay are words if they only for good times then they torn...♥


Shoppiiiiing!


Hah :)

På dagens shema står det endast shopping, en kik in på Louvren och sedan middag ute på resturang! :) Nice med shoppingen må jag säga. Undra om jag kommer spendera upp vartenda litet öre eller om jag snålar och kanske inte kommer hem med nånting? Eller jag kanske inte ens hittar något även fast jag vill spendera massa? Känner jag mig rätt kommer jag nog dock kasta hundring efter hundring åt både höger och vänster på varenda liten affär jag slår ett ögonkast mot, haha!

Godbye, farwell!



Closen eyes,
closen hearts.
Deep inside,
hide outside.
Godbye, farwell.
Just another time.
Hold it back,
just another time.


Eurodisney på dagens shema


Äntligen lite normala bilder på mig ;)

Dagens shema:
07.30- frukost.
08.15- Avfärd till EURODISNEY (!!!!)
18.00 Återsamling för hemfärd.
20.00- Middag. Därefter, för dem som orkar, Champs Elysés.

Frågar ni mig så skulle jag svara awsome day! Faktiskt. Ska bli sjukt kul att få åka till Eurodisney och springa runt som ett litet barn och åka karuseller, hahaha ;) Jefla härligt. Jag tänker åka ALLT och har ett par vänner som gör det med, heeelt underbart alltså.

(Tidsinställt).

If I



If I,
could wishper you name,
out,
trought the wind.
And if I,
could get it back.
Then,
I would be strong.
Cause,
you´re my heart,
my soul,
and the spirit in my life...♥
            

Diggar att jag gillar att göra osammanhängade dikter! Men whatever :*


Versailles, Eifelltornet, Louvren, Notre Dame, Kryssning på Seine.. Listan kan göras lång!


Snyggsnygg snygging asså! Undra hur jag kan bli såhär snygg jämt?? ;O

Hahaha älskar bilden, kloooockren! Fattar inte varför jag jämt ska göra massa miner?? ;)

Dagen kommer iallafall spenderas i Versailles och sedan Eifelltornet! Spääännande att åka upp där liksom :D Sedan blir det en promenad nedför Champs elysés vidare till Louvren, Notre Dame och Quartier Latin och lite sådär. Efter middagen blir det också båtresa på Seine, feeet nice ifall ni undrar? ;)

Au revoir!

(Tidsinställt, hehe)

Feel Paris



Om allt står rätt till nu så sitter jag och käkar middag på hotellet! En promenad längst Champs Elysés och en titt på Triumfbågen ska också hunnits med och efter maten väntar en tripp mot Mont Martre, Sacre Coeur och Målarnas torg. Hääärligt! :D

(Dock tidsinställt! Känns muppat att sitta här och skriva ba "om allt står rätt till så gör vi det nu och om allt står rätt till ska vi snart göra detta" haha;)).

Tom #2



Foto: Jag, Modell: Tom


Vill fota meeeeraaa poträtt!!

På busseeeeen!



Två sjukt snygga bilder på mig! Elleeeeer??

Nu mina vänn0r så sitter jag på transferbussen påväg till Skavsta flygplats! 06.40 skall planet lyfta om allt går enligt planerna :D Jahapp nehepp. Vad gör man på en buss klockan två på natten då? Spelar spel på mobilen? Lyssnar på musik? Är irriterande mot folk som försöker sova? Skickar sms till folk som ligger hemma och sover så de vaknar och inte kan somna om och är tvungna att smsa med mig i 4½ timme tills jag är på planet? Eller så kanske det är jag som ligger och sover på bussen medans alla andra är vakna? Dock tycker jag att mina förslag på att irritera folk verkar bäst samt smsa och väcka människor! :)

Listan kan bli lång but anyway, Pariiiiiiiiis here we come! :D

(Tidsinställt, suprised?)

I´m gooood!



Detta förströdde jag lite överbliven tid idag på bild-lektionen! Är totalt kär i låten "What are words" med Chris medina". Det står även det längst ner på bilden men det kom inte med på fotot! Men detta skall ramas in, haha ;)

Inte för att jag bryr mig, men snart PARIIIIIS!!!!


