Vänterum och apotek..Imorse hängde jag på låset till läkaren. Skulle få ett recept skickat till apoteket. Anyway. Alltid lika jobbig stämning inne i vänterummet. Man studerar alla andra, och dom studerar en själv. Vad ska hon göra? Eller hon? Eller han? Eller den? Så tänker man. Ni hajar poängen va? Lika jobbigt är det inne på Apoteket när man sen ska ha sin medicin ellervaddetnuärmanskaha!

MEN det slutade bra iallafall. Nu blir det sova. Klockan har redan börjat närma sig halv elva och klockan 5.45 ringer min klocka. WIHO!

Nior på besök, tänk att man själv var där för 365 dagar sen!Skolan rullade på som vanligt. Nästan. Vi hade en massa nior på vår skola som körde på en pröva-på-dag! Tänk att det var ett helt år sen som man själv var på Kunskapsgymnasiet för första gången. Och hur konstigt allt kändes och pirrigt inför valen! Jag säger då det, man blir gammal allt för fort!

Nu ska jag ägna resten utav denna kväll till att hålla på med en uppsats till Engelskan. Den ska kind of vara inne idag och jag började lite smått idag. Hörde jag någon säga att jag är ute i god tid? Inte? Nänä... På återseende instead!

More musicHärlig låt, gullig musikvideo! Trevlig måndag!!

Att vi alltid spårar!

Nån timme efter att jag kommit hem från farmor igår så lyckades jag tvinga mina vänner att vi skulle köra på lite umgänge. 1 timme senare satt jag på bussen till Rikard hängde hemma hos honom igår och inatt tillsammans med Carro och Anton! Blev det gamla vanliga att varva skratt, prat och spelande tillsammans med brottning. Tänk att våra kvällar kan vara så spårade...Haha.

Men det är spännande det dära med att man är så sinnessjukt trött dagen efter en kompiskväll fast än att man sovit underbart i någon annans säng tillsammans med folk runt omkring en... Klev upp halv tio men efter frukosten varvade vi sovande med att kittla varandra fram till klockan halv tre! Woho.

Nu väntar bara plugg.... Som jag bävat för det! Jag orkar inte riktigt....

Snön håller sig kvar. Men mys!

Operation städning!
Nu inleder jag operation Städning! Såhär stökigt har inte mitt rum vart sedan Kubas frislag 1959, eller kanske rent ut sagt inte sedan USA:s ekonomiskakris 1929? Okej, jag levde ju såklart inte då men ni hajar poängen? Iallafall, stökigt är rummet och jag ska städa! På återseende!

Operation städning!
Nu inleder jag operation Städning! Såhär stökigt har inte mitt rum vart sedan Kubas frislag 1959, eller kanske rent ut sagt inte sedan USA:s ekonomiskakris 1929? Okej, jag levde ju såklart inte då men ni hajar poängen? Iallafall, stökigt är rummet och jag ska städa! På återseende!

Sliskiga snubbar och kebabätning med fingrarna. Urk!

Gick till Cupido igår efter skolan för att få i mig lite mat igår tillsammans med Caroline. En varsinsallad och dricka var vad som gick ned!
Tycker alltid att det är lika spännande att hänga på staden. Så mycket folk som man ser och stöter på. En gubbe kom ingåendes mot resturangens kök med en kasse i handen. I kassen bar han på kebab som han åt med fingrarna och såsen bara droppade. Min spyfärdighet steg till 99%!
En annan snubbe kom fram till Caroline och sade Du vet att din kompis är oerhört vacker! Tycker bara att det är sliskiga äckel snubbar som säger sådant så jag hoppade till och sökte skydd bakom Tobias som hade gjort oss sällskap en del utav kvällen!
Men annars var det en trevlig kväll med massa skitsnack. Slutade med att jag hamnade i soffan tillsammans med min låtsasfarfar hemma hos farmor! Trevligt det med! Detta inlägg blev oerhört långt så jag sätter stopp här och uppdaterar er senare om mina planer för dagen :-)

Det var inte så längesen, fast ändå var de det, jag minns inte riktigt.
Höst 2011. Tänk vad tiden rullar på, att det snart är vår menar jag. Känns som att det just var sommar 2011. Fast ändå inte, kylan gör mig påmind om att det var ett tag sedan jag kände de varma solstrålarna eller simmade i sjön. Men snart är vi där igen. Och så rullar det (inte) eviga livet på!

Men om man får vara lite väl optimistisk så är det inte lång tid kvar tills jag slutar ettan! Wiho!

Pappa och bror, Robin och Viktor.Turkiet, september 2011.

Kärlek
En singel från en ny singel"Här kommer en singel från en ny singel- Eric Saade med Hotter than fire".


