.


Förkyld. Jag som ville träna..



Igår vaknade jag upp med en förkylning och tjock i huvudet. Kraften i kroppen var försvunnen så jag bestämde mig för att stanna hemma. Försökte vila upp mig för att bli av med den, men inatt var förkylningen värre än värst!! Snorig som sjutton och lite huvudvärk och hosta… Har verkligen inte tid med att vara förkyld och sjuk.

Jag som ville träna i helgen, nu går det inte. Tränar ni för mig med under helgen? :)

Någon som föresten har något dunder tips på att bota förkylningar? ;-)


Watermelonshake & bananashake

För en månad sen var jag i Thailand. Förutom thaimat så överlevde vi på frukt-shakes. Dels banana-shake och även watermelon-shake. Båda var gudomliga, och jag ska verkligen ta mig för att pröva dessa här i Sverige. Jag skulle gissa på att de endast innehåller frukten och lite is. I banana-shaken kan dem eventuellt haft i lite vatten, men skulle tippa på att det till mesta del bara innehöll banan och is i denna med!

Så detta lilla tips rekommenderar jag. Vattenmelon-shaken svalkar riktigt bra och banan-shaken mättar. Perfekt eftersom båda är nyttiga och kalorisnåla. Kanske till frukosten, till mellanmålet eller som fredagsgottis? Gott vilket som! :-)

När även jag har prövat att göra dessa själv så kommer recept ut! Om ni hinner före kanske ni vill dela med Er av Erat recept? :-)


Watermelon-shake♥


Soc 299:-

SOC W GAIT ZIP TEE F11 BLACK / YELLOW
SOC W GAIT ZIP TEE F11 BLACK / YELLOW

Tekniktips



Litet bra tekniktips för löpningen! För visst är tekniken lika viktig som konditionen, ungefär!

Snabbt snabbt snabbt



Snart är jag med där! Springer snabbtsnabbtsnabbt!!

Motivation

”Motivation, it’s like air, it´s everywere”, ja det var så min kära vän Caroline öppnade sitt tal med. Och visst stämmer det, motivation är som luft- den finns överallt. När jag hörde denna mening spann jag direkt vidare på det. Att motivation, likt inspiration, finns överallt bara att vi inte ser det. Vi vet att det finns, men vi ser det inte och ibland ignorerar vi vår känsla av att vi vet att det är där. Luften finns till för att andas, för att användas, och slutar vi använda den tys vi långsamt nedåt. Detsamma med om vi till slut struntar i att använda motivationen och inspirationen runt om oss, det är då vi inser att vi långsam faller. Eller nej föresten, jag tror inte man inser att man släppt taget om motivationen. Jag tror man långsamt försvinner inombords utan att förstå att det är motivationen vi släppt.

Motivationen hjälper oss i allt. Att orka leva, att vilja träna, att orka med skolan, att vilja umgås med vänner. Motivationen ger oss orken och viljan, kort sagt.

”Motivation, it´s like air, it’s everywere”.


Soc, 349:-

SOC W GAIT ZIP JSY REDSOC W GAIT ZIP JSY RED


Vilodag!

Inatt blev sömnen knapp och när klockan ringde kvart i sex var jag mer än trött. Åkte till jobbet för att jobba ett par timmar och sen skola. Fick bli vila idag då vi skulle fira min låtsaskusin efter skolan. Blev middag på resturang!

Nu har jag hängt i sängen hela kvällen. Kollade på biggetsloser! WOW för finalisterna!! Runt 45% viktminskning, WOW WOW WOW!!

SOC W GAIT TIGHTS S11 BLACK / REDSOC W GAIT TIGHTS S11 BLACK / REDSOC W GAIT TIGHTS S11 BLACK / REDSOC W GAIT TIGHTS S11 BLACK / RED
Dessa träningstights ska jag slå mig ett öga på i helgen. Stadium, SOC, 399:-


Aldrig att jag mår så bra annars som då när jag springer.

