Bara jag inte hamnar med någon biff-snubbe


Dööööhhh..Ehm, ja.

Ska alldeles snart dra på träning. Box nämligen. Såg ett program igår då de sa att kampsportsträning är ur bra. Den gick jag på så minuten senare hade jag bokat ett pass i Box på friskis&svettis idag. Men det blir nog bra. Bara jag inte hamnar med någon biff-snubbe som tränat boxning i snart fem år. Men förhoppningsvis gör jag inte det. Hamnar i samma grupp som den personen alltså. Aja. Box vare, tjing!

Alla tjajar om att man ska vara spontan, så ja, varför inte?


499 299:-Stadium!

599:-Stadium.

Tog en sväng på stan med 3 vänner. Lite fika på Café Årummet, typ dagens enda mål hittils. Bra. Vidare till Stadium för ett köp av en vatten-och vindtät joggingjacka. Jag har sucktat efter den i 2 månader nu så det är klart jag är värd den!! Den rosa träningströjan köpte jag spontant. Men alla tjatar ju så mycket om att man ska vara spontan, så ja, varför inte vara lite spontan nu liksom.


5 pers, 2 sängar....



Såhär trött (se ovan) är jag idag! Övernattade ju hos en kompis tillsammans med 3 andra. 5 pers på en 80'madrass och en 120'säng. Jag låg som en liten boll på 80'madrassen och där blev jag halvmördad av min vän som tog upp två tredjedelar! Men nog om det. Nu fortsätter vi tycka synd om mig som är så trött medan jag planerar vad jag ska göra med dagen!

Herregud vad lite tid




Har gymmat idag med Maria. Trevligt värre var det att få träffa sin gamla polers. Blir att man träffas mindre och mindre när man i veckorna går mellan 9-17 i skolan. Sen åker man hem för att äta och sedan är man för trött för att orka göra något. Fredagarna slutar jag också sent. Är man pigg kan man göra något på fredagar och sen har man bara lördagen kvar att hitte på något. Herregud vad lite tid man har i livet! Haha.

Nu ska jag städa. Sen äta middag. Sen ut till Rikard med massa andra polers för lite film och övernattning. Men guuuu' så fin söndag!!

"att äta fondue med massa olika frukter"




Kolla snubben i bilen. Han var kind of läskig!

Medan ni får avnjuta dessa bilder så ska jag dra mig neråt mot vardagsrummet. Viktor och jag är hemma ensamma och vi ska just till att äta fondue med massa olika frukter. Men herreguu' så gott!

Halloween









Happy halloooweeeeen!! Erkänn att bilderna är läskiga.

Styckad, upphängd eller fem skott i pannan



Har varit ute och joggat tillsammans med brodern. Och ja, jag lyckades tvinga med honom! Dessvärre var det nog ingen lycka i det hela. Han sprang nämligen bort. Min brorsa. Vi skulle springa ett åt ett varsitt håll på en liten bana i skogen och sedan mötas på mitten och först tillbaka skulle vinna. Om Viktor hade haft lokalsinne hade han vetat att han skulle in i skogen, inte ut på en åker. Men sånt har han inte. Lokalsinne alltså. Så i en halvtimme gick jag runt och letade efter honom och hoppades på att han inte skulle finnas styckad, upphängd i ett träd eller med fem skott i pannan! Tror inte jag riktigt lärt mig uttrycket "man ska alltid hoppas på det bästa",än. Jag behöver nog lära mig det innan jag totalt dör av uppstressning i tron om att någon dött så fort den vart borta i fem sekunder!

4 pers i ett 2-manna tält 28 oktober!



Detta fina gäng körde på camping igår! 2-manna tält, 140*200 cm stort. Men vi överlevde. Jag vaknade bara upp helt dyngsur pågrund av kondenseringen från tältväggarna. Fin kväll ändå.

Nu däremot. Ska jag ut på en löprunda. Försöker lirka med Viktor också. Det går frammåt. Har just fått honom att vilja gå ut och springa, fast han vill dock inte springa med mig. Utan sjäääälv. Aa men draaaaaaa då Viktor!! Återkommer senare om hur det sluta!


White




!White in ya face!

För 3 vuxna hockeykarlar!



TRÖTT!

Försov mig imorse så på tjugo minuter, istället för 90, så fick jag äta frukost och fixa mig! Skola 8-17. Punkligt också.

