♥Cause you are my angel♥



                                     |FOTO:Jag,MODELL:Izor|

Med dessa två bilder säger jag godnatt! Ska lägga mig och läsa, så vi hörs imorgon :)♥

Oscar #1

För ett par veckor sedan var jag och kollade på kusinen som spelade premiär med Almtunas A-lag :D Han har förut kört med J-20(tror jag det är), men nu har han fått börja köra lite matcher med A-laget också. Vinst blev det också! 2-1, om jag minns rätt :)

Oscar är nummer 17.





                                               |FOTO:Jag|

Är man mästerfotograf så är man ;D Hörs senare♥

Dagens outfit

 

Normal min? XD

Tröja:VILA Linne&jeans:H&M

Idag har jag klippt mig... Dock tog jag outfit-bilderna imorse, så ni får se frisyren senare ;) Eller nej, ni får vänta tills på måndag då jag vet att några i min klass/skola läser bloggen och dom får inte se först måndag!

Nejmen jag är väl ganska nöjd. Jag vänjer mig nog :)
Nu blir det en sväng med Izor innan jag ska trycka i mig lite (läs mycket) mat :D

Klippning tomorrow


FOTO:JagMODELL:Izor

Klockan går alldeles för fort om jag får säga som jag tycker! Halv elva är inte bra. Men jag har åtminstonde sovmorgon imorgon :D Vi börjar ju inte först 09.10, så jag tar bussen 08.50 :D
Och efter skolan ska jag klippa mig... Jag är konfunderad(stavning?), vet inte om jag ska klippa så som jag överlägger om det blir fult så? Aja jag har typ 16 timmar kvar att bestämma mig ;) Kanske frisören kan ge mig lite tips vad som jag passar i? :)

Hörs imorgon♥

Dagens klädsel





Tunika:Egensydd(syddes klart i skolan i fredags)Underlinne,leggings,skärp:H&M

Det var så längesen som jag visade dagens outfit, så idag slog jag hål i saken och fotade min outfit! Vad tycks? :)

Have to go,NOW!


FOTO:JagMODELL:Izor

Min buss går vilken sekund som helst, och giiissa om jag är stressad då? Vi hörs senare, måste rusa!

Jag stod för dagens middag


                                       |FOTO:Jag,MODELL:Izor|

Jag vill börja detta inlägg med att säga:JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP! Tack så mycket för att ni tog er tid.

Sådär ja! Idag har jag faktiskt inte ridit, men det var skönt. Hämtade Linus idag från dagis så han fick gå hem halv fyra istället för kvart över fyra! Och idag erbjöd jag mig att stå för matlagningen. Det blev hemgjorda köttbullar,hemgjort mos med hemgjord sås+ lingonsylt ;) Var väldigt gott. Jag hade även planerat att göra en kladdkaka, men eftersom att jag höll på att sprängas av mättnad så hoppade jag över den delen ;) Sparar tills imorgon :D

Sov gött!

Våga eller fega?


                                              |FOTO:Jag|

Godmorgon på er!
Ska egentligen inte sitta här och lata, men mamma gick ut med Izor så jag sparade minst 20 minuter där ;)
Har provat massa frisyrer på mig själv på någon sida. Men man ser ju helt wierd ut,haha! Ska klippa mig någon dag denna vecka och ev tona håret! Vet bara inte om jag törs göra det jag vill.... Men det kanske blir bra ändå, växer ju ut igen iallafall! Men vad hade ni gjort, klippt och tonat som ni kände för, eller fegat och behållt!?

Min fina,vita hund♥



                                       |FOTO:Jag,MODELL:Izor|

Dessa bilder tog jag på Izor i söndags medans jag väntade på bussen! Älskar de underbara färgerna på löven. Det ger en väldigt fin kontrast till min fina,vita hund♥

Nej men med dessa bilder&ord så säger jag god natt!

ALLA borde prova någongång!



Tänkte att jag skulle slänga in denna video från förr förra veckans hoppträning! Gick ganska bra den gången och trots allt så var det Fridays och min första hoppträning tillsammans♥

Idag efter skolan åkte jag upp till min älskling! Så som jag har saknat honom. Känns som att det var månader sen vi sågs sist...Fast det var ju iofs i torsdags vi sågs sist! Men ändå.
Red i skogen en halv timma och avslutade med galopprace, snacka om att man hade en glad häst efteråt ;)

Och måndag betyder ju Yoga för min och mammas del, så det var bara att dra på sig mjukisdressen och bege sig dit! Och vet ni vad? Jag ÄLSKAR Yoga! Det är kanske lite jobbigt med alla övningar, men när man får ligga och vila så somnar man nästan. Det är verkligen avkopplande och man känner sig trött,utvilad och glad. Allt på samma gång. Men för att dra detta lite kort, så borde alla prova Yoga nångång :)