Gick ut och studsade av gädje. Låten Hotter than fire fick mina ben att vilja pinna på i minst 35 kilometer i timmen. Pappas hund ville annat. I 2 kilometer drooog jag honom efter mig och när jag återigen närmade mig hemmet bubblade ilskan inom mig (ARG!). Kastade in hunden och sprang sedan ytterligare en bit på 2 km. Körde normaltempo i verserna på låten och i refrängen ökade jag. Detta sätt var roligt och det kommer jag definitivt köra ett riktigt pass med!
Är riktigt sur över att hunden förstörde min löparvilja och att passet försköts så sent. Hade varit skönt med vilardag imorgon, men det är bara att få kämpa på imorgon igen! Men, som rubriken lyder, aldrig att jag mår så bra annars som då när jag springer!! Knåpade trots allt ihop 4km idag, även om hunden förstörde de första två!
Hur går Er träning? :)


Vare sig du tror att du kan eller inte kan, så har du rätt

Håller på med ett tal i skolan. Sökte runt bland citat och fann ett jag fastnade för, kanske inte för mitt tal men för min (och för er) träning.

"Vare sig du tror att du kan eller inte kan, så har du rätt".

Kändes som ett bra citat, och väl sant. Såklart man hela tiden har haft det i bakhuvudet, men allt känns alltid skönt när man får det i ord, svart på vitt! Om du bara bestämmer dig för att tro att du kan så kommer du också ha rätt och klara det!
Så, även du kan om du bara tror det själv!! :)
Tidigare deltagare från Biggestloser USA! VILKEN SKILLNAD!!! (tagna fr Google).

Upp och hoppa, ut och spring

Upp och hoppa!! Nu drar vi alla ut exakt (eller mer) en timme för någon sorts motion ute!! Cykla, löp, promenera, styrketräna i skogen osv. Do what ever you want! Men ut (!!) det ska vi!!

Antar ni min utmaning??



Antar ni min utmaning??


Löpning 6.45

Lämnade huset runt 6.25 och 6.45 träffade jag Jonas vid spåret. Tillsammans sprang vi 6km upp och ner för kämpiga backar. Farten var låååångsam, men med nöd och näppe kom jag till sist runt spåret!! Med tanke på träningsvärk från träningarna de andra dagarna samt borttappad kondis, så gick det som sagt långsamt. Om ett par veckor är jag dock tillbaka igen, i bättre form än någonsin! WOHO!


Kvällen i bilder och text!


Runt kvart i sju satt jag på cykeln. Cyklade dryga 2,5-3km till en liten skog....

... over the bridge...

...och vandringen började...

...fina stigar i nya områden...

...och jag gick och gick...

... helt underbart när man finner helt nya promenadstråk där man aldrig har gått förut! Helt ensam tillsammans med hunden och fåglarnas kvitter... tror inte jag ber om mera?

Slutligen var jag tillbaka vid ån där jag började promenaden. Sedan var det bara cyklingen kvar! Var ute totalt 1½ timme varav 5-6km var cykling!! En stoooooor applåd till mig!


Och till sist, en glad och nöjd Jennifer!! Mera promenader åt folket!!

Sadlar om!



Idag får bli dagen då jag sadlar om till träningsblogg! Har gått upp och ned med att jag bloggar om träning och de senaste dagarna har det blivit träning jag skrivit om. Men idag får bli dagen då jag officiellt sadlar om till träningsblogg!! Ett...två...GO!

Intersport erbjudande: löpartights och löparjacka för 290:-




MUMMAKARDEMUMMA, så fin denna löparjacka var! Hade bestämt mig för att inte bekosta mig fler löparjackor, men när Intersport hade erbjudande om löpartights+löparjacka för 290:- (ord. 800kr) så kunde jag inte låta bli. Var på jakt efter ett par löpartights och dessa som man fick med jackan var riktigt snygga, med röda detaljer.

Men nog om byxorna! Jackan kändes okej i provhytten, men väl hemma kom jag att älska den. Färgen (jag älskar rosa när det gäller träningskläder) är ju underbar!! 290:- på intersport alltså, fanns även i många fler färger. Både för juniorer, damer och herrar! :-).

