Up and gone and away (intern skämt!)


FOTO:JAG



Tjenixen på er!

Jag börjar med att ursäkta för den dåliga uppdateringen på det senaste, ursäkta!
Har vart med massa vänner varje dag så då får bloggen komma lite i andrahand. Imorgon ska jag tälta med massa vänner. Ska bli sjukt awsome. Jag ska lägga upp nåt inlägg imorgon med plus något tidsinställt också :)

I övrigt så hörs vi senare...Tjing!

Take me away!



Take me away!
Jag vill så jäkla gärna utomlands nu... Ligga på en strand och gazza och bada osv! Planen just nu är att övertala farfar att åka med mig, vi får se hur det hela slutar ;)


Skola nu


(FOTO: JAG)


Idag börjar skolan igen! Känner mig ju inte direkt överdrivet taggad om vi säger som så ;-) Men kul att träffa kompisarna igen, dom som man inte vart med på lovet :)

Vi hörs senare as usuall.

19/4 #2


Jonas vid ratten och Tom brevid..

Jesper.

Tom.

Jesper.


Här är lite flera bilder från i tisdags då vi var vid båten! Båten som synes på bilden är inte Jonas egna båt utan det är klubbens båt. Men nu har de satt i sin egna motorbåt så då ska vi fara ut dit och åka någon dag!! ;)

Nu däremot ska jag nog till stallet en sväng. Får se om det blir att rida dressyr eller om det får vara hoppning som står på shemat. We´ll see. Älskar att kolla på massa filmer från gamla hoppträningar, motivationen stiger så mycket till att få åka till stallet och hoppa ännu mera! :)

Tjingiling.

Halsbandsklocka


Hur underbar var inte denna halsbandsklocka då!? Jag är kär, ifall någon undrar.
150:- hos http://shopbyalexandra.se


Sexy as candy!


Sexigaste bilden som gick att få tag i!

Ligger och goffar godis i soffan med datorn i knät! Ska snart ta mig en promenix med Izor. Gilla vädret liksom! ;)

L♥ve




Denna klänning köpte jag för 1 vecka sedan ungefär! :) Har alltid vart emot långklänningar förut men direkt när jag såg denna långklänning och sedan fick prova den så var jag fast! Helt underbar. Ska nog ha den på midsommar tror jag, känns som en sådan klänning. 299:- från Ginatricot för er som undrar :)♥

I heard that your dreams came true



FOTO: Jag, MODELL:Izor

Godmorgon på er!
Idag vaknade jag i tid, nämligen vid åtta! De senaste två dagarna har jag gått upp runt halv tio, tio och då känns det som att jag sovit bort halva dagen, haha! Jag vet; wierd ;)

Dagens planer är för tillfället oklara! Kanske att det blir lite shopping eller eventuellt att jag ska vara hemma och slappa. Kvällen kommer åtminstonde tillbringas med ett par vänner :)

Kram!

Badat i Björklinge!!


Såhär fina ben får man efter att man badat i Björklingebadet ikväll! Vita ben med lila/blå fläckar (syns knappt på bilden) samt gåshud! Doppade mig 4 ggr varav 1 gång med huvudet också. Men mina fötter tappade känseln helt för vi doppade oss till knäna direkt när vi kom, sen väntade vi på en kompis i 30 minuter (som inte kom sen -.-) och då förfrös vi och därefter badade vi.. Kommer bli sjuk som fasiken! Men jag blir det lagom till skolan börjar så då är det iofs lungt ;)

Ny header



Gjorde mig en ny header idag, lite mera vårig istället för den förra vintriga! Är ganska nöjd med resultatet, ganska enkelt sådär och relativt lik den förra men med andra bilder och annan text. Gillar det stuket men nästa header får nog bli med annan struktur! :)



Den förra;

Hejdåå gamla headern!!! :')

Adele- someone like you!


Så jääkla bra låt! Hon sjunger helt fantastiskt och låter är helt awsome, me like...♥

19/4 #1 Jennifer


Haha, fint att dem tog kortet precis när jag pratade ;)

Snyggaste grimasen i Uppsala !!?? Haha.

