På tal om trött, det var en gång

Idag är jag så trött så att jag skulle kunna äta 7kg pölsa för att återfå min vanliga pigg-het. Eller nej, jag skulle inte äta pölsa för något i världen, but you got da point: jag är trött!
Igår sov jag hos farmor och även Caroline var där. Sov 5-6 timmar och det var way to little men, jag slapp jobba idag, fanns inte mycket att göra på jobbet today så jag har chillerillat! Ny sport-bh och nytt nagellack.
Nä men ja men nej... Jag ska inte tala mer, det blir så mycket onödigt snack när man är trött.
På tal om trött, det var en gång... Nähä, har jag redan tappat er? För länge sen? Hörs väl sen då...

Varför skol-måndagar under hösten/vintern är bra:För det är mysigt mörkt ute, man tänder ljus och gör en myyysig frukost. Varje måndags-morgon innan skolan!

I know you like it!

Can't stop it! Fb...


Can't stop it!

...
Dessa gamla bilder från fb rullar in som fasiken här på bloggen! Men det är så kul att bläddra igenom gamla bilder från det senaste året!♥

And I'm in loooove!Hey I just meet you, And I'm in loooove!♥

Like a boss!

 
                                     

Like a real boss!!

pics from fb


Even more from FB!


Idag är en sådan dag då jag älskar att dela med mig av värdelösa updates!Efter två mini-våfflor med sylt och grädde samt glass med grädde och maräng, så ligger jag nu i matkoma.... BLÄÄÄ!

Vill ha picknickoch sol!Regnet öser ner och jag ligger nedbäddad i sängen. Trött som fasiken fastän 15½ timmes sömn... Fastän det är skönt med regn när man bara vill sova så saknar jag solen lite. Uppsala hade strålande sol på midsommar, medan jag åkte ner till Växjö och mötte upp regnet, så regn har jag fått tillräckligt av... Vill ha som bilden visar; picknick och sol!

Fb bilder genom åren!
Håller på och tar bort lite kort från fejjan, ni vet, man har lite för mycket onödiga kort och manvillläggatillnyamänniskormendetblirawkwardommanharvissabilder! Så jag raderar lite och lägger upp det här för att bevara!

Ingen mat och ingen sömn!


Ni fick ju bara höra om resan tidigare. Jag fortsätter med gnällig ton och berättar om min mat och sömn det senaste 48h!

Igår åt jag en macka till frukost och en banan till lunch. Under hela resan föreställde jag mig hur goood mat mamma fixat åt mig. Väl hemma visade det sig att mamma inte trodde att jag skulle komma hem, så jag åt lite yoghurt och somnade 19.15. Vaknade idag upp 9.45, har alltså sovit i 15½ timme! FEMTON OCH EN HALV TIMMES SÖMN!!! Aldrig sovit så länge..

Är baknykter sedan igårmorse och jag har huvudvärk, är trött och har sträckt vaden...

Att sova 2½ timme där man vaknar en gång i kvarten, efter att man festat en hel natt, är inte bra. HAHA! Men fan så BRAAAA vi hade det. PARTYYYY!


Såhär fräsh känner jag mig idag (inte).

Helgens resa! 14h tåg-båt-och bussresa på 33h, däremellan party, bad och ingen sömn!Fredagen den 22 juni:
Vakna 07.30, gick upp, packade och åt frukost. 09.03 satt jag på bussen. Halv tio var jag i stan och då handlade jag två mackor, mötte upp pappa för att få min sovsäck och mötte 9:59 Anna&Isabelle. 10.09 var vi på tåget mot Sthlm. I stockholm bytte vi tåg till Alvesta och i Alvesta var vi framme 14:27. Buss till Växjö, väntade i 40 minuter, buss till Sandsbron, promenad på 15 minuter, båt till Storön. FRAMME. REGN, REGN, REGN. Såpabandy och mat och dessert.

Lördagen den 23 juni:
Därefter, PARTY. Vi dansade som galningar i två timmar. Sedan bastade&bade jag och ett par grabbs. Sedan snackade vi ett gäng fram till 06.30 och då gick jag till bädds. 7 somnade jag men vaknade en gång i kvarten, 9.27 tvingades vi gå upp. Halv tolv tog vi båten till Sandsbro, buss till Växjö, väntan i 60 min, tåg till Alevesta, väntan i 20 minuter, tåg till Sthlm, lite mer väntan, tåg till Uppsala, bussen hem till Bälinge! HOME!