Stadium sportswear



I helgen när jag var inne på stadium för lite shopping så plockade jag på mig denna. En sportkatalog med deras nyheter inom sportmode. Älskar att bläddra runt för att finna inspiration, både för att vilja träning och likaså inspiration för att få lite köpsug efter nya träningskläder! ;-).

Shopping följt av Zumba!



Efter shoppingen (som slutade med ett par sneakers, en jogging-jacka och ett par löpartights) drog jag på Zumba med mormor! Wihoo, shake my ass med andra ord! Mer om det senare. Nu: städning av rummet...

Löpningen är igång igen!

Efter tacos-middagen skulle jag ut med hunden för en kvällsrunda. Planen var att gå en sväng i skogen i solnedgången och jag började förbereda mig för utgång. Men så kände jag det, att varför inte ta en löptur när jag ändå måste ut? Sagt  och gjort så drog jag på mig mina finaste löparkläder och gick ut för att springa.

Tre kilometer i spåret var det som fick duga. Lite ont i hälsenorna och vristen så jag bestämde mig för att inte fortsätta efter tre-kilometers varvet. Ackackack så skönt det var att få komma ut igen! Nu måste löpträningen verkligen börja på allvar. Jag vill ju vara med på sommarens lopp med dugliga tider!! ELLER HUR?


Förra året efter ett pass! Snart är det sommar på riktigt, då kan man springa i endast linne. Om jag längtar?? Ja! ;)

Wow!



Träningsvideos i alla dess former får mig att bli inspirerad!  Inspirerad att fortsätta med min nuvarande träning, inspirerad till att bli bäst samt inspirerad till att vilja pröva något nytt och bli lika bra som proffsen!! Kikade runt och hittade denna video -bodywork- och ja, jag vill också bli lika bra som hon!! Att komma upp handståendes på det där sättet som tjejen, 30 sekunder in i klippet, klarar ja det vill jag också klara :)

Ginatricot active sports



Underbara träningsshorts från Ginatricot. 149:- kostar dem, så lite så!

gnatt



Varit på 30-års fest och jag är trött. Trött tröttare tröttast. Godnatt. Hörs imorgon istället

tvätt och lite så på en lördag

Ta er en titt på den där nytvättade-kläder-påsen. Jag är ensam hemma och om 7 minuter är påsen väck och kläderna vikta. Klara...färdiga...GO!

Bra tröja!

"I'm a slow learner".

Alla som gillar min tröja räcker upp en hand. Nu!! *räcker upp da hand!". Tröjan är från Thailand. Surprise på att Nepalerna och Indierna i Thailand säljer detta? Nej! Men tröjan är bäst vare!

Glad gladare gladast!

Känslan efter träningen håller i sig och den är G R Y M ! ! Kände mig så glad efter träningspasset och det har stannat kvar. Även superb middagen gjorde livet ännu mera bättre! Hur har ni deeet?

Imorgonbitti kör jag Spinning och på eftermiddagen ska jag, och 16 andra vänner, till Ikea för kurragömma, lek och mat! MOHAHA!

Awkward-moments, lite jobb, lite skola, lite träning, lite babysitter!

05.56, jag vaknar av mig själv alt av Theodors skrik, osäkert där. 06.28, min moppe lämnar hemmet tillsammans med mig. 06.42, stressar in på jobbet, äter en macka och inser att jag glömt plånkan i skolan dagen innan, där i låg nämligen mitt stämpelkort. Lite awkward nog hjäper löne-tanten mig att fixaT!

Efter det har dagen rullat på. Käkat pannkakor på resturang, haft 2½ chilla lektioner och åkt runt på moppen. Även träning, body toning, efter. Värsta jag varit med om. Okej, inte värsta, men det var tufft!! Avslutade allt som allt med barnvakt. Mat liknande spya åt honom, mjölk med flajngor (flingor) till mig! Des quéstions? Comment?

Löpning. Inspiration och göteborgsvarvet?