Nu startar återigen en NY vecka!






|FOTO:Jag,MODELL:Friday|

Nu är denna helg över och imorgon startar en ny vecka! Fredag till lördag var jag barnvakt åt Herr Linus :) Vi var ute och lekte, lagade hamburgare, åt godis och myste framför TV:n och Idol! Sen på lördagen åkte vi till Fyrishov på morgonen. Vi var där när äventyrsbadet öppnade dvs 09.00! Så det blev en tidig morgon. Vi badade drygt 3 timmar. Sen drog vi oss hemåt igen och runt halv sex kom mamma och Micke hem :)
Efter middagen åkte jag till pappa med Izor och sov där. Det var kul att träffa pappa, blir inte så ofta då det är skola,skola och skola!!

Idag gick jag och Carre på stan en stund och kvällen har spenderats här hemma i Bälinge.
Jag visar imorgon vad jag köpt, lite basic sådär men ack så sköön! :)


Katy Perry- Teenage Dream



Lite musik såhär på lördags-kvällen :) Vad tycks? Visst gillar vi Perran? ;)

Fyrishov imorgon?





Fredag! Åh vad skönt det känns. Känner mig trött och sliten. Som vanligt, brukar vara så vaaarje fredag om jag minns rätt? ;)

Har iallafall vart hemma själv med Linus idag då mamma och Micke är på kryssning :) Vi har ätit hamburgare, ätit kladdkaka, vart ute och lekt och sen avslutade vi det hela med Idol! Linus fick lägga sig tidigt idag då han och jag ska till fyrishov imorgon, förmodligen :D Har inte bestämt än om vi åker in vid nio, eller om vi åker in vid kanske 3-tiden och är med på Fyrishov-disco. Det börjar ju klockan 5.
Men det lutar åt att vi åker in tidigt ;)
Höres imorgon♥

Hoppträning



Idag var det hoppträning för Veronica! Jag är dock inte helt nöjd, kunde gått mycket bättre.. Men,men bara att kämpa på!

Nästa helg är det ju den efterlängtade Elina-kursen. Hoppas på lite mer flyt då än vad det var idag ;)

Fly away....but please come back again.



                                     |FOTO&MODELL:Jag|


Måste ut med Izor en sväng, sen skola!Orka. Men ikväll blir det hoppträning :D

Me on the picture


|FOTO&MODELL:Jag(Jennifer)|

Idag lekte jag lite och fotade ;) Målade hela ansiktet med vattenfärg, med inspiration från denna tjej (härifrån) ;)

Nu är det söss och god natt för min del! Var inte riktigt meningen att klockan skulle bli såhär mkt...Fastnade framför Idol följt av Berg flyttar in och som avslutning: Välkommen åter!

Nej vad vare jag sa, godnatt? ;)

Distansdag=(y)


                                  |FOTO:Jennifer,MODELL:Friday|

Idag är det ju distansdag, vilket betyder att vi får uppgifter att jobba med hemma! Jag har gjort det mästa redan så idag blev det en lugn dag bara. Väldigt skönt! Men jag tänkte städa mitt rum lite och kanske cykla till stallet en sväng, så jag får någonting gjort iallafall (y).

Vi hörs senare :)

Fridays stall







Vårt schema där man kryssar i vilka dagar man är i stallet! Varför vet jag inte, men det är ganska skönt att kolla vilka dagar man vart i stallet! Speciellt under sommaren då man kanske är borta mycket :)




Här var lite bilder på stallet som Friday står i! Tänkte att det kanske kunde vara kul för er att få se,eller?

En fråga till er också:
VILL NI SE MER, MINDRE ELLER ÄR DET LAGOM MED HÄSTAR HÄR PÅ BLOGGEN? (Vill gärna ha era åsikter så jag vet om jag skriver för blinda ögon(?haha) eller om ni tkr det är kul) :)

Jag vill ha!

Villl ha denna snygga skjorta i denim! 199 kr från H&M till er som undrar...

Promenad med Friday







FOTO:JAG

Igår gick jag en promenad med Friday bara, för han har gått så hårt nu senaste tiden och han sattes ju inte igång först juli/augusti och innan det hade han vilat några månader!

Men han tyckte det var kul att bara få komma ut och mysa lite utan någon ryttare på ryggen ;) Fin hästen då♥

Yoga



Älskar denna bild! Vad vore jag utan mina vänner!?