Hmm.... Så kan man ju också göra ;)

Denna vart fiiin :)♥

Här fick ni några bilder från i tisdags! Lägger upp dom i omgångar för det är sjukt mycket bilder... :)


Redigerar


Foto: Jag, Modell: Min ängel(Izor)

Har ca 300 bilder som jag sitter och ska redigera nu! Har sjukt mycket fina bilder på Izor samt bilder från när jag var med några vänner vid båten. Så nu ska jag fortsätta redigera så får ni se alla bilder senare :)♥

It´s friday, friday...




God eftermiddag på er och grattis på långfredagen? Haha kan man säga så? ;)

Aja! Idag kommer förmodligen ett par vänner hem hit för lite filmkväll, så därför måste jag lägga i femmans växel nu och börja städa. Lägger upp lite roligare saker senare! :)

Tummen #2




Foto:Jag, Häst: Tummen

Sötis shettisen i stallet dårå...! :)

T I D S I N S T Ä L L T !


Sänder en tanke till Theo som just nu oppereras♥

Red riding hood




Var på bio med Elin igår kväll och såg "Red riding hood"! Den var så sjukt jäkla bra. Lagom mycker spänning, lagom mycket drama, lagom mycket kärlek! Nej den får verkligen 5 av 5, rekomenderas såhäääär myyyckeeet! ;D

I hear from you later.

Björklinge next!




Nu ska jag alldeles strax dra ut i Bjk med några vänner! Ska bli trevligt. Dock är jag sjuuukt trött så jag känner mig taggad till noll men jag lär la bli piggare när jag väl är där.

Vi hörs senare :)      (Kommer också upp ett tidsinställt till er i natt, haha).

Jogga



Black or coulor?

Nu tänkte jag ta mig en sväng i spåret för lite jogging! Är inte riktigt taggad för det, men man kan ju inte sitta inne hela lovet liksom.. Hörs!

Tummen #1



Foto: Jag, Häst: Tummen (En häst i stallet)

Fotade lite söta bilder för en vecka sen på den söta shettisen som nyligen kommit till vårt stall! Söt äre vad hon är! Älskar även hur motljuset ligger på bakom, så himla härligt. Redigerade upp lite skugga på bilderna och då blev det ju helt awsome, annars var bilderna ganska gråaktiga pga motljuset! :)

More pics on her later!

Vem kan segla förutan vind...



Black´nwhite eller färg?

Hellu!
Gårdagens bloggning sög eftersom jag inte kom hem först väldigt sent. Var ute med några vänner och åkte lite motorbåt samt provade segla. Men det var typ ingen vind alls så det gick inte så bra att segla ;) Men förmodligen så åker vi ut nån mer dag under lovet så då ska vi segla ordentligt, plus att vi ska ta en annan motorbåt då så vi kan åka ännu mera ;D

Jag lägger upp massaaa  bilder sen från gårdagen! Nu ska jag fixa med lite småsaker sen får vi se vart dagen bär :)

Videoinlägg again


Härligt!! Helt osminkad, sovkläder och håret åt alla håll & kanter ;) Gulligt, men vad gör man inte för läsarna att ni ska få ett videoinlägg, haha ;)

Min flygande hund♥




Sista bilden är så jäkla sööt :')


Hur lyckas jag alltid vakna så tidigt bara för att det är lov?? Jag somnar vid halv ett varje kväll med lampan tänd och mobilen i handen, sen vaknar jag vid sju! Visst att jag är en morgonmänniska, men jag kan väl åtminstonde få sova till typ åtta? Aja haha.

Vad dagen har att erbjuda vet jag inte än, det får visa sig! Eventueeeeellt att jag ska få åka och prova på segla, men jag känner mig lite tveksam. Vill inte mörda någon, eller mig själv heller för den delen haha ;) 

New shoes




Dessa skor fick jag också med mig hem i lördags! Ynka 199 kr fick jag lägga fram till kassörskan inne på skopunkten och det var det deffinivt värt. Dessa kommer nog användas väldigt flitigt i sommar :)

Sommaaaar sommar och sol...Tralalala



Solsolsooool!!

Älskar att sommaren och värmen verkligen är på g nu! Har legat ute i solen ett par timmar och halvsovit samt lyssnat på musik, skönt det :)

Snart blir det grillat till middag sedan måste ju hästen fixas också. Det är det som är det negativa men vårsolen, man orkar inte göra annat än att bara ligga ute och njuta så därför skjuter man upp allting till sist ;) Men inget klagande här inte.

