Träning- Spinning

I fredags var klockan ställd på 05.15. Ljuset strimmade in i rummet och jag kände mig, konstigt nog, pigg. Kläderna åkte på, lite yoghurt fick fylla min mage och en efter-träningen-macka ordnades. Strax före sex satt jag på bussen och redan 6.30 var jag på gymmet. Minutrarna efter att jag hade tagit på mig träningskläderna så kom Amanda. Min sanna träningskompis, så att säga.

Efter att ställt in höjden på cykeln så började vi trampa. Började lite lätt för att värma upp men 10 minuter in i passet började det tunga. Det varvades tunga intervaller med snabba "urtrampningar". Instruktören, Marcus S, var riktigt peppande. Han peppade oss att ta i allt vad vi hade och han peppade oss att stå ut även de sista sekunderna. Det enda negativa var att hans mic hade väldigt låg volym så man hörde inte alltid till 100%.

Passet får, av mig, verkligen fem av fem tummar upp!! Instruktören var riktigt bra och verkligen proffsig, han såg ut att hålla på med cykling på tävlings-nivå. Musiken var också relativt bra. Intervallerna var bra då man både varvade korta med långa intervaller och både tunga samt lätta "urtrampningar". Skönt också att träna redan klockan 7.00 på en fredag så man har resten av dagen "fri", hehe ;-)Passet utfördes på Campus1477, fredag v11 kl 7.00 tillsammans med instruktören Marcus S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter fina du?:
Besöker du mig ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0