HAHAHAHAH.

Jag gillar riksfm! DON'T YA?

Erkänn...

Kvällens planer, javisst jag delar med mig!För att dela med mig till er utav mina kvällsplaner kan jag börja med; PLUGG! Japp, ni läste rätt. Jag ska plugga hemma idag med, vilket jag gjort sen i söndags varje dag. Jag som annars brukar hinna allt i godanro i skolan väljer nu att plugga hemma med för att minska stressen en aningens. Jisses.

Förutom plugg hade jag också tänkt få in ett inlägg på bloggen och visa er mina ny klädesinköp som ruinerade plånboken denna tisdag.

Slutligen ska jag städa lite samt kolla på filmen om Björn Gustavsson. Kan vara bra. Återkommer om det ärendet!

Ingen bra dag idag alltså. Men imorgon kommer en ny dag som ska vara bra, alltsåÅkte hem för att plugga eftersom skoldatorerna inte ville samarbeta! Kommer hem, drar på datorn och min data laggar lika mycket den. Så pluggandet halkar efter mer och mer...

Ramlade på golvet, både igår och idag, pågrund av att kompisar bekanta rycker undan stolen när man ska sätta sig. Förstår inte humorn... Tumnageln gick också av på mitten när jag blev kittlad och försökte försvara mig. Ontontont.

Annars då? Nej, jag sov bara 3 timmar i natt efter att ha snackat i telefon med Carro i 4h och 45 min! Förstår ni att jag är trött och varför dagen vart så dålig? ;-)

"But felt so lonely in your company"Okej, this is  love, honestly!!

JENNIFER (lopez dårå).Grymmaste namnet, snygg och sjunger awsome! Vad mer kan man begära liksom? Tryck nu på play! :-)

PluggarpluggarpluggarpluggarpluggarpluggarpluggarArbetat ett par timmar med kolonialism-uppgiften i skolan! Halva nationalekonomin (trodde jag valt naturvetenskap, inte ekonomi?) är klar och nu återstår bara finslipning på statsskick och mänskliga rättigheter. Sen ska analysen in med och engelskajämförelse. Plus några sidor matte tills imorgon och 4 fysikuppgifter! WOHO?

Jesus, häxa, geni och sjätte sinne!

Kom just in från promenaden med Izor och Linus springer runt och sjunger Kuckeliku, klockan är sju. Klockan är sju. Ect. Jag checkar klockan och ser att den är just 19.00!! Creapy skulle jag vilja säga!!

Hade det vart runt 0-talet hade han kallats Jesus. Hade det vart på 1600-talet hade han kallats häxa (visst, han är kille, men ändå). Men i dagens samhälle kallas han geni och har ett sjätte sinne!

Spännande det hära med hur det går framåt med magkänslan!


Kamelen får i detta inlägg symbolisera vår framgång under århundradena!

Små lätta moln
Även om denna låt kan ställas i klass med favoritmusik för en döv 3-åring, så gillar jag det ändå!

"Små lätta moln, ser på din himmel, din himmel som är blå. Här är du nu min sommar med små lätta moln. Min kärlek har du sommar min himmel så blå".

Erkänn. Ni gillart! ERKÄNN!!

Överlevde dom inte deras egna taliban-attacker?Är redan hemma från barnvaktandet. Kändes värre än att jobba som slav nere i Afrika. Så jag lämnade dom där hemma. Kanske är dom vakna just nu och springer runt som hulliganer? Eller kanske sover dom lite fint? Eller överlevde de inte deras egna taliban-attacker? Vilket fall som helst, sak samma!

Nejdå det stämmer inte! (Jodå).
Deras farmor tog över och jag knallade hem redan efter 2 timmar. End of the story så att säga. Nejdå. (Jodå faktiskt).

2012 lopp!Börjar kika ut liten lopp som jag vill och ska springa under 2012! Kanske ni kommer haka på mig och springa något?

25 mars: Premiärmilen.
21 april: Springcross.
12 maj: Göteborg Halvmara. (anmäld).
(19 maj: Stockholms brantaste).
30 maj: Blodomloppet Uppsala.
31 maj: Vårruset Uppsala.
9 juni: Paradisloppet ELLER 12 juni: Parloppet.
Juli: Runrundan i Stockholm, halvmara.
18 augusti: Midnattsloppet.
1 september: Tjejmilen.
8 september: Sigtuna stadslopp.
29 september: Lidingöloppet.
6 oktober: Tjurruset!

Så ser årets planer ut, kanske blir lite ändringar med men i stora drag är det detta jag vill delta på! :-)

Återkommer sen om jag överlever stormen satt säga!


Tiden går fort. 2 år sen?