Nu har jag vart på Yoga för första gången i mitt liv! Det var en blandning av styrka och avslappning, så jag är lite trött efter styrkan ;) Men i övrigt var det väldigt skönt, så jag och mamma ska fortsätta med det :D

Idag hade vi orientering i skolan så vi slutade 13.00, farfar hämtade mig och skjutsade mig till stallet. Jag pysslade om min sötnos sen tog vi en promenad på ca 45 min. Efter det så GICK jag hem, för annars skulle jag fått väntat 1 timme tills Micke kom hem. Det är drygt 4 km så jag har gått riktigt långt idag samanlagt!

Nu väntar en lååång och skön dusch och ev lite tv-tittande :)

Pics på mig!



                                       |FOTO:Linna,MODELL:Jag|

På förmiddagen så åkte jag med pappa till farfar och jobbade lite till! Sen åkte jag till Gränby med Micke. Hittade lite fint som ni kan få se lite senare ;)

Just nu håller jag på och kollar hästar :D Vill sååå gärna ha en till häst.... Det känns som att det blir så lite med en häst 3-4 dagar i veckan bara :/ Om jag fick en häst så skulle det bli 7 dagar i veckan plus Friday 3 dagar veckan ;D Hihi.....Låt mig drömma vidare!

Nu skriker Linus att maaaaten är klar. Jag som är så hungrig, har inte ätit någon lunch! Nej det blir perfa med food nu :)

Now I always can see you



För några dagar sen fick jag hem alla bilder jag beställt från Fujifoto! Så jag tog några bilder på älskling och satte upp. Så nu när jag sitter vid datan kan jag alltid se min sötnos! :D

Till farfar

Vi håller ju på och renoverar hemma hos farfar just nu! Därför har jag knåpat ihop en liten bild med saker som jag tycker vi borde köpa hem till farfar! :)

Jag tycker det är så himla kul att sätta ihop collage med både inredning,kläder och hästsaker! Bara det är collage så är det kul att sätta ihop! :D

Haha...


Haha... Jag hade glömt att visa er denna bild från språkresan! Det var när vi var i London och gick in i en affär som hette typ Go Brittain, eller någon liknande ;) BARA saker om London och England, haha!

Liten bloggpaus!

I torsdags och igår kände jag att jag ville ta en liten bloggpaus!  Behövligt var det minst sagt..... Men nu är jag tillbaka med ny kämparglöd och insperation!

I torsdags hade jag hoppträning så det kommer upp filmer sen :) Har även shoppat lite hästsaker, men vad, det får bli en hemlis tills jag fotat och lagt upp det här på bloggen ;)

Igår efter skolan åkte jag till farfar och hjälpte till där! Vi håller nämligen på och renoverar hans hus. Jag har fått måla dörrar, och det är kul när man ser skillnad!!

Jag vill även tillängna ett GRATTIS till min farfar som fyller 75 år idag!! :D


Ytterligare en film på gubben :)


Äntligen får ni se filmen! ;)

Idag fick jag föresten alla bilder som jag beställde i söndags! :D Fujifilm har sånt erbjudande med 100 kort gratis. Då betalar man endast 29 kr för frakt! Jätte kul att se alla kort utskrivna istället för på datan. Ska nog beställa lite flera bilder tänkte jag! Ska försöka ordna det här i dagarna :)

Imorgon är det min efterlängtade sovmorgon! Så jag börjar tio över nio...S K Ö N T !

Vi hörs imorgon, kram!

♥Gammal film på Freddan♥



Efterssom att det inte blev videon på mamma och Friday när de hoppar, så får ni en sööt bild på Friday när han stod i hagen i sommras♥

Borste från Hööks!

Jag lovade er ju att jag skulle visa borsten som jag köpte(eller jag fick av pappa :D) i lördags på Hööks! Jag har kollat på den förut de gånger jag vart med mamma på Hööks, och jag har fullkomligt älskat borsten. Men igår blev det äntligen av att jag köpte den!


119 kr från Hööks!

Såhär stod det om borsten på Hööks hemsida:
Svensktillverkad borste som effektivt tar bort damm och smuts. Formad trärygg med "midja" för bästa grepp och lång borst i mexikanskt naturfiber.