Sen kan jag ju meddela att jag idag inset vad uttrycket "man ska äta ofta och inte sällan, äter man ofta så vräääker man i sig mat", betyder! Lunchade vid kvart i elva och fick middag vid sex, kan ni förstå vilken hunger man hade då eller? Åt mat för 3 vuxna hockeykarlar och därefter var man mättare än mättast.

"Maskar som man kan ha som husdjur"



Varför är det alltid som så att om man slutar 6 timmar tidigare än vanlig tid så vet man verkligen inte vad man ska göra för något? Har vandrat runtruntrunt på stan i ca 2 timmar. Utan att göra något speciellt. Inte ens kollat på kläder eller dylikt. Hääär vare I-lands problem minsann!

Nu; Ut och rulla sig i lera? Ut och leta maskar som man kan ha som husdjur? Ut och plocka av alla löv på alla träd? Nej jag vet inte jag. Kanske bara ut och fota! Vi hörs.

För du är så fucking sjukt underbar



Bränner i hela hjärtat, för du är så fucking sjukt underbar!♥

"Kände mig genast 10 år yngre"



Hej och hå!
Som tidigare nämt så var jag en tönt idag i skolan. Kändes så himla bra att åka buss i nördiga kläder och två toffsar. Ni vet som när man var liten, sånna två toffsar. Kände mig genast 10 år yngre. "Om 30 år är du glad om du känner dig 10 år yngre", sade en i klassen. Jahapp. Bara att glädja sig åt det redan nu! Super.

S to the uperheros



Make the S to the uperheros and make to a boooo-ommmm!!

Superheros of KG NA1




Fyfan vad vi är bra BÄST, KG NA1! Forever in my♥

                                                                         Dock inte alla på bilden.

Awsome hela veckan



Så superhjältig som man kan bli!

Idag, tisdag, är vi töööntar! As ballt. Onsdag-sportnördar. Torsdag-myskläder. Fredag-finkläder! Grymt.

"Ja inte för att kylskåp kan springa"



Första gången på en månad vågade jag mig på en löptur igen! Kroppen kändes som vanligt, inte trött alls. Däremot kände jag mig som ett springande kylskåp. Ja, inte för att kylskåp kan springa, men ni förstår vad jag menar. Löparspänsten är borta och lederna ovigare än ovigast! Lungorna var också lite trögare än annars.

Men förövrigt var det så underbart så underbart sååå att få springa igen! Göteborgsvarvet, 21 km, 2011 here I coooooome!

Superheros



Yeah, we r kind of like superheros! Just saying...

Spiritweek denna vecka. Idag, måndag, skulle vi vara superhjältar. Grymmmmma!

Inte pitta utan pisssssaaa!



*Jag försöker träna att säga s med Linus*
Linus - pittaaaa.
Jag- Nej, Linus. Inte pitta, utan pisssssaaaaaaaa. Eller nejnejnejnej jag mena pitttssssaaaa.

Förövrigt ska jag bli talpedagog känner jag.

You´re the world for me



                                                   For the world you´re just someone. But for someone you´re the whole world♥

Alla söndagar ser inte ut såhära, back to hate.



Drog till med en ny höstheader! Så fint tycker jag.

Kvällen har jag ägnat åt att lyssna på Demi Lovatos låt Skyscraper och klätt ut mig till superhjälte! Ni vet, jag ska vara en superhjälte i skolan imorgon. Ska bli spännande att åka så med bussen till skolan. Kind of scary, jadå.

Hade alla söndagar sett ut såhära med Skyscraper i högtalarna, utklädd till superhjälte och ljus överallt, ja då hade jag faktiskt älskat söndagar. Men nu ser inte alla söndagar ut såhär så jag ska inte gå in i någon vana att älska söndagar, back to hate! Positivitet är viktigt :).

Skulle till stan men somnade





Äppelpäppel pirum parum. Ja, ungefär så!

Skulle in till stan idag runt halv två men somnade sedan och vaknade upp kvart över tre. Klockan fyra stänger affärerna nere på stan på söndagar så det innebar att jag inte hann. Men jag tar igen det en annan dag.

Blev en fotopromenad istället och nu har jag uuunderbara bilder på min finaste. Även ett och ett annat kort på mig själv samt lite färggranna löv. Men det tar vi senare :).

"Fylla hela huset med ljus och baka allt möjligt gott"



Sitter och tänker på julen. Pepparkakor, lussekatter, lucia, advänt, julpynta, ljus överallt, snö, julklappar, släkt och vänner. Listan kan göras lång med saker som klassas som underbart med julen! 