Nu drar jag nog och är barnvakt åt ungarna! Blir fint det, om ni hajjar? Händer för er icke-barnvaktarna? Trevlig lördag om inte annat!!

Thailand snart, sen London!VILL UTOMLANDS!

Nu tänkte jag dra er en status om en av mina julklappar! Av mor och Micke fick jag nämligen en resa till Thailand. Så att i slutet av februari drar jag två veckor till Thailand för att fira min gamla mamma som blir 40 år, gammal tant! Känns helt underbart att få 2 veckor borta från skola och bara ägna sig åt sol, bad och äventyr!!

Ännu mera underbart känns det att det är dryga månaden kvar till Thailand. Sen är jag hemma i 1½ månad och i slutet av april drar jag till London! Fan så gött med massa resor!!

Värdelös träning, tack Izor.Gick ut för att ta ett löppass tillsammans med Izor. Värmde upp 1km och sedan skulle jag ut på åkern för lite intervaller. Hundjäveln vägrade och jag fick knalla tillbaka hem igen. Nu är orken och tiden för träningen borta så jag ska väl byta om igen, ta nya tag imorgon! Hundjäkel....

Ikväll ska jag vara barnvakt åt Isac & Marcus. Spännande ;-)

Kollar på löparprogram, letar lopp för 2012 och vill ut och springa nu. Ojoj!
Sitter här i soffan, mätt och belåten, och kollar på löppogrammet Spring samt kollar runt efter lite nya lopp för 2012. Funderar även på om jag ska gå ut och springa en vända, eller om jag ska strunta i det. Jag har ju trots allt redan åkt skidor 7 km idag...

Men jisses så jag längtar efter årets lopp!! Göteborg halvmarathon är jag redan anmäld till, men sen vill jag hinna med alla andra möjliga lopp så som Premiärmilen, Tjejmilen, Lidingöloppet och Tjurruset. Midnattsloppet ska jag också vara med i, men då springer jag med jobbet! Wiho! Känner att jag är taggad för detta år! :-)

Om du...om jag... skulle du?Om jag bad dig om dig om en fast hand, skulle du då sträcka mig din?

Om du kunde rädda mig från att från bli en ängel i himlen, skulle du då offra dig?

Om jag bad dig stanna för alltid, skulle du då göra det?

Om du stannade hos mig, skulle du göra det för att du vill det av hela hjärtat?

En träningsoutfit, steg för steg!


Lager 1: På med vinterlöparbyxor på benen och på överkroppen drar du på ett underställ som transporterar bort svett på bästa sätt men även håller lite värme. (Jag snodde broderns, woopwoop).

Lager 2: Fortfarande bara löparbyxorna på underdelen men på överdelen drar du på en tjockare träningströja med. Min håller värmen och transporterar även bort svetten som träger igenom från understället. En awsome tröja med andra ord!!

Lager 3: Sist men inte minst sista lagret som består utav min, relativt nya, träningsjacka. Håller emot vinden och gör så att jag syns i mörkret! För det allra viktigaste är att synas ute på vägarna i mörkret!!! :-)

Kärleksförklaring från min ängel!En helt vanlig dag, går i skolan, kommer hem och käkar middag, slänger mig framför datan, checkar facebook och.... Men wait? Facebook? Stod det något intressant där? Jo, men det gjorde det nog. Men jaså, ett inlägg från Caroline, men check it out så att säga då!!

"Du är världens bästa vän. Vi har så mycket gemensamt men är ändå så olika på ett väldigt bra sett! I vår kommer vi göra världens bästa äventyr tillsammans  OCH det är inte det enda. Tur att man har möjligheten till ett långt liv, för hur skulle vi annars hinna med allt vi ska uppleva? Dagarna räcker inte till... Kände att du fick en fin kärleksförklaring officiellt på facebook men du är verkligen den bästa personen jag känner! Puss (&kram;))<3".

Det var trots allt ingen vanlig dag, fick mig en kärleksförklaring för vår vänskap! Tänk vad trofast vänskap kan göra en helt vanlig dag till en speciell dag!!


Utvecklingssamtal på G, men herreguuud!Kör på liten sånthära utvecklingssamtal nu! Wish me luck! :)

London med Caroline i slutet av april!


Sist man var i England. 3 veckor på sommarlovet 2010!

I måndags bokade Miss Caroline en resa åt mig och henne till... hör och häpna... LONDON! Vi åker i slutet av april och är borta i 4 dagar!!! KAN det bli bättre? Så jag och min Miss Caroline ska SJÄLVA till London i 3 nätter och 4 dagar!!

Wiho!... Snaaart slutet av april!!