Hahaha jag diggar bilden, höhö! ;)

Shit, jag åker till Frankrike om några timmar! Minuterna börjar räknas ner... Halv två lämnar jag huset i natt och tjugo i sju imorgon bitti lämnar jag svensk mark, awsome! Kommer sakna alla hemma, men fatta nice med Paris och att vara leeeeeediiiig! :D När jag kommer hem igen sen är det ju också bara 3 dagar kvar veckan efter sen är det ju kristihimmelfärds och skit, sen lediga på nationaldagen, sen på tisdagen( 7/6) är det gröönaan som gäller sen äre onsdag och torsdag kväll slutar vi :D Fatta nisse...

Aja, måste fortsätta med packningen så vi hörs senare :-*

Godmorgon

Godmorgon!
Sovmorgon idag dårå som alltid! Behöver inte åka hemifrån mig först tjugo över åtta ungefär, det är chill :D
Förövrigt sitter jag och håller tummarna som fan för att planet ska lyfta inatt.
Vill ju inte att det där jävla askmolnet ska förstöra allting liksÖm.
Aja vi kommer nog till Frankrike ändå...

Annars då?
Dagen ska spenderas i skolan (as usuall?) och efter skolan ska jag packa det sista samt gosa så mycket som möjligt med Izor!
Att lämna Izor hemma när jag reser är fan det värsta som finns :'/
Men serre så drygt det är att veta vad man ska packa också, haha. Blir liksom bara att man slänger ner något fult bara för att ha något på sig liksom, haha ;)

Hööörs ikväll :-*


Fixar och donar!


Gillar denna bild på mig :')

Har suttit och förberet massa tidsinställda inlägg åt er inför jag är borta i Paris! Har skrivit om varje dag och sådära plus att det är massa bilder jag vill visa er :) Vi hörs mera imorgon, sista dagen innan jag åker :D

Daogens plaoner



Slutade mycket tidigt idag, nämligen tio över ett! Niiiiiiceeee....
Farfar kom och hämtade mig och sedan drog vi till stan. Först skulle han till tandläkaren och därefter mötte vi upp pappa och tog en fika. Sen när farfar skjutsade hem mig till Bälinge så tog vi en promenad med hundarna :)

Kvällens planer ser väl ut som så att jag ska packa inför Paris (TÄNK ATT JAG ÅKER OM 1½ DYGN!!) och sedan ska jag fixa lite tidsinställda inlägg åt er medans jag är in da Pariiiis! :)


Härlig lunch!


Min fina pastasallad som skulle vart med till tävlingen egentligen! Men jag fick äta den hemma istället, muuuummmma ;D

Andra gradens brännskador på benen!




Idag skulle jag egentligen sprungit mitt första lopp, men icke sa nicke!
Skulle koka pasta för att göra pastasallad att ta med. När jag då skulle hälla av pastavattnet kom det över båda mina lår, tjoff sa det! Jag blev typ helt chockad. Först gjorde det sjukt ont men efter 5 sekunder var jag bortdomnad så jag sa att det inte gjorde ont men sköljde ändå nån minut i duschen. Men därefter började det svida som fan så satt med isklabbarna över. Var helt illröd på båda låren (lika stort som en stor hand ungefär), men eftersom jag hade is över hela tiden så lindrade vi det hela så det blev bara en liten blåsa på vänster ben och på höger är det lite lättare blåsor bara.

Men vi åkte in till närakuten ändå för att dom skulle plåstra om det lite och dom tyckte det var bra att jag hade haft is på hela tiden... Men eftersom jag inte kunde röra mig typ så blev det ingen tävling :'( Fatta vad ledsen man känner sig. Men aa, snygga ben nurå ;) Fast inte!

Hade andra graderns brännskador på låren först men efter att suttit med is i 1 ½ timma så gick det ner så nu slipper man kalla det för det ;D

Grattis broder, tonåringen



Idag fyller VIKTOR år! Stort grattis till dig brorsan..!♥


Gårdagens träning (18/5)




Igår var det återigen den vanliga onsdagsträningen! Men körde dock lungt eftersom att min rygg inte orkar allt för mycket efter jag haft ont under veckan. Men det var 5 minuters intervaller och det var roligt faktiskt. Men jag börjar faktiskt tro att jag har astma. Andas sjukt tungt när jag springer även fast jag inte e trött och ibland får jag knappt luft. Värst är det när jag pratar när jag springer då får jag verkligen ingen luft alls. Ska nog kolla upp det där..

Men shit vilken träningsnarkoman jag blivit nu! Tränar varje dag och vill bara träna mer och mer.. Så himla kul, kommer ju briljera i höst under alla lopp ;)

Nyttigt recept!



