Shopping från 28/8-2010

I lördags var jag och Linnea på stan en timme. Jag lyckades spendera nästan 1000 kr på en timme! Och precis innan det fick jag skor för 1400:- Tur var väl det att det var mamma som fick hala upp plånboken för det :D
Shoppade massa saker som jag är jätte nöjd över! Ni kommer få se resten lite senare, ni får bara se en sak nu :)


Ginatricot 149:-
När jag såg den tänkte jag "Nej inte köpa!Nej inte köpa! Var duktigt och gå förbi!!....Nejmen jag har ju inte shoppat såå mkt kanske....Jag tar den!". Haha så jag tog den. Men jag är väldigt nöjd nu iallafall :)

Direktsänt från Jetline



För lite mer än en vecka sedan så var jag, Viktor och pappa på Gröna Lund! Det var väldigt kul förutom att man fick stå i kö minst 30 minuter till varje åkattraktion...
Filmade när vi åkte Jetline och filmen blev mycket fin XD Haha! Se och njut.

HAR DU VART PÅ GRÖNAN I ÅR? OCH KANSKE ÅKT JETLINE? ;)

Attackerande hund!



                                             |FOTO:Jag|

Tjoho!
Idag har det vart en riktigt nice dag! Vi skulle börjat 08.00 men tydligen så var vår VIP inställd så vi började 08.40. Sen antog vi att SO:n skulle va inställd så vi tänkte vi frågar efter lunchen. Men sen när jag sitter på Svenskan säger läraren:"Ni har de två sista lektionerna inställda så ni slutar nu(12:50)"! Snacka om att man blev glad! Fast det var lite drygt att hon sa till 5 minuter efter bussen gått, men farfar kunde skjutsa mig till stallet så det var ju tur :)

Red barbacka i ca 1 ½ timma så nu har jag skavsår över hela rumpan, haha ;) Hans ryggrad gör så jäkla ont när man sitter på honom. Blev förövrigt attackerad av en hund också XD Eller den sprang mot Friday i full fart och ägarn skrek:Stanna,kom hit! Och Friday kastade sig bakåt och skenade en bit på åkern, men lyckligtvis fick jag stopp på honom. Jag åkte inte av fast jag red barbacka och det är man ju stolt över!! ;) Ägarn till hunden bad så mycket om ursäkt men jag sa att det inte gjorde något! Jag lever ju och det är väl huvudsaken, eller hur? ;)

Nej gud vad långt detta blev! Ska nog strax krypa till kojs, så vi hörs imorgon :)♥

Ooooops, bad me (a)


                                                |FOTO:Jag|

Gud jag måste verkligen ta tag i min uppdatering!!

Igår blev det inge stan med Linnea för hon skulle bort på kvällen och jag passade på att åka till Hööks med mamma! Hittade inget då, men idag åkte vi in igen. Då hittade jag ett par ridskor :D Det är dom skönaste jag någonsin har. Jag ska skriva en reccention senare....
Sen skjutsade mamma ner mig på stan så gick jag och Linnea där en timma. På en timme lyckades jag shoppa upp 924 kr! Oooops, bad me (a). Nejdå men det var nog behövligt!

Red Friday sen på kvällen och det gick väl bra. Han var väldigt spänd och kunde inte slappna av, men vi hoppade lite ändå! När man inte hoppat på ett år så känns det lite konstigt men jag kommer nog in i det :)<3

Kram, vi hörs senare :)♥

PS! Kom ihåg att anmäla dig till tävlingen HÄR! :)

Tjejkväll igår


                                      |FOTO:Jag,Tass:Roccos|

Ang. den dåliga uppdateringen så är det för att jag hade tjejkväll här hemma igår! :D
Vi hade riktigt kul. Åt god mat som Micke lagat, åt godis,cyklade runt i Bälinge, klädde ut och till bakfulla killar, dansade till 80-tals musik m.m! Aa jag vet vi är inte normala!! ;)

Vi hörs mera ikväll istället :)<3

Viktor


                                    |FOTO:Jag, MODELL:Viktor|

Tävling-vinn presentkort från Sumopix



Nu har jag fått den stora äran att ha en tävling i samarbete med SUMOpix  !
SUMOpix.com är en hemsida där du kan beställa riktigt fina canvastavlor med antingen dina egna foton eller välja något foto från deras galleri! Man kan även beställa s.k mosaik canvas, och det tycker iallafall jag låter mkt spännande!

För att delta:

1.
Lägg in bilden(ovan) på din blogg i ett inlägg! Lägg till texten: "Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 300 kr från http://sumopix.com/se  hos http://barajennan.blogg.se, se mer info och regler hos Jennifer !"