Lite musik såhära som värmer hjärtat!
Träning onsdagen 18 januari 2012


"Ler för dig, mot världen, för hjärtat!" Öhöhö!

Pust, pust, pust.
Så får man väl inleda ett inlägg efter att ha sprungit 10 km utan kondis?
Tog tag i mig själv och drog ut för att springa. Skulle sprungit 7km men sedan kände jag för att fortsätta. Bestämde mig då för att springa 14km men jag fick för jäkla ont i foten (pga isen över allt) så jag nöjde mig vid 10 km.

Igår morse gymmade jag en timma och på kvällen körde jag en timme skidor intensivt, så träningsvärken på baksidan av låren var ett faktum. Men under löpningen gick det finfint ändå! Nu är jag bara trött, igen värk! :)

Sååå... Onsdagens träning slutate på 10km på ca 65 minuter. Gäller att ta det lungt när man springer på is (kan dom inte sanda eller???), remember that!


Drar ut och springer en vända även fast jag är en upptagen tjej.xBloggen har stått tom av en rad anledningar. Let me bringa upp några utav dem! Måndags-övernattade hos farmor. Tisdagmorgon-gym en timma. Tisdagdag-skola. Tisdageftermiddag/kväll-längdskideåkning samt 1 timmes vänta på tåg i kylan. Tisdagnatt-död tjej somnade direkt. Onsdagmorgon-JOBB!

Förstår ni mig nu? Och förlåter mig?

Nu ska jag iallafall ut och springa. Håll tummarna åt mig att jag orkar springa låååångt. Okej?

Jag gillar att skolan ger oss saker i massor ner från toppen.Skola idag igen, wihoo! Inte mycket att fira. Denna vecka blir tuff. Kolonialismuppsats med 3 sidor på vardera inom nationalekonmi, statsskick, mänskligarättigheter samt analys (totalt 12 sidor, minst, woho). Engelskauppsats- jämföra två noveller. Religion-moral&etik, blir att skriva 2 sidor ungefär. Hinna komma igång ordentligt med fysiken samt först skriva en uppsats i franska och sedan kunna det muntligt!

Men jag gillar skolan, kind of.

Kind of hungrig nu när jag skippade lunchen. Ok?


My ghost!

Jahapp, ytterligare en dag som bara flugit iväg men inget har gjorts! Jag och Linsi drog iallafall upp ärmarna och svängde ihop kladdkakemuffins! Råkar vara de godaste jag någonsin ätit, ifall ni undrar sådära.

Nu ska jag se om mina trötta föräldrar tänker pallra sig upp och fixa lite käk. Hoppade lunchen idag så hungrigtjej.com vare här, wiho!

Whats to do, en dag som denna liksom.


Lite sånthära häng i Rasbo på handbollsträningen! Glada och pigga? Typ kind of inte.

Idag drog jag till med att kliva upp kvart över tio. Såå himla sent för att vara miss Jennifer. Anyway. Funderar lite på vad man ska göra idag. Någonting värt iallafall. Kanske baka en kaka och kämpa för att kunna komma med i Biggest Looser? Kolla på så många filmer man hinner under en dag? Ta en långpromenad?  Gå ut och springa? Eller kanske dra och shoppa och spendera pengar? Det står alltså mellan de lata tjockis-alternativen eller att gå ut och motionera. Första lät bäst!


Gör ont utan dina varma andetag, känslan som trots allt långsamt drar mig iväg.Igår kväll hamnade jag hemma hos Caroline tillsammans med Anton och Rikard. Efter tacos, godis, ÅsaNisse-filmen, häng på handbollsträningen och ett x antal brottningsmatcher slocknade vi, runt 2.00. Är alltså trött nu. Vaknade ett x antal gånger utav en arm i huvudet, utan täcke och en kompis som snackar i sömnen! Wiho.

Dagen har spenderats dels i sängen, dels vid köksbordet med bullar i famnen och dels i soffan framför vinter-studion! Har alltså slösat bort en hel dag på det. Men vi fortsatte på våra brottningsmatcher så lite har man fått ut av dagen ;-)

Ikväll är jag och brorsorna hemma ensamma. Viktor lagade mat, kallt kött med oklara pommes, och efter körde vi på tjockissaker, mums för äppelpaj med kolasås och glass! Kör på den. Hej!

Vad hände med Sveriges jämnställdhet?Vackra solnedgångar har vi gått om i Uppsala men snö, det har vi verkligen inte... Kände att jag var tvungen att lägga upp denna kommentaren här. Här sitter man i Uppsala, besviken och eländig över att det inte är snö när man vill ut och pröva sina nya längdskidor. Ja men då har annat folk, från de nordliga delarna utav the earth så att säga, en massa snö! Vad hände med jämnställdheten i Sverige? :(

Vill sluta gäspa och ligga i en pool med vatten upp över öronen!