Wow!


Ta mig till havet och gör mig till kung!
Detta är väl vad jag längtar efter just nu! Värme, sol och bad...

Vilka länder har Ni besökt?♥

MIDSOMMAR PARTY

Hey I just meet you, and this is crazy!! MIDSOMMAAAAR, woho... Drar mig mot staden och tåget nu. Frågor på det? Party? OUUUIII!!Party all night long, party all night long...!!!

Something amazing!?Hello there!

Om 3 veckor kommer det kanske hända något fantastiskt!! Håller mina tummar för att det blir som det pratas om. OHLALA!

SOOOL!Underbara sol!

Imorgon äre PARTYYYYYY nere i Växjö. Japp, ett par timmars tåg för att partaja (vem säger partaja egentligen? inte många?) ganska precis 24 timmar innan tåget går hem igen. Jag är nöjd. Men först ska jag surfa på solresor samt äta jordgubbar with vipsgrädde. BRA!

En löptur

Efter ett arbetspass framför datorn mellan 8-17 kom jag hem och åt, bakade och åt kakor. Därpå drog jag ut och sprang. Fåglarna kvittrade, det var lagom varmt och det var en solig solnedgång. Bättre avslut på dagen gick inte att få. SOMMAR!


Att våga är att tappa fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv

Jag är en person som vill våga. Jag vill våga kasta mig ut från ett flygplan, jag vill våga göra saker som inte ligger inom min bekvämlighetszon och jag vill våga vara mig själv. Dessa saker gör jag, varje vecka och varje dag. Det kan vara allt från smått till stort.

Men, men men men. Även jag, likt alla andra människor, trivs för stunden bäst i min bekvämlighetszon. Det är så skönt att vara med samma gamla vänner som förstår en, det är så skönt att gå till samma skola eller samma jobb varje dag. Det är så skönt att hålla sig till det som för mig är bekvämligt. Jag försöker dock varje dag att utmana dessa gränser, sätta mig i nya situationer. Det kan vara allt ifrån att ringa det jobbiga samtalet till att säga det jobbiga ordet "förlåt" till någon. Man som människa är så rädd att göra fel, det ligger i vår natur. Men det ligger också i vår natur att vara nyfikna.

Vågar man kommer man ingen vart. På riktigt. Vågar du inte kommer du ha samma jobb och samma lön tills du är 65 år då pensionen tar in. Vågar du inte kommer du utvecklas och övervinna dig själv. Vi måste våga.

Börja med små steg, börja med att ringa ett jobbigt samtal, till vem som helst eller pröva en ny sport eller ställ dig upp i klassrummet och säg "Ville bara säga att detta mattetal var kul, har ni gjort den?". Förstår ni min princip? Att vi inte kan byga Rom på en dag, vi måste börja i någon ände. När dessa småsaker känns som piece of cake så kan du utöka och göra större saker.

Du behöver detta mod att våga. Någon gång kanske det är dags att inse att du bör byta jobb, eller byta stad eller köpa en orm. Inte vet jag, men det jag menar är att vi måste ju våga för att utvecklas, annars kommer vi ingen vart.

Jag har tagit an mig mitt jobb som jag egentligen bara vill gömma mig under täcket för, jag har även ett helt nytt jobb där jag ännu inte kan något, jag har just skickat iväg en ansökan om ett projekt 10h flygtid härifrån där jag åker utan någon jag känner. Jag har tagit bort en död spindel som jag (faktiskt, försöker erkänna för mig själv) har fobi för. Jag ringe ett samtal fast pulsen gick onaturligt fort.  Alla saker har hänt inom 24h, förutom andra som startade för två veckor sedan men fortfarande pågår. Det händer saker hela tiden och det tätt. Jag utmanar mina gränser och sätter mig i nya obekvämligheter. För att utvecklas.

Ni kan ni med, VI VÅGAR!

"Du ångrar inte det du gjort, du ångrar bara det du inte gjort", kan vara bästa citatet någonsin!

VÅGA♥


Jag modellade inför Amanda, det var pirrigt!

Jag grävde ner mig i denna sand fast jag var fullt medveten om att det förmodligen fanns krabbor i sanden, fast jag är livrädd för krabbor!

Jag lade upp denna bilden fastän lite rädsla för att verka töntig, ni vet "puta med läpparna"-tinget är ju såååå ute. Eller?