Älskar hela decembermånad. Pynta hela huset med små tomtar och änglar och fylla huset med ljus och baka allt möjligt gott. Jag har då verkligen börjat med nedräkningen kan jag ju säga. Så himla underbart! Längtar ni efter julen?♥

Ljusen doftar förjävligt av pepparkaksdeg....




Var på Ikea å handlat- Check! Inhandlade en sådan uuursnygg tavla så man dör. Ja dör gör man faktiskt nästan av den. Åtminstonde när man skall bära den. Köpte också en tavellist att ha ljus och några tavlor på. Fick med mig stadens fiiiinaste ljus. När jag kommer hem upptäcker jag dock att dom doftar förjävligt av pepparkaksdeg. Jahapp, bara att börja med julafton redan nu.

Jaja. Nu ska jag till kusinen för att fira henne plus bli firad av mormor. Jag är inte taggad. Ville städa mitt rum och fixa. Men bra blir det nog ändå. Ska på tjejkväll hos Olivisen med Carro ikväll med. DET blir toppen. Bye.

Bokstavligt talad, snorunge! (älskar när man får säga saker bokstavligt)



Godmorgon på er! Sitter och käkar frulle brevid en, bokstavligt talad, snorunge. Dräggel och snor utsmetat i hela fejjan är trevligt under frukost. Jadå. Förövrigt då? Ikea idag. IGEN. Ja, jag vet. Det kan inte fortsätta såhära med Ikea som fredags-och-lördags aktivitet :)

Nu vet ni det; jag äter frukost med ett snorigt barn och jag ska till Ikea. Bara höra av er ifall ni vill ha mera viktig och nödvändig information :))

Bra fredag ändå!


Men snygg då.

Snoozning på väckarklockan, fika på stan med alla klassens tjejer, åkt bussen mot Bergsbrunna istället för Ikea så fick åka med tillbaka till centralen och sen byta buss, åt middag och shopping på Ikea, vandring på stan och nu soffhäng! Fan vad man hinner med bra saker såhära på fredagar.


Det bästa var att sitta på Ikea vid sju-tiden och äta middag när det var kolsvart ute, jag och min vän var nästintill ensamma och dramatisk musik spelades! Fatta sorligt det kändes att sitta på Ikea och äta middag en fredagkväll, haha, men kvällen var bäst ändå! :)

Morgonens positiva stämning blandat med gooooda frukostbilder!






Nädå. Jag längtar verkligen inte tillbaka till Turkiet och äta på frukostbuffé i solen. Nädå. Jag älskar att sitta å knapra på nån tråkig macka med mjölk och eventuellt yoghurt+flingor. Jadå. Sånt är ju as kul!

Positivitet är förövrigt min starka sida i denna blogg! Känner ni också av det? :) Inte? Vaaa???

Springaaaaa eller säääängen?




Närå men jag saknar inte sommaren och grillning. Nädå.

Bra inledning där! Dagen har spenderats i skolan. Känner mig besviken över att skolan inte fortsatte vara stängd pga sprickorna i grunden. Hade inte tackat nej till ytterligare en dag utav ledighet. To be honest.

Nu ligger jag och velar mellan att springa, eller inte springa. Cest la question! (wft? Kunde jag just franska? Eller det kanske inte ens var franska, iallafall). Jag är sjukligt trött och sjukligt fryssen. Och jag är inte taggad på att gå ut helt ensam i mörkret och springa. Mörkerrädslan har övertaget här känner jag. Är även lite ringrostig i halsen, lite slemish sådära. Varsågod för informationen.

Vi får se hur det blir med löpningen. Om inte annat finner ni mig i sängen om 40 minuter efter en vaaarm dusch!

Ledig idag och det är GRYYYYMMMMT


Fin brorsa! Eller det var nog inte Viktor som blev fin, mera jag som är en bra fotograf. Hehehihihoho. Nädå.

Idag är jag glad för jag är leeedig! "Och vaaad ska du göra med all den tid du sparar?". Alla vet vilken reklam jag tänker på. BRA! Hörs senare.

Vill leva kvar i nuet, vill fortsätta ha mitt leende på läpparna för varje dag.


Vill bjuda er på en fin bild på mitt hjärta!♥

Varje dag lever genom med ett leende på läpparna, varje andetag jag tar är av glädje, varje steg jag tar är fyllt av lättnad och lycka. Det är så underbart att leva med känslan av att allt är fantastiskt! Visst håller ni med? Tänk hur mycket fantastiska vänner och fantastiska idéer kan göra. Vill bara leva kvar i detta och slippa ha plugg, skola och höstrusk i åtanke. Så underbart att leva i nuet med dom bästa men samtidigt planera in underbara saker och varva det med att prata minnen. Minnen som skapats på en vecka, men känns som ett år.