2. Skriv en kommentar till detta inlägg "Jag är med och jag har länkat här: (din direktlänk till ditt inlägg)".

3. Om du kommenterar mina andra inlägg mycket så får du pluspoäng ;)<3

Sista anmälningsdatum: 5 september klockan 23.59 !

OBS!! Endast tävlingsanmälningar godkänns i detta inlägg! Så vänligen kommentera annat i andra inlägg! Tack på förhand :)

Vet ni?

Imorgon så kommer det förmodligen komma upp en lite hemlis här! Längtar tills jag får berätta, hihi ;) Det kommer bli kul. Jag tror både ni, och jag, kommer uppskatta det :D

Vet ni vad det är? :D

                                  |FOTO:Jag, MODELL:Rocco|


Skolfoto imorrn


                                |FOTO:Jag, MODELL:Izor|

Min lille köttbulle är för söt! Eller vad säger ni?^^
Idag efter skolan åkte jag till Linnea! Mycket kul hade och jag hade flera nära-döden-upplevelser! Sen när jag hade åkt hem och käkat så cyklade jag tillbaka. Jag skulle egentligen bara lämna en bok, men det tog ca 3 timmar, haha ;)

Imorgon är det iallafall skolfoto och jag måste verkligens snabba på och förbereda lite, hihi!

Vi hörs imorgon :)<3

Far och son




                         |FOTO:Jag, MODELLER:Pappa och Farfar|

Shit vad det är kul att fota poträtt asså! Love it!
När jag fotat hundarna hos farfar har jag passat på och styrt kameran mot pappa och farfar. Det är kul med lite spontana och naturliga poträtt bilder! Och farfar pratar ALLTID så när man fotar så får man lite miner på kort ibland ;) Haha. Nu menar jag inte att farfar alltid sitter och pratar och man inte orkar lyssna! Nej, han pratar om intressanta saker faktiskt, jämfört med andra gamlingar ;)<3

Förövrigt så var gårdagen jätte bra! Lite mycket folk bara så det var synd :/ Men jag åkte insane och frittfall och alla dom där, hihi. På kvällen sprang även jag och pappa och jag är nöjd med mina resultat! Nu är det bara fortsätta springa denna vecka då.

Kram!

Gröna lund


                                    |FOTO:Jag,MODELL:Izor|

Hahahahahaha denna bild tog jag på min sötnos för nån vecka sen! Det var när vi var  nere vid badet hos farfar. Jag lyckades fånga precis på bild när han gäspar, sötnosen då! :)

Idag ska jag iallafall till Gröna Lund!! :D Så som jag har längtat hela sommaren. Jag ska dit med pappa och Viktor så jag hoppas de åker allting ;) Jag brukar åka allt på grönan(med undantag för barnkarusellerna). Jag har dock inte åkt frittfall-tilt, men jag ska nog prova den idag. Fast de flesta säger att vanliga frittfall är läskigare så det är nog lungt!

Aja vi får höras senare! Jag kanske slänger in något inlägg innan jag åker, annars hörs vi efteråt! :)♥

Tävlar(igen)


Film från Torquay- Cockington



Jag har inte visat så mycket filmer från Torquay så jag gör det nu! :) Haha den är så himla bra ;)
Jag filmade denna film när vi var i Cockington, en liten by ca 3 km utanför Torquay! Om ni nu är på besökt i Torquay kan jag rekomendera att åka dit. En mycket fin liten by!! :D<3

Tävlar


Jag är med och tävlar hos mlidahlgren.blogg.se ! :)


Bild med de finaste+vinnare


Fin bild med dom finaste från Torquay<3

Någon dag ska jag verkligen ta tag i det där med att redigera alla bilder från Torquay och sen skriva om hela resan här på bloggen! Hur värdfamiljen var, maten, skolan, aktiviteterna, ledarna osv! Det är några som har önskat det också så jag ska snabba på lite :)

Vinnaren av Veckans blogg blev föresten: Du? Gå in och kolla om just DU blev vinnaren? ;)<3

Jag har lekt lite i Photoshop!


FOTO&REDIGERING: JENNIFER ! :)<3

Dagens outfit<3



|Kofta:Ginatricot|Linne:England|vitt underlinne:Ginatricot|Jeas:H&M|

Min uppdatering har inte vart å hurra för denna vecka! Men nu är det helg så nu får jag ändra på det :)

Bjöd på dagens outfit sålänge, och ikväll kommer vinnaren av "Veckans blogg" upp! :)<3

Ridkläder

I söndags var mamma och jag inne i stan och köpte lite hästsaker på hööks! Jag köpte ett par ridbyxor och ett par ridstrumpor. Är mycket nöjd med köpen^^

Ridbyxor 399 kr HÖÖKS!                              Ridstrumpor 65 kr HÖÖKS!


