Happy new year kind of?



Idag mår jag mindre bra! Men vi blickar framåt istället, 2012 om 12,5 timmar!! Lite sjukt faktiskt. Jag minns det som igår när jag var ute och gick med pappa i gamla Uppsala  denna tid. Fast 2010. Efter vår promenad fixade vi mat i timmar och begav oss sedan hem till Carinas syrra. Även om det låter klyshigt så äre verkligen som att det var igår (eller okej då, två veckor sen) som det var nyår tjugohundraTIO, inte som nu när det är tjugohundraelva!

Ikväll blir det upp till slottet för att se alla dess fina raketer. Kan bli bra det! :-) GOTT NYTT ÅR på er!!

Det vankas bättre tider, bättre nails!



Dagen före dagen då detta år aldrig mera kommer tillbaka! HELLO to 2012!! Låter lite (läs: mycket) finare att säga 2012 än 2011. Detta år har varit mindre bra eller rent ut sagt sämst. Men började dåligt och slutade bra. Det braiga är alla nya vänner man lärt känna något så fantastiskt bra. Och midnattsloppet var kul och att min löpträning gick framåt någet enormt! Men annars icke bra :-)

nu tänkte jag ge mig på att piffa upp naglarna inför imorgon. Börjar vankas braiga planer förstår ni. Och det är ju alltid bra. Right?

Kanske i rymden kan klockan få ticka på utan att den tickar på...



Sitter forfarande i pyamas. Fortfarande framför datorn. Fortfarande framför TVn. Och ja, jag är fortfarande lika trött som igårkväll. Och idag and so on.

Kanske dags att dra på sig lite kläder. Iallafall mjukisbyxor. Gött. Att vandra runt i pyamas hela dagarna menar jag. Skulle jag inte tacka nej till. Eller jo det skulle jag. Jag är ju en sådan som inte mår kanoners med att låta klockan ticka på i hundra åttio utan att man får något gjort. Men jag menar ifall klockan skulle stå stilla. Kanske i rymden, who knows?

Lite ärligt sagt så behövde jag det. Mer än någonsin.



ÅRETS SKÖNASTE DAG!! Ja.

Sov elva timmar, vaknade alltså upp tio. Därefter slöade jag framför datan samt såg en film. Käkade pannkisar runt två och nu fortsätter jag slöa framför datan. Funderar också på att dra igång ytterligare en film. Ja varför inte? Sånna hära dagar behöver jag nog faktiskt oftast, to be honest.

Jag längtar, saknar, älskar, lever, dansar, sjunger och jag står högt i skyn!



Jag saknar att längta och jag längtar att få sakna!

                                                   Jag älskar att leva och jag lever för att älska!
                                                                                                                                                                    Jag dansar för att få sjunga och jag sjunger när jag dansar!

             Jag håller huvudet högt för att visa vem jag är och jag visar vem jag är för att få hålla huvudet högt.


Av ett hjärta av guld och av ett band av silver är det som en prinssessa jag känner mig med dig



Blev inget av att jag skulle fota allt jag köpt och sedan lägga upp det på bloggen. Jag blev för trött igår kväll. Men jag LOVAR att fixa det lite later. Blir bra det. Det är fiiiiina köp som är värda att vänta på för att få se!! ;-)

Jag skrattade och hoppades på att jag inte skulle dö



Hela jag skriker TRÖTT. Men det bryr vi oss inte om nu.

Natten spenderades (men vaffan, kan jag sluta säga spenderades!?!?) hos Caroline. Lite julegodis, filmen Hitch och mängder av skratt fick bli min kväll och natt. Trevligt som Sören var det. Dessvärre vare inte lika kul imorse när väckarklockan ringde och jag fick bege mig till jobbet. Men jag tänker SEMESTER! Bara spara pengar...

Idag efter jobbet drog jag upp till Mr Friday igen, ni vet grabben med många namn. Red ut en vända innan mörkret sänkte sin skrud över skogen. Freddan skötte sig. INTE. Han försökte sticka och jag vette Gud vad han höll på med. Skojsigt vare iallafall. Jag skrattade och höll tummarna på att jag inte skulle dö.

Bara för att jag gillar dig så berättar jag för dig att du faktiskt ÄR bäst





PUSS!