Malin Ewerlöf
Som jag nämnde för er härom dagen så är inspiration något jag älskar. Sist visade jag inspirerande bilder på inredning, sovrum. Idag ger jag en massa inspirerande bilder från löpning. Benen fullkomligt rycker efter att få snöra på sig löpardojjorna och bege sig ut på landsvägar och skogen för ett pass distans.
12 maj är jag med på startlistan till Göteborgsvarvet 2012. Om jag ska springa det eller ej har jag inte bestämt än, vet bara att jag är anmält och pengarna är på deras konto, men har fortfarande inte bestämt mig om jag ska spendera pengar på resan dit samt boende för att springa. Jag är ju inte i toppform. Men kul, ja det vore det!!

TV och plugg!

Sveriges mästerkock på tv:n och plugg på datorn. Snart skrivit 3 sidor på min uppsats, five pages to go! Önska mig fucking lycka till...

Inspiration. Nyckeln till vad?

Inspiration, nyckeln till framgång? Nyckeln till att finna sig själv? Eller bara en källa och en förebild till något man vill eftersträva? Vilket än, så älskar jag att bläddra runt för att finna inspiration. Det kan vara allt ifrån att finna inspiration till träning till att finna en inredningsstil man vill apa efter.

Om vi svänger in på ämnet inredning kan jag meddela att jag älskar att finna inspiration inom inredning. Ikea, Mio, Lagerhaus och Hemtex är några få exempel på vilka som har underbara inredningsdetaljer. Kikade runt på Mio's hemsida och fann ett par underbara bilder på sovrumsinspiration. Helt underbart fint!



Samtliga bilder är tagna från Mio's hemsida.

Jag har fått kramp! Fötterna brinner, kan inte spinga mera. Och så händer det, känns som hela världen står still.



Som jag sade igår så blev det upp tidigt för träning idag.

05.15- klockan ringer.
05.53- sitter på bussen.
06.33- befinner mig på gymmets omklädningsrum.
07.00- Pilatespasset drar igång.
07.46- en avslappnad Jennifer efter Pilatesen går in på gymmet för 56 minuters gym.
09.17- går ifrån gymmet. Nöjd, trött, up-fuckad (my own word) i huvudet efter att tränat två timmar så tidigt....


Skolan varade mellan 9.50 och 10.50, avslutade det hela med en salladslunch med far på Rixos!

Nu? Plugga... Engelska, FRANSKA (kom just på), TEMA-uppsats! Sen ska jag sova....

Sanna meningar, sanna ord.



True!

Tränar för fullt men jag klagar ej. Pulsen på topp jag springer i mål.



Vad jag ska göra imorgonbitti? Nä först ska jag träna kl 07,00 och sedan börjar jag skolan 9.50, vaddårå? Känns fullkomligt normalt att träna Pilates 7.00-8.00 och sen börja skolan 9.50... sovmorgon är överskattat!!!! Det är min käre träningskompis Amanda som får mig att orka med dessa träningar, hihi ♥

Däremot blir det sova nu. Är klockan ställd på 05.15, ja då gäller det att somna i tid! Hörs imorgon och då kommer det, förhoppningsvis, både utvärdering på core-passet, spinningen med Charlie och morgondagenspass; Pilates! Älskar att det är träning för fullt!!! :-)

Men glad, ja det är jag ändå!



Fingrarna är frusna och Markolioo är i högtalarna. Sängen är nybäddad och facebook i mobilen är uppe i högsta hugg. Städat rum fast ändå inte, lite småsaker som ligger slängda här och var. Första dagen på v.12 2012, slutet närmar sig på den ända 19:e mars 2012 som någonsin kommer att genomgå. Ytterligare en dag som aldrig mer går att få tillbaka. Men glad, ja det är jag ändå!