1 person
60 g fullkornslasagneplattor
60 g mager nötfärs
1 tsk olivolja
1 vitlök
1⁄2 lök
75 g squash
50 g morot
50 g aubergine
1 msk balsamvinäger
150 krossade hackade
tomater
1⁄4 tsk torkad malen chili
1 dl färsk basilika

Sås
2 tsk majsstärkelse
1,5 dl lättmjölk
10 g riven parmesanost
Riven muskotnöt
Salt och peppar

Tillbehör
100 gram grönsallad

Tillagning
Bryn köttet i en stor kastrull. Tillsätt sköljda hackade grönsaker och balsamvinäger, tomater och kryddor. Låt det småputtra, eventuellt med lite vatten medan du tillagar såsen.

Vispa ihop mjölk och majsstärkelse i en kastrull, och koka upp. Det ska koka i en minut och smakas av med kryddor. Blanda i osten.

Lägg lasagneplattorna i lager med sås. Ställ in lasagnen i ugnen i 200 grader i cirka 30 minuter tills den har fått färg på ytan.



Verkar riktigt gott! Ska nog tillaga detta till da familliiii nån dag! :)

Receptet taget från; http://iform.se


träning next



Ikväll är det den vanliga onsdagsträningen! Jag är verkligen inte taggad, har fortfarande lite ont i ryggen. Undra vad jag kan ha gjort egentligen? Men ska prova träna idag åtminstonde. Går ju bra när jag bara joggar vanligt men kanske inte när jag springer fort, å idag är det liksom snabba intervaller.. :/ Men men, det går nog!

Hörs!♥

Middagen i lördags!




Här är två bilder från middagen i lördags hos farmor! Farmor som äger på att laga mat serverade rostade klyftpotatisar med grillat kött samt tsatsiki, nice ;) Farmor, du är bäst på att laga mat..♥

Spöregn, hagel, blixt och åska.. Hmm!


Sahar och Theo i lördags, sööta :)

Var hos farfar en stund efter skolan och umgicks lite. Blev bjuden på rulltårta med grädde och hallon, snacka om mums! :D Men sedan när jag skulle åka hem så hann jag komma typ 1 km innan det började spöregna, fortsätter åka ytterligare nån km och sedan börjar det verkligen SPÖREGNA och HAGLA! :O Sen som grädden på moset så börja det blixtra och åska.. Lite rädd man va där man satt på moppen mitt ute på fälten =jag var högsta punkten =krasch kabom-död! Närå. Men det var lite läskigt och jag var totalt dyngsur när jag kom hem också, inte kul... :(

Men nu ropar mamma att det är mat, nisse! :)

Dagens outfit dårå


Linne; present från mamma från Thailand, Jeans; Ginatricot, Kofta; Ginatricot,

Bjuder på en dagens i all hastighet! Ska dra till skolan nu, häärligt med moppe liksom ;)
Nej nu är jag redan sen, borde ha suttit på moppen nu, men istället hamnade jag här. Det är ju helt awsome!

Dagens träning 16/5



Trött Jennifer efter ett tungt träningspass i onsdags... ;)

Idag körde jag en mil! Dock var jag så himla smart så att jag åt vid halv två tiden, sen tänkte jag dra ut typ vid fyra men sen sköt jag bara upp det mer och mer så jag kom inte ut först halv sex. Så jag börja springa lite lätt och det gick suveränt (okej, nu överdriver jag! Men det gick realtivt bra) men efter 3 km så känns det som att någon trycker in två knivar i min mage och sedan inser jag att det då var 4 timmar sedan jag åt. Inte så konstigt att jag mådde illa, SMART! Men man lär sig av sina misstag. Ca 2 timmar innan träning är lagom att äta innan för då har man kvar energin men man får ändå inte håll. Så träningspasset blev inte så hårt. Fick varva de sista 8 km med att gå samt lätt jogging :( Men skönt att komma ut iallafall. Å föresten så är ju en mil inte så himla långt :D Glad att jag känner så iaf ;)

Nu ska jag soooovaaa :) Good night!

Rida, städa, träna!


Såhär fint var det när jag åkte moppe hem från stallet idag :S

Red en långtur på Friday idag med maaaaassa galopp! :D Har hittat nån ny grusväg i skogen som inte längre används så där kan jag galoppera hur mycket som helst utan att bli störd, great!
Har även städat hela huset idag för mamma kommer hem ikväll å då måste det vara fint.

Men nu-springa! Otaggad? JA!