Glöm inte era nära och kära! Kom ihåg dom. Beröm dom för de bra de gör. Påminn dem om att de är bäst, precis så som de är! Ge dem en extra kram. Just för att du gillar dom, just idag!

Ps. Jag fick en kommentar om att ni ville se sakerna jag shoppade i måndags! Såklart ni ska. Jag visar er senare ikväll! KRAM. Ds.

Söta som bär, ja titta å lär.



GODNATT! Visst är vi söta? Jag och mitt hjärta...

Du drar mitt hår ner mot botten, sluta och ta mig till toppen!



Efter jobbet idag drog jag och klippte mig. Eftersom att jag gick upp kl6 imorse på ett lov för att sen vara på jobbet vid 7 så kände jag att jag var VÄRD det!

Frisörskan borde inte få vístas på en frisörsalong ens. Hon slet sönder mitt hår totalt. Jag är helt öm i huvudet av allt hennes dragande. Och mellan varven tjatade hon "Ditt hår är jätte slitet. Du måste använda inpackning och olja". På detta var hennes brutna svenska. Men det värsta var att när hon slet så mkt fick jag knutar i håret och hon bara "Ser du, ditt hår är jätte slitet. Massa knutar". Man ba MEN SLUTA DRA I MITT HÅR DÅ!!

Nej, nu struntar vi i detta. Håret är lent som silke iallafall. Jag drar mig vidare mot Carro nu och förblir nattgäst där! Wiho!!

Jobbar som på som få, får fett med pengar då!



Jag drar å jobbar som krut. jag skrattar, ler och ser glad ut. jag jobbar på. Får pengar som få. 

                                                                                                   Hem till Caroline efter. Blir så bra så!

Så många namn att det räker och blir över för alla kära barn


Jag och min Mr Friday aka Freddy, Fredag, Frederic, Fredrik, Rajraj samt Freddan! Kärt barn har många namn?
Kvällen spenderades tillsammans med min gamle goe vän. Nämligen Mr. Friday! Hästen av dom alla så att säga. Och gud i himmlen så underbart det var att få hoppa igen, även om det bara var låga små hinder!

Imorgon vankas det mindre skojsigheter, men även en skojsig sak. Det mindre roliga är jobb, men å andra sidan såååå: pengarna rullar in å det går bra nu! (var tvungen att köra en sån!). Det braiga med morgondagen är å andra sidan att jag far till vännen min! Min lilla Caroline. Men åh så bra. Godnatt kära vänner!


ge mig en fucking femma för det är inget jag längre har hemma!



Detta är vad jag roat mig med denna dag! För er som ändå inte kan gissa vad jag gjort, fastän jag visat bilden, så berättar jag för er. Jag har mellandagsreashoppat med mor min. Blev en hel del. Och usch, nu är jag fattig igen... Nejdå, det är inte så farligt. Ni behöver inte skänka pengar till fattigaJenniferfonden. Ni kan spara era pengar eller skänka till Unicef eller rödakorset eller what so ever! En femma eller så.

Dags för en ny dag, och ett ännu bättre jag!



Godmorgon önskar jag och Izor. Sovit gott...?

Trängas runt och svettas med 10000 andra?




Åååhhh, vad jag älskar mina byxor från Vila! Hög i midjan, dragkedja i bak och så sjukt sköna. Imorgon vankas det mellandagsrea! Då vill jag banne mig köpa ett par till sådanahära fast i en annan färg. Och med rea-pris såklart!

Har ni några planer på att trängas runt å svettas med 10000 andra på mellandagsrean imorgon?

Sheppåhoj oså vare oj!


En blek Jennifer imorse. Men faktiskt, det måste vara fel på inställningarna i kameran. JAG ÄR INTE SÅDÄRA BLEV :(

Just fått i mig some food. Och nu mina kära, är det mycket pågång. Jag ska städa rummet och garderoben, packa upp klapparna som ligger i väskan, fixa på bloggen och sedan fixa en hemlis. Men ojojoj, sheppåhoj! :-)

Presentkort i massor och pengar att leva för!


300:- på TheBodyShopp(från famor och Tommy). 400:- H&M (från Pernilla m.familj). 200:- på Stadium (från min finaste bror). 500:- på Ginatricot (av världens bästaste pappa, och även Carina).


500:- utav farfar. 500:- som tack för att jag var tomte åt farmors granne! (MEN WTF!! Såå himla snällt. Tack och Bock till Ann och Arne!).