Igår hängde jag på gymmet i  tre timmar. 75 minuter spinning, 55 minuter core och 3km cykling. Och ja, jag var SLUT efter! Spinningen var läskigt bra så det ska jag berätta mer om sen!! :)

Träning- PT, gyminstruktör

Förra tisdagen, på kvällen, bestämde jag mig. Jag bestämde mig för att våga trycka på knappen "boka" som gällde för sextio minuters PT på Campus1477. Somnade tidigt den kvällen med en blandning av stolthet, glädje och nervositet över att jag skulle träffa en PT för genomgång av lite maskiner inne på gymmet.
Tiden kom, närmare bestämt 16.00 på onsdagen, och jag gick till gymmet. Skulle haft tränaren Per, men istället hade dem bytt till en kille vid namn Niclas. Inte mig emot, tänkte jag, och vi började. Han började med att ställa lite basfrågor till mig så som vad jag hade för mål med träningen, hur mycket och länge jag tränat innan samt vad jag ville träna. Jag hade ingen aning om vad jag ville träna mer än hela kroppen men Niclas kombinerade lättare Kettlebellsövningar med kabelmaskiner och vanliga styrkemaskiner.

Niclas visade tydligt hur man skulle göra och jag fick chansen att pröva medan han såg till att jag gjorde precis som jag skulle. Han fick mig att känna mig väldigt bekväm med alla hans komplimanger när det såg riktigt bra ut i hans tycke!!

Vi satte tillsammans ihop ett bra schema som jag från och med nu ska följa.

Så, PT var riktigt bra och Niclas var en kanon PT som hjälpte mig. Han fick mig att bli inspirerad och att våga komma in på den, för mig,  nya delen av gymmet med kabelmaskiner ect. Han varvade även övningar med kabelmaskiner och kettle ect för en sån optimal och rolig träning som möjligt. Han berättade och informerade om hur man på bästa sätt tränar och schemat jag fick gav mig en väldig allround träning. Ett stort plus var hans komplimanger när det gick det minsta bra, vilket fick mig att känna mig riktigt trygg!! Så, Niclas som PT på Campus1477 var att rekommendera. Eller ja, PT på vilket gym som helst är att rekommendera. Antingen för nybörjaren att få en överblick i allt, eller för den erfarne att pröva nya ting eller få inspiration. Eller helt enkelt bara finslipa på tekniken! TUMMEN UPP!! :)

Tiden går fort. Jag tror den rullar på. Jag lovar, de lägger inte av.

Söndag idag. Måndag imorgon. Tänk hur dagarna kan gå så fort, speciellt helgerna. Haha. MEN, jag håller mig glad ändå, påsklov om två veckor. Efter påsklovet går jag 3 veckor till och sedan bär det av till London. Därefter är det ca 5-6 veckor kvar till sommarlovet. Hur (!?) kan tiden gå fort? Att man redan betat av åk 1 på naturvetenskapligalinjen liksom...
Ikväll väntar ett Core-pass med Amanda. Funderar även på att köra distans-spinning innan på 75 minuter. Det vore något det. Nu tänkte jag fortsätta min städning lite, så stör inte! Höres.

Träning- Spinning

I fredags var klockan ställd på 05.15. Ljuset strimmade in i rummet och jag kände mig, konstigt nog, pigg. Kläderna åkte på, lite yoghurt fick fylla min mage och en efter-träningen-macka ordnades. Strax före sex satt jag på bussen och redan 6.30 var jag på gymmet. Minutrarna efter att jag hade tagit på mig träningskläderna så kom Amanda. Min sanna träningskompis, så att säga.

Efter att ställt in höjden på cykeln så började vi trampa. Började lite lätt för att värma upp men 10 minuter in i passet började det tunga. Det varvades tunga intervaller med snabba "urtrampningar". Instruktören, Marcus S, var riktigt peppande. Han peppade oss att ta i allt vad vi hade och han peppade oss att stå ut även de sista sekunderna. Det enda negativa var att hans mic hade väldigt låg volym så man hörde inte alltid till 100%.