Kram!

Veckans blogg



Okej sryyyy gays!! Men det ska ju ändå stå 19/8 ;)<3

Ridövning



Denna övning älskar jag! Den är riktigt bra om du har en häst som försöker trycka ut bogen(så som min gamla häst Birk gjorde!!). Du kan variera den hur du vill om du vill ha bara bommar eller hinder på 1 meter. Du gör som du vill.

Börja rid den i trav för att hitta balansen och läget. Prova sen i galopp! Gör små volter,stora volter,kort trav,kort galopp,ökat trav,ökad galopp! Yes you name it!

Resultat: Du lär dig kontrollera hästens bogar, bli bättre på omhoppningssvängar, hästen är alltid uppmärksam på dig i denna övning då den inte vet vilken väg den ska när du rider olika stora volter, du får en smidig häst! Ja detta är bara lite av alla fördelar med denna övning.

KRAM!

Frallor<3


                                            |FOTO:Jag|

Mmmm.....Idag vaknade jag upp till att pappa vart till affären och köpt färska frallor! :D Det kallar jag en bra start på dagen!

Imorgon är det ju så hemskt så att skolan börjar igen :'( Men kul att träffa alla kompisar igen.

Om en timme ungefär så ska jag ta bussen till Bälinge för jag ska ju som sagt rida Friday idag igen ;D Ska lägga upp en ridövning lite senare för er hästintresserade människor :) Vi hörs senare♥

Ridning :D


                                                   |FOTO:Jag|

Ojojoj vad dåligt jag uppdaterar nu för tiden! Men imorgon blir det ändring på det!! Har massa bilder som jag ska visa då :)

Det har blivit lite ridning nu den senaste tiden och det känns bra :D Vi börjar ju få igång honom lite nu. Ska rida ett par dagar till sen får vi börja lite försiktigt med galopp. Det ska bli jätte kul att kunna variera träningarna lite och göra flera övningar där man kan blanda in galopp!

Red Friday idag och då red vi ut en timme ;D Ska rida han imorgon igen för mamma kommer hem sent. Tror det bara blir lite dressyr i padocken, jag har hittat massa olika övningar på internet som jag ska göra. Lite trav-och-bomövningar!

Vi hörs imorgon, puss♥

Sjukling här! :/



Förlåt för den dåliga uppdateringen här på bloggen! Men i fredags var det en ordentlig motionsdag! Cyklade 8 km, red Friday 1 timme, badade och på kvällen sprang pappa och jag 6 km+gick 2 km uppvärmning! Och igår(lördag) så gymmade pappa och jag på förmiddagen sen på kvällen red jag igen :D
Men på kvällen när vi kollade på film frös jag skit mkt. Det känndes som att det var 13 grader inne, men enligt termometern var det 25 grader och mamma och Micke höll på att få värmeslag!
Sen när jag vaknade imorse iallafall dog jag nästintill av värme så då tog jag tempern och gissa vad? Jo då stod man där med 39,1 graders feber! Inge kul :(

Så ni får förstå den dåliga uppdateringen ;)<3

New♥


Gina tricot 199 kr

Ginatricot 129 29 kr!!! -BILLIGT! ;)

Här var allt jag shoppade idag!:) Linnet var ju nästintill gratis och det kommer nog vara perfekt till Street dancen i höst ;D<3

Nu har jag en blåbär&hallonpaj som väntar i ungnen! Muuums^^ Vi hörs senare :)<3

Handskrivet♥



Btw! Vad tkr ni om handskrivna inlägg? Flera sådanna eller inga alls?♥

Kontakt!

Behöver du ha kontakt med mig?
Vill du ge mig tips om något till bloggen, vill du samarbeta med något, vill du ge mig beröm för min insats till denna blogg eller vill du bara tipsa om din blogg eller what ever! Om det är något som berör min blogg eller innom bloggvärlden så mejla till min nya mail: [email protected] ! Där är du välkommen att skriva om det mesta.

Hoppas ni kommer skicka massa mejl till denna mailadress nu så jag får lite mejl att svara på idag :)

Jennifer #1



                              |FOTOGRAF:Självutlösarn ;)MODELL:Jag|

När jag kom hem från camping turen bestämde jag mig för att fota lite! Blev lite självporträtt och även lite växter! Är ganska nöjd med ego-bilderna, eller vad säger ni? :)<3

Visar flera bilder sen :)<3

Chiiiiips


Snyggaste bilden ever! Linnea tog den på mig när vi hade köpt chips! Nåt var man ju tvungen att bli mätt på ;)

Ville bara visa en bild från Torquay. Vad tycks om denna bild? ;)<3

Nu drar jag!