Mera klappar från juleafton. Välbehövligt minst sagt. Shit så det skall shoppas. Och pengarna skall läggas i burken "mot andra vyer". Det vill säga min lilla burk där alla pengar sparas till mina utomlandsresor. WIHO!

Tack alla nära och kära för julklapparna!

Och ni läsare, vill ni se resten av mina klappar med? :-)

A few stuff from yesterday. Almenacka och ör(e)hängen!



Almenacka. SNÖ-örhängen.

Två klappar från igår. För er som tror på tomten säger jag: Tack så jättejätte mycket tomten! Vad bra att jag varit snäll i år. Och för er andra som, likt mig, inte tror på tomten längre men ändå tkr han är söt (1+1=3) så säger jag Tack så jätte mycket pappa för Almenackan och Tack så jätte mycket farmor och Tommy för SNÖ-örhängena, ur snygga!!

Örhängena var sinnessjukt snygga och almenackan var efterlängtad!
Klarar mig inte utan min kära almenacka. Man vill ju kunna skriva upp alla inplanerade saker! ;-)

Visar mera saker senare, men detta var två saker från igår iallafall! :-)

Hur mås det på julaftons-efterdagen? (vad heter det??)



Dagen efter julafton idag! Hur tror ni man mår idag? Mooooosig och trööött??

Jag tänkte säga söt. Men sedan insåg jag att det inte var så.



HAHA! Julen för exakt ett år sedan! Lugg å allt hade man. Jisses! Tänkte tillägga att jag iallafall var söt, men sedan kom jag ju på att jag inte ser speciellt söt ut på denna bild. Mera "HELLOOO and wellcome to HELL!". Jaja. Jul nu iallafall. Mat snart. Sen paketöppning. Kanske någen film. Massa godis. Vårt traditionella-spel osv osv. Mycket att stå i, men såå lite tid! ;) God jul med er allesammans.

Jag har också varit ung. Men god jul.



Är hemma hos farmor nu! Mysigt. Har snott (inte bokstavligt) deras dator och lyckades hitta en mapp med namnet "jennifer"... Eftersom jag är den enda Jennifer som farmor känner tog jag förgivet att det var mig mappen var ägnad åt. Och jag hade rätt. Massa GAMLA bilder på mig. Herregud. Att man själv också varit liten en gång i tiden. Ja herreminje.

Iallafall. Jag kikade inte in på bloggen för att säga att jag en gång i tiden också varit liten. Nej, pensionärssnacket sparar jag några år till. Jag kom in för att säga GOD JUL mina vänner! Vi höres senare.

Du är allt jag nånsin kan önska



Dagen före dagen. Julafton imorgon med andra ord. Kollat på Bingolotto uppesittarkväll, käkat lite godis och lite julmat, myst och lagt alla klapparna under julegranen. Dock har jag ju allt jag kan önska mig. Lillemannen som sitter på min nya matta om ni checkar bilden♥

Jag vill flyga likt peter pan. Högt i det blå i ett stort plan.










Ta mig utomlands NU!! Tack?

Sjuk såhära dagen innan julafton!



En dag kvar till julafton, och jag börjar bli sjuk... Ont i halsen plus liiiite feber! Dagen skall spenderas i vila tillsammans med apelsiner och alvedon. Här skall det bli frisk!

Julklapparna är klara. Nästan. Izors julklapp måste inhandlas också. Ojojoj! Nä, apelsin och alvedon vare.

Grymma vänner




Min. Klass. Är. G-R-Y-M!

Suit-up



Suit-up v.43 @Kunskapsgymnasiet! FINA tider, FINA!

Hey there



Hey there, what you looking for it isn´t there for sure.

Sov gott och drömm och juuuuuleeen!



Klasskompisarna i gladaste lagret!

Själv är man inte fullt glad just nu inte! Sinnessjukt trött är jag och imorgon vaknas väckning klockan 6.00 och sedan färd mot jobbet.

Blev iallafall bjuden på julbord idag och julklapp från mitt jobb. Mumsigt och braigt med present. Jag får ta och visa er sen vad jag fick! Nu säger jag godnatt. Nattinatti!

Gröööööt



Jag roar mig med att laga risgrynsgröt samt känna lättnad över att det är lov! Bara en liten lägesuppdatering sådära.