Passet får, av mig, verkligen fem av fem tummar upp!! Instruktören var riktigt bra och verkligen proffsig, han såg ut att hålla på med cykling på tävlings-nivå. Musiken var också relativt bra. Intervallerna var bra då man både varvade korta med långa intervaller och både tunga samt lätta "urtrampningar". Skönt också att träna redan klockan 7.00 på en fredag så man har resten av dagen "fri", hehe ;-)



Passet utfördes på Campus1477, fredag v11 kl 7.00 tillsammans med instruktören Marcus S.

Marängswiss och värdelösa serier!



Efter att jag tagit en tupplur runt 15-tiden och familjen lämnat huset så tog jag mig en massa marängswiss. Hela dagen har jag varit dundertrött, och när ingen kompis kunde hitta på något speciellt ikväll valde jag att tillåta mig själv lite avslappning. Glass i soffan framför massa värdelösa serier, kan det bli bättre?

Long time ago!

Wiho! Long time ago nu, kan man säga. Resten av resan ville jag strunta i bloggen och denna vecka har det blivit detsamma, att strunta i bloggen helt enkelt. Har hunnit med skola, gymmet 3 ggr, spinning en gång, löpning i massasuperdryga backar i ca 2,5 km samt en morgonpromenix på ca 45 minuter. Slutligen jobbade jag i torsdags! Mycket intressant...
Idag har jag varit effektiv. Runt 8.15 hade jag hunnit slappa 1,5 timme, ätit frukost, kollat på en film, gått en promenad med hunden samt handlat (!!). Man hinner med mycket när man är uppe vid 4.30!
Nu ska jag få i mig välförtjänt lunch, har rensat en överfylld källare hela morgonen......................................

Du är fantastisk, underbar och helt awsome. Don't forget!





"The best things in life are unseen, thats why we close our eyes when we kiss cry and dream".


Du är underbar. Du är fantastisk. Du är helt awsome!
Och för världen är du kanske bara någon, men för någon är DU hela VÄRLDEN.
Glöm inte det, att för någon förgyller du hela dess liv. För någon lyser du upp dess tillvaro. För någon gör du livet värt att leva. Och glöm inte, att någon, i detta fall, är plural ♥


Antagligen har jag det underbart i Thailand.



Börjar ni sakna mig där hemma? Ni kanske också börjar sakna mina vanliga inlägg, och slippa dessa tidsinställda? Och ja, detta är också ett tidsinställt!! ;-)

Antagligen har jag dentunderbart i Thailand. Sol, bad, massage, fruktsmoothies, utflytker, äventyr, shopping ect. Jag kan ju inte säga till 100% att det är så eftersom jag skriver detta innan resan, men jag antar att det är så!! ;-)

Hoppas ni har det bra och så syns vi på söndag!! :-)

Vänner gör livet värt att leva. Gör min andning till något betydelsefullt!



Dessa människor, och många fler i min närhet, gör livet värt att leva! Underbara!♥

Visste Ni detta om mig?



Jag har alltid olidligt mycket energi. I skolan kan jag studsa upp och ner, springa runt och vara allmänt galen. Jämtjämtjämt har jag en massa energi. Oftast är det i skolan jag har denna energi dock. När jag väl är hemma är energin slut och jag orkar inte riktigt hålla humöret uppe jämt. Oupsi, hihi! :-).

Två favoritbilder!



Dessa två bilder är mina absoluta favoriter igenom tiderna!! Gillar mitt leende på bilden! :) Om man får vara så egoistisk, hehe! Sen gillar jag också att jag är utan smink, allt känns så naturligt på hela bilden :). Och såklart, det bästa av allt, att jag är med mina två favoriter! :) Och tänka sig, dessa togs hösten 2010. Det var ett tag sedan alltså...

Av dessa bilder är det nog dock den understa som är den absoluta favoriten. Vilken är Er favorit? :)

3 meningar. Svåra att säga.



De tre svåraste meningarna att säga är:

 Jag älskar dig!

Jag är ledsen!/Förlåt!

                         Hjälp mig!                         


Om bara...




Om bara blickar kunde tala.
Om bara kroppsspråk kunde tala.
Om bara överhettad energi kunde synas.
Om bara mag-fjärilar kunde synas.