Mitt omdöme:
Jag kan helt klart hålla med om att borsten tar bort både damm och smuts mycket effektivit! Den kanske inte hade det bästa greppet men det var helt okej. Huvudsaken är ju att hästen blir riktigt ren ;)
Så jag rekomenderar er verkligen att köpa borsten, om ni nu är på jakt efter en ny. 5/5 :D

Tyvär hinner jag inte lägga upp någon film ikväll :/ Utan det får bli imorgon<3


Jennifer #3




                 |FOTO:Linnea,MODELL:Jag,KAMERA:Casio EX-F1|

Idag har jag ridit Paddan, Maries häst(Paddan är en häst som står i mitt stall)! Det gick jätte bra, men efterssom hon bara är 4 år så var det lite svårt att hitta alla knapparna i början. Ska fråga om jag får rida någon mer dag. Det var verkligen jätte kul och nyttigt att prova någon annan än Friday ;) Jag kanske kan börja rida den hästen och tävla den med, haha ^^

Nu ska jag lägga mig framför TV:n och slappa.... Känner mig som en urvriden trasa och vädret är inte att hurra för :/

Vi hörs senare! Tänkte lägga upp en film på mamma och Friday när dom hoppar :)

New header comming up soon :)


                                       |FOTO:JAG/JENNIFER|
Idag börjar vi ju inte först tio i nio, så pappa kommer och hämtar mig om 25 minuter! Jäkligt skönt med åtminstonde 40 minuters sovmorgon :D Men mamma väckte mig vanlig tid, fast då fick jag ju tid till att sitta vid datan ;)

Har knåpat ihop en header nu på morgonkvisten och jag känner mig ganska nöjd! Ska försöka få upp den ikväll om jag har tid... Hade tänkt att jag ska total renovera hela bloggen nu inför hösten! Men det får nog bli lite i taget... Vi börjar med headern iallafall :)

Have a nice day! Hasta la vista babe(som vår värdfamiljspappa sa XD Han va liiiite konstig)....

Take a shower, it´s allright! Almost really niiiiice!


Nu ska jag in i duschen en snabbis! Har vart hos Friday och ridit en sväng med Emma, och när jag kom hem var det bara att köra ner huvudet i SO-boken.... Prov på onsdag :/

Vi hörs lite senare :)<3

Friday

Det är jätte många som frågar om Friday är min egna häst, hur ofta jag rider, om jag tävlar osv osv!
Så nu tänkte jag berätta om Friday, eller som jag kallar honom:Freddan, i ett inlägg så att ni alla får veta :)

Mamma köpte Friday för ca 3 år sen. Då red jag inte honom något för jag hade en egen ponny som jag tävlade. Sen i höstas sålde jag min ponny då det blev mycket i skolan och jag tappade insperationen till ridningen! Men nu när jag kom hem från Torquay i somras så har jag börjat rida honom regelbundet. 3-4 dagar i veckan ungefär, då jag delar honom med mamma.

Vi har inte hunnit rida så mycket träningar då han vilade några månader under våren-sommaren efterssom han har någon skada vid böjprov. Men han känns jätte fin när man rider och då märker man inget så mamma och jag har bestämt att vi kör på som vanligt så länge han håller....(han har alltså blivit riden sen sista veckan i juli, och jag började rida han i augusti!).

I höst har vi massa träningar inplanerat, både i hoppning och dressyr! Sen i vår då han har fått upp sin kondition igen helt och hållet så ska jag få tävla honom i dressyr och hoppning!! :D Det ska bli jätte kul då han är en mycket fin häst som ställer upp i alla lägen :)

Fullständigt namn: Mr Friday.
Ras:Svenskt halvblod.
Köptes:I Sala.
Född:2003.
Mankhöjd:176,0 cm! En stoooor polle med andra ord ;D

Har du frågor om min ridning eller Friday, så får ni jätte gärna ställa dom! :)


Fina hästen♥


Sweet dreams


                             |FOTO:Jag,MODELL:Izor|

Imorgon är det skola igen. Inte så kul, men ett måste! Jag ska till stallet efteråt så det blir kul :D Friday ska bara rida en lugn tur idag då mamma dressyrtränade honom idag. Jag ska fråga om Emma vill följa med då, så det hoppas jag hon vill :)

Nu måste jag borsta mina småtänder och knoppa i säng. Vi hörs imorgon :)

All for you




                              |FOTO:Jag,KAMERA:Casio EX-F1|

Ny kategori!

Nu har jag gjort en ny kategori som heter: Hästar&Ridning! Så nu när jag börjar komma igång med träningen ordentligt så kommer jag lägga upp massa hästbilder, filmer och bilder från både träning och tävling, träningsshema, hästsaker, min utrustning osv!

I hope u like it :)

Ni får jätte gärna tipsa mig om vad jag ska skriva om i denna kategori! Något speciellt som du kanske vill se/läsa om? =)

Jennifer #2



              |FOTO:Linnea,MODELL:Jag,KAMERA:Casio EX-F1|

Idag vaknade jag som vanligt vid halv nio! Men det är faktiskt rätt så skönt att vara uppe i tid. Sitter just nu och chattar med Viktor samtidigt som jag kollar stugor över jul. Jag hoppas vi kommer åka skidor över julveckan istället för att bara vara hemma :)

Funderar på att gå ut en stund och jogga, men det känns lite jobbigt ;) Det får nog bli ikväll,hihi!