Nu åker jag till farfar för tältning med Linus och Viktor! Hinner inte skriva mer för Linus,Micke och Viktor gastar där nerifrån"Är du klar Jennifer? Ska vi åka nu? Kommer du Jennifer?".Så jag tror jag får skynda mig ;)

Bjuder på en fin bild på Rocco,farfars hund, som jag fotade för nån vecka sen :)<3

Tältning på G



Idag ska jag tälta med mina två brorsor Linus och Viktor! Det ska inte bli nåt värsta stor som att åka till Gottland eller så! Nej vi ska bara hem till farfar och tälta nere vid vattnet. Det ska bli super mysigt^^ Om en timme ungefär så kommer Micke och lämnar Linus här innan han åker till jobbet! Linus och jag ska handla mat,godis och 2 sovsäckar till. För jag tänkte att 3 personer i en sovsäck känns lite trångt!

Kommer blogga innan jag åker också så keep up! :)<3

Izor-ängeln på jorden

Efter att ha mobbat sönder Izor, eller det var en komplimang(!!!), så visar vi finare lika fina bilder på Izor nu! :)



                                   
|FOTO:Jag,MODELL:Izor|


Nu fick ni några riktiga foton på min ängel! Vad tycker ni? :) Gillar sista bilden i.o.m att nosen och morrhåren blev ur fokus^^

Alla håller med(!), ängel är sötast :D<3


8 veckor innan jag fick Izor
så läste jag i tidningen
En ängel är försvunnen från himlen
Det var 8 veckor senare
som jag insåg att det var
Izor som hade försvunnit och kommit till jorden♥
By:Jennifer

Ps. Vad tycker ni om min "lika-som-bär" i detta inlägg? Hahah det är Izor och...ja vem mer? ;D

Lika som bär?


Sid?

Izor?

Förlåt Izor, jag va ba tvungen XD ;)<33

Maddi Jane - Impossible by Shontelle


Härlig måndagsmusik! :)

Jag är nöjd!


Tro det eller ej! Men jag är faktiskt riktigt nöjd över denna bild! Jag brukar inte bli så nöjd annars, men denna gång är det annorlunda. Jag tog papper och höll i för objektivet när jag fotade, och innan hade jag klippt ut ett hjärta! Sen fotade jag mot ett aliminumfolie och voíla!

Vad tkr du? Är jag bäst eller är jag BÄST!? ;D

Moí



                                        |FOTO&MOELL:Jag|




Vad gillade du bäst? Färg eller svartvitt? :)
Nu ska jag klä på mig, sen ska jag ta bussen med Izor in till gamla Uppsala och gå en promenad där! Hääärligt i detta inte alltför fina väder.... Är riktigt disigt men jag hoppas det inte börjar regna bara!

Vad har ni för väder där ni bor? :)

Svartvitt


                                 |Foto&Modell:Jag|

Asså gud!
Jag har verkligen kommit in på en period då jag fullkomligt älskar svartvita bilder! Det ger bilden ett nytt lyft liksom. Underbart! Men man vill ju inte komma ifrån det med färg helt heller. Jag får behålla var tioende bild i färg, haha ;)

Vad föredrar du? Färg eller svart/vitt? :)


Nejmen med denna bild(och text) säger jag godnatt! Sov gött alla söta läsare<3

Mumma så snyggt!


Från Bikbok för 299 kr!

Hiss eller diss?


Farfar



                               |FOTO: Jag,MODELL: Farfar|


Har suttit och redigerat massa bilder i över en timme nu! Lite spontana bilder på pappa,farfar,Izor,Rocco och Milou! Men även massa bilder på Linus som jag tog idag när vi var ute och cyklade. Är jätte nöjd med dom bilderna. Men tyvär så får jag nog inte lägga ut bilder på Linus på internet! Men ni får tro mitt ord om att dom blev mega-bäst! ;D

Jag vill fota meeeeera någon dag! På lite människor. Något roligt och planerat, inte bara spontan bilder på släkten, haha ;) Nejmen jag får ta och bestämma något nån dag!^^ :)

Visar mera bilder sen, men hare gött så länge :)♥

Havregrynsgröt



Nu har jag just ätit havregrynsgröt så nu är jag fit for fight för dagen! Ska gå en promenad med Mille och Izor, sen bär det nog av hem till mamma. Var ju ett tag sen jag var där!

Kram<3

Fy farao vad jag ÄLSKAR Maria Montazami!