Detdära såg betydligt skönare ut än regnet som är just nu!

Hänger i soffan hemma på gatan där jag bor. Ifall ni undrar. Varvar att kolla på Biggest looser Sverige med att surfa runt på datan, och emellanåt gäspa. Men what so ever! Kör på en liten sömn nu. Höres!

Varning för lång text! Eller vaffan, vaddå varning? Läs för i bövelen!


Fick en kommentar från en tjej (vi var t.o.m på samma ridläger för ett par år sedan!) där hon undrade hur det går med hästen! Första spontana tanken var Men, det visste väl alla att jag slutat? Men sedan insåg jag att jag faktiskt hållt ganska låg profil om det. Så vi kör en liten förklaring hära! :)

 

När jag var runt 6 år (?) fick jag min första ponny efter att ha gått på ridskola ett halvår eller så. Första ponnyn var en Islandshäst som jag delade med mamma. Kort därpå, efter ett halvår (?), så fick jag en HELT egen ponny. En liten b-ponny vid namn Billy-boy. Ett riktigt busfrö på 7 år. Efter honom fick jag en ny ponny vid namn Felic som var en C-ponny.

Efter Felic fick jag ytterligare en C-ponny. Fast en maxad sådan vid namn Ior. Må vara den mest underbara ponny jag någonsin stött på. Men efter han blev sparkad av en annan häst och ett x antal vetrinärbesök konstaterades det att han inte längre skulle kunna ridas som en vanlig hopponny. Beslutet då var att han skulle få skrittas och endast ridas lugnt, och förhoppningsvis skulle han bättras på i framtiden. Då vi inte hade råd att bara ha en ponny som står (om ni förstår? Kanske lättare att förstå om man själv håller på med hästar, låter så hemskt annars, eller? Hehe). Så efter denna underbara ponny fick jag min Birk. Hade honom ett år eller två och sen sålde jag honom för att ta en paus på 1 år. Efter denna långa paus tog jag mer och mer över mammas häst, Mr Friday (som ni hört massa om?). Honom red jag ett år (mindre?) men i maj 2011 så slutade jag igen. Kände att ridning kanske inte är min kind of passion så jag startade med löpning, hängde med vänner så det stod upp över öronen och jag levde livet! Sen dess har jag ridit ett par gånger på en B-ponny i stallet samt att jag några gånger ridit min Friday också, bara för skojs skull! Skönt att lägga tävling-och träningsplanerna på hyllan och bara njuta av det jag känner för.

Men under dessa år med egen häst så har vi i familjen (mamma och jag) haft många fler hästar. Hade som mest 6 (7?) hästar samtidigt. Vi bodde ju på en gård förut där mamma hade en massa islandshästar för privatbruk! :)

Avslutningsvis då så slutade jag i maj 2011 men mamma har kvar Mr Friday, han som jag red i ett år, innan jag slutade. Så nu åker jag upp ibland när jag har tid och lust för att hälsa på min gamle skrutt och påminna hjärnan och hjärtat av den underbara känslan att flyga fram i galopp, hoppa över hinder och känna Fridays varma lukt mot kinden! :)


Vi sysslar inte med sånt när vi håller på med SåNt!
Slänger mig i säng! För det är jag värd.

Klev upp klockan sex idag för att jobba (NEJ INTE MERA JOBBSNACK tänker ni nu!) mellan 7-9 och sedan skola hela dagen! Wiho. Men det var inte jobbet jag skulle snacka om (HALLELUJAH tänker ni nu!) utan jag skulle beklaga mig över min trötthet och att det är skola imorgon igen (MEN VAFFAN, HAR HON BYTT UT JOBBKLAGET MOT SKOLKLAGANDET?? tänker ni nu. Ni tänker också KILL ME, men sånt sysslar vi inte med om vi läser DENNA blogg!).

Godnatt?

Årets dåligaste träning. Men jag diggarT!! :-)Var oerhört trött idag och övervägde att skippa träningen, men efter en förfrågan från Amanda om vi skulle dra ett träningspass så svarade jag J'a'. Hamnade sedan, 30 minuter senare, på gymmet framför alla maskiner. Efter ca 5 minuter på cykeln samt 10 minuter på styrkemaskinerna så insåg vi båda två att vi var trötta. Motivation, inspirationen och piggheten var som bortblåst. Vi satte oss och snackade ett tag istället. Men jag diggarT. Nya tag en annan dag liksom! :-)

Sidoplankan for da shit!

Hur tränar jag magmusklerna bäst?

Sidoplankan

Sidoplankan är en av de bästa övningarna för mage och rygg.