Frukost





Vaknade runt åtta i morse och då låg jag och drog mig en stund innan jag klev upp för att annordna mig lite frukost! Slog på stort idag så det blev hallon&blåbärssmoothie, ägg plus skinkmacka. Äääälska smoothie säger jag bara ;D Jag sa för typ två veckor sedan att jag skulle bli bättre på att göra smarriga frukostar och det tycker jag verkligen att jag har blivit. Har börjat äta ägg och nu smoothie och sådära ;)

1 stort glas smoothie:
Mixa samman 2,5 dl yoghurt (jag tog blåbär,vanilj och banan yoggi), 0,5 dl apelsinjuice och 2-3 stora matskedar hallon/blåbär! Klart :)

Nu ska jag upp till hästen och motionera honom!

Dagens träning 15/5


Jag i mitt nya linne! (Efter ett hårt träningspass i onsdags)

Idag kände jag för att vara lite hurtig och springa till stallet med Izor! Kom utanför dörren och började gå en liten bit som uppvärminig och då började det spöregna, usch! Gjorde det hela vägen och när jag kom till stallet slutade det regna efter 5 minuter typ. Så i 4 km fick jag lida i spöregnet släpandes på Izor eftersom han inte vill springa i regn -.- Men jag är nöjd ändå, fick en bra tid trots allt :D 2 minuter snabbare än förra året! :)

Men nu ska jag dra till Micha en stund! Vi ska prova balfrisyrer och så :D♥

Jogga till stallet!


Sexig pose!  (Bilden togs av Tom tror jag! Det var när Tom, Jonas och Jesper följde med mig upp till stallet)

Nu ska jag snöra på mig löparskorna och springa upp till stallet för att sedan rida en sväng innan jag joggar hem igen :) Kör liksom två flugor i en smäll med löpträning och ridningen! ;)

VideoblÖggar!


Spelades in runt halv ett...

Vackra ängel




Kvällen har spenderats hos farmor på lite middag och sådär! Är även barnvakt åt Linus så Linus (och Izor) fick följa med till farmor:) Fast han ville dock inte åka hem där vid halv tio, han ville stanna kvar längre och sedan sova hos min pappa men han har ju fotbollsträning så planerna sprack ;) Plus att han glömde sin starwars gubbe där, usch vilken dålig kväll det blev för honom asså ;) Neeedåå han var nöjd ändå :)

Nu ska jag nog snubbla i säng, på återseende!

Dagens planer




FOTO:JAG!


Nu ska jag dra upp till stallet för att mocka åt Friday! Sedan blir det nog träning. Funderar på att dra till Gamla Uppsala och köra backträning där!:) Lite som i onsdags att jag springer 2 min och går 2 minuter upp och ner för backarna! Lutar nog lite åt det tror jag. Iallfall ifall jag ska till farmor sedan efteråt. Vi är ditbjudna på middag idag så jag får se sen om jag orkar följa med. Om jag inte följer med så får det nog bli ett par varv i vårat otroligt roliga bälinge-spår!

Pariiiis snart!:D


Bild från google!

Asså  shiiiiet! Om 11 dagar så åker jag till Paris, Frankrike! :D Ska bli sjukt nice. Åker dit med franskaklassen, awsome.

Någon som vart i Paris tidigare? :)

Nytt träningslinne


Förra helgen innan jag och pappa tränade köpte jag lite nya träningskläder varav ett plagg var detta linne! Hade kostat 400:- och nu kostade det bara 320:- :D Jag älskar verkligen träningskläder med funktionsmaterial. Hatar liksom när det är en vanligt t-shirt typ som man ska svettas sönder i... Men jag har tränat i denna tröja under två träningstillfällen denna vecka och båda gångerna var den lika bra :)

Från InterSport!

Breakfast!





Idag tog jag ett ägg till frukost samt 2 mackor med skinka plus ett glas lingondricka! Jag borde verkligen börja äta ägg oftare är faktiskt smarrigt och det är även sjukt nyttigt! Sätter igång matsmältningen samt massa nyttiga saker i ;) Dock så tog jag ingen frukt till idag, ser så tråkigt ut utan frukt. Men jag får gå ner och äta min apelsin lite senare istället. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och plugga! ;)

Godnatt!