Jag satt mitt bland massa fiskar, utan att ha kontoll. PANIK. Eller? Jag vågade ju.

Jag klippte av mig håret. Tidigare gick det till revbenen, idag (fastän det är 4 månader sen jag klippte av allt) är det kort som på bilden!


Jag gör stora och små saker hela tiden som för mig inte känns bekväma i stunden men efter ett tag blir jag stolt. Jag VÅGADE!

Har idag bara styrkorJust kommit hem från 3 dagars ledarskapsutbildning. Jag har lärt mig så mycket som jag tar med mig i bagaget för framtiden. För ett år sen, för en månad sen och i fredags hade jag med enkelthet svarat på frågan "Vilka är dina svagheter?". Idag kan jag inte svara på den frågan, idag kan jag bara svara på vilka mina styrkor är.

Det är dock inte bara den biten jag har utvecklats, på tre dagar. Jag har utvecklats helt som människa med att se igenom andras ögon ect. Svårt att sammanfatta i ord. STÄLL FRÅGOR instead! :)

Skriver mera sen när jag är fit for fight och har lite mera sömn i kroppen än vad jag har efter denna natt! Puss♥

KNC!!!


Say smile!

Idag drar vi till KNC, jag och min Carro. Även två andra från min klass följer med. Vi ska till KNC (kunskapsgymnasiets place i Sthlm, Saltsjöbaden. Vi var där i höstas) och delta på Leadership camp. Ska bli intressant. Är hemma igen på måndag :)

Å detta är tidsinställt! Tåget gick imorse vid 6-tiden. :)

FrulleJust ätit frukost (för en timme sedan..). Älskar lediga dagar då man äter frukost läääänge och sedan surfar runt på datorn.Och knäckemacka till frukost är det BÄSTA! Har slutat äta mjuka mackor helt, nu kör jag istället på knäcke med antingen ost eller skinka samt en tallrik yoghurt eller dylikt. :)

3 picsTre bilder ifrån Thailand, feb/mars 2012! Jag saknar värmen. Att få sola. Jag saknar att få bada i havet där vattnet är så varmt så jag inte känner skillnad mellan luften och vattnet. Jag saknar den kritvita stranden.

Undra vart min nästa resa går?

HAHA


Pastasallad

I helgen var jag ju barnvakt åt Theodor och Linus följde också med. Vi käkade då pastasallad, både till lunch och middag. Pastasallad är både gott, smidigt och enkelt. Även nyttigt om man väljer fullkornspasta alt att stå över pastan. Även så bra att ta med som picnikmat!

Kärlek, till pastasalladen.

Gillar du pastasallad, och vad ska den isåfall innehålla?


summertime!

Tomt. Så känns det idag då jag gått ut åkurs ett på gymnasiet. Efter att alla elever hade lämnat skolan så var jag och Caroline kvar. Att stå en timme i personalrummet och snacka med lärarna är en daglig ritual, det är något helt naturligt. Nu känns det så tomt att vi inte ska träffa dom på 2 månader...

MEN, för att få fram glädjen med sommarlovets första kväll så kommer Amanda över hit på lite tacos. I en hel vecka (läs: 3 dagar) så har jag längtat efter tacos. Älskar att sitta ett par timmar och snacka och låååångsamt äta tacos!

Det blir bra. Vi hörs när vi hörs. SOMMARLOV!


Liten sneakpeak på dagens outfit! :)

Plankan

Jag har sagt det förut och det är värt att säga det igen, plankan är något ALLA MÅSTE göra varje dag. 1min x3 räcker för att göra susen. Efter en vecka lovar jag att du kommer se stor skillnad, och för ännu större förbättring ska denna övning kombineras med konditionsträning!

Så, upp och hoppa! 1min x3 i plankan, varje morgon och/eller varje kvälll!!


källa

Bad newsVar just upp till min polle för en skrittur... Finisen var hos veterinären förra veckan och fick konstaterat att han har skador i kotorna. Därför har han blivit sprutad, fått medicin och ska nu gå långa promenader. Han ska tillbaka till veterinären nästa vecka och då hoppas vi att han är frisk...


Fina hästen!♥

Denna dag har varit innehållsrik!Vakna: 07:34 av att Linus sade "Vakna nu syrran, det är morgon ju. Ska vi gå upp eller!?!?!". Jag drog kudden över huvudet och sov 13 minuter till.