Utgångsställning: Ligg på höger underarm. Höger armbåge ska vara rakt under höger axel. Spänn magen och sätet.

Utförande: Håll kroppen stilla. Övningen blir svårare om du håller en hantel i motsatt arm och lyfter upp den mot taket.

Tempo: Ligg stilla i 45 sekunder på varje sida.

Tänk på: Håll kroppen rak – det gäller även halsen och huvudet.

Ville bara ge er ett litet träningstips såhära! Låter väl bra med en sidoplanka? Super bra för kroppen, och går fort ju!! :-)


Skolan börjar och jag vill bara försvinna. MEN NEJ DET VILL JAG JU INTE?Skolan börjar idag. 9.35 sitter jag på min vanliga gamla franska och säger 'Bonjour, Je m'appelle Jennifer et je déteste les Français, ok?'.

Kör på en såndära överdrivet positiv attityd, såhära till skolstarten och på morgonkvisten. Eller okej, nu är jag bara på dåligt humöööör. Jag tycker ju om min skola!! Och att få träffa alla vänner igen!! HALLÅÅÅ, vad händer med positiva-Jennifer?? 

Hur har ni det idag?

Vill träffa mina vänner men inte tyna bort i plågan av stress och prestation.Hemma från staden nu. Ingen träning blev det. Fick umgås med Linus istället. Efter lite mat i våra magar drog vi ut till Ikea. Shopping för hela slanten. Men det är ju bra! Blev ett par förvaringsburkar till köket att ha socker och mjöl i ect.

Imorgon börjar skolan! Om jag är taggad? På kompisar, ja. På prov, inlämningsuppgifter och stress? Nej. Kör på den!

Januari 2011


Detta var början utav årsresumén! Januari alltså. Fast för ett år sen. Nu är det ju 2012!!


Försovning och missad buss. Stängt fritids och överblivet barn. Kör på den.


Skulle gymmat idag med instruktör kl 11. Hur det gick? Nja, jag vaknade upp 5 minuter innan bussen skulle gå för att jag skulle hinna, dvs 9.55. Inte lika lyckat direkt.

Istället får jag se till att dra och gymma lite på egenhand i eftermiddag istället. För träning behöver jag! Fick också ett samtal från mamma att Linus är på Mickes jobb för fritids var tydligen stängt. Så nu blev jag måltavlan för att få hämta upp Linus där och göra något roligt med honom. Ja, jag vet inte riktigt jag. Jag fann ingen överdriven lycka i det, speciellt inte när det var träningen jag hade i sikte, haha! :-)

Nä, jag drar väl och hämtar min fina brorsa nudå!

3 saker om mig! U got it?Vem är jag?

1. Jag är otroligt mörkrädd och rädd för ensamhet. Jag börjar inbilla mig saker och tänker "tänk om" så fort jag är ensam hemma. Låser oftast in mig på mitt rum då och hypiventilerar en stund tills jag lugnat ner mig lite iallafall.

2. Jag har svårt att förlita mig på folk. Jag litar lätt på folk med att jag kan vara mig själv, men jag har dessto svårare att kunna berätta saker som för mig är hemliga.

3. Jag har svårt att gråta inför andra. Minns inte sist jag gjorde det. Pratar jag med pappa i telefon kan jag börja gråta om det är något allvarligt, men jag skulle aldrig kunna gråta framför någon. Blir jag arg får jag lätt gråten i halsen men biter då ihop. Won´t be weak!

Ja varför inte sa hon?


Älskar bilden, från Mellbystrand. Juli/Augusti 2011.

Blev en vända i spåret, precis som jag sa! Känner nu att jag börjar komma igång med träningen igen och jag har verkligen motivation. Betade av 5,8km vilket är väldigt bra då jag inte sprungit på en månad. Har bara blivit 6 pass på gymmet, lite ridning, nåt hemmapass och massa promenader. Men thats it.

Imorgon har jag i varje fall bokat in ett pass med gyminstruktör som skall visa mig hur alla maskiner funkar och vilka övningar som passar mig! Har velat det länge men aldrig kommit till skott, så när det fanns en tid ledig imorgon, ja varför inte boka då direkt liksom?

Tummarna upp i luften och skrik. Lyckan är fullbordad. Jag är här.Körde på en uppdatering utav bloggen. Lite awsome sådära.

Kör vi en tummen upp på förnying!?

Hur ska detta sluta? Ska springa, springa, springa. Allt för att vinna.Nu tänkte jag gå ut och springa en bit. Måste ju börja komma igång nu inför våren här. Jag menar, jag har ju en halvmara inbokad och sen har jag just lovat att jag ska springa midnattsloppet tillsammans med jobbet i höst. Det enda som återstår att se är, hur ska detta sluta? Men vi går ut och springer nu, right?