Foto; jag


Godnatt på er hörrni! :)

Gårdagens träning 12/5



Hann inte skriva detta inlägg igår så skriver det idag ist! :)

Igår (torsdag) så joggade jag med Jonas direkt efter skolan! Det är härligt att ha någon att jogga med faktiskt, även om det emellanåt är skönt att träna själv också såklart :) Vi körde 5 km i Bjk-spåret och det var jobbigt. Hade ju inte hunnit äta sen lunchen och hade knappt druckit vatten så energi-halten i kroppen var låg. Plus att alla blåsor på tårna satt kvar och musklerna var sega, haha ;) Men runt kom vi iallafall!

Sen på kvällen mockade jag åt Friday och sedan sprang jag 3 km till Lövstalöt och tillbaka! Det kliade så himla mycket i kroppen att få komma ut lite till och krama ur de sista musklerna och gissa vad? Jag slog mitt rekord rejält! Två minuter snabbare än förra måndagen (typ 12 dagar sen) och 1 minut snabbare än i höstas :D Tiden är väl inte så bra än iallafall men ändå, jag är nöjd! Jag hade ju trots allt ont i fötterna och trötta benmuskler... :)

Idag (fredag) fick jag tvinga mig själv att ha en vilodag! Blev en svettig ridtur på Friday istället då han blev livrädd för kossorna som gick i en hage 50 meter bort och då försökte han sticka iväg, haha ;)

Mr Friday på en fredag! :)



Härligt att det är fredagen den trettonde idag! Började liksom dagen med att försova mig. Eller klockan ringde tydligen inte imorse (!!!????) så jag vaknade 07.42 i ren panik... Så jag blev en halv timma försenad men det löste sig juu :)

Hämtade Linus på dagis vid halv två så han fick komma hem tidigt! Micke är väl hemma vilken sekund som helst så då drar jag upp till mini-pollen min :) Världens finaste mini-polle Friday!

Kliar i kroppen, vill tränaaaa ;D



Sitter just nu i massagestolen och försöker plugga NO! Dock går det verkligen inte bra med NO-pluggen men aa, MVG vare va? ;)
Kliar även i kroppen att få gå ut och springa så jag funderar på om jag ska bege mig ut och springa 3 km även fast jag körde 5 km i Bjk-spåret idag efter skolan ;) Har blivit helt besatt av träning, är så himla kul. Tycker dock att det är jobbigt att man ska pressa i sig mat efter varje träningspass. Det är ju otroligt viktigt att äta direkt efter så att kroppen kan bygga muskler istället för att sno av kroppens proteiner ect. Plus att jag vill ju självklart inte gå ner i vikt av denna träning (utan få muskler och kondition) så då måste jag äta ääännu mer! Tuff situation ;)
Men jag tänkte skriva att inlägg sedan om mat ect, vad som är bra att äta innan och efter å dyl :)

Fast ut och springa vare va? ;)

Hurtig morgon!



Godmorgon på er!
Idag äre sovmorgon asusuall men jag gick upp i vanlig tid endå, alltså 05.40! Har hunnit med att städa massa plus slänga in tvätt i tvättmaskin (städmissbrukare, ja jag vet!) samt att jag och Izor cyklade till Lövstalöt och tillbaka :)

Men usch, jag kan knappt gå för jag har hur många blåsor som helst på mina tår! Blir så i början när jag börjar springa/träna, då får jag alltid massa blåsor men sedan när de försvunnit så blir ju huden tjockare så att säga och då får jag inga mera blåsor. Så det är bara att stå ut! Om en vecka eller så, så är blåsorna borta och jag slipper skiten ;)

Vi hörs senare ikväll, puss :)

Dagens träning 11/5-2011




Idag var det träning igen! Följde med min kompis på träningen igen och idag var det intervaller i backar! Upp och ner sprang vi. 2 minuter springa och 2 minuter gå. Kände dock efteråt att jag borde tagit i hårdare men jag är nöjd ändå. Härligt att träna iallafall och det är kul när man tränar med andra :)

Men nu skall jag kasta mig i sänga! Klockan är mycket så detta blev inte så utförligt men aa :) Höres.

Våfflor och träning



Hade matte nationella imorse! Gick väl ganska bra tycker jag, höll dock på att somna hela tiden men aa ;)
Matten och engelskan var även inställda på eftermiddagen så jag sluade halv tolv, glaaad flicka :D Haha. Fixade lite våfflor när jag kom hem och tröck i mig.

Planerna för ikväll för att haka min kompis träning idag igen. Fiiiifaaan! Intervaller i backar tror jag står på shemat denna gång. Taggad till minus hundra ungeOfär. Men aja. Fast innan måste jag ta hand om poniiin så vi hörs senare sweeties, puss!