Då skulle du veta att jag är förälskad i dig.


Were do we go?




I want the whole world to show, were do we go?


Molnigt här i Khao Lak! but it doesn't matter I guess!

Här nere i Khao Lak visar himlen stora moln, men inte gråter jag mig olycklig för det inte. Faktum är att jag gärna har en dag off från solen. Men bara en dag, imorgon får den gärna återvända!!

Igår spenderade vi ju vår dag på en Longtail båt, bara vår familj. Vi snorklade, var i land på en dröm-ö och hälsade på vildapor! Riktigt bra dag med andra ord. Färg, ja det fick jag med. Dock en röd sådan som täckt min kropp. Till största del är det mina armar och lår som tagit del utav denna tomtat-färg. Jag kan ju meddela att mina lår kokar av värme. Not so good. Därför kör jag gärna på en day off från solen! :)

Hur har ni det hemma mina kära vänner?


Och hur underbar är inte denna bild!? Väldigt underbar tycker jag iallafall!♥


Fem saker jag gör varje dag?

Höömmmm.... Denna var svår! Fem fucking saker jag gör varje dag...?

Numero 1? Får jag vara så tråkig som så att jag säger- hundpromenader? Går minst en promenix varje dag (lugna, resten av familjen hjälper till med de andra promenaderna) med hunden Izor. Vissa dagar är det helt underbart och jag njuter av att vara hundägare till min älskling. Men vissa andra dagar? Ja då känner man mest för att få mörda någon (inte min hund dock) (och ja, jag var oseriös. I won't kill someone!). Humöret går kind of ner när man måste ut med hunden och ingen annan i familjen vill hjälpa till med hundrastningen....

Numero 2? Måste vara att prata i telefon. Minst 3 samtal/dag, och dryga fem dagar i veckan kör jag en långdragare i mobilen med någon vännina på ungefär 2 timmar. Förra sommaren pratade jag ungefär 5-6 timmar med en kompis, dock somnade både han och jag till ett par gånger under samtalet, men annars så. Men om man ska räkna till de gånger då jag hållt mig alert under samtalet så var senast för ett par veckor sedan då jag och Caroline började snacka vid 22.30 och snackade till 03.15, var relativt trött dagen efter... Haha!

Numero 3? Eftersom frukost är det som förgyller mitt liv, honestly, så måste jag få säga det; frukost! Oftast blir det bara lite youhurt med flingor, två mackor med gott pålägg och ett glas juice/mjölk/o'boy. Håller det ganska enkelt under skoldagarna då jag inte har orken att fixa något tjohej vid 06.00!! Men har jag tid så älskar jag att göra smoothies, koka ägg eller göra toast. Brukar förövrigt också alltid tända ljus och lägga upp frukosten fint, även under veckodagarna. Lite mys vill man ju ha ;-)

Numero 4? Städar alltid någonting varje dag. Är det inte att damsuga så är det att bädda sängen eller damma, osv. Alltid någon städning. Håll i er i hatten, men till skillnad från majoriteten av Sveriges ungdomar så gillar jag att städa. Helt underbart avslappnande och resultatet blir awsome och man har kontroll på saker och ting. Mår bara dåligt av smuts och äckligt....

Sist men inte minst, nummer 5? Sjunger!!!! Sång och att sjunga gör livet så mycket bättre. Och nu menar jag inte att man sjunger lite som i att nynna. Nejnejnej, man tar i från magen och drar av ett par rejäla toner på sin favorit-låt! Och komigen, vem gillar inte att sjunga och känna sig som en rockstar?? ;-)

Har avslöjat allt för mycket om mig själv nu! Att jag hatar att vara hundägare ibland (även om jag älskar min hund mest på jorden och inte vill byta ut honom!!!!!), att jag är en telefonpratargalning, att jag är en städnarkoman, är en frukost-tjockis och att jag sjunger så fönstret skakar! DAGLIGEN! Sätter punkt nu..


Wild like



You put it down like New York City.
I never sleep.
Wild like Los Angeles.
My fantasy.


RSS 2.0