Torquay in action. Försöker ta mig ut i rymden. Se allt från ovan.Ett tag sedan nu!

Var ju bara tvungen att bläddra igenom gamla resebilder. Det är ju alltifrån Thailand till England till Paris och också Turkiet! Mycket man hinner samla på sig på en dator under 2 år. Insåg just också att jag måste flytta över dessa bilder på en hårdisk. Vill ju ha kvar allt. Pepparpeppar!!

Iallafall. Bilden som är här ovan
är ifrån Torquay där jag spenderade 3 veckor utav mitt sommarlov året innan nian! :-)

Du är mitt lilla spöke. Dunkande, gömd, pulserande och inte jag, men nån annan, lider.Likt ett spöke. Gömd i vinden. Hjärtat som dunkar. Pulsen som stiger. Strömmen som lider. Trycket som beskriver.

Jag vill ut och flyga, resa och se. Uppleva men va fasiken, du får nu ta och ge!Jag var inte glad när klockan ringde kl.05.40!! Jagvarjävligtarg! Sen åkte jag till jobbet och var trött istället för arg.

Just nu sitter jag däremot och kollar på resor. Betydligt roligare än att kliva upp tidigt. Jag har en resa bokad, av mor min med familjen, i slutet av februari (I haven´t told you, men jag gör det senare!). Men jag och Carro håller huvudet högt efter en resa tillsammans. London, Paris, Kreta, Italien, Vietnamn, Kenya, New York, Austrailen/New Zeeland ect. Mycket som man vill! Men vi funderar på att dra en sväng i London. Kan vara fint det! var ju 1,5h år sen jag var där nu. Tiden går så fort, nu när man blivit sig på åren så att säga!

Mitt depp-mode som trotsigt dras upp. Högt i skyn av trädens topp.Imorgon vankas (ja jag kör på ordet "vankas") det jobb (och jaa, jag kör på ytterligare ett inlägg där jag inleder att jag ska jobba!). Klockan 5.45 ringer klockan och 07.00 sitter jag framför datorn på kontoret och knappar in en massa siffror från den ena fakturan efter den andra. Efter jobbet, det vill säga runt 11, ska jag på ett sånthära värdelöst utvecklingssamtal i skolan. Och ja, jag hatar sånt. 30 minuter värdefull tid som blir till värdelös tid där jag ska sitta och säga:

"I matte vill jag ha A, eller kanske B, eller kanske C, eller vänta, jag BRYR mig inte! I franska vill jag ha A, eller kanske B, eller jag vet. Kanske ett F just för att det är så VÄRDELÖST!".

Förstår ni kanske att mitt depp-mode dras upp på hösta volym när det är utvecklingssamtal som dras på tal?


Det kurrar och burrar i mörkret jag skall prydas.Nu är jag hemma igen efter ett svettigt pass på gymmet tillsammans med Amanda! Var väldigt trevligt att få med sig lite sällskap på gymmet och detta skall definitivt göras om. Jag har redan hunnit kika ut vad jag vill göra och det är alltifrån Streetdance till Core till Cirkelfys! Underbart.

 Nu blir det att slänga sig i duschen och sedan få i sig mat. Mums. Magen kurrar hur mycket som helst nu faktiskt.

Men sluta, stanna upp med ditt söta-jag. Stanna upp och ge mig nåt att ha.


Men lägg av å va så söt!

Just lämnat min Caroline at the busshållplats! Vi hade en trevlig kväll. Käkade tacos, käkade kolasås med glass (nej, inte tvärtom), FÄRGADE MITT HÅR, skrattade, pra...

Vänta nu... sa hon att hon färgat sitt hår? And yes I did! Körde på lite blekning för att verkligen gå emot mig själv. Men det blev bara ljusbrunt. Får se hur jag gör i nästa steg!

Anyway. Snart drar jag in och tränar. Wiho!

Jag gillar att du skriker mitt namn även om jag faller ihop.Och sen var det ju detdära med årsresumén för 2011..... Tar tag i det senare, kör på det!

Jag mår så jävla bra just som jag förtjänar. Blueberry jaha.Äsch. Det är ju nästan höst fortfarande, så varför inte uppdatera med lite höstiga bilder?

Anyway. Jag gjorde som jag sade och tröck (inge stavningspoliser här tack!) i mig en stooor saffransvaniljebulle och jag mår illa nu. Nog om det. Blir städa på lite nu and tonight så kommer förmodligen Caroline hit! Film på den och skvaller. Jag mår som jag förtjänar ikväll, dvs alldeles utmäärkt efter 3 veckors jobb!