Vi hörs senare, puss♥


Videoinlägg



Godmorgon på er! (eller jag vaknade vid sju så det kanske heter goddag nu? ;))

Blev ett litet videoinlägg eftersom det var så längesen nu :)

Studsmattan is uppe!



Men drygt att bilderna blev helt olika stora... PALLA!

Godmorgon på er!
Var ju och tävlade idag på förmiddagen och när jag kom hem var jag sjukt trött.. Somnade en timme och efter det fick jag lite energi så jag och brorsan byggde ihop studsmattan. Ganska precis 20 minuter tog det, och det är rekordsnabbt!! ;)

Linus vart helt överlycklig och studsade som aldrig förr. Själv var jag för trött efter att ha byggt massa så jag studsade 1 minut och sedan hamnade jag här framför datorn! Haha ;)

Neeeew!! :D




Nöjd chey here liksom!
Detta är två utav sakerna jag köpte igår.
En klänning samt en kofta. 99 kr respektive 149 kr, båda från H&M!

Men åh vad det är härligt att gå och shoppa såhär på våren!
Det är liksom inte för varmt som på sommaren då man håller på och dör,
men inte heller helt iskallt så man går runt med 5 jackor typ som man måste ta av hela tiden när man ska prova massa kläder...
Nä, våren är bäst! ;)

Men mina damor på mina herrar, vi höres later!♥


Staadeen



Drog in till stan en snabbis idag över lunch för att fira lite sommar. Dock var det inte bara jag som hade den tanken för hela stan var överbelamrat med folk i somriga kläder, helt proppfullt.

Fick med mig massa saker hem iallafall som jag visar senare :) Köpte också jordgubbar (som ni ser på bilden). Första för året faktiskt, muuuuums om vi säger som så! :D


Godmorgon mina vänner!!



Gårdagen spenderades i Bjk med ett par vänner! Började med att grilla vid badet och slutade hos Markus! Mellan det så åkte vi runt i Bjk och röjde lite... Stackars alla sovandes människor, haha. Nejmen kvällen var trevlig.

Fick även skjuts hem av en vän och tur var det för min mobil dog eftersom batterierna var slut och då kunde jag inte kolla busstiderna. Så hade jag tagit 821 till Lövstalöt för att sen byta så hade jag fått stått där i 1 timme och väntat, haha.

Men godmorgon på er! Vi hörs lite senare...♥

Mysigtisnön.se tror jag det hette va!?






Lite bilder på när mina så kallade "vänner" puttade ner mig i snön så jag blev helt sjöblöt! Uppskatta läget liksom... Nejrå men så att det var trevligt! Dock hade jag ett par andra jeans att byta om till efteråt.. Suck on that my friends!! ;)


Spexfoto


Maria, jag och Sebbe! Vackra vi var som gamlingar :') haha!

Min fina klass som pensionärsjävlar :')

Haha idag var det spexfoto i skolan! Farfar kom och lämnade lite gamla saker till mig så som en muff, glasögon, hatt och sådära så jag var ju bäst! Nejmen ärligt, hela kortet blev ju sjukt lyckat! Proud :')

Inte så mycket mera att säga! Tanten och hennes pensionärsvänner säger hejdåå....

(Bilderna snodda från Louise!)

Fin häst idag♥


Min fina lusloppa! :D♥

Idag slutade jag väldigt tidigt! Halv ett närmare bestämt.. Var väldigt skönt.
Hade även nationella idag och det gick väl sådär. Det som är helt awsome det är att nu är det bara engelska muntliga och matte skriftliga kvar, sen äre slut på nationella för åk.9! :D


Red även min fina häst idag och det gick jätte bra. Red på en äng och böjde igenom han lite och så, sen la jag upp en trädstam i skogen och hoppade. Dock var det lerigt så jag fick ta det lite lungt så att inte hela hästen skulle gå omkull ;)

Nu däremot ska jag knoppa i säng! Goodnaatt!! :)♥


TV



Desperate housewifes på TV, är därför lite osocial ;)
Hinner kanske med ett inlägg senare annars hörs vi imorgon :) Kram♥

Långpromenad i det fina vädret


Bild från gårdagens långpromenad!