Joggingen: 09.34 startade jag löpturen. Varmt, kvavt och jag var trött, DÖÖÖ!

Därpå: Vila, städning, lunch och jordgubbar.

13:05. Kollade reprisen på sista avsnittet av desperate housewifes!! SORGLIGT. Grät mig några tårar, både över själva ansnittet men även för att detta är slutet. Inget mera DH!!

14:22. Mamma hämtade oss.

Kvällen: Risgrynsgröt, powerwalk, lax m. potatis, rensning på rummet, städ i övrigt, en tallrik blåbärsyoghurt!

Trettio plågsamma minuter

Trettio plågsamma minuter av jogging, det var allt jag orkade med denna morgon. Eventuellt lite styrka och någon timmes promenad, sedan är dagens träning klar!

Tränar ni idag!?

Tid: 30 min & 05 sekunder.
Längd: ? skulle tippa på 4km... Sprang långsamt!Dominikanska? Kladdkaka? Emil i Lönneberga?Såhär på kvällen har jag jobbat. Dryga 4 timmar betade jag av innan trötthet och magont tog över, och resturangen började tömmas :)

Jag funderar ju på var jag ska göra av mina ihop jobbade pengar. Fallskärmskurs, resa eller spara? Känner jag mig rätt så lutar det starkt åt en resa. Dominikanska verkar prisvärt med härliga stränder, fint vatten, all inklusive och bara slappa! Det enda jag behöver är en resekamrat, men Amanda verkade relativt lätt att övertala ;-)

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Theodor. I samma veva drar jag med mig lillbrorsan, Linus. Vi ska äta kladdkaka med jordgubbar och grädde, äta godis, popcorn och god mat. Vi ska mysa och kolla på Emil i Lönneberga. Åh så jag älskar min lillebror!♥

Solresor.... att jag inte kan slutaSitter och kollar efter utomlandsresor. Att jag inte kan ge mig... Det är som knark, det går bara inte att sluta leta efter resor. Nästa vinter vill jag bort med någon vän för soooool och bad. Kan inte solen komma hit till Sverige först föresten!?

Jobb as en servetris!

I tisdags jobbade jag ett låååångt pass. 17-01 och sedan hamnade jag på fel buss så fick vandra ett par kilometer tillbaka och då jobbade jag ytterligare en timme. Klockan fyra sade jag "SNAAAAARK" och sov till 11.30!

Idag har jag hängt på friluftsliv, men mer om det sen!


KladdisSåååå värt att gå en halv mil i regn på motorvägen från affären, klockan 20.00, för att få mig lite kladdkaka och popcorn till Carre!

Trevlig kväll på Er!

Tänker på min vän idag!Jag fortsätter sno bilder av Amanda och jag fortsätter hoppas att det är okej! ;-) Den fina vännen ligger på sjukhus just nu, i väntan på operation. Jag sänder mina tankar till denne fine vän idag!♥

Nu ska jag iväg och vara barnvakt åt Marcus och Isak. Mamma har 40-års fest för släkten, vilket jag missar... Ikväll är en sådan kväll jag hade velat slöat framför tv:n med en skål jordgubbar. Men barnvakt och pengar var det ja!

Senare kommer ett videoklipp upp, där jag demonstrerar en övning för insida-lår! KIKA IN DÅ!


tack för detta läsår, kära klass!

Idag VRÄKER regnet ned! Därför får det bli en städdag varvat med det sista plugget. Tänk att jag snart gjort ett helt år på naturvetenskapligalinjen på gymnasiet! Även fast jag klagat över nya betygssystemet och hur trött jag är på skolan, så har det faktiskt varit det bästa skolåren någonsin. Allt med klassen har klaffat så bra, även med hela åkurs ett har man kommit nära varandra. Lärarna har varit super, skolmiljön underbart, och alla minnen jag har från det gågna året är FANTASTISKA och BÄST!♥

♥Tack för detta året NA1! ♥


Bowlingen juEn bild från gårdagens bowling! Att man inte bowlar oftare. Det är ju så lätt att dra med 12 pers och hyra 3 banor för att sedan spela en timme. Det är relativt kul och en sådan rolig grej att göra för att umgås! Dock känns det som en höst-underhållning, men i höst ska det bli oftare!

Brukar Ni bowla? :-)♥

RSS 2.0