Statister!! ;)


Snyyyyygga ;)

Var på stan idag med farmor och Viktor och fikade :) Jag och Viktor blev även frågade om vi ville spela statister och vi svarade ja, haha! Så i höst kanske ni ser oss på TV:n ;)

Knyt dina springskor rätt!

Knyt dina löparskor rätt; annars riskerar du att förlora både stöd och fjädring.

Många löpare knyter inte sina löparskor tillräckligt hårt, vilket innebär att de går miste om det pronationsstöd eller supinationsstöd som de har betalt dyra pengar för. Skon glider helt enkelt runt foten i stället för att ge det stöd den är avsedd för. 

Gör ett snörlås

Med hjälp av det översta snörhålet i löparskon kan du göra ett snörlås som håller skon på plats på foten. Snörlåset är speciellt bra om du har höga vrister eller en mycket smal fot.

Gör så här:

För snöret från det nästsista hålet (1) genom det bakre snörhålet (2) på samma sida - så att du får en liten ögla. Gör likadant på motsatt sida. Dra sedan höger snöre (3) genom vänster ögla (4) och tvärtom. Dra åt snörena och bind sedan din normala knut och rosett - och så har du låst fast foten.


Källa: iform.se!


Har tydligen sprungit 1,5 mil idag ;D


Haha har hår för mitt vänsteröga så det ser lite stört ut ;)

Ojojoj! Idag har jag vart duktig..
Jag hade tydligen lovat Jonas att springa en mil med honom denna vecka så det var bara att hålla sitt löfte och följa med ut. Runt sjön skulle vi springa och enligt Jonas var det 11,4 km.
Så vi börjar springa och de första två kilometerna går det kanske trögt, hade lite ont i vaderna och låren för jag har tränat hela helgen ju. Vid 5 km tillåter Jonas mig att ta en vilopaus på 50 meter innan vi fortsätter. Dock gick det vädligt trögt när vi började på vår sjätte och sjunde kilometer. Det var ju sjukt varmt så jag orkade inte riktigt kämpa så det blev springa 500 meter, gå ett par meter osv.
Men runt kom jag även om Jonas fick stå ut med en hel del gnäll från mig så som "Jag har ont i vaderna och i låren och i lungorna och händerna", "Jag orkar verkligen inte mera nu, jag tror jag dör", "Jag tänker fan aldrig mer springa, jag skiter i dom där loppen 18 samt 31 maj", "Jag vill inte gå ner i vikt och jag skiter i min kondis samt styrka så varför ska jag springa för!!?? Det är ju bättre att låta dom som kan springa få göra det, inte jag... -.-" Ja ungefär det fick han stå ut med, haha! Tur att han har otroligt bra tålamod ;)

Men tog mig iallafall ett dopp i långsjön efteråt vilket var väldigt skönt. Skulle tippa på ca 9-10 grader :) Men nu till poängen här. När vi sitter och fikar lite efteråt får jag veta att det inte alls var 11,4 km jag sprunigt utan FEMTON KILOMETER! Asså fatta att jag blivit lurad på 3,5 km. Det är ju dom sista som är värst, haha ;) Men kanske nice ändå för då sprang jag på relativt bra tid! :) 1,5 timma tog det för 1,5 mil :)

Men jag är stolt som pallade 1,5 mil :D

New shoes




Köpte dessa skor för ett par veckor sedan på skopunkten! Ca 149 pix om jag minns rätt. Skönt med tygskor att bara glida i när man är hemma och skall ut eller när man ska ut till staden ect :)

Dagens träning 8/5


Bild från en löptur i vintras! :)


Tog bussen in till pappa imorse runt tio, då drog vi upp till Gränby där jag spenderade 650 spänn inne på Intersport (visar sen vad jag köpte). Därefter åkte vi till Gamla Uppsala för att springa. Dock ville jag inte ta ut mig för mycket så jag gick/joggade endast 2-2,5 km där vid backarna. Kollade även till mosters grav! :)
Sen efter det åkte jag till gymmet där jag cyklade i mitt snabbaste tempo i tio minuter (okej, snabbt och snabbt. Men kom åtminstonde upp i 5,1 km haha). Sen körde jag styrka och avslutade med stretching i 20 minuter. Nice!

Imorgon ska jag springa runt långsjön! Ska bli spännande att se hur det går då det är 11,4 km (som pappa säger, eller om man säger som mig; 1,14 mil hahaha!). Hörs senare, puss!