Dagen har tillbringats med finaste vännerna på ett café. Började med mig och 6 andra. Sedan gick 3 och vi var 4 kvar. Sedan drog en till. Och efter två timmar drog ytterligare en till. Slutade med att jag och Olivia satt kvar på caféet och snackade ett tag till. Ca 4,5 timme insåg jag att vi suttit på det där caféet och pratat allihopa tills även jag och Olivia bestämde oss för att gå. Underbart. Mer av detta i regnrusket!

Kirsti dampar! :)


Dagens konstigaste?

Ligger i sängen å prövar pulsklockan. Ligger på ca 70-75 i puls. Ställer mig sedan upp och direkt när jag står hamnar jag på 118 i puls. Jag ba MEN WHAT THE FUUUUCK!? Slutade med att jag lade mig ner igen och gladde mig återigen över min vilopuls på 70! (Fast jag tror jag borde ha lägre, hjärtat slår as fort just nu, man ba MEN WHAT THE FUUUUCK!?).

Nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova. Antecknar ni? Haloooo? Somnat? Men vaffan...

Snyggaste på åräääät!

Men sova var det! Gnatt, godnatt, sovgott, natt, nattis, nattnatt, sweet dreams osv osv. Kärt många barn har många namn, eller hur vare?

Giiiiveee meee mooore give me more


Året som 15-åring!


Jag fyllder år, samma datum som idag, dock ett år tidigare! Blev 15 år, byxis, straffmyndig och moppechaufför.



Julafton och nyårsafton!

Skidsemester i Orsa! Var dock sjuk 80% av tiden, men det jag åkte var awsöööm!!

Jag var luggis på den tiden också! (vilket jag hade vart sen okt-10). Köpte min kameraaa (saamsung NX100) i mitten av februari, love♥

23 april 2011 badade jag med Maria i 8-gradigt vatten! ÅRETS BÄSTA på den dåråå! Haha. Tältade också mitt ute i skogen sista april.

I april tog vi även spexfoto med klasen. KÄRLEK!

Brände sönder benet 4 timmar innan jag skulle vara med på min första springtävling, fick vara hemma ist. Var också i Paris 4 dagar, som känder som 4 månader. Minst. Tillsammans med franskagruppen. UNDERBART!

I juni var jag bla i Leksand med Micha! HAHAHA minnen.

I juli vare Åland och Mellbystrand som jag minns.


I Augusti minns jag skolstarten och kräftskivan. Seg månad annars ärligt.

September drog jag till solen. Turkiieeet. Vill tillbaka till bad&sol.


Och nu är det oktober. Bästa denna månad var HELT KLART KNC!! Fyfaaan så bra vi är, NA1 på KG!

Mera skoj

Kör på mycket skojsigt från Youtubeee! Men ni får leva meT, för detta är skoj. Hihihehehoohohaha.

16 ååååårrrr! (eller ja, vid typ 13-tiden iaf)



Augusti, kräftskiva 2011.
Mellbystrand, juli/augusti 2011.
Åland 2011 juli
Nångång Juni 2011?
 


Maj (?),2011, ute med båt och vänner och segling!
Åland, Juli 2011.
Turkiet, september 2011.
Turkiet, September 2011.


Nu är jag SEXTOOOON! Grattis till mig dårå, tacktack. Fattar knappt hur fort ett år går egentligen. Bilderna över är från det senaste månaderna, men känns som igår fast ändå som för 3 år sedan. Skummmmmt!

Listar årets händelser senare!

GRATTIS JENNIFER,tacktack♥

Gissa vad jag ska göra imorgooon!!!???


Känns ganska bra att byta ut äckliga kläder, osminkad, rufsigt hår och trött mot finkläder, sminkad, fin frisyr och pigg! Dags å bli firad nu, wohoo...!   Så löd min facebook-status idag runt sex-tiden. Med andra ord drog jag på min snygg-utstyrslen och blev lite firad av släkten på mammas sida! Kanoners det.

Fick en asssssgrymmm present av mamma+familj och morfar+morbror+plastmormor, men det tar vi imorgon!
Har också ordnat en assssgrymmm sak med min bästaste Carrolinissss! SÅ TAGGAAAAAD! men det tar vi också imorgon, hehehihihohoh. Godnatt nu hörrni!♥


Tommy del 2


DEL 2! Så jävla störd, hahaha....