Jag är med och tävlar!


Klicka HÄR för att komma till inlägget!


Tack så mycket pappa :D♥

Idag vad jag och pappa på Hööks! Skulle egentligen bara köpa en borste, men sen blev det gummisnoddar, ett grimskaft och ridstrumpor också, hihi ;)


Grimskaft med panikhake. 69 kr.

Gummisnoddar 10 kr.

Och ett par marinblå ridstrumpor. Hööks hade någon kampanj så de kostade bara 49 kr ord.65 kr :)

♥♥♥Och TACK PAPPA för sakerna!!♥♥♥Friday blev jätte glad ;) :D♥

Jag visar borsten imorgon och skriver lite vad jag tycker om den! Är för trött för att göra det nu, för just nu vill jag bara krypa till sängs och gosa med Izor innan jag faller in i sömn. God natt på er♥

Jennifer #1




                    |FOTO:Linnea,MODELL:Jag,KAMERA:Casio EX-F1|

Har precis ätit hemmagjord pizza! Det var väldigt gott, men nu är jag lite föör mätt ;)

Ska kolla upp lite tävlingar och träningar nu inför hösten. Vill ju komma igång ganska mycket nu med Friday så jag kan börja tävla i vår sen :D

Men ha en bra lördagskväll :)

Linnea #2




                   |FOTO:Jag,MODELL:Linnea,KAMERA:Casio EX-F1|


Låt mig säga såhär....jag är en riktigt bra fotograf! Right?Vavavavava? (y) Eller så är min kompis bara för bra Framför kameran... ;D

Kläderna till Linus!


H&M 99 kr(det är ju 50 kr rabatt på alla barnjeans på H&M så de kostade bara 49 kr för mig ;D)

H&M 199 kr(samma här så var det 50 kr rabatt=149 kr för mig ;D).

H&M 99 kr.

Detta var då alltså det jag köpte åt Linus sist jag var i stan! Eller jag köpte, men mamma gav tillbaka pengarna till mig sen ;)
Tycker det var riktigt bra pris på både jeansen, men deffinitivt på de första, så jag slog till direkt när jag såg de! Linus var minst lika glad för sakerna som jag var stolt över det jag funnit till brodern min, hihi!

Linnea




                 |FOTO:Jag,MODELL:Linnea,KAMERA:Casio EX-F1|


Visst är min kompis fin? :D
Helg, oh dear helg! Riktigt skönt kan jag säga... Idag vill jag grattulera min bästavänn Maria! :D 15 år ;D
Dagen har överlag vart bra, förutom att vi fick DISSIKERA FÅRÖGON! Jag mådde så illa, så jag och några till fick sitta i ett annat rum och plugga inför provet! Nu börjar ju allvaret med 2 prov/vecka plus massa läxor. Om jag längtar? Svar:Nej..

Nu ska jag städa lite kanske. Men först svara på era kommentarer :)

Skönt med helg


Hahaha en riktigt oseriös bild för er som inte fattade det ;)

Imorse gick mamma ut med Izor så jag fick 40 minuter över innan bussen går =S K Ö N T! Jag älskar när man bara kan slappa på morgonen och inte stressa runt som ett fån!

Ikväll är det iallafall fredag och helg.Äntligen kan jag bara säga! Har kännt mig trött och lite hänging de senaste dagarna, så jag behöver få sova ut... Ska nog till pappa ikväll också.
Föresten ska jag visa er massa bilder från min och Linneas fotorunda vi hade sist :) Bilden ovan är oseriös men ni fick ett smakprov ur kollektionen ;)

Kram!

Snyggt och enkelt!


H&M 99 kr!

Denna enkla,men snygga, tröja vill jag ha! Inte alltför dyr heller, vilket är bra. Tror jag ska kika in den imorgon om jag går på stan då :)

Vad tycker du? Hiss eller diss?

Hallonpaj-recept



Jag hade i ca 1,5 dl gramhamsmjöl och 1 dl vetemjöl! Det blev riktigt gott, men det är ju smaksak :)
Ingredienser:
2,5 dl vetemjöl
knappt 1 dl strösocker
0,5 tsk bakpulver
150 g smör
2 msk vatten

MINST 250 g hallon
½ dl socker
_______________
Gör så här:
Blanda samman mjöl,socker och bakpulver. Ha i smöret tärnat och nyp ihop till en deg. Ha i vattnet.
Låt vila i frysen ca 5-10 minuter.
Tryck ut halva degen i en pajform och grädda ca 8 minuter i ugnen,175 grader.
Ta ut pajen ur ugnen och fyll med hallon. Strö över socker och täck pajen med resten av degen. In i ugnen igen och grädda i ca 20 minuter.