Dagens träning



Dagens träningspass:

Åkte till Gamla Uppsala idag för att jogga med en vän. Vi körde 6 kilometer och det gick relativt bra. Klagade massa det gjorde jag, men det var tungt att springa i den varma solen ;) Jag är svensk, jag klagar alltid på värmen :) Och när jag försökte sakta ner i backarna och ta det lugnt puttade Jonas på mig så jag fick inte en chans att vila... Men det är rätt skönt det med att ha någon som pushar en ;)

Klockan är mycket, ooouupppsss snart halv ett. Badgirl (a), så vi hörs imorgon! Puss..

Awsome




Foto på lilla moi. Färg, sepia eller svartvit?


Idag har jag bara slappat! Micha åkte hem vid tolv-tiden och då var jag själv hemma. Hade musik på högsta volym medans jag slappade. Sedan vid halv fem åkte jag med mamma och Linus till Gränby. Linus ska nämligen börja på fotboll imorgon så vi var tvungna att införskaffa oss fotbollsskor, fotbollsstrumpor samt benskydd åt lilleman. Sööt :)) Sen åkte jag och tränade (skriver ett inlägg om dagens träning sen) och kvällen avslutades med en sväng till Friday och därefter såg jag och mamma Djävulen bär prada! Awsome :)

Tjingtjong korv medaljong! :)

Intro till mitt nya träningsliv


(Vad gulligt att det låter så tillgjort xD )

Jag ska börja träna nu och få upp min kondis till max! För att min motivation ska bli bättre kommer jag låta er ta del av min träning, ni kommer få veta hur min träning ser ut ect osv. Lättare att fortsätta när jag vet att jag inte kan svika er ;) Men nu får videon tala för sig själv!... :)

Nytt linne



Sydde detta linne på slöjden och igår blev det klart! :) Ganska enkelt men jag är faktiskt nöjd ändå, gillar hjärtat i skinn. Vad säger ni? :)

Kom kom till ica nu tralalalalal




Hahaha så jävla skön! Lyssnade på denna första gången på engelska lektionen i måndags och sen dess har man vart fast ;)

Dagens träningspass 6/5


Aa men sexig dårå, fast ne...


Vilken träningsdag det vart idag, haha ;) Direkt efter lunch hade jag 50 minuters rast så då joggade jag och Jonas runt Häggeby (=3 km), sen var det babminton på idrotten direkt efter, sedan en timmes no och sedan var det kasta på sig träningskläderna för att gå till spåret med Jesper, Jonas och Tom. Dock höll jag på att somna så jag orkade inte köra så mkt. Blev jogga halva och gå halva (2,5 km) hehe ;) Men I´m back on track.... Blodomloppet snart, fyyyyyfaaaan ;D


Kvällsfika






Bilden togs i måndags efter träningen då jag åt kvällsfika. Idag käkade jag detta fast minus banan och juice...

Jag kom hem från stallet runt nio och då var jag lite småhungrig. Jag älskar att äta kvällsfika efter man rört på sig ute. Idag blev det yoghurt med havrefras samt apelsin och ett glas iskallt vatten med isbitar. Riktigt gott. Jag ska verkligen bli bättre på att variera min frukost också. Ska börja med att ha på någon grönsak på mackan på morgonen t ex gurka, tomat eller paprika! :) Det får jag satsa på till helgen och nästa vecka.

Nu däremot måste jag kasta mig i säng. All text som jag skrev till detta inlägg försvann först så nu drog klockan iväg rejält när jag fick skriva om... 22.20 är lite för sent för mig ;) Men godnatt♥

Say hey dude!




Godeftermiddag på er!
For your information liksom så slutade jag två idag, slapp sista lektionen och det är alltid lika skönt. Något som var mindre soft var matte-nationella imorse! Första delen gick awsome men andra fattade jag noll på :/

Ikväll ska jag städa samt rida på min fina lilla häst. Annars äre väl realtivt lungt ikväll! :)

Jamie #1




Dagens 3/5-2011





Jeansleggings; Gina|Linne: Egen sytt| Spets t-shirt: Gina

Bjuder på dagens outfit idag igen! Dock har jag gått runt med tjocktröja samt jacka över hela dagen, vädret har ju inte vart på topp som de flesta av er förmodligen har märkt ;-)

Tom(ten)




Foto:Jag, Modell:Tom

Igår fotade jag lite. Skulle fota en kompis syrra men hon drog sig ur, så då blev Tom modell för mig och Jonas ;) Ska även ut imorgon och fota fast då blir vi lite flera människor :)

För tillfället är det reklampaus till Desperate housewifes! Bra program det dära förstår ni.