Hehehahahhohohhihih



Stackarn lär ju ha nåt fel, men ändå skojsiiigt..!

Tommy hahaha!



RUUBBAAAT!! Hahaha tror jag dör... Ledsen Tommy, du var min idol!

Mina byxisar!



Åh vad jag är kär i mina byxöör! Dom har legat hemma hos en annan i typ en månad pga av att denna slarvat bort dessa, arggg! Nä, men glad att ha dom tillbaka!

Byxor:
VILA,Linne:Ginatricot,Kofta:H&M

Turkiet, meeera bilder








Fina bilder! FINA bilder...!!

Fast jag inte ens skulle så gör jag det ändå? :O



Ojojojoj. Det cirkulerar runt fina minnen från KNC för fullt just nu i min lilla hjärna... Snackar minnen med vänner på fb också och sådära. Man kan inte annat än älskaT! Kärlekkkk till min klass.

Funderar på att käka lite glass nu, fast jag sa att jag inte skulle äta glass å godis på ett år efter jag åt så jag fick ont i magen i onsdags? Torsdags? Har inte ens koll på dagarna. På KNC flöt allt bara samman och jag lovar er att det inte bara var jag.

4 dagar med klassen som inte går att beskriva riktigt!



FYFAN vad underbara dagar jag haft med klassen! Sjukt roligt. Det är verkligen helt sinnesjukt hur allt vart, haha.
Första natten sov jag i en soffa med en klasskompis. Soffan kändes väl lagom välstädad äcklig.

Dagen efter sov jag i en annan kompis säng. Not so frääscht.
Alla hade liksom suttit i hennes säng tidigare typ.

Slutligen. Igår. Då sov jag på en äcklig madrass mitt på golvet medans resten av klassen satt i sofforna runt om mig och körde sanning&konka. Vaknade till lite halvt när folk snubblade över mig osv. Slutade med att Carrisen och Rikard och jag sov på golvet. Martina dygnade då hon slog vad med Rikard. HAHAHAH, kul att gå i skolan idag då alla typ sovit 3 timmar och likaså 3 timmars sömn de andra nätterna också. Totalt 8 timmars sömn på 4 dygn typ<3

Men vilken sammanhållning klassen har fått bara på 4 dagar. Alla liksom är med alla, vi har kört våra kära böghögar och alla har sovit bokstavligen varandra osv. Nej, underbart alltså :')

Scared tonight


                                                                                                              I´m running out scared tonight......

Mat!


Två bilder från Mellbystrand!

Sammanfattning önskelista! ;)



Snygg!

Önskelistan igen:
Träningskläder, mobil"väska" till löpning, smycken, reflexer till löpningen, löparmössa och löparvantar, vattenflaska, kläder, presentkort (H&M, bio, Ginatricot, bikbok, cubus osv), en vanlig väska (inte träning. Den ska vara ganska stor att ha tiill skolan), pengar, en ny dator, resa till NY/Australien/Egypten/Paris/England (i ordning vilket jag helst vill ha), träningsresa någonstans (Portugal helst typ!).

Done!

Herreminje, tre nätter med klassen i huvudstaden!

Antagligen i Stockholm nu! Okej, för längesen. Vi bör ju vart framme vid elva-tiden. Awsome. Fatta så man har längtat till detta. Tre nätter med klassen på ett internat liksom, herreminje :')

På söndag fyller jag år också. Funderar på att dra iväg med vännerna någonstans. Skulle vara rätt awsome. Men vaaaaaar!?


Tvinga mig att kolla på skräckfilm för att jag är sjukt mörkrädd.

Nu mina vänner och vänninor! Nu beger jag mig mot skolan för att sedan ta bussen mot Stockholm. Underbart så roligt det skall bli. På riktigt. Ärligt. Jag har köpt godis och packat ner myskläderna. Dock mår jag väldigt dåligt över att hela min klass kommer försöka tvinga mig kolla på skräckfilm bara för att jag är så sjuktmörkrädd! TACKAR FÖR DEN DÅ!.........

Annars så blire nog kanoners. Har ju lite smått panik bara över att jag kanske glömt något. Hatar den känslan när man inte vet om allt är med eller inte... Blir bra det, vi höres på fredag mes copines (har dock 2 inställda).

Packa packa!!