Severa med vaniljsås eller grädde,
K L A R T!

Jag,Sveriges största jordgubbsälskare, valde att lyxa till det lite med några jordgubbar! Yeay så gött :D

Hole Jesus så tröööött jag är!




                           |FOTO:Jennifer,KAMERA:Casio EX-F1|

Jag vet att jag har tjatat om detta men...guuuuud så trött jag är!
Hade iallafall sovmorgon idag, vilket var väldigt skönt. Kunde sova en timme extra plus att jag kunde ta det riktigt lungt på morgonen. Men nu längtar jag iallafall till helgen!

Har följt med mamma på hoppträningen. Det gick jätte bra. Nästa vecka är det min tur att hoppa :D Måste nog bara hoppa lite hemma först så jag kan hitta lite knappar på han efterssom jag inte hoppat han alltför mycket innan! Nejmen nu ska jag äta...Blev en väldigt sen middag idag då både jag och mamma kom hem sent ;)

Shoppingen 7/9


Tröja H&M 149 kr.

Linne H&M 49,50 kr.

Pyamas H&M 99 kr.

Concealer H&M 49,50 kr.

Detta var det som fick följa med mig hem igår! Skulle ha köpt ett par jeans istället, men jag var inte på humör för att köpa det. Plus att de jeans jag hade sett på H&M´s hemsida inte fanns i butik... Det var lite drygt! Men jag är nöjd med mina köp ändå :)

Visar kläderna jag köpte till Linus lite senare om ni vill? :)

Next: Skolan -.-



|MODELLER:Jennifer,Linnea&Izor,FOTO:Jennifer(?),KAMERA:Casio EX-F1|

Haha så man ser ut.... ;)

You´re my candy, and I love candy!!♥


            |FOTO:Linnea,MODELLER:Jag och Izor,KAMERA:Casio EX-F1|

Home sweet home!
Nu är jag riktigt trött kan jag lova... Har gått i skolan hela dagen lång. Men det var värdegrundsdag idag(var det igår med) och på eftermiddagen kollade vi på Patrick 1,5. En mycket bra film...Typ!
Slutade vid två och då åkte jag och Linnea in till stan. Shoppade upp massa pengar inne på H&M innan vi åkte hem! Köpte 2 par jeans åt Linus(99 49 kr respektive 199 149 kr) då det var 50 kr i rabatt på alla barnjeans. Även en supersöt tröja åt honom fick följa med. Sakerna till mig själv visar jag senare ;)

Nu ska jag ut och cykla med Linnea! Foton kan jag lova att det blir ;)♥

Cykla


                                    |FOTO:Jag,KAMERA:Casio EX-F1|

Vilken av bilderna gillade du mest? :)
Har bakat en citron och marängpaj nu under kvällen därav den dåliga uppdateringen!
Ska nog ut och cykla en sväng med Linnea nu, så jag får lite frisk luft :) Vi hörs senare.

GRATTIS!

Vinnaren av min tävling om ett presentkort på 300 kr hos SUMOpix är: www.johannaostblom.blogg.se ! Jag har kontaktat dig via din blogg så vänligen mejla dina kontaktuppgifter till min mejl!! :)

Grattis igen till Johanna, och ett stort tack till Sumopix för detta samarbete!! :)

Språkresan i stora drag

NU ska jag äntligen skriva ett inlägg om min språkresa, så som många önskat!
Om det är något jag glömer skriva om, så får ni väldigt gärna ställa frågor :)

Avresan:
Tisdagen den 13 juli vaknade jag i ren panik av att mamma knackade på min dörr och sa: "Jennifer vakna, du har försovit dig!"(mamma sa dagen innan att hon skulle gå upp vid fyra och bara skjutsa mig direkt, inte gå upp vid tre och äta frukost mm med mig ;)). Jag kastade på mig kläderna, borstade tänderna sedan åkte vi direkt. Man var ju såklart nervös. Tänk om man glömt något, eller om planet kraschar, eller min värdfamilj suger pungråtta! Aa jag tror ni fattar ;)
Väl framme på Arlanda blev jag och Linnea väl bemötna utav reseledarna. Anna-Märta var den som skulle leda oss genom denna resa.
När alla hade kommit var det bara att checka in bagaget och sedan skynda mot planet.
På planet fick vi nån äcklig bacon&tomatsås macka, usch, fy och blää! Hahaha.