Nu ska jag och Izor ta oss en långpromenad. Man blir ju helt beroende utav promenader när det är såhär fint väder... Riktigt milt i luften och soligt! Det kan nog inte bli bättre ;)

Vi hörs lite senare för nu ska vi ut! :)

Hurtig idag!




Hellu!
Denna dag har jag vart hurtig! Morgonen starades med att jag och Izor var ute och gick i 1h och 45min. Sedan tog vi moppen till farfar och hängde där ett tag och på kvällskvisten tog jag mig ett par(två) varv i spåret! ;)

Men holy Jesus vilket nice väder vi har haft idag! Men jag klagar inte, jag bara njuter.

Dock väntar sängen nu så vi får höras imorgon! ♥

Saturday!




Usch så trött jag är idag! Sitter och gäspar hela tiden och ändå har jag inte gjort mycket... Gick ju promenaden imorse med farfar och Rocco, sedan städade jag lite och därefter hjälpte jag mamma med Friday! Men man behöver slappardagar ibland, och jag valde att utnyttja det idag ;)

Härnäst ska jag hjälpa mamma i köket och sedan ska vi äta.

Hahaaa....






Hahaaa... Kolla Izors min! Vad gör han med läppen? haha ;)


Promenad på morgonkvisten




Usch vad klockan tickar på! Tiden går så himla fort hela tiden, det känns inte bra.

Imorse gick iallafall jag och farfar en långpromenad med hundarna. Vi var väl ute i 1h och 45min tror jag :) Jag ställde klockan på sju för att jag skulle hinna fixa lite och rätt som det var så hade jag somnat om och vaknade inte först tio över åtta, haha! Men farfar kom inte först halv nio så jag hann ändå...

Vad jag planerat för eftermiddagen? Nja, inte så mycket. Funderar på att kanske ta mig en löptur, men det får vi se hur det blir. Vore skönt att komma ut lite, men hästen ska ju skötas också :)

Bye bye my friends!

Smaskili smask!


Kom precis hem från affären! Izor och jag tog oss en liten promenix dit och köpte massa godis.. Lite geisa och Plopp till mamma&Viktor och Lindt Exellence Mint till mig :D Så nu vet ni vad jag sysslar med! Äter min extremt goda choklaaaad ;)

Stooooorm!!


Tog bilden igår när klassen var i stan! :)

Vilken jäkla storm mina vänner!! (Jag var bara tvungen att få inleda detta inlägg så).

Nejmen serious så har jag nästintill flygit bort idag! Det är det jag gillar minst med våren, alla dessa stormar...

Förövrigt då? Nee jag ville bara uppdatera er lite om dessa stormar och sådär. Inte så mycket mera... Men vi hörs senare då jag kanske har lite roligare uppdatering! :)

Cause you was born this way!




Tjenixen mina vänner!

Just nu är planen att jag ska ta mig ut för en liten löpsväng! Får se hur det går, men det var ett tag sedan jag joggade så det är nog ganska behövligt nu :)

Annars då? Var i stallet innan middagen och fixade. Hoppade några pytte hinder och red över lite bommar. Friday tyckte dock att hindrena var för små och tråkiga så han ville inte samarbeta mycket inte... Men alla får ju ha en dålig dag, inte sant? :)

Men jogga var det ja! Juuust deet...

Boys´ngirls mina vänner!



Snyggingarna by themselves!

Gooddaagens boys´ngirls!
Förlåt! Uppdateringen på denna blogg suger.
Och jag säger hela tiden att jag ska skärpa mig,
men gör jag det? NEJ!
Meeen, jag ska försöka nu att ta tag i bloggningen igen...
Men sanningen är som så att jag har tyckt att det var asuuum med lite ledighet från bloggen.
Har vart tillräckligt upptagen ändå. Men nya andetag nu mina vänner ;-)

Min häst är föresten underbar! :)


Från tävlingen 20/3






                                         Foto: Jag
                                På bild: Friday och Jag!

Tänkte visa er lite bilder som är från tävlingen för ca 2 veckor sedan! Visar mera bilder senare. Men nu mina vänner, nu blir det Talang 2011 :)

RSS 2.0