Håller på och packar! Är typ klar. Men fyfan vad jag hatar när man inte vet vad som skall med. Jag har typ bara fått slänga i lite allt möjligt och hoppas på det bästa! Imorgon får jag dock verkligen inte glömma tandborste, tandkräm, hårborste, smink osv osv. Nä men annars då? Kollar på Svenska Hollywood Fruar, dom sa att detta var det sista programet! JAG VILL BARA GRÅTA FÖR DET :(

Turkiet #1








Bilder från Turkland! Vill ha mera sol och bad, inte kyla och höst som jag ser just nu när jag kollar ut :(

Jag har för i hellskotta färgat mitt hår! Här gåre undan.

Blev ingen uppdatering igår! Don´t be sad mes copines, jag lever. Gårdagen var nämligen fullspäckad!! Ojojoj så spännande tycker ni nu. Ja jo nä. Först Ajkea (Ikea för er som inte förstår dagens ungdoms språk), sedan fick jag träffa mina fina vänner en sväng. Michaela,Jesper och Markus stod på shemat. Vi färgade mitt hår. Helt spontant sådära. Micha fick färga mitt hår. Jag är väldigt nöjd. TUR FÖR HENNE ATT JAG ÄR NÖJD!! Nädå jadå.

Sedan bar det av mot Oscar som fyllt 18 år! Grabben är stor och snart ute på gatorna i sin bil. Ensam. Utan handledare. Utan säkerhet. Jag varnar er. Håll er inne såvida ni vill överleva. Annars dör ni. Dödens död.

Nu ska jag bli lite mera seriös och ta tag i packandet. Ska ju till Stockholm tis-fre. Sedan måste jag ut med hunden innan maten också. Och bädda min säng. Men ojojoj så stressat det blev. Tjingtjong korvmedaljongg.(behövde säga det där, det var kul.)(pinsam jag är då)(Hejdå).

                                                                                                                                        RAAAAAARRRWWW!

önskelista #2

SOC RUN GLOVE S11 YELLOW
Löparhandskar, gula så man syns bra i mörkret. 149:- Stadium, SOC. Sedan önskar jag mig också massa andra reflexer, bla en reflexvässstttt!


Intersport 350:-, Adidas.

Önskar mig sedan också en vattenflaska samt en pulsklocka! (Ja, jag vet. Jag har inte köpt det ännu, segoo).

Vi tar mera saker senare, nu ska jag ner och eta någe gott!

önskelista

Fyller år snart, ger därför en önskelista ägnad åt pappa! ;)

SOC W GAIT JKT S11 LILAC
Soc 599:- Stadium. Helst denna, annars finns det bla Nikes som också är assnygg! Ska vara regn-och vindtät iallafall!
SOC W GAIT WIND LS F11 BLACK / LILAC
Också Soc. 399:- på Stadium. Vet inte om detta är en tjocktröja, tror inte det. Men jag skulle vilja ha en tjocktröja att ha till träningen. Men denna från Soc var iallafall assnygg oavsett om det var en tjocktröja eller ej så denna önskar jag miiig!
ADIDAS W RSP 3/4 TIGHT BLACK/LIME
Adidas 349 199:- på Stadium. Jag behöver ett par korta shorts att gymma i så detta blir la gött!
UNDER ARMOUR BLUSTERY BEANIE BLACK
Sen behöver jag en löparmössa också! Spelar absolut ingen roll vilken.
NIKE LW RUN ARM WALLET BLACK/WHITE
Att ha mobilen i som man sedan fäster runt armen! Nike, 179:- Stadium.

Vi kör på en del 2 snart, så slipper detta bli så långt! ;)

Fan så mkt jag kan babbla ibland



Hemma från staden nu! Blidde lite halv små tråkigt (like my svenska!). mamma hade sig på hööks för att köpa horsestuff till Freddy, 800 spänn på benskydd till Fredag istället för att ge dem till mig pfft. Iallafall. Nils fick sig en stickadtröja som är såå fin och han är kär i den, I´ll show ya läjtör. Sen fikade vi, alltid gott med fika när man är as hungrig för att man inte ätit lunch. Sen handlade vi food.

Mamma och jag fick panik-åka till affären, 6 min innan dom stängde, för att köpa all möjlig sorts lördagsgott. Har gått ner as mkt i vikt efter jag var sjuk så måste äta upp mig (A) Maten kallar, ses!

Staden?



Nu kom moder hem! Tror det blir en tripp till stan. I min nya jacka, mina nya vantar å min nya halsduk :D

Springaspringa dutti flickis



Tog min en springrunda imorse! Känns som att all min kondis är borta för pulsen gick upp direkt. Fast jag antar att jag fick högpuls pga av hostan. Men fan alltså, pain in the asss så ont det gjorde i lungorna efteråt och hostan är värre. Oooouuuppsssiii! MEN SÅ UNDERBART ATT SPRINGA IGEN! Antar att det gått så dåligt i skolan och att jag vart så trött så allt pga att jag inte sprungit något, känner att jag behöver mina rundor dagligen!