Ankomsten:
När vi ladat i London,England fick vi hämta vårt bagage och därefter sitta och vänta 45 minuter. Därefter kom bussen som skulle ta oss till Torquay. Bussresan tog drygt 5 timmar,tror jag, inklusive halvtimmas matpaus.
När vi kom till Coachstation i Torquay var vi mycket spända. Sååklart skulle min och Linneas familj komma sist så vi fick vänta med våra nerver en timme...
Men snacka om att vi var nerviga när vi satt i bilen med Suzanne påväg mot vårt 3-veckors hem. Hon var iallafall trevlig och vi fick packa upp sakerna i lugn och ro! När det var middag sen vid halv sex träffade vi en annan tjej som bodde i familjen, Sara!

Sara kom in till oss precis när vi vaknat och sa Hejdå(när hon skulle åka hem till Spanien. Hon åkte ca 2 dagar före oss) och tog ett kort med oss! Hahaha jag ser såå pigg ut ;)
Från vänster: Jag, Linnea och Sara :)♥

Skolan:
Redan andra dagen fick vi åka till skolan för att göra ett s.k Placement test(?). Detta gjorde vi så att du kunde placera oss i rätt grupp efter hur duktiga vi var.
Rent allmänt så var skolan inge bra under dessa veckor. Det var riktigt tråkiga lektioner tycker jag. Vi gjorde bara fanetics(?) och man lärde sig inte så bra av det. Så skolan under dessa veckor var ett stort minus tyvär....

Vår ena lärare: Caroline.

Maten:
Maten var helt okej! I början fick vi bra mat hos familjen, men mot slutet fick jag och Linnea maträtter som vi sagt 1000 ggr innan att vi abslout inte kan äta! Men jo, det fick vi ändå.....
Vi hade inte fått några speciella mattider, men efter 2 veckor blev värdmamman skit sur och sa alla tider som vi ska följa. Annars tas maten undan. Lite drygt för alla andra fick äta när de ville -.-
Frukosten bestod utav en jätte bränd(helt svart) macka med smör och marmelad( eller chocklad på). Plus att vi fick en liten yoghurt ibland,  men dom sa typ jämt att dom var slut och att de glömt å köpa nya. Sure.
Lunchen var not good! En macka(som vi bara åt vecka ett, de andra veckorna slängde vi den), en chipspåse och ett "chokladkex".

Fritiden:
Tyvär var det lite mycket planerade aktiviteter! Man hade knappt någon fritid till shopping och så... Men vi hann shoppa ändå, så fort det fanns en halvtimmas mellanrum ;) Vi hade ju bokat STS explorer pass och det rekomenderar jag verkligen till alla som åker på språkresa! Det var många roliga aktiviteter, varav en var banana boat! :D

När vi åkte banana boat! Haha Ida var den enda som ramlade i vattnet ;)
Från vänster: En fransk, jag, en till fransk, Katja, Linn och i vattnet: Ida!

Ledarna:
Åhhh vad jag älskade vår ledare, Rio! Han var och är den mest underbara människa jag någonsin träffat. Saknar han som in i norden! Gud vad vi har skrattat både med och åt honom! Haha ;)
Han var en person som man pratade massvis med och hade riktigt kul med. Kan säga att det verkligen värkte i hjärtat när vi sa hejdå till honom utanför Madam Tussaue i London... Tårarna brännde bakom ögonlocken och jag fick bita mig rejält i läppen för att inte börja gråta. Han är en vänn för livet även om man bor 4 timmar med flyg härifrån! Jag önskar att jag kanske får träffa honom nån gång då jag besöker Frankrike! Det är nog en dröm jag har.... I (or we) love you RIO! Då, nu och föralltid♥

Från vänster: RIO, jag, Linn, Ida, Katja och Linnea!


International:
Vi åkte ju så att vi var med folk från andra länder! Det var kul, men lite jobbigt att man bara skulle jobba med de andra och inte med nån svensk nån gång! Men strunt samma ;)
Franskarna var så jävla roliga, haha. Eller dom var konstiga, men ändå kul. Jag har garvat sååå jäkla mycket åt två personer: Mathieu och Léo! Men jag tror inte det spelar så stor roll om man tar International eller Classic. Du får nog lika kul på bådera!

Hemresan:
På planet åkte vi med ERIK HASSLE!!!!!!!!!!!!!! En av mina favorit artister :D Men vågade inte fråga om foto eller autograf för han såg riktigt trött ut och vår ledare bad oss sitta still när vi stod upp i våra säten och "viskade": "Jag lovar, det är han!! Det är Erik hassle!! Jo men du vet han som sjunger: Don´t bring flowers after I`m dead...", "Jahaaa är det han, ofta!! COOOOOLT!".
Haha jag tror ni fattar varför vår svenske ledare blev lite irriterad ;)
Väl på Arlanda grät jag faktiskt inte! För jag visste ju att jag kommer få träffa dessa underbara människor igen. Dom är låångt ifrån att försvinna ur mitt hjärta♥

Tror jag fått med det mästa i stora drag! Jag rekomenderar verkligen att åka på språkresa. Ett minne för livet kan jag lova!! Ni får som sagt jätte gärna fråga om ni undrar något :)<3

Shoppingen 28/8


Ginatricot 249 kr

H&M 49,50 kr/styck.