Har ni lov med?

nu kan ni skriva upp att jag har JULLOV!!



För att verka lagom inspirerande visar jag denna bild ovan när jag säger: JUUUUUULLOOOOOOOV!

Även om jag med enkelhet hade klarat av att gå i skolan några veckor till kan jag verkligen inte säga att jag är ledsen över ledigheten!! ;)

Jullov idag



Julavslutning idag, tjoho! Hänger på skolan mellan nio och halv elva. Sen är det ledigt i 3 veckooooor. Jag ska dock jobba direkt efter skolan men det blir fint det. Julbord med alla på jobbet blir man bjuden på med. Men oj så fint!!

Tänk mina vänner, snart jul!

Drar till jobbet med semesterdrömmarna i bakhuvudet



Idag ska jag spendera tid på jobbet! Känns bra att jobba trots allt. Även om jag hellre hade legat hemma och slöat en hel dag vet jag ju att jag kommer få en fet lön på kontot i slutet av månaden istället. Och för dessa pengar är det utomlands som kommer gälla nästa vinter. En FET resa med Carro ligger i planerna. Även lite tankar på att dra en vecka med Maria. Resan med Carro blir förmodligen Januari 2013 och med Maria funderar vi på September 2012! Kan det bli mer perfekt? KAN. INTE. VÄNTA!

Någon mer än jag som sitter med dagdrömmarna utanför Sveriges kyla?

Snö, lov och jobb!



Tänk att vi fick lite snö i år trots allt! Håller det i sig bör vi få våran vita jul som alla ska tjata om ;-)

Själv drömmer jag mig bort till varmare platser. Men drömmandet får jag fortsätta med ett tag till. Det är den här lilla siffran i passet, som säger att jag är 2 år för liten, som gör att jag inte klickat på "boka"-knappen mot varmare ställen än.

Men jag ska inte klaga. Idag slutade jag två, imorgon är jag ledig från skolan och på onsdag går jag mellan 9-10.30 och sedan har jag julloooooov! Dock så ska jag jobba imorgon. Börjar redan klockan 9. Men att pengarna rullar in är bara helt suveränt! WOHO!

Full fart



Gårdagen rullade på i full fart vill jag poängtera! Skola mellan 8.30-11.10. Under denna tid såg vi film och snackade. Men chill!! Vidare efter skolan åkte jag till jobbet och jobbade 12-15. Efter det var det att stressa mot Bälinge för att hämta mammas kompis barn; Marcus och Isac. Var barnvakt åt dom hela kvällen och natten. Med andra ord kan man säga att jag är trött nu. Men pengar har jag tjänat iallafall. BRA Jennifer.

Nu ska jag spendera en sväng framför Kubas historia. Ska skriva en uppsats som skulle in igår, men documenten krånglade! Hörs.

Thailand


Thailand December 2009

Mera semesterbilder! Ni får stå ut mina kära vänner!

Varmare molekyler är vad jag drömmer om!




Turkiet September 2011

Kikar runt på resor såhär på kvällskvisten. Kuba, Mexico, Aruba, Vietnam, Maldiverna, Sri Lanka, Florida, Kenya, Tanzania, Zanzibar, Egypten och Madagaskar är bara några utav ställena jag vill besöka i världen! Högst upp på listan står västindiens Aruba med kritvita stränder och turkost vatten, men även Kenya med dess underbara stränder, vatten och klimat samt safari står högt upp på listan!

Nu när jag börjat jobba ger jag mig själv tillåtelse att mer och mer drömma mig bortåt mot varmare breddgrader! 25000:- för Aruba, 12000:- till Kenya och 7000:- till Egypten är vad prislappen beskådar. En resa till Egypten i april 2012 och en resa till Kenya januari 2013 är vad som lockar mest.

Med dessa prislappar och underbara drömmar i huvudet lägger jag mig för att sova. Godnatt!

Nytt jobb!!


1½ vecka kvar med dessa UNDERBARA människor, sen går jag på jullov! Tanken av att inte få umgås 8h/dag 5 dagar i veckan under 2½ vecka får mig att vilja gråta... Min fina klass :') Jullovet har jag planer på att trycka in så mycket jobb som möjligt! Pengar, pengar, pengar. Ja varför inte?