Ska springa kortkorta rundor nu tills jag är helt frisk. Ska bort nästa vecka så 17 oktober borde jag kunna köra igång med flera pass i veckan och köra mina hårda pass istället. Jag längtaaar, vill dit nu :(

Somrigt från Turkiet istället för höstigt i Sverige!



Headern får nu prydas av en varm bild från Turkiet! Har inga höstigare bilder men ville bli av med den gamla bilden i headern. Får ta mig ut och fota riktiga höstbilder något i helgen kanske. Det får bli en av helgens "to-do"-punkter! :) Ögonen känns som bly så jag säger godnatt hära, godnatt♥

Answer at the tal to min newa classmateiiiss


Daniel (my new classmate) tror inte jag kan engelska!?? Man ba WTF!!?? Iallafall. Sen tror han att han är bra på spel och att han är SMARTARE än mig! Ännu mera WTF!!??

Känner att han å jag har en hel del att reda ut....

1. I´m really fucking awsome at speaking English! Änd Ajm rily aiging ya aot, ju gåt it?


2. Well,well,well.. Angående spelandet! Ingen slår mig. Visst, spel jag aldrig kör kanske andra är bättre än mig. Men när jag verkligen är inne för det så verkligen ÄR JAG power före. Förstår ni?
Tex traficrusch, jag är så BRA. Det är läskigt. Asså det säger jag inte bara för att det är JAG, utan för att jag verkligen ÄR läskigt bra! Nä, det finns inga ord för hur bra spelare jag är :')

3. Att folk är smartare än mig? Ja, jo. Jag kan faktiskt säga att folk kan mer information om saker och ting mer än vad jag kan på väldigt många områden. Men skillnaden mellan mig och andra är att jag kan all viktig och nödvändig info i livet medans vissa andra kan all onödig fakta. Och om  man är så osmart så man lär sig allt onödigt så är man verkligen INTE SMART! Därför är jag smartiiis :)

Sådära, fredagens problem är överstökade....

Fredagsmyyyyyyyssss



Just fått i mig lite fooood. Dagens näring blev hemgjord potatisgratäng och någe kött! Fina saker.

Nu väntar soffa, tända ljus, en brasa, fredagsgottis och idol! Ha en bra fredag ni med!

UPPDATE: Datan dog, bakåtpublicerar därför detta då klockan nu är tio men jag skrev det halv åtta! TEKNIKEN GÅR ÅT HELVETE UTAN STEVE JOBS! Typ.

Bra dag ändå!


Ugly-betty dåå♥

Slutade ELVA PUNK TIO IDAG!!!(istället för kl 5)
Japp, jag är glad! Fick lite ångest av vad jag skulle göra. Ni vet när man helt plötsligt har 5 timmar över och man liksom får lite ångest över att man inte vet om man ska åka hem, uttnyttja tiden och plugga eller göra något i staden! Dagens beslut fick bli att träffa Micha på stan och shoppa lite. Kappa, tubhalsduk och vantar. Är kär i mitt nya♥

Träffade min käraste Jispör sedan! Ååhh så jag har saknat denna grabb. Min lille bestis.

Nu har vi rett ut vad som hänt mig idag, vad har ni gjort?

Torsdag



Skola 8.15-16.45, jobbade över en halvtimma i skolan till 17.15, drog å klippte mitt gamla fula hår, åkte hem å käka min hat-mat och nu sitter jag och pluggar igen! Vi hoppas på bäättre tider...

Fick iallafall en namnsdagspresent av Micke idag plus att mina foton hade kommit! Livet har sitt ljus ändå ♥

Sista inlägget



Idag börjar jag äntligen bli frisk. Fem imorse låg jag på 39.0 men hade förjävlig hosta och mådde riktigt illa, men vid nio så hade jag bara 38.5 och enstaka hostningar. Nu har jag tagit alvedon och hostmedicin så mår ganska bra nu förutom att kroppen är helt slut.
    Fick också i mig lite mat idag och efter det mådde jag as. Kroppen tål inte riktigt mat när man knappt ätit på en vecka! Har liksom loosat 2,5 kg under denna sjukdom!

Meeeen nu pratar vi inte mer om det! ;) Roligare uppdatering från och med nu!