Ginatricot 149 kr.

H&M 199 kr.

H&M 149 kr.
plus en mössa som jag ska ha i stallet, från H&M 49 kr:)

Såååå.... Detta var allt från shoppingen förra lördagen(28/8)! Blev lite shopping då. Och att spendera närmare 1000 kr på en timme är rätt så bra ;) Haha.
Har lite mera som jag ska köpa inför vintern, sedan har jag nog det mästa som behövs inför en riktigt kall vinter! Självklart kommer jag ju shoppa massa "ondödigt", jag menar bara att jag har köpt allt som verkligen behövdes.

Ska in till stan med Linnea någon mera dag och shoppa lite mer och sedan gå på bio. Jag vill se "Grown ups". Jag har hört att den ska vara bra :D Har du sett den på bio? :)♥


Glöm inte tävlingen! Sista dagen att anmäla sig är idag, klockan 23.59!! Anmäl dig HÄR! :)

Wanna be loved by you



Hahahahaha, min min XD ;)

I love you baby♥

Mohaha vi är snyggast!

ÄlskarälskarälskarälskarÄLSKAR dig mitt hjärta♥

Shopping 24/8-2010


H&M 199 kr(tror jag).

H&M 49,50 kr.

Detta köpte jag förra onsdagen(24/8) plus en mössa från Ginatricot för 59 kr! Det var några som ville se allt jag shoppat så nu tog jag tag i det och fotade allt! Shoppingen från förra lördagen(28/8) får ni se lite senare! :)

Kram♥

Moster och kusin ikväll!




                                             |FOTO:Jag|

Det blev en väldigt tidig kväll för mig igår!
Somnade runt 22.30 tror jag, och imorse vaknade jag 10.00 av att min klocka ringde! Men det var skönt att få sova ut lite....

Idag ska jag hem till min moster och kusin. Det ska bli trevligt. Då får jag fota deras hund massor och visa er sen :D Nu är jag taggad på att fota, både människor, djur och natur!!

Kram♥
Ps. Ni kommenterar inte så mycket, så kommentera meeer! :D

Make it in time



                          |FOTO:Linnea,MODELL:Jennifer,KAMERA:Casio EX-F1|

GUD så trött jag är!
Red Friday med en kompis idag och det gick bra. Var ju dock storm ute typ, men vi kom hem i välbehåll ;) Men jag gäspade ett X antal gånger och efter det höll jag på att somna....

Nu har jag tryckt i mig godis så jag fick en liten sockerkick för en liten stund men nu börjar det sjunka igen. Ska nog sova snart tror jag.

Jag har också redigerat klart massa bilder (en varav den över) och det känns skönt att få det gjort! Nu ska jag bara ragga upp nån mer att fota, someone? ;)<3

Nejmen som sagt, sova var det. God natt and sweet drems♥

Trevlig fredagskväll kära läsare! =)


                                Foto:Jag,Kamera:Casio EX-F1.

(en till) video från Gröna lund :)


KOM IHÅG TÄVLINGEN HÄR! :)

Ni fick se ytterligare en video från Gröna lund tänkte jag! :)
Nu ska jag svara på lite kommentarer och redigera MASSA bilder! Ligger lite efter med redigeringen jämtemot vad jag fotar. Har ca 500 kort som måste redigeras. Men nu ska jag inte fortsätta babbla för det utan vi hörs senare♥

Dagens outfit




Linne: Ginatricot| Jeans: MQ|Spetsröja: Ginatricot

Almtuna!

Igår efter maten åkte jag med pappa till Gränby ishall! Min kusin Oscar hade nämligen premiär i Almtunas A-lag och dom körde mot AIK! När det var 1 sekund kvar av matcen gjorde Almtuna 1-1. Och efter straffarna vann Almtuna :D

Det var mycket kul. Men när Almtuna gjorde första målet blev pappa så glad så han reste sig upp jätte hastigt. Och när han skulle sätta sig så hade stolen fällts in(ni vet som på en biosalong) så pappa råka halvsätta sig på golvet, och i sammaveva slog han till mig på armen och på kindbenet! Haha snacka om galen släkt! ;)

Nu väntar skolan och det var inte riktigt meningen att jag skulle hamna här!! Har btw sovmorgon till 09.10 :D

RSS 2.0