Jag kommer rulla ut, av min bulldiet jag kommer hamna på lut.


Ser ni? Snö och sol! Bilden är iofs från yesterday men vi har detsamma idag.

Igår bakade jag bullar. Saffransbullar med vaniljfyllning. Så jävla gott. Ja. Jag åt fem stycken, skippade lunchen och åt bara lite middag och körde på en bull-diet lite sådära en fredag. Det var nice. Dock mådde jag illa igår. Men jag tar nya tag idag och kör på lite mera bullar idag. Har två plåtar med bullar kvar att käka så man bör ju börja i tid. Nä vi hörs när jag rullar ut!

Du går för fort, snälla håll min hand? Håll i mig, driv mig i land.
7 januari 2012 00:00:00.

vi är som gröt, vi människor alltså. Men jag diggarT!


Hösten kom tillbaka en gång, i min kamera är det minnen bevarade.Drog mig ut på en liten foto-vända idag. Blev fint. Nu när det trots allt kommit lite snö och sådära. Inte mycket, men så att det är vitt iallafall. Anyway, när jag lade upp dagens bilder insåg jag att jag hade en del höstbilder med, så jag drog igång med en redigering. Men så bra då.

Dagen har bestått utav vila, bullbak och hundpromenader. Nu ska jag göra mitt liv ÄNNU mer exotiskt och käka lite mat för att sedan checka filmer kvällen lång. Hörs.

Ont i hjärtat av denna känsla. Känslan till dig av enbart lycka!Det gör ont. För du är så freakingjävla underbar!

Trött som en haj sa hon som en gång var pigg som en lärkaHmm.. Hann inte ens märka att klockan blev såhära mycket? Jag hade planer på att lägga mig klockan nio, men tydligen rann tiden iväg och den är nu 23...

Jag kör på en "hopp in i sängen" nu jag! Känner för det. Jag är kinf of trött, hajar?

Så jävla ung och lät klockan ticka. Framåt i tiden, stolen som vicka.

2 år sen. Men herrejösses!

Jag håller dig så jävla hårt. Kramar dig. Vågar aldrig släppa taget.Ska inte hålla mig långvarig, utan jag drar ett par snabba rader! Hängde hos farmor inatt och låg vaken i 3½ timme innan jag somnade vid 01.00. Klev upp runt sju och sedan var jag på jobbet tills lunch. Ni kanske då förstår att jag somnade i sängen medan jag kollade på TV på eftermiddagen?

Tröttheten är inte bortblåst, så jag tar en liten break igen medan jag väntar på maten! Hörs va?

Jag saknar att känna din varma luft, känna dig, så himla tufft.Beautiful, as I said!Du är vacker!

Så jävla rik och du ska vara avundsjuk under ditt gälla skrik.Bara för att jag gilla min puss-bild så kör vi på den idag med! Bara för att jag ska jobba hela dagen. Kämpa, kämpa på att jag orkar en hel-dag på jobbet. JAG VILL JU HA PENGAR OCHBLISÅHIMLARIKSÅALLAÄRAVUNDSJUKA. Ja....

Hörs sen då!

Långsamt tynar jag bort, jag smälter för dig.Av sann glädje jag kommer att gråta. Av dig i min närhet. Du gör mig så stark. Du får mig att smälta. Som is i öknen. Jag smälter framför dig!

Jag sprang så lång men skadan var redan skedd, jag hade glömt!Idag var jag superduper duktig! Jag sprang en vända idag. Dockbaratvåkommafemkilometermenvembryrsigfördetvarasbraändå!
Tröck (haha jag gillar min 2012-svenska) i mig massor med tårta samt tacos idag, så ja, jag behövde min motion.

Var så stressad när jag skulle ut och springa så jag glömde sportbh:n. Det var inte kul. Att springa och hålla i brösten 2,5 km liksom!

Tänkte iallafall, apråpå zeronada, dra en årsresume utav 2011 sedan! Blir fint det :)


Jag menar heeej trött tjej efter en natt med dig ja, hej!Denna natt spenderades (MEN SLUTA SÄG "Spenderades") med Maria! En saknad tjej. Vi körde nattpromenad och blev ihjäl skrämda av hennes två bröder, pratade och skrattade! En helt perfekt kväll och natt.

Nu har jag släkten här för LINUS FYLLER SJUUUU ÅR!! GRATTIS!!♥ Men så snart som släkten lämnat ska jag städa rummet så det blir skinande rent och ikväll vet jag inte hur planerna ser ut. En vän ville att vi skulle promenera tillsammans med hundarna. Men jag vet inte, kanske tar det imorgon istället! Jag menar, jag spenderade natten hos Maria=hello trött tjej!

RSS 2.0