Jamie #2



Foto:Jag, Hund; Jamie(Jespers hund)


Nu ska jag skynda mig för att fixa mig sedan ska jag ta bussen till stan! Ska först kolla lite träningskläder och sedan jogga med pappa. Efter joggingturen ska jag till gymet med en vän och köra styrka och ikväll blir det eventuellt att åka motorbåt och vattenskidor, niiice :)

Vi hörs lite senare, puss!

Sovmorgon



FOTO:Jag


Idag tänkte jag för en gångs skull utnyttja min tisdags-sovmorgon! Brukar alltid ta bussen och vara där till kvart i åtta och sen börjar vi inte först klockan 08.50. Så idag får det bli moppen, blir en extra timme hemma :)

Direkt efter skolan blir det till stallet och fixa en grej, sedan ikväll ska jag eventuellt ta mig en löpartur! Joggade 3 km igår kväll och även om jag inte tränat på typ två månader så har jag ändå lite kondis.

Vi hörs ikväll hörrni!♥

Dagens outfit!





Jeansleggings; VILA| Tröja:England| Kofta: Ginatricot| Halsband:?| Armband: Gina|Klocka: Pernilla Walhgren.

och här har ni dagens outfit! :)

Jag är fin,
jag är söt,
jag är snygg,
jag är smal!
Jag är egooo och jag är stolt!

Dagens ute-outfit




Jacka; H&M|Halsduk: Thailand


Linus tog några bilder på mig idag så då tänkte jag visa dagens uteoutfit! :)
Dagens vanliga outfit kommer upp precis innan tolvslaget, ställer på tidsinställt..
Puss.


Hide from the dark





When nothing goes right,
go left!
If you feel down,
go up!
If you can´t see the light,
well, then just hide from the dark..


Ut i stormen igen då!


Bild jag tog igår!

Vilken jäkla storm vi har idag mina vänner! Var ute en stund efter skolan med Jonas och Tom idag och tog lite snabba bilder, blev bra med vinden då. Dock blev det inte som planerat då den vi skulle fotat ångrade sig ect så då fick vi ta lite spontanbilder på varandra istället ;)

Nu däremot ska jag ut och ta lite flera bilder, wish me luck! :)

Valborg 2011


Tältet dagen efter! Boysen röck undan pinnarna som höll upp tältet så halva rasa ihop, haha ;)

Såhär ser det ut när man kastat packningen lite huller om buller samt tagit bort presseningen som låg under, vackert! Haha.

Micha och Izor! :D

Jespers hund Jamie :)

Jesper!
¨
Markus!

Micha och Izor igen ;D

Trevlig valborg igår vare! Vi samlades vid fem hemma hos Jonas för att fixa allt sedan tog det en timme innan vi åkt iväg. Vi åkte till Jesper för att hämta hans hund och då kommer vi på att vi måste tanka tåget så då drar vi tillbaka till Bjk och tankar. Så vid sju var vi framme, därefter gick vi i två timmar fram och tillbaka för att finna en plats att slå upp tältet på. Så vid nio drog vi upp tältet plus började med maten. Runt halv elva var vi klara med mat ect så då kröp vi till kojs och låg i tältet och asgarvade och snacka till klockan fyra. Sen halvsov jag till typ halv sju, haha ;)

Men det var sjukt trevligt och jag hoppas att det kommer göras om! :)

(Dock tog jag inga bilder, glömde helt bort det! Så det var endast bilderna ovan som jag tog, men vi var typ 8 st med :))

Frågan om varför



Foto: Jag, Modell:Izor (Mammas bebis är finaste!)
 

Varje dag, varje minut, varje ynka del av mitt liv.
Frågar jag mig själv,
frågan om varför.
Varför jag är värd allt det här.
Varför jag är värd just dig.
Varför du är min.
Just som på film,
min riddare från väst...
När jag kanske inte ens,
förtjänar det av dig...?♥

veronica maggio-Mitt hjärta blöder



Kom hem för en timme sedan ungefär från campingtrippen! Är så jäkla trött så det blir att ta 
en varm dusch och sedan ta en powernap ;) Berättar mera ikväll om hur det gick att tälta!


                                            Dom stänger men ingen bryr sig
                                            Blir blind när alla lampor lyser
                                            Mm, det här är värt att dö för
                                            Jag tror mitt hjärta blöder


RSS 2.0