Mellbystrand #3



Får panik



Blev hemma idag med, vaknade upp med 40,1 graders feber! Får snart panik av att bara ligga hemma i sängen och slösa bort dagarna. Missar sjukt mycket i skolan, har tex redan missat 2 prov som jag måste ta igen direkt när jag är frisk. Sen förlorar jag min kondition. Vill springa och träna, bygga upp ännu bättre kondis. Inte ligga i en säng och känna mig död.

Lägesrapport!



Lägesuppdatering: Termometern slog 40,4 idag 18.00 (SÅÅ synd om mig). Efter alvedon knarkning steg temperaturen ner mot 37,5-38 kyliga grader. Förhoppningsvis så vänder vindarna under natten och temperaturen återgår till det vanliga 36 graderna, men det mesta tyder på att vi får in en hel del varma fronter som kan stiga återigen uppemot 40 grader och skakningar.

Godnatt!

Mellbystrand #2









Underbar solnedgång..♥

Mellbystrand #1








Nu har jag äntligen tagit tag i redigerandet av bilderna från Mellbystrand! Braaa Jennifer.

Dagens roliga!

HAHAHAHAHAH så jävla skön!


FJORTISEN (Homo Sapiens Fjorticus) Är ett flocklevande djur som ofta syns vid skymning kring McDonalds, ibland även sybillagrillar, i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och rödprickiga ansikte där jakten på den mest IQ-befriade tjejen börjar med att spela upp sin senaste ringsignal på mobilen. Honorna känns igen på sina översminkade, konstgjorda uts...eenden och rosa stringtrosor som hänger strax under armhålorna. Byxor i barnstorlekar är ofta vanligt. Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring genom samhället kan utstöta sig höga parningsläten. Ofta i form av svordomar så som t.ex: Tönt. Hora osv. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att börja skjuta delar av populationen.
Dessa fjortisar har också med tiden förökat sig och givit härkomst till WANNABE FJORTISEN (Homo Sapiens Wannabius Fjorticus) En mycket vanlig ras som man ser mer och mer i skuggorna av underklädesbutikerna på Täby Centrum, bland höga boxar med smink och ibland utanför med fejkade cigaretter, alltid i grupper av 3 - 5. Hanarna är mer kända som p12:or men hänger gärna efter dessa kreaturer, deras hår är oftast nerkletade i flera lager vax/mousse/Jag-vet-inte-vad och dem har oftast byxorna ända ner till knäna och tröjorna ska hänga över magarna, för att visa deras "muskler". Flickorna har på sig flera ton brunkräm, smink och äcklig parfym och har på sig vanligtvis för korta kjolar eller för tighta tröjor, oftast båda. Dem har till och med överskridit de vanliga fjortisarna och svär på konstiga ord som de tycker verkar coola, de har också en tendens till att snacka om pojkvänner de mött på ställen likt ClubPenguin och Habbo. Dessa små wannabes har gjort att olika städer runt om världen har funderat på att införa barnaga igen.

Tjorven, båtsman och Moses.



Ligger och kollar på Sjunde himlen! Ganska så dåligt, ja. Dock är det sämsta programmet på denna planet Våra bästa år, HA HA! Förövrigt har jag också hunnit kolla på Tjorven, båtsman och Moses. Haha, gamla goda tider asså!

Nu ska jag surfa runt lite till på datan och sedan sova en stund, känns behövligt!

HAHAHAHAHA snygg pappa! ;)



HAHAHAHA. Denna bild får pigga upp mig idag med mina 40-graders feber!

Tänk att du


Tänk att DU kunde stjäla mitt hjärta så radikalt..♥

Mickesmäss idag dårå!




FORTFARANDE SJUK!! Och ja, jag vet att ni bryr er...

Blir förmodligen att åka iväg till Mickesmäss en sväng idag! Har ju längtat efter det men planen var ju inte riktigt att bli sjuk. Men en timme eller två klarar jag nog på Mickesmäss. Köpa skinnvantaaar!♥

Men först; duschen.

Astma-attack!





MEN VAAAFAAAN!!?? Jag är fortfarande sjuk, FML. Hostar ju typ blod så vi kör på ytterligare en FML!

Förövrigt då? Sitter fortfarande i pyamas. Love it. Borde verkligen gå runt i pyamas dygnet runt på helgerna såvida jag bara är hemma. Eller okej, det ska jag inte kanske då men ni fattar.

Ska väl klä på mig något vettigt nu å snygga till mig för att sen gå en promenad. Fick ju nästan en astma-attack när jag städade mitt rum för en stund sen.

Nog på vettig info! Hörs..!

RSS 2.0