Jag har annordnats ett nytt jobb förövrigt! På tisdag börjar jag. Blir ett extra jobb alltså. Så nästa vecka äre tis: 13-16 och på fre: 12-15! JABADABADOOOO! Jag är faktiskt taggad om jag får vara ärlig :-)

Kastar in John Blund-pulvret


Lugg, kind of värme, Paris, Eifell tornet i bakrunden (den syns faktiskt, försök å hitta den era blinda höns!). Och sedan ryggsäcke-mannen! SLUTA FÖRSTÖR MIN BILD RYGGSÄCKEMANNEN!! Punkt?

Har en sussandes Izor som ligger i sängen och väntar. Jag tänker inte motstå frestelsen att gå och lägga sig. Nej, jag ska dra en tandborste i munnen och sedan sooooova. Efter att endast sovit 3 timmar inatt är jag trött. Var med Carro and the Rasboscouterna! Grymt det var. Grymt igår, tufft idag.

Jag kastar in John Blund-pulvret och säger godnatt!

Sammet



Sitter och kikar runt på klänningar! Något fint vill man ju liksom ha på nyår känner jag. Prövade klänningen ovan igår. Sammet. Så kör man på en hejdundrande massa smycken, as snygga skor, lockat hår och så vidare... Kan faktiskt bli bra!!

Annars får jag beställa hem något från internet! Jag får leta på!! :-)

Skrynkliga prinskorvar som åkt in och ut många gånger idag. Hmm..



Just kört en sväng om framför Tv:n! För er som ingått, likt mig, en period i livet där allt misstolkas översätter vi med att jag kollade på Idol.

På tal om misstolka! (heh). Satt vid köksbordet och käkade middag as usuall.
Jag: Varför är prinskorvarna så konstiga? Asså dom ser lite skrynkliga ut.
Micke: Dom har åkt in och ut så många gånger idag!
Jag:.....

HAHAHAHAHA.

HEHEHEHE.

Ni måste ju hålla med om att det var kul?

Haaha.

Hallå? Someone?

Ja ja. Min humor är iallafall på topp idag även om inte er är det!!

Apan

Denna apa gick jag en sväng med i detta väder! Dock får jag ge lite kärlek åt snön också. Två veckor kvar till jullov och 2½ till julafton! Bara att tagga till.

5½ mini-lussekatter fick plats i min mage igår. Får se hur många jag pallar få i mig idag. Jag som var så stolt över att jag har magrutor. Nu döljs dom av lussekatter haha!

Nej. Nu kör vi på fysik varvat med stickning samt TV och lussekatter! KÖR!

Apan!....

Ja men dåså. Dagens lista!


Underbara turkiet!

Gymmade en sväng idag, underbart!

Imorgon drar jag till farmor och bakar! SUPER!

Linus ska med mig till skolan imorgon och sen till farmor. Wish me luck!

Jag är DEPP för att fysikboken är kvar i skolan och jag vill plugga eftersom jag numera älskar fysik. HUR WIERD?

Tomten



Igår morse vaknade man upp till detta! Så sött, haha...

Har ni träffat någon tomte detta år än? ;)

Tomten



Igår morse vaknade man upp till detta! Så sött, haha...

Har ni träffat någon tomte detta år än? ;)

Jag förklarar en förklaring som knappt kan förklaras



En liten saknad av Paris sådära! Nöff?

Ögonlocken darrar av skräck för att få ytterligare en natt utan sömn. Men det skall man inte behöva rädas (jadå det ordet finns!) åt utan sömn ska jag få. Ska kolla en sväng på julekalendern och sen ska jag lägga mig. Innan 20.00 skall jag sova.

Imorgonbitti blir det däremot tidigt! Köpte mig ett gymkort idag så imorgon skall det invigas. Halv åtta skall jag vara på gymmet. Tjugo i sju går bussen. Tio i sex måste jag kliva upp för att hinna med frukost och hundpromenad! Blir bra det.

Favorit gänget at my place!



Mamma och Micke farade till Storstaden igår. Stockholm dårå. Alltså var jag barnvakt. Hade hem mitt absoluta favorit gäng. Carros och min tårta ägde sönder. Tyckte alla!!

Vi somnade runt fem imorse efter att ha snackat och skrattat hela natten. Vaknade nio. Är med andra ord trött. Fördriver därför tiden med att kolla på massa filmer! Så underbart det är alltså. Kärlek på den.

RSS 2.0