Dagens inköp


Linne från Ginatricot 99 49 kr.

Linne från Ginatricot för 99 49 kr.

Kofta från H&M för 99 kr.

Här är alla inköp från idag som jag lovade er att ni skulle få se! :) Är nöjd med köpen och koftan bloggade jag ju om för nån vecka sen.

Har ätit min middag för en halv timme sen som bestod av 2 minibaugetter och nu äter jag godis! Bra med mackor till middag va? Nej men jag tänkte göra lassange men när jag kom till affären visste jag inte vad som fanns hemma och så orkade jag inte göra mat för 6 personer när jag är själv liksom!

Puss<3

Shoppat


Var ju på stan innan lunch och sen när jag kom hem så skulle Carina ner på stan så då följde jag med! Köpte lite kläder som ni får se senare för nu ska jag gå och handla något ätbart! Är själv hemma idag igen "/

Vi hörs sen :)<3

Mot staden


                                       |FOTO:Jag|


Natten gick bra fast jag var helt ensam. Men Carina kom ju hem i natt så jag slapp vakna själv.

Nu ska jag klä på mig lite kläder och sen ska jag ner till stan och shoppa lite! Ska köpa en kofta och ett linne, sen får vi se om jag råkar köpa lite mer ;)

Vi hörs sen :)

Übersnyggt!


Denna skönhet kommer från H&M och kostar 249 kronor! Älskar det slappa overzise-stuket och tror det skulle bli übersnyggt med ett par mörka jeansleggings!

Gillar du koftan? :)

Postkodskampen




                            |FOTO:Jennifer,MODELL:Rocco|

Sitter hemma själv och har ätit min egna pasta sallad, ätit jordgubbar med grädde och nu väntar jag på att Postkodskampen ska börja! Jag var ju där och kollade förut och nu ska det sändas på Tv4 klockan 20.00!

Nej nu ska jag bädda ner mig eftersom det börjar om 7 minuter i skrivandes stund! Ska ni ser på postkodskampen? :)

Höst-mysigt från Nelly.com


Denna snygga kofta från nelly.com skulle jag verkligen inte tacka nej till! Ser riktigt höst-mysig ut. Den kostar 499 kr och du kan hitta den HÄR! :)


Gillar du den?

Galna hundar

I onsdags så gick jag och Carre en långpromenad med hundarna (Izor och Milou) :) Haha knäppte massa snygga bilder på Milou och Izze. Se och njut!





Foto: Jag Samsung WP10

Sååå.....vad tycks om bilderna på våra, inte alltför normala, hundar? ;)

Under ytan

Igår köpte jag en ny kamera! En vattentät Samsung närmare bestämt. Så idag bestämde vi oss för att åka till Björklige och bada och prova den nya kameran!
Det blev jäkligt bra bilder, men filmerna var bäst ;D Ni får se några bilder nu så kommer det upp filmer ikväll :)<3


Foto: Jag ;) Haha checka in mina tjocka armar XD ;P

Detta skulle jag inte tacka nej till!

Har suttit och surfat runt lite på inredning! Jag skulle mer än gärna skaffa mig en ny garderob hemma hos mamma! Men den jag vill ha får kanske inte plats... :/

ELGÅ Garderob med 3 skjutdörrar grå Bredd: 217 cm Djup: 58 cm Höjd: 203 cm
Ikea- 3 335:- :D

Tacos




Idag stod tacos på menyn här hemma! Eftersom jag inte ätit det på typ en månad var det hur gott som helst och jag vräkte i mig tacos! Tyvär åt jag liiite för mycket och nu sitter jag här med magvärk XD

Pappa och jag hade planer på att städa förrådet men sen somnade han i soffan och efter det sa han "njäääää....vi tar det imorgon", Viktor svarade:"Om du frågar honom imorgon, skulle vi inte städa? Då kommer han svara: Jag sa ju imorgon"!

Jo men så ser min onsdag ut! Har eran kväll vart bra? :)

Tröja-->Kjol

Igår när jag städade garderoben hittade jag denna t-shirt som jag inte andvänt på mycket länge! Så därför bestämde jag mig för att göra om den till kjol^^
FÖRE:

EFTER:



Såååå.....Vad tycks? :)

Utsikt över England



En liten film från hemresan från England! Älskar utsikten^^

Idag ska jag försöka uppdatera lite mera också, så håll utkik för mera inlägg ;)

Dålig uppdatering



Förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag har inte hunnit suttit vid datan sen i fredags och i söndags&måndags hade vi inte internet på vårt hostel!

Men jag ska berätta mer om min resa sen för nu ska jag äta frukost! :D

RSS 2.0